Last news in Fakti

2 Октомври, 2022 18:29 1 276 18

Ивайло Пенчев: Проблемът е, че всички партии се мразят една друга

  • ивайло пенчев-
  • избори

Ще има силно фрагментиран парламент, прогнозира предприемачът

Ивайло Пенчев: Проблемът е, че всички партии се мразят една друга - 1
Снимка: Нова ТВ

Тази седмица в „Историите на Мария Йотова" ви срещаме с Ивайло Пенчев, бизнесмен и един от създателите на Уолтопия. Според него големият проблем на тези избори е, че всички партии, които участват, се мразят една друга. По думите му едва ли политиците ще се сдобрят, за да направят правителство, обобщава "Нова телевизия".

„Ще има силно фрагментиран парламент между хора, които в началото много ще се карат. Имам хипотеза, че ще се уморят, ще седнат на масата, ще си „разпарчетосат” държавата и ще започнат да си добруват”, поясни Пенчев.

„Всеки твърди, че е добър и морално превъзхожда останалите. Истината е, че човешката природа е такава, че хората, ако няма външен натиск, имат склонност да се занимават с хитруване. Започват да се възползват от властта, която имат. Не се е родил политик, който ще ни подобри живота”, допълни той. И коментира, че някога се е изкушавал да стане политик, но тази работа не е за него.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 3 Отговор
    Всеки иска сам да краде.
  • 2 КОТарАК

    17 0 Отговор
    проблемът е , че всички партии ядат и пият заедно..и ни се смеят

    Коментиран от #4, #17

  • 3 бостан

    6 6 Отговор
    АЗ ОБИЧАМ СВАРЕНИ И ИЗПЪРЖЕНИ ТИКВИ
  • 4 Антилиберал антиглобалист

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Г-н леволиберален "демократ", сефте да ти чукна +
  • 5 честен ционист

    9 2 Отговор
    Българинът вече 33г не може да се осъзнае, че трябва да мрази всички партии. Но има прогрес, ето днес някакви си мижави 20% вярващи в дядо Коледа са се замъкнали до урните. Демокрацията първо ще умре в България, тя така и не можа да се роди де, ама това друга тема. Скоро Ганчо ще има само един логичен избор, да забрани всякакви гласувания, защото оня комшу вика, че гласувал за бъдещето на България и за референдума..
  • 6 Нищо различно

    4 1 Отговор
    Също както хората се мразят един друг
  • 7 Нашийник

    6 0 Отговор
    Гледам, не ръсиш такива бисери, както преди катастрофата. Може пък и да ти дойде умът в главата, знае ли човек...
  • 8 Проблемът е

    4 0 Отговор
    Че се гласува от Турция, които се намесват в нашия живот по много нечестен начин. И никой от вас хамелеоните, това не е проблем. Нещо ви дават безплатно от Турция ли, или сте си такива предатели по рождение?
  • 9 Блестящ ум

    0 0 Отговор
    Епа.... като го нема Жорж....
  • 10 Системата и морала на партиите

    3 0 Отговор
    Се свежда до груба алчност и пълна пумия.
  • 11 гражданин

    3 0 Отговор
    щом не е за тебе политиката, си затваряй устата, и си гледай бизнеса, а не да те гледаме през ден, два в телевизионните студиа на големите телевизии
  • 12 Иван

    1 6 Отговор
    Живота само ти можеш да си го подредиш. Уви всички са с нагласата, че някой друг им виновен за мизерията.
  • 13 Българската народопсихология

    5 6 Отговор
    Българинът с това е известен-силно мрази, завижда, вреди! На съседа, на колега, на шефа, на политиците, на службите, на феновете на другия отбор, че има доста случаи да ненавижда и роднините си,😂😂😂Затова сме и най-зле в ЕС, защото вместо да си помагаме, ние си пречим! И шопа го е казал най-кратко-Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да му е зле!😂😂😂

    Коментиран от #16

  • 14 бога

    7 1 Отговор
    НАЙ-ГОЛЯМИЯ БОКЛУК Е ТОЯ
  • 15 ха ха

    4 0 Отговор
    ако се мразеха кой как вземе властта щеше да забранява финансирането на партиите , да ама не се случва , всеки кандидат получава 6 цифрена сума за да се саморекламира пред тоя който е ограбил или ще ограбва , а приказките на бандит бизнесмените са съвсем користни
  • 16 позеленял

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българската народопсихология":

    когато срещу теб се вършат злонамерени деяния , как ще реагираш ? а за насаждането на омраза между хората питай герберугите те са специалисти
  • 17 ММ586

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Другият голем проблем!!!!! Работодателите не падат по - доло от политиците. Обещават, ядат и пият кат за последно. После ни се смеят!!!! И си мислят, че сме тъпанари.
  • 18 .....

    2 0 Отговор
    Не знам дали се мразят помежду си, но със сигурност не милеят за народ и Родина!Още не са влезли в играта и вече купуват имоти,строят къщи,назначават тъщи, пълнят чекмеджета и зареждат пистолета!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове