Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 15:41 3 383 38

Нинова: Подкрепяме да се обединим около Вежди Рашидов, за да тръгне парламентът

  • корнелия нинова-
  • вежди рашидов

Като че ли има нагласа за избори, това е моето усещане

Нинова: Подкрепяме да се обединим около Вежди Рашидов, за да тръгне парламентът - 1

"От два дни това, което предлагаме на вашето внимание, е позор. Това е най-тежкият удар върху парламентарната република, парламентарната демокрация и партийната система, това започва да изглежда като сценарии.

Като че ли има нагласа за избори, това е моето усещане.

Ние правим разумен компромис с Вежди Рашидов, но не беше прието, стига сме си играли на кукли, много станаха днес непостоянните позиции, подкрепяме да се обединим около най-възрастния, за да тръгне парламентът, ако не се стигне до такова съгласие, ще подновя кандидатурата на Кристиан Вигенин", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    51 13 Отговор
    Значи да се обединим върху пияница и самоубиец.........
  • 2 .........1

    20 3 Отговор
    Вземете няколко кибритени клечки и една я счупете и решението е взето.
  • 3 Анонимен

    44 15 Отговор
    Веждито е човешки отпадък. Не може да се пдави ракъв компромис. По-добре случаен човек от метрото да е председател, отколкото този.
  • 4 Митьо джибрата

    22 2 Отговор
    Викнете и Михаил Миков,един Камен Влахов(ако още е живо пияното куче),па и аз ще се прежаля....даже за една МРЗ и литрова Грозданка/ден за Зам.Председатели и...Наздраве

    Коментиран от #34

  • 5 Пипи Чорапчето

    35 3 Отговор
    ОМГ!
    Ако и с правителството така ще се "обединявате" - само и само да има там някакво, че да не ходиТЕ пак на избори... пиши го бегало!
    Защото, Нинова, на теб "някакво правителство" може и да ти върши работа - те хлебят, и вие в НС хлебите и то яко от парите на данъкоплатците, но на нас, които ви плащаме масрафа ни трябват друг тип хора!
  • 6 Ще цъфнем и вържем

    16 5 Отговор
    Предлагаме Гечев за министър на финансите а Нинова министър пре(дсе)дател Баджанака министър на отбраната
  • 7 Е тва е...

    30 9 Отговор
    1000% гербава калинка,за тва БСП лети към пропаста с 200...
  • 8 Хасковски каунь

    28 3 Отговор
    Помислете за Пеевски Ефенди. Млад, умен, висше обр., нов фейст....
  • 9 ДА ГИ ОСТАВИМ В ЗАЛАТА

    24 1 Отговор
    Да ги оставим в залата докато изберат председател - както с избора на римския папа.
    Само че с всеки изминал ден да им се намаляват дажбите.
    Хем да се повталят малко :)))
  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    22 5 Отговор
    Около мултак пияндрок?!
  • 11 Циркаджии сте

    8 20 Отговор
    Хайде гласувайте за Вежди Рашидов, той поне е мъжкар
  • 12 Курнело

    23 3 Отговор
    Що си мислиш, че некой ти обръща внимание
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор
    ПРАВИЛНО и МИСЛЕТЕ за БГ НАРОД

    Коментиран от #22

  • 14 Самонадеяна

    21 6 Отговор
    и фалшива , нагла интересчийка ! След Промяната , се присламчва към герба !
  • 15 опитваш се да се залепиш като гербова ма

    17 6 Отговор
    Срам и позор за теб Корнелия , та Вежди вчера си демонстрира пълното невежество и непознаване на правилник и ред , едва не обяви оня бляскавия адвокат , по известен като печатар за избран за председател и не само това , току го обръщаше невежеството , или махмурлука си на шегички .
  • 16 Мамул

    22 2 Отговор
    "Нинова: Подкрепяме да се обединим около Вежди Рашидов, за да тръгне парламентът" и да настане едно лапане, едно блаженство, един празник за джоба, един храносмилателен комфорт!
  • 17 Нинова!

    13 1 Отговор
    Дай направо да изберем Ердоган.
  • 18 войнатанеемир

    14 0 Отговор
    Това народно събрание ще гласува смъртна присъда за България. Няма ли начин да се закрие преди да заработи?
  • 19 Може да се оттеглят

    4 2 Отговор
    ГЕРБ и ПП и да се гласува за Вигенин, Нинова много сбъркахте с машините, разписките и протоколите дали равнят, този хаос се заложи с машините за еднолично президентско управление
  • 20 току що от трибуната на нс

    10 0 Отговор
    Да следваш мисълта на Лъчо Мозъка е непосилна задача . Такъв пабирок Нинова не си заслужава , а в известен смисъл и не бива да се кичи с титлата " народни избраници " . Този парламент е за аборт , не за " раждане "
  • 21 машинките

    4 8 Отговор
    Видяха сметката на БСП, а вината я стоварват на Нинова
  • 22 А неее бе

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тези комунета сън не ги хваща! Как така няма да има правителство?!? 30 милиарда се очакват!! Как така ще изпуснат лапаницата?!?
  • 23 Румен

    6 8 Отговор
    Срам Нинова нямаш ли? Зъбите се в Парламента , а после пиете кафе с опазицията. Избори и вън БСП, ГЕРБ, ДПС,и Възраждане. Само ПП .
  • 24 Ка Морган

    7 4 Отговор
    Усещат се, че следват нови избори и всяка от партиите /без Възраждане/ ще претърпи щета. Още няма легитимен парламент, но вече точат лиги как ще купим още 8 самолета, как ще затваряме въглищните централи, как битовите абонати ще излязат на борсата, как ще даряваме оръжия на Украина /обещания, които са дали на господарите си/....и не на последно място кой ще харчи обещаните от Европа милиарди.
  • 25 позор!

    12 2 Отговор
    Ами, обедини се ма, селяндурке от Крушовица, обедини се, кой те спира! Че ти и с дявола ще се обединиш, за да си във властта, нали?! Че много ниско падна ма, Крушовице, щом си готова да подкрепяш един алкохолик, който съсипа българската култура и който е излъчен за депутат от престъпната, корумпирана и просташка герберастка шайка, която ви свали от власт, помниш ле?! Че как пък жертвата ще се обединява с палача си ма, "позитанки"?! Я спри с лакърдиите и с високопарните приказки, че вече си омръзнала и на уличните псета! Ами, защо не предложиш за председател и сикаджийската мутра?! Каква е разликата между него и лакея му с Феса?!
  • 26 Безобразна

    9 2 Отговор
    Падение, за сметка на народа. Вие сте национални предатели!
  • 27 От село

    7 1 Отговор
    Даваха ни дърва на 36 лева. До тази пролет.
    Дойде Нинова и каза,че ще поевтинеят. Послушах я,нали съм комунист. Те станаха по 108 ....
  • 28 Илиева

    2 2 Отговор
    Нинова почва да се прави на ощипана от ПП….Тя ли не знае какви са те?Прекалено много се сближиха и сега тя обръща палачинката.Да,но ние не пасем.Що щеше тя с тези мошенници?Вярно много си пасват защото еднакво лъжат,обичат парите и властта,но на нея не й пречеше да върши безобразията с тях.Сега бие отбой и иска да забравим,какви ги вършеше.Нагла та еша си няма🤮

    Коментиран от #37

  • 29 Като ще е т ДПС

    0 2 Отговор
    Да е Йордан Цонев. Постът не е подходящ за Веждито Рашидов. Нито интелектуално, нито физически.
  • 30 Като ще е от ГЕРБ/ДПС

    0 0 Отговор
    Като ще е от ГЕРБ/ДПС, да е Йордан Цонев. Постът не е подходящ за Веждито Рашидов. Нито интелектуално, нито физически.
  • 31 Калмук

    5 1 Отговор
    Абе, щом Тошко Йорданов беше депутат, що пък Рашидов да не е Председател ? То, дъното в българската политика отдавна е достигнато !
  • 32 Красимир Петров

    5 0 Отговор
    Г-жа Импексова би подкрепила всеки само да е на хранилката.

    Коментиран от #35

  • 33 Нинова,

    4 0 Отговор
    явно в културното си развитие не си стигнала до фразата "В някои случаи е по-добре човек да замълчи, отколкото да плямпа глупости".
  • 34 аз съм за

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Митьо джибрата":

    Камен Влахов. Да, отявлен пияница беше (сега не зная), но има чувство за хумор и не се взема насериозно. Готин беше. "Сега ще има падни-стани".

    Така и така НС е за СМЯХ и СРАМ!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Казуар

    0 0 Отговор
    Пак говорене на небивалици. Вежди Рашидов е възрастен и болен, очаквано не се съгласи.
  • 37 Брей

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Илиева":

    и как ще са мошеници? Много ви плащат на вас троловете да плюете младите и кадърни българи. Просто не сте на тяхната висота. Чудовищната простащина на Борисов и останалата сган от присъдружните партийки с руска подкрепа токсинира българите.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове