Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Октомври, 2022 21:24 5 289 111

Тагарев: Путин подготвя психологически себе си и руснаците за използване на ядрено оръжие

  • тодор тагарев-
  • война-
  • ядрено оръже-
  • украйна-
  • русия

Той счита, че е въпрос за ден-два град Лиман да падне, а след него и Сватове, Северодонецк и Лисичанск

Тагарев: Путин подготвя психологически себе си и руснаците за използване на ядрено оръжие - 1
Снимка: БГНЕС

Притеснително е, че Путин твърди, че присъединените територии са вече руски и те имат право да използват ядрено оръжие. Посланието има за цел да сплаши и да накара Украйна и Запада да приемат условията на Русия, без да прави истинска връзка, че смята да го използва. Подготвя психологически себе си и руското население за използване на ядрено оръжие.

Това каза пред NOVA Тодор Тагарев, бивш министър на отбраната.

Още новини от Украйна

По думите му има протокол за действие - укрития и раздаване йодови таблетки при използване на ядрено оръжие. "Решението при такава опасност ще се търси и извън НАТО. Изненада ме заявката на Украйна за членство в алианса, това трудно ще се реализира. Има хипотеза, че ако НАТО присъедини държава в конфликт, то и тя става страна по конфликта. Този тип решения се вземат с консенсус. Алтернативите са гаранция от САЩ и Великобритания като част от меморандума от 1994 г.", заяви той. И уточни, че сключването на друг тип боен самолет освен F-16 ще е убийствено за бъдещето на изтребителната авиация.

Той счита, че е въпрос за ден-два град Лиман да падне. "Там има между 1500 и 5000 руски военнослужещи. Ако не се предадат, ще бъдат унищожени. Следващото направление очаквам да е град Сватове. Въпрос на време е кога ще паднат и Северодонецк и Лисичанск. Путин е добър в помпозните постановки, но това не решава проблема, че украинската армия напредва, а руснаците нямат съществени успехи в последните месеци", коментира Тагарев. И допълни, че е възможно да има диверсионни групи, които да проучват настроенията сред напусналите Русия.

Според него ако се стигне до използване на ядрено оръжие, това ще има сериозни последствия за Русия. "Съвсем целенасочено не се казва какви ще са те. Вариантите са от ожесточаване на санкциите до използване на конвенционално оръжие и такова за масово унищожение. Последният е най-малко вероятен. Не смятам, че са възможни удари по инсталации на стратегически оръжия на Русия, защото това би означавало трета световна война. Американската администрация проиграва различни варианти", подчерта Тагарев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    52 25 Отговор
    Стига ги жали тия фашисти!

    Коментиран от #42

  • 2 Питащ

    64 19 Отговор
    А ти убавецо си полезен за родината със????

    Коментиран от #92

  • 3 СССРБарета

    46 26 Отговор
    Затова Блинкан гледа като пребозал каза че приемам много сериозно заплахите на Кремъл! Русия иска да пренесе войната на ядрена основа защото там има паритет и дори предимство поради факта че Русия няма какво толкова да загуби отколкото Сащ! Ако Русия нанесе ядрен удар по Европа Сащ ще бъдат изправени пред огромна дилема! Или да седнат на масата да преговарят или да налапат дулото и да умрат заедно с руснаците разбира се! Но тях не ги устройва да умрат, а смъртта на Европа така или иначе ги устройва и може би ще преговарят чак тогава!

    Коментиран от #6, #63

  • 4 Бай ти Ганьо

    49 35 Отговор
    Това трябваше да стане отдавна! Имаше ултиматум в началото! Всички които помагат на украйна ще се сблъскат с отговор за който дори не са си представяли! Както виждаме никой не се съобрази с тази заплаха! Затова е време за действие!

    Коментиран от #8, #50

  • 5 БОЛШЕВИК

    54 22 Отговор
    Тагарев яко го хапе магарето и го кълве щъркела! От такива коментатори мисирките блестят. Тоя и такива ако знаеха кой ще използва ядрено оръжие, щеше да са се затворили в някоя пещера и щеха да пият йод по цял ден!
  • 6 Мдааа

    25 15 Отговор

    До коментар #3 от "СССРБарета":

    А ти вярваш ли, че руснаците ще са толкова луди, да си рискуват бъдещето и живота за два града в Донбас? Дали си заслужава за тях, как предполагаш?

    Коментиран от #15, #24, #29

  • 7 РЕАЛИСТ

    59 32 Отговор
    Срещу Русия се води тотална война от Запада: военна, икономическа, политическа, дори спортът и културата са ударени. Взривиха им Северен поток 1 и 2. Каква алтернатива им оставиха, освен да нанесят ядрен удар и да изпепелят тъпите западни дебели кратуни.

    Коментиран от #9, #47, #99

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мммммм

    27 52 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Войната я започна Путин! През 2014 година! И той сам си е виновен, а на всичкото отгоре беше добре предупреден какво ще стане ако започне война срещу Украйна! Той избра войната!

    Коментиран от #14

  • 10 Тодаре липсваше ни

    14 6 Отговор
    да знаеш
  • 11 Друс Лий

    34 10 Отговор
    Гръмнете още нещо, терористи гнъсни, пък мрънкайте, че ще ви бият
  • 12 Хари Потен

    22 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мммммм":

    Ядрена война никой не може да спечели бе олиг
  • 13 писна ми от агит-пропагандата на НАТО

    42 21 Отговор
    Абе украина се държи на косъм, някои само на Русия берат грижата.

    СМЕШНИ сте, западняци и техните лакеи. Най-напред зеленчука трябва да се съобрази с Минските споразумения. За тях НИКОГА не се произнася друсофоб или укрофил. Все едно няма закони за укрите и те не трябва да ги спазват. Някакви си хартийки, казва клоунът, били Минските споразумения. Бедна ми е фантазията как ще нарича документите на ЕС, след като мама зайка скоропостижно вкара укрите в ЕС. Тогава ще разберат цялата истина и ще обърнат палачинката.
  • 14 РЕАЛИСТ

    45 24 Отговор

    До коментар #9 от "Мммммм":

    Путин ли направи Майдана бе? Я не повтаряй западните простотии. Да ти припомня ли, че имаше споразумение с Германия и Полша и въпреки това се направи военен преврат на Янукович. После имаше едни Мински споразумения с гаранти , които украинците не спазваха и се наложи Путин да ги удари.

    Коментиран от #23

  • 15 Курадо Катани

    22 9 Отговор

    До коментар #6 от "Мдааа":

    Дали е само за два града, объл? Ако преглътнат, американците ще спрат ли до там? Не си умно момче, но се опитай да отговориш
  • 16 Папагал

    34 16 Отговор
    на каишка от Козяк! Заслужава само презрение.
  • 17 до Тагарев

    32 15 Отговор
    Патологичната дРусофобия води до психични отклонения.
    По-малко необичан няма как да станеш.

    Коментиран от #22

  • 18 Яхтсмен

    22 7 Отговор
    Какво се подготвя психологически Путин,бе ? Салонен психолог и който не е съгласен с него,му потъва яхтата!
  • 19 Никой не ти е искал мнението

    29 16 Отговор
    Разкарай се краварска слуга и марионетка!
  • 20 единственият прецедент е на САЩ

    42 14 Отговор
    САЩ са готови да провокират навсякъде по света кризи и войни.

    АКО НЯКОЙ ЕДИНСТВЕН в СВЕТА е пускал АТОМНИ БОМБИ, това е САЩ - 1945 г. и унищожени два града със стотици хиляди население.
    Представяте ли си, ако в историята това беше направила Русия????? И днес щеше да бъде заклеймена. Но не е тя, а САЩ!!! Но американофилите премълчават, сякаш не знаят за този факт и продължават да обвиняват РУСИЯ, че ще го направи, при това след като НЕПРЕКЪСНАТО я ПРЕДИЗВИКВАТ!!!! ЩО ЗА МОРАЛ имат такива "демократи"????
  • 21 д-р Мушков 4-и км

    32 6 Отговор
    Не е трагедия за една страна, ако комик стане президент, но е трагедия ако президентът на една страна се превърне в комик...
  • 22 УКРАЙНА🇺🇦

    5 23 Отговор

    До коментар #17 от "до Тагарев":

    Да но Путлер ще е този който ще използва ядрено оръжие

    Коментиран от #44

  • 23 Мммммм

    27 19 Отговор

    До коментар #14 от "РЕАЛИСТ":

    Мдааа. Путин направи Майдана! Ще ти кажа как! Плати на Янукович едни милиарди, за да спре Янукович споразуменията с ЕС и да сте обърне обратно към Русия! И така стана Майдана! Защото Янукович дойде на власт, като обеща на хората, че ще работи за обвързване с ЕС, което той не спази! Ясен ли съм? Ако не съм, да ти кажа, че и У нас имахме такива протести за сваляне на комунизма, но може да си малък и не ги знаеш тези неща!

    Коментиран от #27, #32

  • 24 СССРБарета

    24 18 Отговор

    До коментар #6 от "Мдааа":

    Тук залогът е целият световен ред! За кои два града говориш? Ако НАТО продължи да настъпва както прави в момента в източна Украйна то няма да се спре само с границите на Украйна! Ще види чудесна възможност да унищожи Русия и да вземе природните и богатства! Паритета в конвенционална война е 10 към едно в полза на нато! Тук русия ще загуби най-вероятно като дори ще умре разперчетосана на отделни държави и взета от запада за експлоатация! Така че русия със сигурност ще избере варианта за ядрена война при която паритетът е равен дори в полза на Русия! Западът не обича да играе по правила на равен с равен защото обикновено губи! Така че за русия въпросът е или победа или довиждане! За сащ въпросът е или довиждане или преговори със смъртта на европа!

    Коментиран от #51

  • 25 кап. Петко войвода

    28 13 Отговор
    е казал: Няма сопа, която да може да избие от сърцето на българина любовта към Русия.

    За някои джендъри хем сме в ЕС и НАТО, хем все Русия им е виновна. СТРАХ ги гони! Тогава да не я предизвикват.
    Бисмарк е казал: "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците." " Знам 1000 начина как да изкарам руската мечка от бърлогата, но не знам нито един как да я върна обратно "

    Коментиран от #28, #30

  • 26 УКРАЙНА🇺🇦

    13 24 Отговор
    Радиацията най много обича русофили

    Коментиран от #68, #83

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 АБВ

    12 16 Отговор

    До коментар #25 от "кап. Петко войвода":

    За твоя информация България е освобождавана от украинци
  • 29 УКРАЙНА🇺🇦

    7 21 Отговор

    До коментар #6 от "Мдааа":

    Като се има в предвид че Путлер е иди.. т

    Коментиран от #35, #36

  • 30 1234

    28 8 Отговор

    До коментар #25 от "кап. Петко войвода":

    Oт КРАВАРИТЕ не ни трябва нито МЕДА им нито ЖИЛОТО им. Където са се намесили, добро НЯМА.
    Американците искат да ни украинизират. Пушечното месо в Украйна свършва и е ред на Източна Европа.
  • 31 Предайте брендо бе, нацисти и крадци!

    23 10 Отговор
    Украйна трябва да си изпълнява международните споразумения, в случая Минските. Не можеш да правиш каквото си искаш, дори агресори да те използват за кукла на конци и полигон срещу Русия. Зеленото човече - смешник НИКОГА нещо свястно не каза, камо ли самокритично. Търчи из света, кара се на западняците и само иска ПАРИ и ОРЪЖИЕ.
    Така не става!!!!

    Коментиран от #40

  • 32 РЕАЛИСТ

    13 7 Отговор

    До коментар #23 от "Мммммм":

    Абе , ти ли малък ще наричаш един дядо. Нямате и мозък и възпитание. Янукович искаше да седи на два стола. Всеки който се е правил на хитър е падал. Така беше и със Садам, с Кадафи и с Югославия. Асад за малко и той не даде фира. А да ти припомня ли, кой раздаваше курабийки на Майдана. Една дето изпсува цяла Европа. Не беше Путин , нали?
  • 33 А бре Таталигов!

    26 5 Отговор
    Някой подготвяше ли американския народ,че ще използват ядрено оръжие в Хирошима и Нагазаки...?!?!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 защо никой от

    27 5 Отговор

    До коментар #29 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    укрофилите не споменава за Минските споразумения???? Толкова ли са прости, та не знаят за ТЯХ?
    Масовата психоза и промиването на мозъци могат да предизвикат само съжаление. Дори вече не е смешно.
    Тъпи мозъци, които повтарят едно и също. Дори не си струва да се спори с такива.

    Защо никой не потвърждава, че единствен прецедент на унищожение на градове с атомни бомби е САЩ???!!! Пак ли не знаят джендърите? И никаква фантазия нямат. Прякор на Путин, защото е недостижим за тях - краварите бяха много доволни от Елцин, ама на!!! зеленчука-клоун им е любимец - велик стратег и хуманист, НАЛИ???!!!Гений на политическата мисъл!
  • 36 май ти си

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    иди....И такива като тебе.
  • 37 проф. Джефри Сакс

    27 9 Отговор
    Светът е на ръба на ядрена катастрофа до голяма степен поради неуспеха на западните политически лидери да бъдат откровени за причините за ескалиращите глобални конфликти. Безмилостният западен разказ, че Западът е благороден, докато Русия и Китай са зли, е глуповат и изключително опасен. Това е опит да се манипулира общественото мнение, а не да се занимава със съвсем истинска и належаща дипломация.

    Европа трябва да се замисли над факта, че неразширяването на НАТО и изпълнението на споразуменията от Минск II биха предотвратили тази ужасна война в Украйна.
  • 38 питащ

    1 0 Отговор
    До коментар №2, защо използваш моя профил.
  • 39 Тарангаров, че и профессор

    17 6 Отговор
    до ходи да се бие заедно укрите, а не да плещи глупотевини.
  • 40 д-р Мушков 4-и км

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Предайте брендо бе, нацисти и крадци!":

    За какво да ни го предават тоя Брендо бе, другарю? За да го пусне нашата "правораздавателна" система отново да си ходи по живо по здраво ли?
  • 41 Минаващ

    18 5 Отговор
    След атаката на газопроводите, Русия не трябва да търси вече диалог със Зеленски. Проблемът не в украинците а в САЩ и НАТО. Медведев е казал че ако не приемат Украйна в НАТО, винаги ще има отворени врати да стане част от руската федерация и това не е виц.
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    РЕШЕНИЕТО според мен е МИР
  • 43 Хе руски тролове...

    14 23 Отговор
    Появихте ли се?, днес мечката пак яде здрав бой при Лиман, и Лиман падна, ВСУ в момента изтребва последните останали руски плъхове в града, много убити и ранени, имало е малко ктсметлии които са се предали, разузнавателните части на ВСУ са влезли в Донецк, водели са разузнавателни боеве в няколко квартала, утре или вдруги ден ги почват сериозно, до Коледа няма да остане и метър земя от новоприсъеденените руски земи, само наторени ниви.
  • 44 миролюб

    12 5 Отговор

    До коментар #22 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Нищо няма да използва този плаши...утарник. Нали авоарите му са в САЩ ,а не на Марс!!!
  • 45 Рико

    11 4 Отговор
    Г-н Тагарев, логичен е такъв въпрос : къде ще ги използват? Наблизо не може, ще поразят свои. Значи надалече. Колко надалече за да има ефект за бойните действия? Какви носители имат? То бомбата не е само да я сглобиш, трябва и да я пренесеш. На колко км, с какъв носител и той може ли да бъде засечен и неутрализиран? Ако натовариш един бомбардировач в Моска, за да го закараш до Киев, колко време ще бъдеш мишена във въздуха? И не само физическа мишена, а и електронна.
  • 46 Гого

    27 12 Отговор
    Г-н Тагарев, временните постижения на Украйна във военните действия са поради превъзходството в момента на жива сила 8:1. А какво би станало, когато 300000 армия застане срещу украинците? Очква се на бойното поле да се появят и нови типове оръжия. Ще бъде касапница. Но за фашистите на Зеленски това ще бъде фатално. Путин няма друг полезен ход и ще включи всичко за да изтласка украинската армия от границите на новите републики. Включително и с използване на ядрени заряди с малка мощност. И може би не само по армията, а и по Киев и други големи градове. А ако НАТО, където сме и ние решат да отговорят с тежки оръжия и атомни заряди в отговор, ще се отприщи апокалипсиса. САЩ смятат, че Русия няма да използва стратегическите си оръжия, но от това, което се вижда заплахата за тях е много сериозна. Ударът ще дойде от всички страни и със стратегическо ядрено оръжие и то по цялата територия на САЩ и на всички съюзници. И тогава и ние ще сме в списъка. Това ли искате? В конфликта със сигурност ще се намеси и Китай, така, че си правете сметките, защото Китай е на ясно, че ако си затрае, следващият в списъка на САЩ ще бъде той, а това няма как да се случи. И ще започне тртата световна война. Така, че в този момент е най добре да седнат и по подобие на след карибската криза да успокоят нещата. А Зеленски е бита карта и ще бъде пожертван.

    Коментиран от #55, #67

  • 47 Матросов

    9 14 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Да не се забравя,че на Путин му остава и една 20 литрова туба с бензин! Не за пиене,де!

    Коментиран от #48

  • 48 РЕАЛИСТ

    11 4 Отговор

    До коментар #47 от "Матросов":

    Ама Путин е мека Мария. Дори един Кадиров и Медведев изглеждат вече корави пичове, които искат използване на ядрено оръжие. Тубата на друг му бе нужна. На един, дето мислеше и той, че Русия лесно ще превземе.

    Коментиран от #54

  • 49 да ти ивъ в тулупа

    11 6 Отговор
    Тагарев , да ти го нaтeгapeв .
  • 50 Сск

    10 9 Отговор

    До коментар #4 от "Бай ти Ганьо":

    Тъпак,искаш да видиш как се изпаряват децата ти ли? Побъркахте се всички покрай този лилипутин
  • 51 Ваксър

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "СССРБарета":

    Баретка, много елементарно мислене. Като повечето по-горе.
  • 52 Тагарев,

    17 8 Отговор
    А ти какво очакваш ?! АКО ГУБИШ ПО ТОЧКИ, НО МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ С НОКАУТ ? Всъщност се бият срещу НАТО . А ти си също един атлантически буклук ...
  • 53 Да бе да

    6 11 Отговор
    Гн Тагарев, при цялото си уважение, ние не можем да контролираме какво луд диктатор ще направи утре!

    Не е ли време ние да се подготвим?
    Вие , като общественик , не трябва ли да попитате , защо Румъния и Полша се запасяват с йод? Ние ко праим?
    Малоразмерния е невменяем ! Ние разчитаме на неговата дислексия или просто не ни пука ?
  • 54 Рико

    6 15 Отговор

    До коментар #48 от "РЕАЛИСТ":

    Не се забелязва Киев да се е изплашил, че Москва има атомни бомби. А пусни слуха, че и Киев има и ще видиш колко силно могат да тичат руснаците, това което се случва сега по границите, само на разгрявка ще прилича.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ученият котка

    9 2 Отговор
    За да се използва ядрено оръжие, и двете страни трябва да предприемат подготвителни стъпки. Стратегическите ракети ще трябва да бъдат заредени с изключително токсично и опасно гориво, а руските и натовските сили ще трябва да разположат мобилни пускови установки за ракети със среден обсег. Тези препарати не могат да останат незабелязани. Всички наблюдения се извършват от сателити и информацията се предава в контролни центрове в реално време. Засега няма заплахи.
  • 57 Урюрвкос

    6 2 Отговор
    аве не случайно първата работа на Путин беше Чернобил и ЗАЕЦа но сега Американската администрация ни подготвя психологически че дори Зеленски да направи белята Путин ще го отнесе

    Коментиран от #61

  • 58 Тагарев не може да си защити хонорара

    10 4 Отговор
    Този Тагарев не е убедителен, не звучи експертно, твърде общо говори, скучно, вероятно си защитава хоронара американците, но с голяма мъка - тройка на релси.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ученият котка

    9 1 Отговор

    До коментар #57 от "Урюрвкос":

    Експлозиите в атомните електроцентрали винаги са по вина на хората. Така беше в Чернобил със сто километрова зона за безопасност, във Фукушима с неконтролирано изхвърляне на радиоактивна вода в океана, така беше и с експлозиите в атомната електроцентрала Three Mile Island в Съединените щати с изпускане на радиоактивни газове . Всички катастрофи имат своите автори.

    Коментиран от #66

  • 62 Путлер каза

    4 4 Отговор
    Е....П.... М......а
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Гого

    16 5 Отговор

    До коментар #55 от "Владимир":

    Ти май си пил доста от пропагандата на НАТО, или хабер си нямаш за какво става реч. САЩ са безнадеждно изостанали в технологиите за модерни оръжия. НЯМАТ ХИПЕР ЗВУКОВИ РАКЕТИ. Тази технология за сега им е непозната. Едва сега се появяват подводните дронове, които Русия евече е разположила по крайбрежието на САЩ и с много мегатонни ядрени заряди, които ще предизвикат при детонация километрови приливни вълни. Превъзходство в космоса. Да си забелязал, че от почти 13 години САЩ нямат извден човек с ракета на НАСА (като изключим жалкия опит на Мъск). И сега американските космонавти се извеждат до МКС с руски ракети. Докато запада правеше коли, Русия и Китай завладяваха космоса. Нямат нови образци и оръжия. Гордоста на американската армия танка Абрамс е от седемдесетте години на миналия век. И модернизации, пак си остава архивен. Същото е и с F16. И той е модел на 70-те. А на един трабат, каквато и модерна електроника да му сложиш пак ще се остане трабант. Летателните характеристики не се променят значително дори и след модернизация. Последния F35 все още дава големи дефекти. Най свестен е F22 Raptor. Той е много добър изтребител, но с вече остаряваща технология, докато Русия пуска все нови модели 5 поколение СУ57, МиГ 35 и т.н., които превъзхождат в пъти наличните западни. Танка Леопард на Германия не е произвеждан от 2008г. Правете си сметка колко е модернизиран и с каква технология. Четете малко преди да се изцепвате с голи лозунги. А на теб като много ти хар
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Да бе да

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "Ученият котка":

    "Експлозиите в атомните електроцентрали винаги са по вина на хората"

    Те атомните централи и оръжия са по вина на хората!!: Но имаш ли предложение или просто ти харесва ехото 😂

    Коментиран от #69

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 мър сула гн.ом слу чаен

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Джендърите ги подминава така че ти не се притеснявай!
  • 69 Ученият котка

    9 5 Отговор

    До коментар #66 от "Да бе да":

    Днес всички оферти са лоши. Не Русия обстрелва Запорожката АЕЦ.

    Коментиран от #109

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 България

    7 4 Отговор
    Стига плаши хората, и да пусне атомна бомба голяма работа, те през студената война 1000 атомни бомби пуснаха по цялото земно кълбо та за една ли да се притеснявам
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 руски челавек

    6 17 Отговор
    Разликата в мотивацията и силата между Украйна и Русия е тази каквато е между световният шампион
    по бокс тежка категория украинец Усик и руският президент Путин.Последният ще издържи прав не повече
    от 3 секунди.Има ли смисъ да се жертват хиляди млади руски войници за една изгубена кауза?
  • 77 епъ

    9 3 Отговор
    Таблетки цианид? Укрития на 2м? Няма спасение - трябва да се яде и пие поне вода....Който е в епицентъра ще е късметлия.
    Гледал съм филм за Хирушима - как хората са пили вода от локвите заради прегряване след облъчването...Трагедия, която ви спестяват евроатлантиците...
    Този не искам да коментирам-под достойнството ми е!
  • 78 Хохо секса

    7 14 Отговор
    Ако ще се мре,
    нека Путин да е първият.
    Няма какво да губим.

    Впрочем...
    Натовските държави наброяват над един милиард население.
    А съвкупната им икономика е НЕВЪОБРАЗИМО по-голяма от рашистката
    /руската икономика е, колкото на един американски щат/
    Путин има ли шанс?

    Коментиран от #81

  • 79 Ммм...да

    10 8 Отговор
    Референдума беше последният шанс на тези които искат да се самоопределят.Сега останалите ги чака апокалипсис.Така котката си играе с мишката,после я приключва.Отсяваш плевела от зърното.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Боби

    7 7 Отговор

    До коментар #78 от "Хохо секса":

    Без газ след година съвкупната им икономика ще е на икономическо джудже.

    Коментиран от #82

  • 82 Хохо секса

    3 12 Отговор

    До коментар #81 от "Боби":

    Така е!
    Без износ на енергоресурси - те са аут.
    Русия е суровинен придатък, от когото сега печелят китайците.
    По-добре беше ЕС да печели, а не китайците,
    защото ЕС не възнамерява да анексира Сибир, но за китайците - не знам
  • 83 Украинка

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "УКРАЙНА🇺🇦":

    Украина пак никой не я обича
  • 84 Надежда

    8 1 Отговор
    Този ми прилича на човек, който мрази всички около него, пак се прави на ВСЕЗНАЙКО, като Асен Агов
  • 85 Хайде спрете се

    9 1 Отговор
    Спрете вече с тази пропаганда и упражнения в простотия, щото накрая ще живем всички в кошмарите си, заради продажните ви дребни душици, въртящи интриги!
  • 86 347хфг

    9 0 Отговор
    тоа хахо ляга и става с путин в тиквата ами накрая ше ти го нахака ша знайш
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ангеларий

    10 1 Отговор
    Магарев е идиот

    Коментиран от #89

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Никола

    3 1 Отговор
    ма много диванни специалисти бре....
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Охо-бохо

    6 0 Отговор
    Историята се повтаря! Разбирам каква е била и тогава "цвета на нацията" и защо са я "уволнили".
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Айде фащай чемодана, вокзала и на фронта

    3 1 Отговор
    Брей, брей, ама па брей....
    Сичките титуловани и не чак толкова титуловани, но добре хонорувани абонати на Америка за България или така знайните проскубани ЯCTPЕБИ, дитирамбят от Тв в Тв и приканват за помощ и помпане на укрите с джепанета... абе аджеба що един, поне един за личен пример не грабна пушка и мешка и не отиде на фронта да брани бандери, азовци и сви неонацисти!!!

    Коментиран от #110

  • 98 Да даа... закъснял си

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Солей":

    Вече се стяга в Мариопул...
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Тагидебилев

    2 0 Отговор
    Таги държи пряко американскстаадмкнистрация да са у на отчет какви точно варианти проиграват . Смешен мъпет .
  • 101 ТИ ДА ВИДИШ

    1 2 Отговор
    Планът на НАТО за разширяване на изток доведе само до разширяването на Русия на запад!!!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Валери

    0 1 Отговор

    До коментар #99 от "Ами това е истината":

    аз сум ЗА определено, масиран и повсеместен и то час по-скоро!
  • 105 Тагарев, още един Идиот!!

    3 1 Отговор
    Ако не знаеш, че си Идиот, погледни се в огледалото!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Лейди Ди

    0 0 Отговор
    Прав си Тагарче, винаги си бил умен, амазабравяш за Божието Решение!
    Бог може и ще ги спре!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ученият котка":

    Но е разположила военна техника включително камиони с муниции и използва АЕЦ като прикритие за мобилни артилерийски системи за да обстрелва украинските сили. Айде като сме тръгнали да говорим да си кажем цялата истина, не само половината или тази която ни е угодна на нас.
  • 110 Торолейбус

    0 1 Отговор

    До коментар #97 от "Айде фащай чемодана, вокзала и на фронта":

    Хммммм. Ми то има хора които се бият на украинска страна. Достатъчни хора от западна Европа, къде с опит, къде без опит отидоха да се сражават. Ти що не ни кажеш колко от Западна Европа, които знаят какво е демокрацията се бият за путлерофашистите. Какво става с мобилизацията, те май повече избягаха за една седмица, отколкото се явиха под знамената. Я ни дай пример стегни си куфарчето и иди да се биеш за пусин пък да видиш какво е Азов. Л@пач на руски п@тки
  • 111 Укроп

    0 0 Отговор
    Боже! Този е с диагноза, като всичките ни експерти. Въобще гледат ли какво се случва по света?!?! България винаги е пропадала зарад политиците си, и сега ще пропадне зарад тях!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове