Last news in Fakti

12 Декември, 2022 18:45 2 185 39

Прокуратурата: Няма да разследваме доц. Мангъров, не е ясно дали ваксините убиват или не

  • мангъров-
  • ваксини-
  • паника

Обвиненията за всяване на паника срещу медика падат

Не може да се приеме, че твърденията на доц. Мангъров, че ваксините убиват, са верни или неверни, защото и самите данни на държавните институции също не са подкрепени с нужните доказателства. В настоящия момент никой не може да каже дали доц. Мангъров е прав или не.

Тези любопитни твърдения са включени в постановление на прокурора от Софийската районна прокуратура Константин Сулев за отказ от образуване на досъдебно производство срещу Атанас Мангъров за всяване на паника по време на пандемията. Решението е отпреди два месеца, но за него се разбра вчера от пост на самия Мангъров във "Фейсбук" и публикация на "Медиапул", пише "Сега".

Постановлението на прокуратурата е особено интересно, защото в медицинския свят няма колебания за ефекта от ваксините - счита се, че с тях бяха спасени милиони човешки животи, а появата на нежелани реакции към момента е под 1% за България.

То идва на фона на трагичния провал на правителствата ни, които допуснаха България да бъде последна в Европа по ваксиниране и втора в света по смъртни случаи от COVID-19 на глава от населението след Перу. Отношението към Мангъров впечатлява и в сравнение със сходен казус от пандемията - проверката за всяване на паника срещу Асена Сербезова, която като шеф на фармацевтичния съюз предупреди за напълно реален риск да се стигне до дефицит на лекарства.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    114 10 Отговор
    Поне веднъж справедливостта да възтържествува в България.
  • 2 честен ционист

    61 11 Отговор
    Мангъра играе доброто ченге от самото начало. Иначе да сте полудели до сега.
  • 3 Да бе

    72 4 Отговор
    много пациенти бяха спасени,но от живот.и много пари си смениха собствениците.
  • 4 Хохо Бохо

    107 2 Отговор
    Защо сега в Австрия ежедневно има по 5000 новозаразени, а в България - по 100 новозаразени?
    В Австрия ваксинирането беше задължително.

    Не е само Австрия. Вижте Германия, Гърция, Франция, Япония.....
  • 5 Тома

    54 5 Отговор
    Само за чекмеджето и мата хари не се интересува прокуратурата и съда.Защо ли.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кеша на Ковид

    75 4 Отговор
    Вече го има и официално във ВАШИНГТОН ПОСТ:
    "Ваксинираните вече са по-голямата част от смъртните случаи от ковид.
    Вече не е пандемия от неваксинираните.
    58% от смъртните случаи от коронавирус през август са били хора, които са били ваксинирани или с бустер, според анализ, направен за The Health 202 от Синтия Кокс.
    Анализ , направен по миналата седмица от Центровете за контрол и превенция на заболяванията..."
    Ето и заглавието на новината, който иска да провери:
    Covid is no longer mainly a pandemic of the unvaccinated. Here’s why.
  • 9 ШИБЪНИСТАН

    15 5 Отговор
    Правова държава
  • 10 мдааа

    58 1 Отговор
    Смеят ли, ще лъсне цялата истина за тия "ваксини" и токувиж някой си потърсил правата, че са го експериментирали? В САЩ се чудвт, как да покият МенгелеФаучи и дейността му по разработка, разпространяване на ковид и последващия геноцид?

    Коментиран от #17

  • 11 Рошко

    33 2 Отговор
    Това ако е прокуратура то аз съм космонавт, ако трябва да се разследва някой то това са платените клакьори доценти професори мисирки и мисероци и да видят от де идват парите за това, да споменем и един поет дето беше казал ако срещнете добър и честен човек в бг ужийте го да не се мъчи апропо за да ни посреща утрото като слънцето с новина и статистика за умрели и заразени не е всяване на паника д ви,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 12 Последния Софиянец

    56 2 Отговор
    Долу ръцете от Мангъров!

    Коментиран от #32

  • 13 Интелектуалец

    25 2 Отговор
    Напишете "внезапно почина" в Гугъл и помислете.

    Коментиран от #18

  • 14 Интензивното

    37 2 Отговор
    Знае се,че вредят със сигурност,но по закон не можеш да осъдиш никого или тръгнеш да доказваш,когато става въпрос за ковид.Този закон е приет от всички държави по едно и също време с мерки или без,защото е много добър никой да не носи отговорност за убииство,защото повечето болни бяха убити от мерките а не от ковида.Ние събираме данните за всеки болен и в много от тях се записва "ковид ваксината,като вероятна причина за обостряне на дадено заболяване или образуване на нови симптоми свързани с кисти или психични проблеми".Болните биват препращани на съответния специслист,но се установява,че някой е пипал с мръсните си пръстета в епикризите,като е трил и преправял.Така няколко болни бяха върнати при нас с подправените епикризи,но ние си пазим оригиналите в къщи един ден ще потрябват
  • 15 Доктора

    61 1 Отговор
    никога не е казвал, че ваксините убиват. Той е изказал мнение, че ваксините са създадени набързо, без да са преминали необходимите изпитания и че негативните ефекти ще се проявяват в следващите години. Но, винаги е казвал, че който иска може да се ваксинира, което трябва да бъде въпрос на свободен избор.
  • 16 Абе...

    58 2 Отговор
    Ако трябва някой да съдиите, съдете онези дето всяваха паника от Ковида и тези които насилствено ни имунизираха.
    След имунизацията сме половин човеци. Оставете Мангъров на мира. Респект! Единствения човек, който проповядванше истината.
  • 17 Фаучи

    24 1 Отговор

    До коментар #10 от "мдааа":

    даде показания пред Сената..., но демократите го "замразиха"
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ваксините убиват!

    49 2 Отговор
    Най-малкото - финансово! Мангъров е национален герой, по-значим от ВСИЧКИ, известни досега, от 19-ти век насам!
  • 20 12345

    47 2 Отговор
    От ваксините умряха няколко милиона/много занижена цифра.Сербезова не е лекар, а чиновник,която ни я натресоха.Толкова неграмотен индивид в МЗ не бяхме виждали отдавна.Деца, стари хора, млади се простиха с живота си от вредните ваксини.Писахме,за професорите Бхакди и Райс, Люк Монтание/на който помогнаха да умре,без време/които са световни вирусолози Микробиолози ,инфекционисти, епидемиолози, които ни обясняваха какво е COVID19,как се лекува и каква е вредата от ваксините.НО, НЕ, вие вярвахте на тъпата Урсула фон дер Лайен и нейния съпруг Хайко фон дер Лайен,свързан с БЯЛАТА МАФИЯ,на двамата им предстои съд и затвор заради вредните ваксини от които умряха ЧОВЕЦИ/умряха от ваксините,прави и здрави хора,без разлика от възрастта,да не говоря за децата,които ще плащат като пораснат/.това не е ИМУНИЗАЦИОННИЯ Календар от 0 възраст да 25 години,чийто имунизации са задължителни-без тях ще има детски паралич, вариола, инфекциозен хепатит тип"Б", морбили, варицела, дифтерия тетанус коклюш,пневмонии,туберкулоза.Отворете на темата ваксини против COVID19 и вижте съставките-много вредния графитен оксид и допълненията-те водят до кръвоизливи, тромби и смърт.Вместо да плюете най-изтъкнатия лекар инфекционист,неграмотници , прочетете и да не дава Господ да тичате да спаси детето-д-р-Мангъров ще го спаси,НО,как вие, плюещите върху него, ще го гледате в очите.Безсрамници!Засрамете се!А, в тъпата Австрия,която не блести с образование и култура/особено елементарна в областта
  • 21 Не е зле авторът

    35 1 Отговор
    да изгледа пресконференцията на комисията, която Европарламентът създаде относно ваксините, отпреди няколко седмици. Там има много интересни неща, като например как представителят на едната голяма компания, производител на ваксини, е заявил, че изобщо не са правени изследвания за предаване на вируса при ваксинирани, така че откровено са ни лъгали дълго време. Показани бяха и графики на т. нар. "свръхсмъртност" по страни, където е съвсем видно, че е най-висока при най-ваксинираните страни. Изглежда повече от странно това пълно мълчание, защото все пак излиза от Европарламента. Истината е, че никой не смее да изследва този феномен на свръхсмъртност от последната година, който някъде стига до 20%, защото може да излезе нещо крайно нелицеприятно. Така че може би "провалът" на правителствата ни всъщност е спасил живота на мнозина млади хора, които са най-честите жертви на сърдечни проблеми, вероятно свързани с ваксините.
  • 22 12345

    18 1 Отговор
    От ваксините умряха няколко милиона/много занижена цифра.Сербезова не е лекар, а чиновник,която ни я натресоха.Толкова неграмотен индивид в МЗ не бяхме виждали отдавна.Деца, стари хора, млади се простиха с живота си от вредните ваксини.Писахме,за професорите Бхакди и Райс, Люк Монтание/на който помогнаха да умре,без време/които са световни вирусолози Микробиолози ,инфекционисти, епидемиолози, които ни обясняваха какво е COVID19,как се лекува и каква е вредата от ваксините.НО, НЕ, вие вярвахте на тъпата Урсула фон дер Лайен и нейния съпруг Хайко фон дер Лайен,свързан с БЯЛАТА МАФИЯ,на двамата им предстои съд и затвор заради вредните ваксини от които умряха ЧОВЕЦИ/умряха от ваксините,прави и здрави хора,без разлика от възрастта,да не говоря за децата,които ще плащат като пораснат/.това не е ИМУНИЗАЦИОННИЯ Календар от 0 възраст да 25 години,чийто имунизации са задължителни-без тях ще има детски паралич, вариола, инфекциозен хепатит тип"Б", морбили, варицела, дифтерия тетанус коклюш,пневмонии,туберкулоза.Отворете на темата ваксини против COVID19 и вижте съставките-много вредния графитен оксид и допълненията-те водят до кръвоизливи, тромби и смърт.Вместо да плюете най-изтъкнатия лекар инфекционист,неграмотници , прочетете и да не дава Господ да тичате да спаси детето-д-р-Мангъров ще го спаси,НО,как вие, плюещите върху него, ще го гледате в очите.Безсрамници!Засрамете се!А, в тъпата Австрия,която не блести с образование и култура/особено елементарна в областта
  • 23 Турчин

    34 1 Отговор
    Така наречената "ваксина" кара клетките ви да произвеждат шиповете на вируса от Ухан. Затова не ви защитава от новите варианти. Шиповете сгъстяват кръвта Ви. Тя прилича на гъст кетчуп. Във артериите имате съсиреци във формата на спагети които пречат за нормалната циркулация на кръвта. По някое време някое "спагетче" се откъсва и "пътува" в кръвоносната ви система докато не заседне някъде и не спре притока на кръв към някой жизненоважен орган. Задължителното "ваксиниране" е престъпление извършено спрямо Човечеството и отговорните за това трябва да си понесат последиците. Така нареченото"ваксиниране" беше принудително. Няма как да е доброволно като не ти позволяват да работиш и да посещаваш магазини и т.нт. без" зелен сертификат". Всеки "ваксиниран" с високо кръвно, сърцебиене и онкологично заболяване да си търси правата.

    Коментиран от #25

  • 24 12345продължение

    18 3 Отговор
    Безсрамници!Засрамете се!А, в тъпата Австрия,която не блести с образование и култура/особено елементарна в областта на медицината /ще умират именно от ваксините.А, в Русия имат истинска ваксина СПУТНИК V,и руснаците които са много напред в медицината и ваксините ,се имунизираха със своята.Така си спасиха много ЧОВЕЦИ.И, последно-Руската ваксина е на базата на Човешки Антигени, а от тъпите сащ, противна протестантска Англия и ЕС са на базата на МАЙМУНСКИ АНТИГЕНИ.
  • 25 Турчин

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "Турчин":

    Само да добавя. Шиповете когате сте се заразили от Ковид са чужди шипове и организмът се бори с тези чужденци. Шиповете произведени от вашите клетки след "ваксинация" не са чужди. Това са ваши шипове. Произведени от вашия организъм. Произведени от вашите клетки. И организмът не ги приема за чужди и не се бори с тях.
  • 26 Лафонтен

    43 1 Отговор
    А за онзи пипон с чувалите гдето викаше-яко ще се мре,той какво всяваше..,спокойствие ли.

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Добре

    24 2 Отговор
    че сме диво племе и избирателно слушаме иначе смъртността щеше да е екстремна.
  • 29 100 каба гайди

    1 31 Отговор
    МАНГЪР.... само като му прочетеш фамилията, ЕСТЕСТВЕНО - КОПЕЙКИН....
    А па като му видиш и физиономията....
    ГОТОВ Е !!!!
  • 30 сигурно

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Лафонтен":

    е имал база данни, за кои хора ще са чувалите
  • 31 Стига бе

    29 2 Отговор
    Мангъров всявал паника? А какво да кажем за Ментарджийски, Куньо и Кантарджиев? Времето доказа, че всичко, казано от Мангъров, беше абсолютно вярно!

    Коментиран от #34

  • 32 Последния софиянец

    0 8 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Долу ръцете от Маангъров,
    Но сложете ПРАНКГИ на краката му !!!
  • 33 Браво на Мнгъров

    10 0 Отговор
    Винаги сме му вярвали.А виж ти тая сербезова сега разбирам че била шеф на фармацевтичен съюз.....Това обяснява всичко.С.......в.......оло.....ч
  • 34 Сипи

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "Стига бе":

    си една ракия, ПА си вярвай...
  • 35 Дженев

    17 0 Отговор
    Сега се разбира,че Българина не е "диво племе" както ни наричат "напредналите западняци", а е разумно и със силен инстинкт за самосъхранение.Благодарение на" диващината" сме с най нисък процент ваксинирани, или иначе казано
    - нормални. То тепърва почват" резултатите" от геноцида .Постойте и гледайте.Мангъров заслужава награда ,а не съд.Какво става обаче с тия дето езечасно се изпречваха по телевизора, налагаха мерки, санкции, задължаваха и заплашваха. Радвам се,че Българина оцеля въпреки "ваксинацията".
  • 36 Минго

    9 0 Отговор
    Вече знам два реални случая на хора загубили краткосрочната си памет. Самите те казват това. Ваксинирани са с Пфайзер.
  • 37 Истината

    8 0 Отговор
    Инатът помогна на българина. А резултатите от ваксинирането тепърва ще излизат наяве. Няма да може да се скрият.
  • 38 стоян георгиев

    0 6 Отговор
    Измря половината страна и още не им е ясно на антиваксърите че запада е прав както обикновенно.вярваите на Мангъров,Гешев,Борисов и Доган буряти и чакащите как на запад ще измрат фалират и т.н.самия факт че не вкараха Мангъров в затвора за подвеждане на милиони и убийството на хиляди показва ква ни е държавата.
  • 39 Иван

    0 0 Отговор
    Няма да разследваме глобалното затопляне,защото ядрената война ще промени климата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове