Last news in Fakti

24 Декември, 2022 08:08 5 940 34

Три станаха жертвите на тежката катастрофа в Шумен

  • катастрофа-
  • шумен

На място починаха 24-годишният шофьор и 13-годишно момиче

Три станаха жертвите на тежката катастрофа в центъра на Шумен от петък вечерта. В болницата почина и 16-годишното момиче, което беше в тежко състояние, съобщиха от полицията.

Инцидентът стана малко след 21:20 ч. Тогава лек автомобил, който се движел по главен булевард в града, се ударил в уличен стълб.

На място починаха 24-годишният шофьор и 13-годишно момиче. 16-годишната им спътничка бе откарана в МБАЛ-Шумен, където по-късно е починала.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    33 2 Отговор
    Бог да ги прости ,но пусти стълб защо не се е поместил като е разбрал какъв Шумахер иде насреща му.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 4 Отговор
    БОГ да ги прости МИР на ДУШИТЕ им
    СЪБОЛЕЗОВАНИЯ на БЛИЗКИТЕ

    Коментиран от #13

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 22 Отговор
    ДАНО СЕ ОПРАВЯТ И ТРИМАТА !!!

    Коментиран от #5, #30

  • 4 Жалко

    39 2 Отговор
    Хвани си батко да ти е сладко викат. Кво е търсила 13 годишната при вечерен час вече няма значение.
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Горе на кьошковете има хотел и малко ресторантче.......Сега може и да е голям ресторант...Вероятно са били компания.Все пак ,булю колко са били в катастрофиралия автомобил???къде да се оправят бе.............,те вече са Спомен и тишина.Колко умират на ден от катастрофи ,в бг????Според мен средно над 2ма,а в края на годината милиционерите дават около 400 загинали........

    Коментиран от #7

  • 6 Възмутен

    46 2 Отговор
    24 годишен да се занимава с момичета на 13 и 16г ми се струва неморално.

    Коментиран от #8

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    З ПОСТ е МЕНТЕ не е ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 8 Дали

    27 9 Отговор

    До коментар #6 от "Възмутен":

    Преди 100 години са раждали на по 17. На 20 са били стари моми. Морала е много разтегливо понятие.

    Коментиран от #9

  • 9 точно така е

    36 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дали":

    Обаче първо са се омъжвали щото иначе е било истински позор за нея и семейството й! Ясно е че шифьорът на бИгачката се е правел на интересен пред двете девойчета за да ги впечатлява.........със сигурност е карал бързо, изтървал е колата и това е резултата, за пореден път!

    Коментиран от #24

  • 10 Киро Камикадзето

    13 1 Отговор
    А за стълба нищо не казвате.
  • 11 Реалист 6548

    13 5 Отговор
    Е вече са трима в Огнения Ад а можеха да потърсят Исус Христос но уви викат си ние сме млади искаме да вършим безброй грехове уви така приключва радостта за всички грешници не потърсили Бог .Бог не прощава ако докато си на тая земя не се покаещ за греховете си и не се посветиш да му служеш отиваш директно в Ада
  • 12 Борис

    20 5 Отговор
    Полицията не си върши работата.Заяждат се за дребни неща за пари.Наскоро имах разправия с милиционери в провинцията.Смешна работа.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мени

    20 0 Отговор
    Тежка карма на родителите, милите, чакали са да се приберат. Точно преди бъдни вечер, много жестоко. Жалко за пропилените млади животи, всеки с пътя на душата си. Ценете хората които обичате, дарявайте ми всеки миг, защото не знаете, кога ще решат да си тръгнат от този свят.
  • 15 по-зле става

    15 1 Отговор
    Спрете да давате шофьорски книжки като подаръцои за Коледа!
    Келешпите трябва да дса напълно добре подготвени.
    И освен това да имат респект към тази дейност. Всеко нарушение, превишаване на скорост , пресъпна небрежнопст и прочее ътрябева да им струва МНОГО!

    Кой е казал, че всеки сляк у нас трябва да получи кола, преди да е изкарал и 1 лев със собствен труд?

    Аман от слески ефелъци!
    не виждате ли , че има хиляди келеши които са практически, теоретически и психологически нешподготвяени да се включат в движението?

    Коментиран от #29

  • 16 Интересно

    15 3 Отговор
    Какво можеш да бачкаш в Шумен че да си пазволиш скъпа кола
  • 17 Васил

    16 0 Отговор
    У нас загиват почти толкова колкото и в Украйна тъжна статистика!
  • 18 Лукреция

    18 0 Отговор
    В реалния живот шофирането не е като зад компютъра. В "Бързи и яростни" след катастрофа можеш да започнеш нова кариера и нищо не следва. В реалността отиваш в трапа!
  • 19 111122233344

    8 5 Отговор
    Трябва да намалят скоростта до 30 км. в час. Вижте при 50 какви трагедии стават.
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 2 Отговор
    Това което ме успокоява е че 24 годишнотолайно е дало фира.
  • 21 @@@

    10 0 Отговор
    Моят инструктор казваше :
    - Ако спазваш правилника за движение по пътищата , вероятността за ПТП е 1% . Винаги може да се случи нещо ,но шанса е малък !
  • 22 БАРС

    16 0 Отговор
    Няма проверки няма камери така ще е.Отделно младите като седнат зад волана много обичат да се правят на велики шофьори че те са най добрите по добри няма. Ще рече човек че да си шофьор е нещо велико.Знаете ли че ВГЕРМАНИЯ НА ВЕЛИКИ СЕ ПРАВЯТ МЛАДИТЕ ТУРЦИ АЛБАНЦИ АБЕ БАЛКАНЦИТЕ.МЛАДИТЕ НЕМЦИ СИ КАРАТ НОРМАЛНО ПО ПРАВИЛАТА А ЗАЩО Е ТАКА ЗАЩОТО НЕМЕЦ КАРА ШКОЛАТА ПРИ НЕМЕЦ А НЕ ПРИ РАЗНИ ТУРЦИ ИЛИ БАЛКАНЦИ ДЕ.НЯКОГА ПРИ СОЦА ПОЧТИ ГО НЯМАШЕ ЗАЩОТО КАКТО ПРИ НЕМЦИТЕ СЕ УЧЕШЕ И КОЛТУРА НА ДВИЖЕНИЕТО И ПО МАЛКО БЯХА КАТАСТРОФИТЕ.А СЕГА ИНСТРУКТОРИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИЧКИТЕ ЕТО ТИ ЛИСТОФКИТЕ И СЕ СПАСЯВАЙТЕ.Трябва чести проверки камери и строги закони и полицаите да си гледат работата а не да ми спят на топло в патрулките
  • 23 ПСР

    13 1 Отговор
    Сиреч,"добрите" коледни новини започнаха.
    Тежък,ужасен и пореден инцидент с млади хора/деца.Много жалко за тях!
    Вече не знам кога,ще светне червена светлина,в главите на шофиращите.Аман от трагедии на пътя,що за самочуствие и тъпота!
  • 24 Дали

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "точно така е":

    Значи проблема е в управлението на автомобила, не е възрастта

    Коментиран от #25

  • 25 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 4 Отговор

    До коментар #24 от "Дали":

    Там дълги години правеха Състезания-Рали СТари СТОЛИЦИ!Има нагоре отвратителни завои,като къмКръстова гора!Колкото до Младите....Едно време ,като пътувах срещах много бг по летища и гари.Тогава имаше летищна такса и на гарите гардероб за багаж....имаше и хотели.Повечето ,които тук се правеха....с лъскави возила там не си оставяха дори багажа на гардероб или пък да платят летищна такса.Случилото се случило......Забравете и си вземете Поука....Щото това в моята фамилия е почти невазможно да се случи под 1% ,е ..А,за вас не знам!!!
  • 26 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор
    По добре,анализирайте ....ПОВЕДЕНИЕТО И НА ДВЕТЕ МАЙКИ..........Добре,че едната се е усетила САМО След 3 месеца.....А,МОЖЕШЕ И СЛЕД 3 години .......

    Коментиран от #27

  • 27 555

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Дълбоко виждащ- изплискал легена тип

    Коментиран от #28

  • 28 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "555":

    Такива,като теб и на 20са изплискали менчето,такива като мен и на 100 ще си връзват обувките и ще ходят в планината!Ти ли беше с ДНК-ато ,бееее???Та ДНК-ато колко точност давало????Освен да четеш можеш ли и да РАЗСЪЖДАВАШ,а ганчооо овць?Нищо,карай напред.Като те гледам какъв милиционер ще стане от теб......За чудо и приказ....
  • 29 Факт

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "по-зле става":

    Коли със задно предаване особено над 150 кс нямат място по пътната мрежа.

    Коментиран от #31

  • 30 ААА И....

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ....БАНГИЯТА....☝
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Факт":

    Колите със задно предаване,като БМВ не знам сега как ги правят се управляват много по трудно от ддругите С предно и 4по 4.За тях трябва много допълителни тренировки но ,когато се овладее такава кола ставаш супер майстор!Ако купувате коли на децата си,което е неразбираемо за мен......Купувайте им 4по 4 или кола с предно и с не повече от 80-100 коня,което с вентилатора наречен турбо ,а те сега са и инжекцион е също ужасно мощно ,но все пак е по лесно да се владее.Колата се Кара ПЛАВНО,не БАВНО ,А ПЛАВНО......Спирачките са за спиране,а за намаляване на скороста са скоростите.....Накрая:По добре счупете скоростната кутия от това да се убиете или убиете........
  • 32 коментар

    3 1 Отговор
    Обикновено след фатален край и тежка катастрофа се излагат някакви хипотези, които се казва, че по-късно ще бъдат потвърждавани или отхвърлени. Но досега нито дума в сайта за скоростта, за правоспособността, за връзките.......Нещо гнило има тук.....

    Коментиран от #33

  • 33 да сме коректни

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "коментар":

    Със сигурност има нещо гнило...... Оня юнак на кръговото до Практикер преди три месеца се връщаше "" от зъболекар"" ; сега пък тоя камикадзе сигурно е отивал на зъболекар...... Защо само е взел със себе си още две невинни души един Господ знае !!!

    Коментиран от #34

  • 34 Сирене

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "да сме коректни":

    За наркотици бе приятел
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове