Last news in Fakti

3 Януари, 2023 17:52 4 139 157

Бойко Борисов към "Продължаваме промяната": В изолация сте

  • бойко борисов-
  • продължаваме промяната-
  • правителство

Лидерът на ГЕРБ отхвърли предложението

Бойко Борисов към "Продължаваме промяната": В изолация сте - 1
Снимка: БГНЕС

Техният инат доведе до това, че отново се връщаме в изходна позиция. Преди време предложих преди да се раздадат мандатите да се направи подобен документ. И след това да се търси мнозинство. Ние предложихме такъв вариант, но не се прие. Сега се предлага същото. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията по повод предложения документ от "Продължаваме промяната" (ПП), който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

Той определи като вялото отношението на партиите към документа и заяви, че това показвало, че ПП са в изолация. "Този документ е обречен на неуспех", заключи той.

"Вътре са написани неща, много от тях безотговорно, защото тези хора вече 2 години са министри, премиери и можеше много от тези неща да са в много работна фаза или дори завършени", продължи лидерът на ГЕРБ.

"Несериозен е начинът, по който се предлага този документ, затова и мисля, че е обречен", сподели Борисов.

Той коментира и цените на горивата. "Към началото на август е 3,47 лева, а към днешна дата е с 58 стотинки по-евтин. Бензинът е с 84 стотинки по-евтин. Това, което говорихме тогава, че докато ПП е на власт, от джоба на българина изтича по близо лев за всеки литър, виждате, че сме много близо до истината. Всичко това е отивало в нечии джобове", заяви председателят на ГЕРБ.

"Това, че "Промяната" си замина скоропостижно, донесе само просперитет и не толкова дълбоко бъркане в джоба на българина. Това е факт", подчерта Борисов.

Той изрази задоволството си, че служебното правителство е подписало договора за сътрудничество с Турция, след което припомни, че според документите с визията, която ГЕРБ е имала за диверсификация на страната, тя е била подготвена днес да се подпише такъв документ.

"Около 6 млн лв. на ден са заминавали в нечии джобове. И те сега ми предлагат план как трябвало да бъде икономическото развитие и модернизираното развитие на страната. За две години ние видяхме само разруха и спад във всичко", отсече Борисов.

"От това, с което ни плашеха, нищо не се случи. Нариха ни войнолюбци, но цените на горивата продължават да падат и ако ни бяха послушали за инфлацията, да я овладеем, сега щяхме да сме още по-напред. Бъдете смели, благодарение на вас се случи и диверсификацията на ядреното гориво", призова лидерът на ГЕРБ.

"Още утре ще ви предложа да внесете в парламента проекторешение за 7-ми и 8-ми реактор на АЕЦ "Козлодуй". За да може след време, когато изпаднат от работа 5-ти и 6-ти реактор, да можем веднага да си заместим мощността", обърна се той към Делян Добрев, Жечо Станков и Теменужка Петкова.

"Партията на "Промяната" е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен експерт не би се съгласи да си унищожим 60% от производството на енергия. С това се взима 4% от БВП. Незабавно внесете предложение и задължете служебното правителство да не допусне тази катастрофа", призова председателят на ГЕРБ и предупреди, че сме изправени пред риска да внасяме ток.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пппп

    174 22 Отговор
    А Вие на къде сте бе Тикво
  • 2 Хихих

    176 21 Отговор
    ..казва го най-изолирания
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Младежи-ГЕРБ

    30 147 Отговор
    Кажи им го бате Бойко на теа абитуриенти ПП, каде искаха да те чагъртат...

    Коментиран от #79, #95, #114, #155, #156

  • 5 Абе

    149 22 Отговор
    Шебек, ти кога ще лежиш?
  • 6 Българка

    163 23 Отговор
    Най-големият национален предател, сикаджийската мутра, осъждана за кражби и лъжи, спящият до пълно чекмедже с кюлчета и евро пачки, перачът на милиони от престъпна дейност, обслужващият Путин , грабителят, вместо на топло в затвора, има трибуна да бълва поредните помии срещу хората, които искат върховенство на закона.
    Народе?.............

    Коментиран от #8, #12, #13, #21, #116

  • 7 ЕС фен

    129 18 Отговор
    Да не забравяме, че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо, издигнат от Дедо, направен генерал от Доган, построил патока на Пу, кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стоян

    23 127 Отговор
    Борисов е човека дето трябва да управлява България - той е човека с най голям опит като министър председател след др.Живков

    Коментиран от #15, #71

  • 10 Българка

    97 16 Отговор
    Завръщане официално НА МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА ЗА БОРИСОВ Е ПРОСПЕРИТЕТ. БЪЛГАРИ, НИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ РОБСКАТА СЪДБА, СЛЕД КАТО ГЛАСУВАМЕ ЗА НАСИЛНИЦИТЕ СИ. НО НАЙ-ВИНОВНИ СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА И ТАКА ПОДКРЕПИХА МУТРИТЕ, КОИТО НАСТЪПВАТ РЕШИТЕЛНО
  • 11 Тиква

    94 17 Отговор
    Я тоя изпълзя… като гнида на мазна коса! Айде тази година да пълним затворите, време му е вече!
  • 12 ПРИПОМНЯНЕ

    21 109 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 13 Русофил

    58 14 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Крепостните в 16-а руска губерния си го избират.
  • 14 12340

    54 12 Отговор
    Бою Глупостите :
    Още утре ще ви предложа да внесете в парламента проекторешение за 7-ми и 8-ми реактор на АЕЦ "Козлодуй"... вдрги ден за 9-ти,10-ти,11-ти и 12-ти!
    След това ще видим!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Нищо

    63 5 Отговор
    подобно ! Точно обратното е - те се изолират от лъжците , мошениците , грабителите и безродниците , съсипали България и българите ! Изолират се от мафията !!!
  • 17 Петьо Петров

    35 14 Отговор
    Не мисля, че само те са в изолация, по-скоро целият политически "елит" е. недоверието е огромно към тях, но за сметка на това заслужено. Ако си искаме държавата и развитие на България, трябва да се премахнат чуждите интереси и да се гледат българските. За съжаление закъсняхме...отново. Вече сме разпределени към новия център Турция и само слепците го не виждат. Ще приемем еврото и ще станем абсолютни марионетки. Ще бъдем изнудени да приемем ЛГБТ като начин на живот и ще блееме за поредните подаяния за продажните ни политици.
    Но Видовден иде! Парите ще свършат и тогава ще си вземем държавата, щом не успяхме когато трябваше.
  • 18 Саса

    74 14 Отговор
    В по-голяма изолация, обаче си остават ГЕРБ и ДПС!
    Колкото и избори да минат Карадая и Борисов няма да имат мнозинство взети заедно, защото е очевадно, че ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо, едно цяло..
  • 19 Търпелив

    79 14 Отговор
    Бойко Борисов е основната причина за мизерията в българския обществен, икономически и политически живот. Докато не го изтръгнем от тялото на държавата, хаир няма да видим.
  • 20 слушай ме

    66 15 Отговор
    Бойко ти си луд човек
  • 21 стоян

    15 45 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    До 6 ком - другарко - ако имаш доказателства или някой от твоите другари - намерете някой честен прокурор кумунис от тия 3000 прокурори в България и дайте там доказателствата - това дето го плюеш постоянно е долна клевета и лъжа

    Коментиран от #84

  • 22 ГОРСКИ

    60 13 Отговор
    Те може да са във изолация но ти си във по голяма изолация тебе те подкрепят само мутрите!!! Ако не подкупваш циганите ще имаш само 6%!!!!!
  • 23 Тоя Крадец трябва дае в Затвора!!

    63 12 Отговор
    Докато е Тоя гл Прокурор, този ще Наглее и ще ни Поучава как да Живееме!!! Крадеца обяснява на Народа"как някой е крал"??? Крадеца вика"дръжте Крадците"!!!!
  • 24 Да, бе

    50 8 Отговор
    Като вземе самотен тулуп да ми говори за изолация... Ма може и да не е толкова самотен-гушка си пачките вечер и си ги брои пустиняка.
  • 25 Токмакти Джун

    12 34 Отговор
    Мутро не само ти и ПП сте в изолация всички без Възраждане и Дпс в парламента сте в изолация крадци долни суверена ви мрази затова и не гласува отвратен е от всички вас ..... .

    Коментиран от #27, #58

  • 26 така ли

    26 6 Отговор
    бе ,Тъэпек.....
  • 27 извинявай

    40 2 Отговор

    До коментар #25 от "Токмакти Джун":

    но възраждане е в абослютна изолация !

    Коментиран от #30

  • 28 Баба Вуна

    12 27 Отговор
    Горивата поевтиняха навсякъде в Европа след като ПП бяха свалени от власт от Бойко Тиквата. Преди войната в Украйна дизела в Франция струваше 1.7евро за литър, после стана 2.00евро, после Бойко Тиквата внесе вот на недоверие и свали ПП и дизела в Франция пак стана 1.7евро за литър. При 1.7евро за литър дизел във Франция преди войната в Украйна в България дизелът се търгуваше за 1.10евро за литър,
  • 29 Хахахахха

    25 1 Отговор
    Всички изроди занимаваща се с политика или мислещи се че се занимават с нея там колко са 10 хиляди човека моля откажете се вкупом от това каквито и компромати да имат против вас ,няма такава съдебна система която да може да осъди толкова хора на веднъж.Отстъпете мястото на хора които искат да създават не да рушат и фалират всичко .Всички се наядохте имате пари за 10 живота напред.Просто стига толкова това вашето е извращение граничещо с психични разстройства.
  • 30 Токмакти Джун

    22 11 Отговор

    До коментар #27 от "извинявай":

    В каква изолация са че не ходят за инструкции в американското , турското или на задната седалка на някой олигарх комунист ограбил България и не ми излизай с опорките че ходят в руското защото това не е вярно дай доказателства за това а списъка на Хамерика за България е в Интернет и какво каза Карадая в Турция забрави ли ...
  • 31 тази карикатура живее в други измерения

    37 4 Отговор
    То пък вие крадците сте в голяма комуникация с всички.
  • 32 Тома

    44 6 Отговор
    Искам да попитам каскета кога този толуп ще влезе в затвора за кражба на милиарди лева народна пара
  • 33 Анализатор

    30 5 Отговор
    Прилича на бъчва с костюм и се търкаля натам където му звъннат я от Турция я от Запада я от Украйна я от Русия ,абсолютен д.....
  • 34 АЙДЕ ГЪЧ

    37 6 Отговор
    АЙДЕ НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ И В ПЪРВИТЕ ДНИ НА НОВАТА ГОДИНА СЪС СНИМКИ НА ТОЯ ШЕ БЕК.......!)
  • 35 Мюнхен

    34 6 Отговор
    Елементарни мутренски номера.Примитив.
  • 36 Кой сега

    10 22 Отговор
    Кой сега е импотентен?Нали от ПП лягаха и станавха с мантрата,че ГЕРБ са в изолация,че са импотентна партия.Като в детската игра стана--"Който си го вика ,на себе си го вика".Лошото е,че пак ние сме потърпевши.
  • 37 Фил

    26 4 Отговор
    Този кукумицин пак не си е пил хапчетата!!!!
  • 38 иокунк

    28 6 Отговор
    Мръсен банкянски бок лук ти не се спря с интригите си. Щом си още жив, значи ще дочакаш кога ще те вкарат в затвора и да лежиш за много години. Мръсен лъжец и крадец за ПП се загрижил а не вижда че с разбойниците от ГЕРБ никои не ще да се допре за да не се омърси.
  • 39 запорожец

    23 5 Отговор
    Ще преведа точно какво е казал Баце. Цитирам. Около 6 млн лв. на ден са заминавали лично в моите джобове и джобовете на обръчите от фирми приближени на ГЕРБ и ДПС. За две години ние видяхме само разруха и спад във всичко за разлика от нас.Ние градяхме крадяхме и правихме ремонт на ремонта.
  • 40 САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!

    6 23 Отговор
    Едиствената българска партия!

    Коментиран от #43, #51

  • 41 Гост

    23 3 Отговор
    Аре ти управлявай като не си в изолация, бе мошенгийо ниеден крадлив!!!!
  • 42 Мнение

    19 4 Отговор
    Бойко Борисов повтаря като папагал на ПП това, което те му казват!
  • 43 Неее

    21 1 Отговор

    До коментар #40 от "САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!":

    Възраждане са популисти каквито бяха и ИТН.
  • 44 мисирка

    23 4 Отговор
    Този е най-простия в РБ. ,Е, по-прости от Него са само Дупетатите Му.
  • 45 ха ха

    11 5 Отговор
    мазни приказки , сигурно се е изучил от доган , а всички знаем като докопат кокала какво се случва
  • 46 Хъхъ

    19 5 Отговор
    Каква изолация бе маймун Банкянски ?
    или се съгласявате с приоритетите разписани и подкрепяте или ви лъсва дупарата че сте кремъслки агенти и анти-европейски настроени …
  • 47 Я Я Я Я ДА

    13 1 Отговор
    ТОЗ РАДЕВ Е ЛУД - НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ - ДЪРЖАВАТА НЕ МУ Е КАЗАРМАТА - ДА СЕ ПОДИГРАВА С БЕДНИТЕ ХОРИЦА - СРАМОТА Е ЧЕ СЕ ПРАВИ НА НЯКАКЪВ ----00.....................................................................................................................................................................
  • 48 Реалист

    24 5 Отговор
    Борисов държи партията си като заложник на неговото оцеляване. Не знам кога избирателите му ще прогледнат, че Борисов е пионка на руZко-българската мафия.

  • 49 Аз...

    13 4 Отговор
    Не му ли пина на тоя да лъже
  • 50 Бойко е хитър манипулатор!

    25 5 Отговор
    Борисов е перманентен непоправим Лъжец! Цените на горивата НЯМАХА нищо общо с управлението на ПП, а бяха в резултат на цените на горивата на Световната Борса! Това, че в последствие цените паднаха, също НЯМА нищо общо с падането от власт на ПП, а е свързано с падане на цените на горивата на Световната Борса! Човек трябва да е много тъп, за да вярва на внушенията и манипулациите на Борисов и той натона разчита, на неосведомеността на обикновените хорица, които сляпо му се доверяват и взимат думите му за "чиста монета", а те всъщност са една ужасна лъжа, с която исща да наклевети опонентите си ПП!

    Коментиран от #60

  • 51 Кажи честно ...

    13 4 Отговор

    До коментар #40 от "САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!":

    Единствената българска партия водена от ром . :)))

    Коментиран от #78

  • 52 Срам!!!

    21 6 Отговор
    Борисов е недодялан и необразован човек!
  • 53 Руzко-българска мафия

    14 3 Отговор
    Ако Пловдивският панаир бъде харизан на Георги Гергов, отговорността ще е лично на Бойко Борисов. Това ще бъде перфектната илюстрация за връзката между руското влияние и корупцията у нас.
    Днес трябваше да има извънредно заседание на пловдивския Общински съвет, инициирано от Демократична България, на което да се реши въпросът за собствеността на Пловдивския панаир. Кворум не беше събран, а нито един от 17-те общински съветници на ГЕРБ не се яви на работа.
    Този казус е от национално значение и тества твърденията на различни политически сили за евроатлантическата им ориентация. Подобни решения не се взимат без политически гръб на най-високо ниво. Това е демонстрация как руското влияние и корупцията в България се обединяват, за да спрат развитието на страната и буквално да я плячкосат. Виждаме, че се крият, а кметът се прави, че не е оттук и няма нищо общо. Ще търсим отговорност лично от Бойко Борисов по всички политически начини, включително чрез иницииране на ново извънредно заседание на Общинския съвет в Пловдив.
  • 54 Въпрос?

    22 3 Отговор
    Този простоват примат още ли се вре в българската политика?
  • 55 бобо

    20 4 Отговор
    А Герб като не са в изолация и спечелиха изборите, защо не можаха да направят кабинет? Борисов е крайно нагъл, манипулатор и лъ..ец! Що не построи 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй", ами Белене, имаше на разположение 12 години! АЕЦ "Козлодзуй" е построен за около 4 години, през мразения от всички "демократи" социализъм!
  • 56 Хахаха ;-)))

    14 3 Отговор
    Борисов е селски хитрец, типичен бай Ганчо в политиката. Килипирецааа, килипиреца изтърва, готов да лъже, маже, клевети и интригантства, само и само да се докопа отново до евросредствата, които страната ни получава.
  • 57 Бамбука

    15 2 Отговор
    Изказване в характерен стил "тюрлигювеч" . Забрави за гьола, локвата, за изчезналата "пътна карта" , за проскубаните магистрали. И защо този умник не състави правителство ? Нали са 1-ва парламентарна сила. Какво не му достигна ? Има си нахалство, простотия до шия, лицемерие, колкото цялото Варненско езеро, дето го продухва за 450 млн. народна пара ? Интелект и ум няма.
  • 58 Възрожденец

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "Токмакти Джун":

    Къде сте го учили този български език ?! Нали уж партията на Копейкин е за българското, а даже езика не сте научили. Това обяснява до някъде защо му се връзвате на доказаните лъжи на политика под наем Копейкин.
  • 59 Мнение

    17 2 Отговор
    Борисов е срам за българсщата политика. Кога ще го осъзнае, че няма нужните компетенции и интелект за премиер! 12 години ни управлява един некадърник и лъжец!!!
  • 60 Абе

    2 13 Отговор

    До коментар #50 от "Бойко е хитър манипулатор!":

    Хайде спри малко и помисли.Къде в случая са ПОСРЕДНИЦИТЕ за газа.Едно е да идва направо по тръбата,друго е с танкери.Със сигурност някой е спечелил,но народът е губещ,както обикновено.Абе, много хейтъри днес.Борисов лош,лош,ама колко да е лош,щом хората сега си харчат спестяванията,защото ППса толкова "кадърни",че ни докараха най-голямата инфлация в Европа.

    Коментиран от #69

  • 61 дгдхш

    13 2 Отговор
    Мръceн долеH изPод.
  • 62 Гертруд

    15 2 Отговор
    Ха- ха! Две години търпи изолацията на всички в България и започна да халюцинира. Слушал е внимателно и е търпял стоически. Сега иска да се отърси от този период като препише своите недъзи и несъстоятелност на други.
  • 63 Недей дряма, българино!

    12 4 Отговор
    Не позволявай такива хора като Борисов прости и лъжливи да те управляват! Иди и гласувай, няма кой друг да ти промени живота, освен ти самия и твоя глас!

    Коментиран от #117

  • 64 Минева

    12 3 Отговор
    В изолация са от карадуюто и от гербавите тъпунгери
  • 65 Мафията вън!

    13 3 Отговор
    ГЕРБ и Борисов са Вредни за България! Борисов е Лъжец и осъден 3 пъти за клевети срещу опоненти! Борисов е Клеветник!!!
  • 66 Миш маш

    12 3 Отговор
    Борисов кога ще го разследват?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Румен

    9 3 Отговор
    Кво да ви кажа господа, евнуха на БГ пак с чужда пита помен прави.
  • 69 Абе,ей

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Абе":

    Хайде спри малко с тази опорка за посредници и помисли къде са кюлчетата и пачките.
  • 70 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    9 4 Отговор
    Имам скрити козове, когато ни подгонят с Каскета и Пеевия. Единият го изиграх и отложихме пандиза - Учиндолеца. Следващият е Курнела Техноимпексова, а после има и други изненади. Какво ли не правят няколко милиона!?
  • 71 Мдаа

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "стоян":

    Какъв опит има тоя некадърник и крадец, бре? Боко е Шарлатанина!
  • 72 Срам!!!

    14 4 Отговор
    Срам ме е, че такъв простоват и недодялан лъжец като Борисов управлява страната ни цели 12 години!
  • 73 Т рекс

    11 3 Отговор
    А вие не сте ли в изолация,бе тикво.
  • 74 Бай бай

    15 5 Отговор
    Ако някой си мисли, че от Борисов ще излезе нещо конструктивно, дълбоко се лъже. Нагъл егоцентрик и лъжец.
  • 75 Реалист

    13 6 Отговор
    Бойко Борисов се опитва да прехвърли собствената си вина върху ПП! Борисов е виновен, че счупи държавата, като свали едно що-годе добре работещо правителство на ПП, без да има полезен ход на действие и хвърли държавата ни в хаос и застой!!! Борисов вън от политиката на Бългапия!
  • 76 ШИФИОР НА ЛУНОХОД

    10 2 Отговор
    тоя пък кой го брои за жив ,марш в талаша муржо
  • 77 Васил

    10 3 Отговор
    И кой го казва изолираният диктатор и сам не си вярва продава лъжлива пропаганда като Путлер все пак са един дол дренки.
  • 78 Баба Вуна

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "Кажи честно ...":

    Бойко и Корнелия са мокри власи
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Реалист

    13 3 Отговор
    Този човек наистина е луд а и тия които го слушат и изпълняват глупостите които говори май са като него. 12г. защо не построи Белене.
  • 81 Хап

    17 3 Отговор
    Примитивният, недодялан простак и лъжец Боко се опитва да избяга от отговорност и да хвърли собствената си вината за събарянето на правителството на ПП върху тях.

    Коментиран от #87

  • 82 Сандо

    7 2 Отговор
    Ако ПП предложат някой производител на кофи за министър председател ГЕРБ ще гласуват за него.
  • 83 джаба

    3 1 Отговор
    мбаце ммоше
  • 84 ХПХ

    4 4 Отговор

    До коментар #21 от "стоян":

    А ти сляп ли си, че искаш доказателства, има колкото си щеш.

    Коментиран от #85, #91

  • 85 стоян

    5 7 Отговор

    До коментар #84 от "ХПХ":

    До 84 ком - щом си ги видял тези доказателства тогава заедно с българката дето е кумунистка ги представяте на честен прокурор кумунис да го съдят - а не само да го плюете без доказателства
  • 86 Мдааа

    14 2 Отговор
    БАЦЕ хитруваш! Кой свали редовното Правителство на ПП с министър Председател Кирил Петков? Не беше ли ГЕРБ и така наречената ИТН, която вече седна на пейката до НДСВ. Ма тия работи, що тъй ги забравяте бе?! Ся, туй било, онуй било. Се е тая.... Народа ще опъва .Вие не!
  • 87 Мдааа

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Хап":

    Абсолютно! Така е....
  • 88 Мутрата Боко вън от Политиката!

    16 3 Отговор
    Боко Тиквата е като воденичен камък на шията за българската политика. Този човек е вреден за страната ни!
  • 89 Гражданин за Евро Развитие на Борисов

    2 17 Отговор
    Промяната са мутри и комунисти и обратни искат да съсипят България. Бойко е най опитния най почтения най подготвения само той може.
  • 90 Ххх

    6 2 Отговор
    Аз гласувам за ДБ заради ината, че не те искат ПП за тях е същото ако ли не те ще изчезнат както и България заедно с теб ако си на власт
  • 91 ПРИПОМНЯНЕ

    6 16 Отговор

    До коментар #84 от "ХПХ":

    Eтo доказателства.
    Данни за управлението на България 2009г- 2021 г.:
    1.ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ - 3.32% на година!
    2. Рейтингови агенции за ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ на България- "Moodys" и "Fitch" до: "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"!
    Такава оценка България получава за ПРЪВ ПЪТ в икономическата си история!
    3.Минималната Работна заплата:
    2009 г.- 220 лв.
    2020 г.- 650 лв!
    УВЕЛИЧЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    4. СРЕДНА работна ЗАПЛАТА:
    2009 г. - 520 лв!
    2020 г. - 1371 лв!
    Повишение ДВА и ПОЛОВИНА ПЪТИ!
    5.Минималната пенсия -
    2009 г - 140 лв.
    2021 г. - 300 лв. + 50 лв
    УВЕЛИЧЕНИЕ ДВА ПЪТИ и ПОЛОВИНА!
    6.Безработицата:
    2009 г - 14.8%!
    2019 г.- 3.8%!
    НАМАЛЕНИЕ ТРИ ПЪТИ!
    6. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ на България
    2009 г - 52 млрд. лв!
    2020 г - 128 000 000 000 лв.
    За 10 години България е станала ДВА ПЪТИ ПО БОГАТА !
    7.За 70 г при ШЕСТ Министър-Председатели се построиха 360 км магистрали!!!
    Бойко Борисов за 12 години ПОСТРОИ 560 км магистрали!
    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото всички останали за 70 г !
    8.За 12 г се построиха ПОВЕЧЕ Метро-път и ПОВЕЧЕ Метро-станции от колкото за 80 г, от когато е направен Първият "Проект за Метро на София"!

    Коментиран от #98, #102

  • 92 Да бе да

    8 2 Отговор
    "боеко барисов към "Продължаваме промяната": В изолация сте"
    😂😂

    боко крадеца , твърди че другите са в " изолация"

    Този приемат е основната причина да няма редовно правителство ! Защото няма политически различия!!!
    Но , давай боко , може и да отървеш пандиза ! Съмнително , но какаво друго може да направи исканията 😘

    Коментиран от #94

  • 93 кочо

    14 3 Отговор
    Тоя функционален неграматник се вживява като господар на българския народ и държава редом до турския васап и султан в росенец и сараите .Българите що годе завършили най малко основно образование трябва да знаятн че тия двамата ще поробят отново българия ,дори на половина вече е поробена ,ограбена и се търси спасение ..
  • 94 Да бе да

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Да бе да":

    "Исканията" да се чете като сикаджията!
    Автокоректор, съжалявам😁
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Антонио Бандера

    7 1 Отговор
    Един индиот изолира други индиоти, докато масата гъбари търсят манатарки. Божкееее божке, как успяхме да си съсипем така иначе сносната държава...
  • 97 Наблюдател

    4 4 Отговор
    Прави впечатление за повишена активност към този Форум. Не без значение е и факта, че доста тролове също сърфират във Форума.
  • 98 Пор Чвор

    9 4 Отговор

    До коментар #91 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Ако този дитирамб цели венцеславене на борисов, ще те закопая само с един факт - къде беше Румъния в началото и в края на гербавото робство. Това че влачейки се по корем все пак се движим не грее никой

    Коментиран от #101

  • 99 гражданин

    9 1 Отговор
    Баце от изолатора се изока ;) Смешен, но и тъжен изглежда... Заради ГЕРБ/ДПС + БСП отиваме пак на предсрочни избори и дано най-сетне статуквото утече в канала...
  • 100 Горкият Б.Б.

    10 1 Отговор
    Реагира пжрвосигналноя като обидено дете-"Ти си в изолация, не съм аз!". Най шокиращото нещо в безумната ситуация, в която се намираме като общество е този инфантилизъм. Но ако едно дете не уврежда с поведението си, интелектуално и психически недорасли хора с власт и пари ни държат в капаня от който няма изход.
  • 101 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 4 Отговор

    До коментар #98 от "Пор Чвор":

    В българската политика през последните години, освен Бойко, доста други значими фигури са руски резиденти или агенти,.... нека не се заблуждаваме за размера на тази шпионска мрежа, изграждана тук в продължение на 2 (два) ВЕКА, НАРОДЕ????

    Коментиран от #103

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Про митак

    5 4 Отговор

    До коментар #101 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Човекът ти е написал аргументирано мнение, ти продължаваш с дежурните си блавочи. Скрий се да не се излагаш

    Коментиран от #109

  • 104 Компир

    8 3 Отговор
    На тоя няма ни една дума която да не е лъжа. Лошото е че хората то такава степен са свикнали, че забравят за това.
  • 105 Печен

    7 2 Отговор
    Бля,бля,бля,бля...толупЪ е просто безинтересен...Дори и в неговата шайка са наясно що за крадец и лъжец е....Политически труп...
  • 106 Пропаганда за напреднали

    2 9 Отговор
    Не разбрахте ли със кухите си главици че само със Възраждане имаме някъкъв шанс за някъкъв нормален начин на живот! Без джендър ,гей, консуматорска и зомбирана култура!

    Коментиран от #108, #127

  • 107 Потресен съм

    9 4 Отговор
    От ЧоБаНиНа Бойко -чехмеджиев...То бива бива наглост и безочие,ама това на нищо не прилича.... Просто ми е чудно как в продължение на толкова много години,този доказан бандит и мафиот,е по върховете на държавата...В една бяла държава,това чучело,много отдавна щеше да гние в затвора....

    Коментиран от #112, #129

  • 108 Уля ля

    10 1 Отговор

    До коментар #106 от "Пропаганда за напреднали":

    Възраждане е топ менте. Някой натрапчиво ги пробутва.
  • 109 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 3 Отговор

    До коментар #103 от "Про митак":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
    Така стана ли ти по-ясно защо румънците ни изпреварват?
  • 110 БеГемот

    4 3 Отговор
    Типичен български гражданин от панелките....няма връзка с главния мозък и въпреки това ръси акъл наляво и на дясно...
  • 111 Тоя разбойко

    5 4 Отговор
    Ще отърве съдебния процес. Вече е за стенен часовник, да се показва в ролята на кукувичка.
  • 112 лечение

    5 7 Отговор

    До коментар #107 от "Потресен съм":

    За първи път ГЕРБ се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как засегнатите да протестират явно за това, в Европа сме, все пак. Но обърка много сметки. Сега всичко това ще ни струва скъпо, няма как да ни се размине на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от „протестиращи” въобще няма да се учудя, ако един ден се окаже ген. Б. Борсов в затвора. И то не, че би станало кой знае какво, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако изпуснем момента сега, за дълги години напред бетонираме статуквото. Много от нас виждаме това според последните социологически проучвания., но ще можем да помогнем единствено с масово гласуване за ".............. ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ" на очертаващите се парламентарни ИЗБОРИ.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Сеирджия

    4 8 Отговор
    ПП са в изолация и са импотентни да съставят правителство.

    Коментиран от #123

  • 116 Ходи

    3 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Стрино ПП не пееш в хора,никой не се интересува от претоплените ти манджи за кюлчета и къщи .Хората живееха по-добре по времето на Бойко!Факт!
    Ай ходи го крепи на Киро!

    Коментиран от #120, #121

  • 117 Да, ще

    4 10 Отговор

    До коментар #63 от "Недей дряма, българино!":

    гласувам и пак А Борисов. Защото всички останали са нагли безхаберници с претенции за власт.

    Коментиран от #119

  • 118 бл.134 в Zап. парк

    0 1 Отговор
    Яжте ,дюнери!

    Коментиран от #124

  • 119 6нтщ5ж

    5 3 Отговор

    До коментар #117 от "Да, ще":

    Наглият безхаберник с претенции за власт е Борисов.
  • 120 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "Ходи":

    Аз па от как г крепим на киро съм по добре нъцки нъцки пръц
  • 121 Реалност

    6 3 Отговор

    До коментар #116 от "Ходи":

    Ооо, интересуват се българите за "за кюлчета и къщите" и още как. Това в цял свят се нарича КОРУПЦИЯ по високите етажи на властта!!! И не, при Борисов Не живееха всички българи добре, а само кръга около него! Другите мизеруваха! Добре, че дойдоха, макар и за кратко ПП, за да вдигнат минималната заплата и пенсиите! А този лъжец Борисов да лъже будалите, които още му вярват. Умните българи са наясно с лъжите му и не му объщат втимание на глупостите, които бръщолеви несвързано Борисов!

    Коментиран от #128

  • 122 Киро

    3 6 Отговор
    Няма кой,пак ще е ББ

    Коментиран от #142

  • 123 По-точно

    7 4 Отговор

    До коментар #115 от "Сеирджия":

    ГЕРБ са в изолация и са импотентни да съставят правителство.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Коментар

    2 2 Отговор
    Цитат:"Партията на "Промяната" е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн приключват."
    И това без бомби!Путин да си ги взима и да ги инсталира в Киев.Унищожават енергетиките по поръчка като са доста по-евтини от бомбите.
    От ПеПето плюят срещу всички.Даже срещу народа.Какво очакват не знам...каквото повикало,такова се обадило!
  • 126 Център за психично здраве

    5 0 Отговор
    Търси закръглен пациент внушаващ си че е обичан политик!
  • 127 Варна

    3 2 Отговор

    До коментар #106 от "Пропаганда за напреднали":

    А вие копейки, не разбрахте ли, че костя е наемник във "възраждане", както е бил в предишни 6 партии ?!
    Не проследихте ли житейския му път и какъв е Красен Кралев в него ? Я вземете малко да прочетете, я не да блеете .
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Хтнвхффжж

    5 2 Отговор

    До коментар #107 от "Потресен съм":

    Верно е, че Боко е бандит, мафиот, също така е бел ортак на бандит и мафиот в "охранителна" фирма, а по-точно рекетьорска. Подземният свят го познава много добре и ни се смеят ална акъл такъв изпечен бандит, мошеник и лъжец да върти цяла България на малкия си пръст. А европейците се чудят на акъла на ограничените хорица в страната ни, които се оплакват и пак го избират, и пак, и пак, и пак ... е няма как са тръгне България напред като Румъния с този необразован и простоват човек Боко!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Напротив!!!

    4 1 Отговор

    До коментар #128 от "Хаха":

    ПП вдигнаха заплатите и пенсиите!!! Асен Василев беше Финансов министър и заслугата за вдигането на заплатите и пенсиите е на Асен Василев, защото той отдели пари за това, а не тъпата Импексова.
  • 132 Сашо

    2 1 Отговор

    До коментар #128 от "Хаха":

    Гуо пости, пенсиите ги вдигнаха парламента, а там БСП са лиллипути и нищо не зависи от тях!

    Коментиран от #135

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Драгомир от Павликени

    1 5 Отговор
    ПП и ДБ са в изолация, никой не иска да управлява с тях!

    Коментиран от #143

  • 135 Хаха

    2 3 Отговор

    До коментар #132 от "Сашо":

    Ами не е вярно.Нинова тогава го предложи и настояваше,защото беше министър.После заслугите си ги припсаха Кирчо и Кокорчо.
    Ей,не ги ли видя преди Коледа Кирчо и Кокорчо как гласуваха предколедно намаление на МРЗ на 500 лв?Само Нинова и Възраждане искаха увеличение.

    Коментиран от #138, #141

  • 136 Истината

    5 3 Отговор

    До коментар #128 от "Хаха":

    За по-малко от година ПП успяха да вдигнят пенсиите повече отколкото правителствата на ГЕРБ за последните 12 години - с цели 55%. Не е достатъчно, но е безпрецедентно. Обидно е, че цяло поколение в България беше под линията на бедност.

    ГЕРБ означава мизерия за обикновения българин. ГЕРБ защитават интересите на едрия капитал и олигарсите!

    Коментиран от #137

  • 137 Захари

    1 4 Отговор

    До коментар #136 от "Истината":

    Това не е истина, истината е че вдигането бе в нарушение на макрорамката на държавата и близките поне 10 години ще страдаме от това решение!

    Коментиран от #139, #151

  • 138 Аре бегай

    3 1 Отговор

    До коментар #135 от "Хаха":

    Ами не е вярно, просто ПП напълно иззе социалната политика на БСП. Прокара предложение за вдигане на пенсиите, което червените нямаше как да не подкрепят. Просто БСП закъсняха. И друго, БСП трябва да защитават правата на работниците, защото са социалдемократична партия, поне за такава се водят, а именно те въведоха Плоския данък, който е в услуга на едрия капитал и ощетява бедните работещи!!!

    Коментиран от #152

  • 139 Пари има!!!

    4 0 Отговор

    До коментар #137 от "Захари":

    Пари в държавата има! Но политиците искат да ги дават само на бизнеса, а не за социална политика!
  • 140 Казуар

    4 1 Отговор
    А Борисов не е ли в изолация.
  • 141 Рей

    4 1 Отговор

    До коментар #135 от "Хаха":

    Нищо не е настоявала Нинова! Кой те излъга за това? Продължаваме Промяната прокара предложение за вдигане на пенсиите. Нинова проспа всичко и закъсня!

    Коментиран от #148

  • 142 Баро

    5 1 Отговор

    До коментар #122 от "Киро":

    Няма кой ама няма да е бб велико народно събрание е изхода
    8% минимум за влизане в НС и намаляване на дупетатите на 160 и никви субсидий за невлезлите в парламента, на края на мандата публичен отчет за изпълнението на предизборната платформа ицифров отчет за бюджетните пари имали туй онуй по малко затвор. Ане толко мил. за тва толко мил за онова и накрая парите ги нема а жълтите павета се разместили, 130 години не се местиха а сега за една седмица, спирам че колко повече пишем толко повече се ядосвам.
  • 143 Миш маш

    7 2 Отговор

    До коментар #134 от "Драгомир от Павликени":

    Ами не искат да управляват с тях (ПП и ДБ), защото няма как да крадат. ПП ще ги плесне през крадливите ръчички, както плесна ИТН през крадливите им ръчички, които искаха само едни 4 милиарда да си ги харчат непрозрачно. Но ПП ги плесна през крадливите ръчички и ИТН за отмъщение събориха правителството.
  • 144 МИЛЕН ОТ ПП

    8 0 Отговор
    БОКО ТИКВИЧКО И ТИ СИ В ИЗОЛАЦИА МАИКО
  • 145 Отвратен

    11 1 Отговор
    Този примат днес вече няколко платени статии тиражира и ни натрапва присъствието си!
  • 146 Оффф

    9 1 Отговор
    Този крадец и корупционер пак се появи в медиите. Къде са пачките евраци и кюлчетата злото, бре мутро недна?
  • 147 До Борисов

    4 0 Отговор
    Клефук!
  • 148 Хаха

    0 3 Отговор

    До коментар #141 от "Рей":

    Цитат от 9-ти април:"Още утре БСП ще дадат предложения за актуализация на бюджета и ще искат консултации с министъра на финансите. Това съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова, която е вицепремиер и министър на икономиката.

    Левицата предлага три сфери на разговори за актуализацията. БСП ще настоява и за таван на цените на някои хранителни стоки и на енергоносителите. Както и за ново повишаване на пенсиите."

    Много къса памет имате...винаги Нинова е предлагала увеличенията,а Кирчо и Кокорчо й се цупеха.Причакваше ги да влизат в заседание да гласуват.Наистина ли не помните или се правите?

    Коментиран от #153

  • 149 Буци тиквата неграмотна

    5 0 Отговор
    Нa тoзи пpoпaднaл кpaдeц и лъжец зaщo мy ce дaвa дyмaтa? 12 гoдини кpaдe лъже и дepeбeйcтвa бeз мяpкa, a ceгa ceднaл дa ни пoyчaвa кaк дa живeeм! Мяcтoтo нa нещастната тиквата Тyлyп e в цсз !
  • 150 ТаралежаБезБодли

    3 0 Отговор
    Преди бай Тошо ни говореше за цели проводници сега този вампир дава съвети за нови реактори. Същия който плати реакторите на Росатом и ги нарече на Гъола Белене.
    Защо ли Бойко си толкова късопаметен?! Алцхаймера му викаме....
  • 151 Финансист

    5 0 Отговор

    До коментар #137 от "Захари":

    Говориш глупости.Колко милиарди отидоха за подпомагане на така нареченият бизнес. Това какво е? А не трябва, капитализъм е нали. Който може да прави бизнес остава на пазара, който не може фалира и отива на бюрото по труда. А нашите пишман бизнесмени легнали на БЮДЖЕТА и само просят да и им дават безотчетни пари. Това е на гърба на данъкоплатеца. Пенсионери , работници, учители и т.н. Срам и позор!
  • 152 Пенсионер

    5 2 Отговор

    До коментар #138 от "Аре бегай":

    Абсолютно си прав! Добре, че бяха ПП да вдигнат малко пенсиите и то на два пъти, юли и октомври. „Сега няма! Абсолютна сеч във всичко!
  • 153 Пенсионер

    4 1 Отговор

    До коментар #148 от "Хаха":

    Говориш глупости! Пенсиите бяха увеличени благодарение на ПП! БСП ако искаше щеше да го направи това в минали техни по рано Правителства. Да, ама не го направи. ПП иззе техните социални функции.Това е положението.
  • 154 Д-р Цветеслава Гълъбова!

    3 0 Отговор
    Моля,предайте ми моят пациент за довършване дисертацията ми на тема-,,Уникално-маниакално-шизофреничен случай"...!
  • 155 ГЕРБ -ТЪЩИ!

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Младежи-ГЕРБ":

    Само така Боко...!Със всяко свое изявление подкрепяш нашата непоколебима вяра в Теб и в каузата-ГЕРБ...!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 ...

    1 0 Отговор
    ГЕРБ, като не са в изолация, защо не състави правителство?...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове