Last news in Fakti

6 Януари, 2023 12:03 1 827 17

Стойчо Стойчев: Партиите и президентът са се разбрали още през ноември, че отиват към предсрочни избори

  • стойчо стойчев-
  • партии-
  • президент-
  • ноември-
  • предсрочни избори

Границите са минати отдавна, за жена не се говори по такъв начин. Изпълнението не е сатира, а пошлост, коментира Арман Бабикян песента за Лена Бориславова, пусната вчера в интернет от Слави Трифонов и екипа му

Стойчо Стойчев: Партиите и президентът са се разбрали още през ноември, че отиват към предсрочни избори - 1
Снимка: NovaNews

Пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян и политологът Стойчо Стойчев коментираха пред Nova News нападките срещу бившия шеф на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. Бабикян заяви, че границите са минати отдавна и че за жена не се говори по такъв начин. Той каза, че изпълнението не е сатира, а пошлост. По думите на Бабикян видеото за бившия шеф на кабинета не е героизъм.

Стойчев заяви, че това не е прецедент за този авторски колектив. „Затвърждава се максимата, че веднъж – простено, втори път – простено, става практика“, каза той. Стойчев допълни, че такива действия срещу жена-политик „същите хора са правили същите неща“. „Може би тогава не е имало такъв тип реакция, защото не са били със степента на популярност на сегашния обект на такъв тип кампания“, допълни той.

Стойчев каза: „Партиите и президентът са се разбрали още ноември месец за това, че отиват към предсрочни избори. Връчването на втория мандат след Нова година показа това. Разтягането на връчването на мандатите показа, че от Президентството така са направили тайминга, че изборите да бъдат изместени през пролетта. Най-вероятно те ще бъдат средата на март.“ Бабикян е на мнение, че повтарянето на избори не носи нищо.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фф5ф

    6 7 Отговор
    ДА, РАДЕВ СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ, НИНОВА СЪЩО. Ще върнат ГЕРБ на власт. Такъв е пазарлъкът.
  • 2 Българка

    8 6 Отговор
    Вярното заглавие е "Мутрите и президента са се разбрали" Радев предаде на мафията всики от площада, които защитиха президентството и повече от 400 дена искаха отстраняването и осъждането на Борисов-Пеевски-Гешев.
    Оставка Радев!!!!!

    Коментиран от #13

  • 3 Абе Стойчоуууу

    7 4 Отговор
    Туй нещо, що са се разбрали президента и партиите, кой шаман ти го прошепна или ти си "видец"със задна дата ,ама ако е така защо не го каза веднага след изборите?

    Коментиран от #16

  • 4 фф5ф

    10 5 Отговор
    Слави е слуга на ГЕРБ/ДПС и сега се е включил в очернянето на ПП в лицето на Лена. Слави не е писал песни, осмиващи ББ или др. политик. Имайки предвид, че Слави не прави нищо безплатно, може да се допусне, че му е платено.

    Коментиран от #7

  • 5 фф5ф

    8 3 Отговор
    Не сме забравили как Слави стоеше с НАВЕДЕНА ГЛАВА пред ББ при гостуването в предаването му. Вчера имаше яростна атака срещу ПП и точно вчера по медиите се писа за песента. Случайно ли беше съгласувана атаката и разгласяването по медиите за песента? Не пиша кога е пусната песента, а кога МЕДИИТЕ в угода на ГЕРБ разпространиха новината за тая песен.
  • 6 нннн

    7 5 Отговор
    Трябва да има по закон разумен срок на процедурите по избор на ново правителство. Не може даването на мандати да зависи от кефа на президента. Той може и цяла година да не е на кеф. Или две...
  • 7 Жоро

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "фф5ф":

    Славчо е просто дебил. Кондом който го ползват всички. Защо изобщо си губим времето.
  • 8 Иван Грозни

    5 1 Отговор
    Тебе всички те разбраха кой си и от къде си.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Токсик

    4 1 Отговор
    Ами с тези нефелни партии, които са недъгави да съставят правителство сами няма смисъл да се разбираш, защото те и без друго са импотентни. Радев постъпва умно и нарочно протака , за да може да се изпокарат хубаво помежду си и да ги видят хората колко реално струват.
  • 12 мисирка

    2 1 Отговор
    стойчо стойчев - ПШП ! ! ! / по ПКП /
  • 13 Токмакти Джун

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    За импийчмънт има достатъчно депутати в парламента, че Фигуранта предаде хората който го подкрепяха и избраха е ясно . След импийчмънт е редно всички Сорос организации да се забранят ОПГ Шайка да понесе последствията от 13 годишното си управление пример за което ще е ББ до живот и 99 % от тиквичките само така България ще се оправи

    Коментиран от #15

  • 14 у1фф

    3 0 Отговор
    Ани, много триеш, ама правописът нещо ти убягва. Партиите и президентЪТ.
  • 15 у1фф

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Токмакти Джун":

    Няма да има импийчмънт, Радев е ортак с мафията. Вече са заедно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Коко

    1 1 Отговор
    Двама безработни на хранилка, коментират и говорят глупости! Проблема е на тези дето ги гледат и слушат, само като ги видях и смених канала!Пълно с такива "налепи" в тази държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол