Last news in Fakti

4 Декември, 2022 15:17 3 845 34

Почина полицаят, пометен на АМ "Тракия"

  • линейка-
  • умбал свети георги-
  • полицай-
  • ранен-
  • ам тракия-
  • иван тасев

Това съобщиха от пловдивската УМБАЛ "Свети Георги"

Почина полицаят, пометен на АМ "Тракия" - 1
Снимка: БГНЕС

Младият полицай Иван Тасев, който пострада тежко при инцидент на магистрала "Тракия" в района на 107-ми километър, е починал днес, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Припомняме, че ПТП-то с участие на полицейския автомобил, възникна на 26 ноември на магистралата между Пловдив и Пазарджик в ранния следобед. "Форд" връхлита отзад патрулна кола, осигуряваща съдействие при полагането на маркировка по магистрала. Двама полицаи пострадаха - Тасев и негов колега, който бе с рана по главата, но вече е в стабилно състояние.

Тасев бе настанен в УМБАЛ "Свети Георги" с тежка черепно-мозъчна травма, където лекарите една седмица се бориха за живота му. 35-годишният мъж оставя малко дете сираче и жена вдовица.

Прокуратурата вече привлече като обвиняем шофьора, причинил катастрофата. Обвинението е за причинена средна телесна повреда като водач на МПС по непредпазливост. Законът предвижда за това лишаване от свобода до 3 години или пробация.

Обвиняемият е 74-годишен мъж. Той е също в болница. Констатирано е, че има лошо счупване на таза.За състоянието му ще бъде изготвена и медицинска експертиза, която да установи всичко необходимо за делото.

ФАКТИ изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на Иван Тасев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зъл пес

    11 34 Отговор
    И сигурно виновният отново е ББ
  • 2 ТИРбушон

    21 1 Отговор
    И защо е бил в колата?! В Германия са доста големи ремаркета. Успех на водача който не успее да ги забележи. А светлинния знак е около два на два метра.

    Коментиран от #11

  • 3 Агата Кристи

    21 20 Отговор
    Дамаджанов, ти РАЗГРАДИ ДВОРА !!!
    Но егото ти е толкова високо с тези 23 тоалетни и вечно нафиркан, че убеден съм, няма да поднесеш на роднините съболезнования...
    ВЕЧНА ПАМЕТ НА МОМЧЕТО !!!
  • 4 Сатана Z

    26 6 Отговор
    Какво значи “полицейска кола да помага при полагане на маркировка” ? На запад това се прави вечер когато няма трафик и обозначенията за ремонт на пътя са поставени на километър и повече.

    Румене,нещо да кажеш за поредните жертви на пътя?
  • 5 Ивелин Михайлов

    16 5 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна призовава да се минира турската граница!

    Коментиран от #19

  • 6 анонимен

    10 22 Отговор
    Цяла вечер ще плача, защото някакъв е решил да спре по средата на магистралата и го е помел камион.

    Коментиран от #12

  • 7 Бойко Българоубиец

    28 7 Отговор
    Балгаретата как ги прекарах пак със 150 млн.за телчета, докато гърците построиха бетонна ограда за 120 млн.. ГЕРБ ПОБЕДА!
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    29 5 Отговор
    Държавата и респективно МВР трябва да се погрижат за семейството на служителят си до навършване Пълнолетие на детето!!!

    Коментиран от #15

  • 9 Читател

    34 1 Отговор
    Бог да прости човека но когато се ремонтира или маркира магистрала участъка се затваря, обозначава се с светлини от километри преди и се работи само през ноща,а полицията няма място там, всичко е сбъркано в тая държава ееейй.
  • 10 сирене

    25 4 Отговор
    Горкия шофьор на Форд дето го помете
    . Начина по който мвр си "върши работата" е потресаващ!
  • 11 оня

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТИРбушон":

    "Обвиняемият е 74-годишен мъж." Прави си изводи:))

    Коментиран от #13, #21

  • 12 оня

    15 4 Отговор

    До коментар #6 от "анонимен":

    "Качество" на магистралите на тиквоча:)) Ремонт след ремонта, майно льо:))
  • 13 ТИРбушон

    18 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня":

    Това донякъде обяснява нещата, но аз наборки на тоя в Германия съм виждал да се движат с 200. Не съм съвсем сигурен, че възрастта е проблем. По скоро културата, интелекта и образованието.
  • 14 ПСР

    18 1 Отговор
    Моите искрени съболезнования към семейството и близките на загиналия!
    Нелепо и тъжно-Светла му памет на човека.
  • 15 ТИРбушон

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Трябва не ознава че ще го направят. За последните два месеца полицията даде три жертви от чиста тъпотия и пълна липса на организация. Най малкото трябва да има обществен дебат по темата защото се видя, че полицаите са откровено неграмотни да се справят с проблемите си. Поне някой да им даде акъл, защото поначало си нямат. Преграждането с автомобил и човек вътре се видя до какво води.

    Коментиран от #20

  • 16 Ффхйн

    14 3 Отговор
    Водача ще бъде съден за причиняване на средна телесна повреда. Алооо човека е починал, какво е това?
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    БОГ да го прости МИР на ДУШАТА му
    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ на БЛИЗКИТЕ
  • 18 Продълж@в@ме подмян@т@

    4 0 Отговор
    Прокурататурата привлече като обеиняемия 74 ходишен на който какво точно ще му направите, каква присъда ще получи човека като му остават няколко дена, месеца да се гътне😂

    Коментиран от #33

  • 19 С ТВОИТЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ивелин Михайлов":

    БИО ДОМАТИ И КОМПИРИ
  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "ТИРбушон":

    Длъжна е и Всяка Европейска Държава го Прави,не ПРОформа,а РЕАЛНО и почти ежедневно има контакт и връзка с почерненото Семейство.Полицаите смятат,че униформата ги пази.По-Принцип Е така,но вече има 30 и повече години ...... дивотия ....и това ВЕЧЕ не важи за младите ,а още по-малко за младите напушени!Самите полицаи са под......Преди години са ме спирали,но от Старите милиционери. ТЕ действаха така:Преди много години синът ми имаше приемен изпит в МЕИ !Бе събота ,карам го с колата...В последния момент...Естественно на Сточна гара под моста пукам и сменям гума....Не помня коя...Сменям като на формула,газ.на голямото кръстовище към дървеница светва Жълто нямаше коли,отстрани на края на кръстовището виждам милиционерска кола,но продължавам.минавам покрай тях после покрай химическия и отивам до МЕИ спирам.те дойдоха .Извиних се не помня 10лв и това бе.Нито са ме Стреляли нито са ме гонили ,като диверсант!Просто хора,които мислят!такива трябва да са ,полицаите!

    Коментиран от #23, #24, #26

  • 21 ХЪМ ХЪМ🤔

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "оня":

    Тъкмо ще излезе на юбилейния концерт на мед.сестра ОТ кубрат
  • 22 Хаджи Генчо

    9 0 Отговор
    Слагайте конуси, ако трябва 20 броя, слагайте мигащи жълти лампи, слагайте ако трябва и гумени колчета. Защото сега и полицаят мъртъв и водача причинил катастрофата ще е инвалид и да съдиш човек на 74 г., какъв е смисъла? Повече усилия в превенцията, отколкото напъни във възмездието!
  • 23 О МАЙН ГОД😱

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    ....личи си ЧЕ си шахматист....щом помниш кво си направил .....миналия век👍
  • 24 ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Аз за първи път пътувах зад граница,още година след ,като падна ,,Стената" м/у Източна(ГДР) и ГФР и се обединиха....1991- ва някъде януари....Влизах от към Полша със скромната си Лада....До Берлин и малко след него посока Хановер магистралата бе нещо ,като авиописта,направена от бетон с фуги(казват,че от времето на Хитлер си е била такава)....НО ГЕРМАНЦИТЕ БЯХА ЗАПОЧНАЛИ ДА Я АСФАЛТИРАТИИ знаеш ли какво ме впечатли....поне от 2-3 км преди ремонта имаше огромни СВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ И ЗНАЦИ И ТАКИВА С ПРБЛЯСКВАЩИ СВЕТЛЕНИ...1991-ва....февруари....

    Коментиран от #25, #27

  • 25 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ":

    Да така е!При Ремонт има от километър обозначение и накрая се слагат Пластмасовите колчета и голям камион със мигаща стрелка,която води.Подценяваш ЛАдата!!!С машенка ,когато бе млада минах германия от Фрайласинг до Страсбург със средна 155-160 км в час като излязох при Страсбург за около 5 часа и 30минути!Сега се сетих...Преди време Неволно излъгах за Детски Градини и ясли.Сега мога да съм по точен!!!когато е едно дете е в детска и не е пред училищна се плаща Такса пълна.При две деца ако едното е пред училищна като голямата нивнучка за детската Градина НЕ СЕ ЗАПЛАЩА!!!Заплаща се храна 60€!Малката на 2 години е също в детска при нея за градината се Плаща 120€ и за Храна също 60€!може да има някакви малки допълнителни €,но те не са важни!Детските бяхте писали 250€,не е така според моето инфо Детските са по 200€ на Дете!Имат проблем с учители в Детските градини и също проблем с персонала.Ако родител ползва Болничниза Дете то не получава пълна заплата а 60% от нея!Ако родител ползва болничен за себе си то получава пълна заплата!Имат право на 10дни за гледане на болно дете.В момента и там Баби и Дядовци се...Котират високо!
  • 26 Русофоб Антисемит

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Доста съм пътувал и мога да кажа, че френските магистрали са най-добрите в Европа. В Германия всяка една магистрала в някаква част е в ремонт. Просто са безкрайни, но изключително добре обозначени. Няма как да не видиш два на два метра ярко светещ знак, стрелка.
  • 27 ТИРбушон

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ":

    Обединението на Германия 03.10.1991 г. го посрещнах на летище Цюрих. 🙄

    Коментиран от #29

  • 28 ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ

    0 0 Отговор
    На ,,ДОЛБОКО ВИЖДАЩИЯТ"явно му трябва очен лекар или д-р Гълъбова...Нещо нефелен ми звучи...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ОСМАНАГИЧ⭐🌙

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Продълж@в@ме подмян@т@":

    😨За стареца ,даже присъда от един ден може да е доживотна 😲
  • 34 много тъжно

    0 1 Отговор
    Съболезнования и поклон.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове