Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 10:34 2 739 85

Десислава Атанасова: Ако ПП отказват преговори с нас, значи подкрепят войната в Украйна ли?

  • десислава атанасова-
  • герб-
  • пп

Тя допълни, че от ГЕРБ не са забравили репликите, които отправи държавният глава към тях през последните години, но сега сме в ситуация, в която трябва да мислим за кризисни решения

Десислава Атанасова: Ако ПП отказват преговори с нас, значи подкрепят войната в Украйна ли? - 1
Кадър БНТ

Все още не е имало разговори между ГЕРБ и другите партии, които влизат в 48-ото Народно събрание. Това заяви в "Денят започва" по БНТ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

От първата политическа сила у нас предлагат разговори с всички партии за постигането на консенсус по важните за страната теми - евроатлантическата ориентация на България, войната в Украйна, икономическата криза и доходите. Според Атанасова тези разговори трябва да се водят в парламента, а не в партийните централи.

"Изпълнимо условие е да се помисли, преди да се отрича всякакъв разговор. На нас също ни е неприятно от коментарите с анти-ГЕРБ реторика. Ако въобще няма да разговарят с нас, значи въобще не са разбрали какво означава парламентаризъм. Парламентаризъм означава да можеш да намериш допирни точки, да можеш да намериш диалог и да търсиш консенсус. Политиката е изкуство на възможното.", допълни тя.

Преговорите ще се модерират от Росен Плевнелиев и Соломон Паси, които са приели предложението на ГЕРБ да са посредници в контактната група. От ГЕРБ ще излъчат свои експерти по всяка една от темите.

"Ние искаме разговори с всички партии, получили вота на българските граждани. Ако всички осъзнаят, че може да има кабинет, подкрепен по различни теми и приоритети, тогава няма значение кой се подписва под коалиционно споразумение. Предлагаме разговори за евроатлантическа коалиция и теми. Ако "Продължаваме промяната" откажат разговор с нас, значи, че те подкрепят войната в Украйна ли, подкрепят да не изпратим оръжие за Украйна ли? Под предисловие "управление никога с ГЕРБ", значи че предпочитат България да е категорично неутрална в позицията си относно Путин.", каза Атанасова.

Въпреки призивите за преговори сега, от ГЕРБ не съжаляват, че са подкрепили свалянето от власт на кабинета "Петков", заради лошата му финансова политика, уточни Атанасова.

Тя допълни, че все още е твърде рано да се говори за имена в бъдещия кабинет. Определи като спекулации твърденията, че биха предложили Росен Плевнелиев да застане начело на ново правителство.

"Урокът от тези избори е следният: Никой не може сам да управлява, на никой не може да се доверим изцяло. Искаме да работите заедно в екип, за да може да се контролирате взаимно. Този ребус ни даде да разрешим избирателят и ние, ако сме отговорни към държавата, трябва да го направим.", коментира тя.

Атанасова прогнозира, че ако не се стигне до консенсус, през февруари отново ще има избори, които ще покажат същия резултат. Според нея от "Продължаваме промяната" няма как да съставят кабинет без ГЕРБ или ДПС.

"Не е ясно на кого ще бъде връчен третият мандат, но без участието на ГЕРБ в кабинета, той би бил нестабилен. Числата ясно показват това.", изтъкна Атанасова.

Десислава Атанасова прогнозира, че президентът Румен Радев ще свика 48-ото Народно събрание преди края на едномесечния срок, тъй като са необходими важни решения, свързани с бюджета и Плана за възстановяване и устойчивост.

Тя допълни, че от ГЕРБ не са забравили репликите, които отправи държавният глава към тях през последните години, но сега сме в ситуация, в която трябва да мислим за кризисни решения.

"Безспорна е ролята на президентската институция. Разбира се, че президентската институция трябва да проведе консултации и да се търси консенсус между политиците и аз очаквам това от господин Радев.", каза още тя.

Ако се стигне до консенсус между партиите за бъдещо управление, от ГЕРБ ще настояват всички участващи в него да положат подписите си под коалиционно споразумение.

"Трябва всички да се подпишат и това е гаранцията, че ще се успее. В противен случай ще стигнем до момент, в който лидерите са някъде и парламентарната подкрепа я няма в момента.", каза още Атанасова.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не бе Деси

    130 2 Отговор
    просто никой не вярва на лъжливото овчарче Бойко за каквото и да било.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Действай

    113 5 Отговор
    Свалихте с Копейката правителството на Киро сега шскате ново с тях.Имате достатъчно депутати да си правите мафийотско правителство.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Зевс

    112 5 Отговор
    Стига с тази Украйна, управлението на страната си е наш вътрешен проблем.

    Коментиран от #20, #30, #76

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Турски поток

    113 2 Отговор
    Атанасова, не намесвай войната във вашата безпомощност! Кой спонсорира тази войната с турски поток ??!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Не, Десо Дуловска!

    104 1 Отговор
    Никой не иска да преговаря с авс, защото сте корумпирани, нагли, некадърни и защото ограбихте и срутихте България за 12 години престъпно управление на грабежи и престъпления! С вас ще се преговаря само когато Каскета
    най-после внесе обвинителния акт в съда за чудовищните кражби на онзи от Банкя, за къщата в Барселона, за чекмеджето със златните кюлчета и за откраднатите милиарди не само от "магистралите" му!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бамбука

    82 1 Отговор
    Ако, очаквате да чуете нещо смислено от тази, ще ви разочаровам. Спечелихте изборите, наградата за вас е да направите правителство без да се опитвате да се скриете зад другите партии. Депутати имате, но топки нямате.
  • 17 ...

    80 1 Отговор
    Просто не искат да имат общо с вас! Накрая да не станете пишман, че си купихте изборите и да крещите, че другите са виновни, че не искат да правят правителство с вас.

    Коментиран от #67

  • 18 Угоено да ти е

    89 3 Отговор
    Голяма част от хората, включително и аз също не мога да ви гледам. Грам не мога да ви понасям всичките паразити, които висят на държавната хазна и ограбват хората и с двете си шепи в чували и шкафчета. Грам не мога да ви търпя. Грам не мога да се примиря с присъствието ви нито по екраните, нито на улицата, нито в парламента. Помните ли, когато от трибуната на народното събрание Мика Зайкова говореше за ниското заплащане в държавата, как мутрите от ГЕРБ, колко грозно тропаха по банките? Помните ли, колко грозно и отвратително беше. Ей това са ви феодалите и бизнесмените, които грабят, вдигат апартаменти, къщи и хотели, луксозни джипки и яхти. И заради, които стандартът на живот и заплащане е ниско. Вас не мога да ви понасям, нито гледам.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Хахаха

    48 1 Отговор

    До коментар #6 от "Зевс":

    То тяхното вече надхвърля лозунгите от онова време,,,Слава на комунизъма,,"
  • 21 М3 голд

    57 2 Отговор
    С Плевнелиев и Паси твърдо отиваме на нови избори. Формата и изборът ви са неправилни. И двамата са меко казано неподходящи за разговори и консенсус между партиите. А ГЕРБ се натяга на Козяк. Защо? Защото те управляват. Така, че отиваме към избори
  • 22 УСА боклук

    53 0 Отговор
    Попитай вашия пръв партиен ръководител , бивш кандидат за футболист на годината , номиниран за художник, най-опитния , и вещ сред българите и пръв приятел на европейските лидери, защо ачеба никой не ни иска да ни сайдиса. Защо никой не иска да се съеши с герберастията?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Стефан

    54 4 Отговор
    Да ти имам дуловската логика, това ли можа да измислиш, в Библията пише че по делата ще ги познаеш, а делата са че за 15 години Лукойл не са платили и лев данъци и НЯМА сила която да ги накара да си монтират уреди за да се знае КАКВО ВЛИЗА И КАКВО ИЗЛИЗА от тази рафинерия, за 12 години руските шпиони бяха в съотношение 1 към 50, за 12 години не можахте да построите 160 километрова тръба и то от Комотини до Стара Загора, но за 13 месеца направихте 450 км. за Турски поток който не знам ЗАЩО наричате Балкански, за разлика от лидера ви Петков и Василев не сврят по гайдата на Митрофанова, ЗАЩОТО ИМАТ ТОПКИ за разлика от Страхливеца Борисов и най важното НЕ СА ЗАВИСИМИ.
  • 25 Нали

    52 0 Отговор
    бяха аматьори и какво ли още не ма, Десо? Ти ги нарече с какви ли не имена. Гушкайте се с ДПС и Изхождане и правете правителство. Това ви е играта. Не закачайте демократичните и проевропейски партии, вие нямате нищо общо с тях.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Колко глупаво

    48 0 Отговор
    Пп отказват да работят с откровени престъпници. Нямам думи. Каква мисъл? Какво чудо?нали всичко можете. Проблема на България е Герб а не Пп
  • 28 БОЙКО Е И ГРОСМАЙСТОР ...... ЕДНО МОМИ

    25 0 Отговор
    ЧЕНЦЕ ГО БИ В ДВА ХОДА !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ВСИЧКИ КРАДЦИ МОГАТ ДА РАБОТЯТ С БОКО

    3 41 Отговор
    САМО ПП НЕ МОГАТ ................ ЩО ТО СА ОТ ПО - ВИСША КЛАСА КРАДЦИ , ЗАТОВА !
  • 32 питам си

    14 6 Отговор

    До коментар #30 от "Тролологика":

    Кой имаш предвид под "откачения"? Зеленото или Бай Дън, чийто син прави биологични експерименти в Покрайнината?????
  • 33 горките герберчета с плитки номера

    25 0 Отговор
    Десо изкормвачката на тапицерии на коли , елементарни сте бе , яко елементарни , заменяте негативи от поемане на страната в това трагично състояние , срещу личен имунитет и неприкосновеност за това , което натворихте дванадесет години , а то е грабеж , пладнешки грабеж , съсипия на държавата и национално предателство , тежки параграфи , стига да има кой да ви ги предяви. Да ме не бъркаш с някого , тия от ПП са същите шебеци.
  • 34 мунчо

    24 0 Отговор
    Знаете ли Русенския и прякор на тази?!?

    Коментиран от #46

  • 35 Казуар

    38 0 Отговор
    Борисов направи услуга на Путин с газопровода през България да бъде заобиколена Украйна, сега е на страната на Украйна. Фурнаджийска лопата.
  • 36 Перо

    36 0 Отговор
    Язък за хвърлените пари на вятъра от ГЕРБ за покупка на гласове! Сега никой няма да се занимава с шайката и никакви опити няма да доведат до частично облажване във властта и заличаване на стари престъпления!

    Коментиран от #37

  • 37 Хахаха

    10 0 Отговор

    До коментар #36 от "Перо":

    Да,и за зарята.
  • 38 Стоянов

    34 0 Отговор
    Има ли по-голяма подкрепа за войната в Украйна от светкавичното изграждане на Руски пАток с наши пари и десетгодишното бавене на гръцкия конектор? Егати наглеците са ГЕРБ-руски подлоги, които се правят на "евроатлантици" за да лапат пак евросредствата. Пак ли ще ги теглят от банки с чували?
    И като свалиш правителство, си длъжен да направиш ново. Ама те изпълниха заповедта на Митрофанова за свалянето, а сега бягат от отговорност?
  • 39 един

    7 1 Отговор
    И тако и вако са комунягите!
  • 40 ...

    34 0 Отговор
    Манупулативно изказване, най-вече заради въпроса на Десиславка, че щом ПП не желаят разговори с тях означавало, че не подкрепят Украйна. Но това е типичният стил на ГЕРБ - да говорят лицемерно и манипулативно да задават въпроси, които да влязат в заглавията на вестниците. Защо не предложиха разговори на ПП преди да гласуват вот на недоверие на ПП в Парламента? Защо продължавайки нагло да се изказват искат и очакват разговори сега?...
  • 41 Машала

    33 0 Отговор
    Аз тая не ислам нито да я чувам, нито да я виждам! Как нормални хора да преговарят с такива като нея, като наглото Биче, крадливото хасковлийче, очлия се Томиславчо и боса Баце. То трябва да си плюеш на физиономията за да седнеш с тия хора на една маса!
  • 42 ежко

    35 0 Отговор
    Ако ПП се откажат от вас- значи са против котупцията която олицетворявате в най-голяма степен, а ако не се откажат -отиват в канала на историята, защото следващите избори никой няма да гласува за тях!Войната в Украйна изобщо не е фактор, Десо!За вас са гласували българи,а не украинци!
    Как изобщо можете да правите толкова тъпи внушения!
  • 43 марш мапача

    28 0 Отговор
    Великата професионалистка...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 чичо

    24 0 Отговор

    До коментар #34 от "мунчо":

    Да! Деса Секса!!! Известна е, а прякора и го лепнаха линейкаджиите от болницата в която работеше като нЕква чиновничка!
  • 47 ...

    30 0 Отговор
    Днес са тръгнали по всички телевизии... Деса, Захариева и дамата от ТКЗС-то(Сачева). От ранни зори са станали жените да търсят партньори в управлението. Аман, парата за гласовете ще стане, че е отишла на вятъра...
  • 48 Махайте се бе век!

    29 0 Отговор
    Тая счупи непоправимо тъпомера!
  • 49 Мъхъ

    18 0 Отговор
    Типично за хората с психични разстройства е липсата на логическа връзка в изказванията.В случая гиспожата страда от синдрома на Барон Мюнхаузен.
  • 50 Дани

    20 0 Отговор
    ДЕСО ТИ СИ ИЗПЯТА ПЕСЕН ТИ СИ ПОДЛОГА НА МАФИЯТА ТИ И ГЕРБАВИТЕ КРАДЦИ НИ ДОВЕДОХТЕ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ХАОСА И РАЗРУХАТА А СЕГА СЕ ЧУДИТЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА УПРАВЛЯВАЪТЕ И ИЗПЪЛНЕТЕ ГОЛИТЕ СИ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ А ТИ СИ ЗА ПЕНСИЯ И ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА И ОТ НАРОДНАТА ХРАНИЛКА ТОЛКОВА ДЪЛГО
  • 51 Справедлив

    20 0 Отговор
    Тази не ме дразни,че говори глупости,тъй като толкова си може.Дразни ме само ,че си мисли че всички българи страдаме от дименция и не помним кражбите им ,предателството на националния интерес със строителствотж на турски поток,побоищата над протестиращите и т.н.Хяйде сега като си купихте изборите си направете правителство,за да си получите заслуженото за лъжите си.
  • 52 Мнение

    17 0 Отговор
    Гробарите ви аги ще измислят нещо, за да им е виновен някой друг и да си обършат зад... ка с измислен виновен. Оставете ги да се давят и пържат в собствения си сос. Нали
    са много компетентни, умни, най-подготвени??? Така каза техният вожд - "Аз съм най-подготвен". Пък сега се спече. Коалиция само след съдебна реформа и махане на Гешев. Иначе пак ще въртят техните си подли номера
  • 53 Коректен

    16 1 Отговор
    Означава, че не искат да се обвързват с банда крадци.
  • 54 ПП партия

    12 0 Отговор
    Ще преговарям само с Дуловските баджанаци
  • 55 Деси, Деси

    25 0 Отговор
    Не се научихте че българите не са идиоти, каквито от вожда, до всички от Герб и ти плитко умно същество ги мислите. Първо вие сте Евроатлантици, колкото Копейкин е русофил. Набиха му в главата на Борисов от ЕС, че това е най прекия път за изчистване на крадливия му имидж, с помоща на ЕНП, Запада и др.клакьори и той го повтаря като мантра, а от два дни се изредиха всички дървени философи и остриетата ви(каквото и да значи, защото не сте остри а тъпи) да повтаряте че нищо не правите за себе си, а за българския народ и за издигане в култ на Евроатлантическите ценности в България. Тази роля ви е много трудна, вие знаете само да хулите, да обиждате, да се хвалите.Жалка картинка сте, комик до комика, глупак до глупака, а и нови реплики трябва да учите.И ако някой в прав текст ви попита кои са тези ценности към които да се стремим, вие плямпащи герберски идиоти ще се чудите кои бяха и дали успяхте да ги запомните. Сега започвате да съжалявате че сте първа сила, но морална победа е получил Баш мафиота. А да види какъв е процента на излезлите да гласуват и колко са гласували, че не харесват никой
    Но за вас това са дребни неща и не ви засягат. Провал на всички партии, а сега запяхте че народа искал коалиция. То си имаше работеща коалиция, която успя за кратко време да върне надеждата на пенсионерите за що годе нормален живот, но на Тулупа не му оттърваше, защото затвора го завеше и свалихте с дружните усилия на Пеевските юнаци старата коалиция, за която същия този
  • 56 Лъжци от ГЕРБ

    18 0 Отговор
    Хайде от ГЕРБ почнаха с манипулациите и интригите. Е как ПП ще подкрепят войната в Украъна, като изгониха 70 руски дипломати, което никога не е било в историята на България!!! Няма по-големи лъжци от ГЕРБ, които построиха на Путин Турски/Балкански погок и подпомогнафа Раша да започне войната.
  • 57 Атанасова, като препикан Гербер си

    18 0 Отговор
    станала!! Още едни избори и сама ще се откажеш от ГЕРБ!!
  • 58 Пфуй

    19 0 Отговор
    Как не я е срам тази лъжкиня и интригантка Атанасова, да лъже най-подло кой за какво бил.
  • 59 Мнение

    18 0 Отговор
    ГЕРБ и Възраждане са най-лъжливите партии.
  • 60 Васил

    19 0 Отговор
    Атанасова 12 години лъжи сега пак ли или за кой ли път?
  • 61 Триумф

    24 0 Отговор
    ГЕРБ се опитват също като ИТН да се изкарат невинни и да нарочят ПП за виновни за собствените си неуспехи, че не могат да съставят правителство. Да не би ГЕРБ и ИТН да имат един и същ PR? ГЕРБ казват, ние съборихме правителството на ПП, ама ПП са виновни, щото не исщат да се коалират сега с нас. Това е пълен Абсурд. ГЕРБ са малоумници и идиоти.
  • 62 Дрифт

    17 0 Отговор
    Бля,бля,бля знаем за купоните на политическите партии които са много "бели", шумни и алкохолни. Не на последно място развратни, та като се позамисля авторитета ви е 0
  • 63 Атанасова, като препикан Гербер си

    20 0 Отговор
    станала!! Още едни избори и сама ще се откажеш от ГЕРБ!! К Петков и ПП казаха ясно, че свас Ортаклък няма да има!? Къде са тея Позитивни сигнали? Кажи го и на Захариева!?
  • 64 Гогич

    21 0 Отговор
    Г-жа Десислава Атанасова няма връзка с мозъка си, щакто и изказването й. Вкичко, което казва е нелогично. Продължаваме Промяната изгониха 70 русщи депутата и през цялото време заедно с ДБ подкрепяфа Украйна. А ГЕРБ са тези, които се ушумуляваха, и чак когато от атланизма ги натиснаха, чак тогава дадоха изявление. ГЕРБ са псевдоатлангици и лъжци.
  • 65 Въпрос???

    23 0 Отговор
    Атанасова, а кой построи Турски поток с наши пари и чии интереси прокарахте??? ...
  • 66 Куците

    18 0 Отговор
    Боюви кобили се натягат и цвилят една през друга ! Шанс нулев , герб го няма ! Завеса ! Следват арести !
  • 67 бокоБРАВО КИРОАЛООО

    17 0 Отговор

    До коментар #17 от "...":

    ПЛАТИХА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ОГРОМНИ БОНУСИ НООО ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОЗОРНО ИЗГОНЕНИ ОТ РАБОТА ЗАЩОТО СА КУПЕНИ ОТ МИТРОКОМУНИСТА БОРИСОВ
  • 68 Деса

    19 0 Отговор
    Поетеса в действие липсва подцинкованата от К и приказки без смисал бол
  • 69 Аршлох

    14 1 Отговор
    Ай стига с тая война,писна ми!Били сме във война,ами не сме.Била на нашата граница,ами не е.Ша даваме ли?Ами давайте от вашите лични средства.Да идва Нова Година и да се свършва.Както казаха американски доброволци,ще празнуваме в Киев Нова Година,малко остана.Войни по цял свят бол,имало е ,има и ще има.С какво тази е по различна?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ха ааа

    17 0 Отговор
    Толкова си проста, че в мига в който го осъзнаеш и ще се гръмнеш на минутата.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ковид

    9 0 Отговор
    ПКП обединявайте се !!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Факт

    13 0 Отговор
    ПП няма да направят коалиция с ГЕРБ, защото партията от Граждани за Европейско Развитие на България се трансформира в Гангстери за Елитно Разграбване на България!
  • 76 Неутрални

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зевс":

    На нас Борисов и Герб не ни трябват, когато са крали да са мислили.Спечелили са да управляват.
    Коалиция с Доган и Копейкин.Разрешаване им
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Никога с ГЕРБ

    13 0 Отговор
    Десенце вървете с Теменугата и вожда ви да търсите пътната карта на газопровода който го подарихте на Путин и му осигурихте трасе за да заобиколи Украйна и да започне война.Сега не се правете на мома неощипана и да искате някой друг да ви мие мръсотиите
  • 80 Казуар

    11 0 Отговор
    Деси, през цялото време на правителството на Кирил Петков лаеше злобно срещу тях, сега искаш съвместно управление. Майтап Уили.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Кога ще се отървем и от тази??

    5 0 Отговор
    Осата се беше скатала някъде,но пак се появи да жили наред!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Бай Ставри иска дае в Контактната група

    2 0 Отговор
    Иска да ви Огледа от близо!!
  • 85 Тулуп

    1 0 Отговор
    Ах, Деси..
    Колко си хубава....

    бб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове