Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Ноември, 2022 09:06 3 231 80

Иво Христов към ЕП: Доброволната ни слепота по отношение на Киев буди тревога

  • иво христов-
  • европейски депутат-
  • мерки

Европейската комисия трябва да осъзнае мащаба на риска и да излезе с мирна инициатива

Иво Христов към ЕП: Доброволната ни слепота по отношение на Киев буди тревога - 1
Снимка: БГНЕС

„Европейската комисия трябва да осъзнае мащаба на риска и да излезе с мирна инициатива, която девет месеца гражданите на Европа напразно очакват“, смята евродепутатът.

„На 15 септември украинска ракета уби двама европейци, граждани на Полша, за което бе обвинена Русия. Преживяхме 24 часа, в които войната можеше да подпали целия континент. Европейският парламент от години осъжда поведението на Русия по основателни поводи. Тревога обаче буди доброволната ни слепота по отношение на властите в Киев.“

Още новини от Украйна

Това заяви в свое изказване в пленарна зала Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП (S&D). В Страсбург Европейският парламент провежда своето редовно заседание.

По думите на Христов, Европейският съюз безкритично подкрепя Украйна, с което легитимира дезинформации, провокации и злоупотреби с доверие от страна на Киев.
„С поведението си позволяваме европейските институции да бъдат инструментализирани в един военен конфликт, който може да взриви собствения ни дом“, каза още българският евродепутат.

„Мълчахме, когато бе обстрелвана атомната централа в Запорожие. Мълчим и сега, когато с твърденията си за произхода на ракетите украинските власти де факто режисираха повод за въвличането на Съюза в конфликта чрез механизмите на НАТО“, смята Христов.

„Европейската комисия трябва да осъзнае мащаба на риска и да излезе с мирна инициатива, която девет месеца гражданите на Европа напразно очакват.“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благой от СОФстрой

    47 117 Отговор
    Нашенски никаквец русофайник страхливец дава акъл на НАТО и ЕС!
  • 2 БОЗА

    99 30 Отговор
    Редно беше някой да каже на оялите се и живели няколко поколения без война европейци,че царят е гол и лъжата е издигната в култ...оказва се,че човек,ако няма покрив над главата,осигурена храна и е на студено мисли много по недемократично и нелиберално... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 3 Реалност

    92 29 Отговор
    Ти си напълно прав! Лошото е, че на хората все едно им направиха лоботомия! Никога не съм виждал толкова прост народ, блеещ и лъжещ го с толкова евтини и глупави лъжи! Накрая ще стане белята!

    Коментиран от #56, #59

  • 4 Много работи казаха

    37 71 Отговор
    Хихихи..тоз събаря капитализма отвътре
    Не ги мисли тия работи другар ще ядете бой в Украйна както се полага
  • 5 гост

    41 98 Отговор
    Европа трябва наистина да осъзнае колко дълбоко е разяден от долни продажни платени путинисти като тоя боклук !! Срам за България и Европа са такива като него , а не Украйна !!

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Човека КоZа

    52 28 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Няма вече оркайна


    💤

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Деа троловете путинофобски

    23 18 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Без коментар

    Коментиран от #12

  • 9 Демократ

    32 77 Отговор
    Този представител на България в Брюксел в изказванията си досега никога не е обвинил истинския агресор Путин и никога не е защитил жертвата Украйна, началникът му Радев досега смята че Крим е руски.Тези хора поставят България на грешното място.Само свирепи хора могат да оправдават нечуваното варварство и геноцид,извършван от Путин.Повечето българи са добри и милостиви хора.

    Коментиран от #10, #58

  • 10 Човека КоZа

    44 25 Отговор

    До коментар #9 от "Демократ":

    Даа живее Путин 🇷🇺


    💤
  • 11 Урюрвкос

    51 17 Отговор
    ето една мирна инициатива, затварянето на Дунав мост за превоз на военни стоки и товари. Ердоган затвори Босфора за военни корита и проверява корабите за зърното дали карат оръжие.
  • 12 Аз ДПС

    37 20 Отговор

    До коментар #8 от "Деа троловете путинофобски":

    Народът е стадо..
    Овчарите обаче са овчари и затова отива стадото Курбан за Кравите и Краварите.
  • 13 гост

    23 53 Отговор

    До коментар #6 от "Човека КоZа":

    За твое съжаление има и то каква !!! Такава , че ще разкаже играта на азиатската орда и ще я върне където и е мястото , в блатата на Сибир , обаче по-лошото за теб е , че скоро ще бъде от водещите държави в Европа , а Зеленски е бъдещия председател на Европарламента и то по-скоро отколкото можеш да понесеш !!

    Коментиран от #15, #19, #27, #35, #47

  • 14 оня с коня

    28 37 Отговор
    И да каже КОНКРЕТНО Христов:КАКВО ТОЧНО да съдържа текстово тая Европейска мирна инициатива?Ще пише ли в Документа че Украйна трябва да отстъпи територии на Русия и ще се съгласят ли Украинците с това,което е равносилно на вдигане на Бяло знаме след Стотиците хиляди избити ?А ще пише ли пък че Русия следва незабавно да освободи от присъствието си Укр. Територии и ще се съгласи ли тя?Не казва нищо конкретно по въпроса Христов - просто с кухите си фрази се напъва да оправдае тлъстата си Евро Заплата...

    Коментиран от #17, #37

  • 15 Псевдоним

    45 22 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Че той Зеленски и сега го играе председател на Европарламента. Всеки ден му четем измислените речи и му играем по акъла, с тази разлика че никой не е гласувал за него на избори.
  • 16 !!!?

    28 29 Отговор
    Братушкането води до слепота по рождение !!?

  • 17 провинциалист

    16 16 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    "...Украйна трябва да отстъпи територии..." - естествено, че не трябва да отстъпва територии. Виж, да уважи демократичното право на самоопределение е съвсем друго нещо и човек дори не трябва да си помисля дали може да има друго мнение по въпроса. Всяко разколебаване дали хората от Донецк, Луганск и Крим, изразили свободната си воля по демократичен път, трябва да се присъединяват към коя да е държава, е путинизъм и е осъдително.
  • 18 Българка

    41 23 Отговор
    Много точен коментар.З Киев сме слепи,но Русия е винаги виновна.Сега си затваряме и очите за онстрела на Запорожката АЕЦ,без да осъзнаваме опасността.Постоянно е под обстрел от Украйна.

    Коментиран от #67

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иво Христов дебилът

    17 29 Отговор
    Харесва евро и стана милионер в гадната Западна Европа, рубли не взима, и през ум не му минава да замине за лелеяната русия, но е пръв защитник на мародери, изнасилвачи и убийци = руснаци.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Жигули

    12 18 Отговор

    До коментар #22 от "Вaгинален кърлеж 🇷🇺":

    Не режеха руснаци а премахнаха сепаратисти който Москва с цел изпрати за да има повод да завземе Украйна . Спомни си какво направи Путин с чеченците които искаха свобода. Даде заповед не за задържане а за ликвидация

    Коментиран от #33, #42

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Не е вярно

    7 15 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Зеленски ще стане шеф на НАТО, за радост на орките ! ;)))
  • 28 Бен Навлек

    27 6 Отговор
    истината е станала болезнено непоносима за измития мозък. Ако някой нарече бялото бяло, изпадат в истерия
  • 29 абв

    16 19 Отговор
    руски агент -това се знае от всички !
  • 30 Този е

    15 22 Отговор
    Поредният ПОЗОР за България !!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Айде бе

    14 16 Отговор
    Търпи критика само един - агресорът. Нападнатият е в правото си да се защити както и с каквото може.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иво Христов!! Европейските Бюрократи си

    19 9 Отговор
    Закриват очите на Щуротиите на Киев!! Киев, знае, че ще загуби войната и иска да въвлече и цяла Европав тази война!! Вчера са обстрелва ли депото с ядрени отпадаци на ЗАЕЦ!! ЕК и ЕПарламент мълчат като тикви, Зеленски иска да Запали война в цяла Европа!! ЕС си подпалва сам чергата, реже си клона на който седят!! Няма ли нормални хора в този Е Парламент и тази ЕК!! Явно нормалните са, няколко човека!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Тоя

    10 15 Отговор
    Това руско мекере от щаба на радефф какво прави в Европа.Като приключат с руснаците украинците да наминат към България да ни помогнат да се прочистим от руски мекеретта.
  • 37 оня

    18 5 Отговор

    До коментар #14 от "оня с коня":

    Cлед втората световна война, Съвременна Украйна е създадена изцяло от Русия. Сталин я присъединява към СССР и й дава някои земи, по-рано принадлежали на Румъния и Полша. През 1954 г- Хрушчов също й подарява допълнителни земи. Така се сформира територията на съвременната Украйна". По експертни оценки обемите на ежегодните кредити, които Русия е давала на Украйна от 1991 до 2013 г. е в размер на 250 милиарда долара. 100 милиарда долара е дала Русия по други линии на Украйна от 1991 г. Още тогава Украйна започва двойна игра и се ориентира да следва чужди политически интереси, които са започнали да стават интереси на управляващите, но не и на обикновения народ, докато продължава да взима пари от Русия и да получава финансова подкрепа от тях. (07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод : Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
    Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна. Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна.)

    Коментиран от #61

  • 38 Българин 🇧🇬

    23 8 Отговор
    Най-после един български евродепутат , който си заслужи мястото , на което сме го изпратили ! Браво на г-н Иво Христов !
  • 39 Казуар

    7 21 Отговор
    Другарю Иво Христов, ЕС да излезе с мирна инициатива, да има преговори означава Украйна да стане доминион на Русия и да бъде назначен диктатор подобен на Лукашенко. А такива като теб е абсурдно да бъдат в парламента на ЕС.
  • 40 111111111

    8 18 Отговор
    СеСеРе е СТРАНА РАЗПРОСТРАНЯВАЩА ТЕРОРИЗЪМ НАЧЕЛО С ПУТЛЕР!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Диванен Геостратег

    13 6 Отговор
    Фанатичната русофобия на Запада е скъпо удоволствие. А Зеленски дава страната си курбан, за да го дават по телевизията. Тая война е, защото никой не иска да се съобрази с другата страна. Донбаския край е населен с руснаци. На запад от Днепър са украинци. Те искат различни неща. Затова имаха Оранжеви революции, Майдани и накрая се отцепиха. Де факто Украйна беше в гражданска война от 2014-та. Щом не могат да се разберат мирно, най-добре е да се отделят руснаци от украинци, да сложат нова граница и тази безумна война да спре. При нормални обстоятелства това можеше да се уреди по мирен път. Но никой не зачете мнението на хората. И сега те са пушечно месо, жертва на геополитиката на империите.
    Европа не помага на никой с тия оръжия, напротив - самоубива се икономически. САЩ си гонят техния имперски интерес, Русия нейния. Украйна не е важна за Европа и САЩ. За Русия е стратегически важен контрола на Черно Море, затова воюва така фанатично, въпреки загубите които инкасира.
    Шансовете за преговори между двете страни бяха методично саботирани от САЩ. Накрая си постигнаха целта - запалиха поредната кървава война...

    Коментиран от #49, #78

  • 44 Няма да мълчим повече, ще врецаме

    14 4 Отговор
    „Мълчахме, когато бе обстрелвана атомната централа в Запорожие. Мълчим и сега, когато с твърденията си за произхода на ракетите украинските власти де факто режисираха повод за въвличането на Съюза в конфликта чрез механизмите на НАТО“, смята Христов.
  • 45 Анавв

    9 3 Отговор
    Този Благой 1 ,натовско недоразумение вероятно е фен на наркомана комик - фашист терорист! Жадни за смърт и кръв ,това са океанските изверги!
  • 46 Ххх7

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Искат мир казаха":

    Нз какво крият важно е кой стреля по реакторите които ще ни залеят с радиация и ще плати цяла европа8495
  • 47 Хо-хо-хо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Хи-хи-хи
    Хе-хе-хе
    Ха-ха-ха
  • 48 Истината е че:

    7 2 Отговор
    Само две страни в света са бомбили АЕЦ в историята: Украйна и Израел. И двете управлявани от евреи.
  • 49 Прав си

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "Диванен Геостратег":

    Но е добре да се напомни на всички че украинците са всъщност руснаци и украйна е населена с руснаци които говорят литературен руски и други които говорят на диалект самото име украйна е руско и означава покрайнина нека не се забравят тези неща

    Коментиран от #57, #66

  • 50 небрежнев

    3 7 Отговор
    Докато има хора да избират такива ретроградни българи в Европейския Парламент, то не може да се оправим.
  • 51 Казуар

    2 12 Отговор
    Другарю Иво Христов, а руснаците какво търсят в Запорожие. Имаш високо чело, а това значава, че имаш в излишък русофилски мозък.
  • 52 Браво на Иво Христов

    9 5 Отговор
    Зеленият е терорист. Нагло лъга и лъже. Съд.
  • 53 А този кой е изобщо???

    2 7 Отговор
    Поредният хрантутници, роб на Урсула, българоунищожител! Да гледа интереса на България, а не да говори за Украйна! Кога най-накрая ще ги уволни всичките тези безлични европейски и български депутатчета, кукички на конци???
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Браво, 100% е тъй

    7 2 Отговор
    Христов: Европейският съюз безкритично подкрепя Украйна, с което легитимира дезинформации, провокации и злоупотреби с доверие
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Диванен Геостратег

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Прав си":

    Те и македонците са си бивши българи. Но самосъзнанието се възпитава с години. И като се изтърват нещата накрая се бият братски народи. Горчив урок, не за пръв път в историята. Острието на османската войска са били еничарските корпуси. Тези неща не са от вчера, но пренаписването, изопачаването и забравянето на историята води до нови кървави конфликти.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Има и друго

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Реалност":

    Този народ го подготвиха с бустерите и сега са като оФце.Попитай подкрепящите зеленото човече,дали са ваксинирани.Голям процент са
  • 60 Няма да мълчим повече, ще врецаме

    5 2 Отговор
    Зеленият е терорист и убива умишлено европейци, после лъже грозно и ни въвлича във въвличането. А Европтъ крепи фашиста и на Урсула гащити.
  • 61 опълченец

    1 5 Отговор

    До коментар #37 от "оня":

    Тази опорка с Бан Ки Мун още колко пъти трябва да се опровергае, за да спрете да я цитирате. Има официално становище от ООН, има документи, разследвания, доказателства, но опорката си стои в главите на манипулаторите. Украйна и Русия имат официално подписан договор, регистриран в ООН, относно границите между двете държави. Стига вече с тези глупости, че ставате смешни.
  • 62 Ракетата беше руска всички го разбраха

    2 8 Отговор
    Когато се се комбинират GPS координатите на Киев и Лвов се получават точните координати в полското поле. Същия ден бяха изстреляни кад 100 ракети по цивилни обекти в Украйна от Расия, точно по тия координати. Някой "оператор" не си е пил сутрешната водка. А модифицирани С300 земя земя има само Русия и те ги използват редовно за наземен терор в Украйна. Нашите и техните С300 се взривяват във ВЪЗДУХА при пропуск на целта

    Коментиран от #65, #72, #74

  • 63 Да си пазим АЕЦа от Зеления наркоман

    2 3 Отговор
    Само две страни в света са бомбили АЕЦ в историята: Украйна и Израел. И двете управлявани от евреи.
  • 64 Браво другарю смело

    2 0 Отговор
    Да му го напръщим на Зелю
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 опълченец

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Прав си":

    Ако украинците са руснаци, то руснаците какви са? Първоизточника на всичко, библейски народ, божи синове? Имаше един чичко с мустачки, който много обичаше да говори за чисти арийци и т.н..
  • 67 5894

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Не се прави на българка, очевидно е че си рускиня
  • 68 Другари

    2 0 Отговор
    националните секции на Международния комитет на Четвъртия интернационал - призовава за изграждането на масово глобално движение на младите хора, което да изисква незабавен край на прокси войната между САЩ и НАТО в Украйна и безразсъдната ескалация към Трета световна война.
  • 69 Няма да мълчим повече, ще врецаме

    4 2 Отговор
    Войната трябва да бъде спряна, преди да доведе до глобална катастрофа. Взаимодействието на империалистическия милитаризъм на НАТО, който безразсъдно преследва своя глобален геополитически дневен ред, независимо от последствията, и нарастващото отчаяние на руския олигархичен капиталистически режим заплашва да ескалира в ядрен пожар.Надеждата, че „разумът ще надделее“ и войната скоро ще бъде доведена до край чрез преговори, е политически парализираща и опасна заблуда. НАТО не иска "мир". Иска война. След като умишлено провокираха конфликта чрез десетилетия на разширяване на НАТО към границите на Русия и масовото въоръжаване на неговия корумпиран сателитен режим в Киев, империалистическите сили са решени да се възползват до краен предел от грешно пресметнатата, политически реакционна и катастрофална инвазия на Кремъл в Украйна.
  • 70 Другари

    4 1 Отговор
    Вярвайки, че военната победа над Русия е възможна, НАТО заличава всички руски „червени линии“. През по-голямата част от ерата след Втората световна война – и особено след разработването на водородни бомби през 50-те години – осъзнаването, че ядрената война заплашва изчезването на човешката цивилизация, доведе до политическото заключение, че ядрените оръжия никога няма да бъдат използвани, защото може да има няма победители в такъв конфликт. Доктрината за „Взаимно осигурено унищожение“ — със саморазясняващия се акроним MAD — беше оперативен военен принцип.Но принципът, че ядрена война не може да бъде спечелена и може да бъде започната само от луди, беше отхвърлен. Въпреки вероятността ядрената война да доведе до унищожение на обществото, MAD е заменен от престъпната безумна доктрина „И КАКВО ТАКА!“ Когато САЩ и силите на НАТО публично излъчват, че няма да бъдат „уплашени“ от възможността за ядрена война, те означават, че техните политики и действия няма да бъдат ограничени дори от опасността от ядрена катастрофа.
  • 71 Другарите в САЩ и вече са на барикадата

    4 3 Отговор
    Организирайте се хора Иво Христов е бялата лястовица на разума
  • 72 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ракетата беше руска всички го разбраха":

    Абе тя е руска , ама по производство ❗
    Те и Калашниците са руски , ама несамо руснаци ги ползват❗
    Добре е да питаш оня дето " не си е пил сутрешната водка " колко е обхвата на С-300 и откъде може да я пуснат рашките, та да падне в полското село ❗

    Коментиран от #75

  • 73 !!!!!!

    1 1 Отговор
    МНОГО СТЕ ТРЕСНАТИ С ЗОМБИ ЯЩИКА !!!!! ЗАЩИТНИЦИ НА ТЕРОРИСТИТЕ СА СЪЩО ТЕРОРИСТИ!!!!!!
  • 74 Ти си

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "Ракетата беше руска всички го разбраха":

    Колега ,ако е точно така както казваш и ракетите са изстреляни от руснаците защо натовските оператори които следя въздушното пространство над Украйна с АУАКС мълчат ? Не са ли ги засекли или им е заповядано да мълчат в полза на антируската пропаганда ?
    И данеби да забрави изказванията на Байдън по темата .....
  • 75 TV Бобов дол

    2 2 Отговор

    До коментар #72 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    С300 има максимален обхват от 400 км. та в този момент няма руска позиция на такова разстояние от която да се изстреля такава ракета и да падне в Полша . Освен ако Русия не е превзета 2/3 от територията на Украйна в западна посока а ние не сме разбрали .

    Коментиран от #77

  • 76 Четирихилядникът Христов

    3 5 Отговор
    Е на директен отчет при Мутростакановна! Браво!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 сноу

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Диванен Геостратег":

    Така е..когато разсъждаваш разумно и реалистично ,но-о когато ти сипват в канчето зелено ,че го и пълнят догоре...А още по зле става, когато разсъжденията ти се отдават трудно с тия жалки останки от сиво ...
  • 79 Ники

    0 0 Отговор
    За мир?
    Мисля, че Илон Мъск засега даде най-правилното решение.
  • 80 Гото

    0 0 Отговор
    Странно,аз от Украйна,чувам само Зеленски...
    А все си мислех,че в демократичните страни...не говори и определя живота в държавата един човек....
    Това повече ми прилича на диктатура...и каква е разликата с Путин...???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове