Last news in Fakti

13 Януари, 2023 11:08 2 639 29

След 12 часа издирване: Задържаха шофьора от среднощния екшън в Бургас

  • екшън в бургас-
  • катастрофа-
  • издирване

Той е 20-годишен бургазлия без криминални прояви

След повече от 12 часа издирване е задържан шофьорът на джипа, който при преследване от полицията снощи блъсна 5 автомобила и автобус на градския транспорт в Бургас, съобщи БНР.

Мъжът е арестуван до хотелски комплекс край плажа на къмпинг „Каваци“. Той е задържан след сигнал, подаден в полицията, че босоног съмнителен млад мъж е забелязан в близост до хотелския комплекс.

20-годишният бургазлия е без криминални прояви. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

"Водачът е задържан на територията на община Созопол. Текат процесуалните действия. Ще бъде обвиняем за неподчинение на полицейски разпореждания, неподчинение на органи на властта, унищожаване и повреждане", разкри директорът на ОД на МВР Бургас Калоян Калоянов.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    28 1 Отговор
    КОЙ Е БАЩА МУ?

    Коментиран от #9, #14

  • 2 Ром Бакарди

    23 2 Отговор
    Тоз тарикат толкоз барже е бягал чи убувкити му са се изхлузили от краката.

    Коментиран от #8

  • 3 бай Кольо

    10 1 Отговор
    Еййй ,тия гранд Черокита нямат спиране и удържане!
  • 4 Бийте

    16 0 Отговор
    го със камшици по телевизията, и повече няма да прави така!
  • 5 Лост

    17 0 Отговор
    Добре, че има будни граждани...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Съвсем скоро Урсулята

    11 9 Отговор
    в "комунистическия съюз" ще забранят изобщо бензина и дизела и тогава полицията няма да има работа с такива хора!
    И токът в "съюза" също много им пречи, всичкото било "унищожавало природата"! Вече искат да се дава на "раята" да ядат бръмбари и комари!
    Скоро полицията и гангстерите ще се гонят с каруци по магистралите :)!
  • 8 да да

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    Бакарди направи точен коментар...!
  • 9 Лост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    Чонтов му е фамилията.Има един с такава фамилия и фирма,но не знам дали е баща му.
  • 10 Какво означава това?

    9 2 Отговор
    " тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни."?
    Младите вече се побъркаха и без наркотици и алкохол правят идиотщини!
    Системата е отровна. Нищо вече не е като хората. Не само у нас, цяла Европа, светът се побърка.
    И тогава какви перспективи за човешко бъдеще има някой 20-годишен? Днешните деца и младежи?
    Правилно - Никакви!
    Еми тогава, какво да правят, щом бъдещето им е прецакано?

    Коментиран от #12, #13, #19, #20

  • 11 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    10 0 Отговор
    Това момченце мамино, цял живот не може да изплати ремонта на потрошените коли! Но това би било най-справедливото наказание!
  • 12 8484

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Какво означава това?":

    За, какво прецакано бъдеще говориш ? Прецакано е бъдещето на търтеите, които ги мързи да учат и да си вземат дипломите, които после ще им позволят да се реализират, ако не на нашия пазар, то на някой друг. Знаещи и можещи се търсят на пазара, а не разни алкохолици, наркомани и деградирали същества без цел в живота си. На никого не са нужни някакви айтсайдери.

    Коментиран от #15

  • 13 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Какво означава това?":

    Не е съвсем така. Всеки човек има глава на раменете си. Ако баща ми е оня скандален прокурор от Перник, вероятно аз ще съм побойник!
  • 14 Лост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    Петко Иванов Чонтов -осъдем условно на 3 г.,после намалени на 2 .
  • 15 лекувам наркозависимост

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "8484":

    ей мишле я ми покажи един млад който иска да учи и да се реализира , без чалга ,без алкохол и дрога, един ми покажи е ?

    Коментиран от #26

  • 16 Дядо ви Курти от село Пиперково

    8 5 Отговор
    Със сигурност е някой гербаджийски син...До довечера ще го пуснат,че даже и ще му се извинят...

    Коментиран от #18

  • 17 Към 12 и 13!

    5 1 Отговор
    Може и да сте оптимисти, но вижте фактите директно в очите!
    Последните 20-ина години работят много силно разрушителни сили на планетата. Войни, бежанци, правото в страните се пренебрегва, има расизъм към коренното европейско население, ако не е съгласно с подмяната му с НЕевропейско, има двойни и тройни стандарти. Ако някой европеец тръгне да прегази с товарна кола много хора, то полицията ще го застреля на място. НО, ако е някой от "бежанците", то ще го изкарат "объркан" и "луд", даже обучение и превъзпитание за сметка на европейците ще му наложат. Войните: Не само последната в Украйна, преди това имаше почти всяка година някъде войни по света.
    На власт в страните са някакви ненормалници. Вижте само у нас какво става? Не могат "народните представители" да се разберат, как и какво правителство да направят! Да оставим и това, че "Мафията" - Герб и крадците и лъжците от ПП са ПАК "избрани", като двете най-големи сили??? Шизофрения пълна, нали?
    Е, какво да "учат" и да се "реализират" и щели да "намерят работа"? Ами ако "случайно" биолабораториите на ФАЩ от Крайна пуснат някой още по-смъртен патоген? Ако си млад, не си толкова наивен и виждаш всичкото това! Докато не се оправи радикално социалната система, не може да има нищо нормално...

    Коментиран от #27

  • 18 А защо да не е от БСП , ДБ или ПП

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Ти да не си му адвокат ?
  • 19 Лост

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Какво означава това?":

    За наркотиците съм съгласен,но за алкохола съм скептичен.На 20години си,пиян , бягаш бос през поле и гора ,млад организъм след 12 часа дали ще показва наличието на алкохол?
  • 20 ТИРбушон

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "Какво означава това?":

    Дъщеря ми на 20 е студентка в Рим. Не е вкусвала наркотици и владее четири езика. Значи можело, а?! Как така постави под общ знаменател всички двайсетгодишни? Роден ли си бoклук си oставаш бoклук. За цял живот.

    Коментиран от #21, #24

  • 21 ама

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "ТИРбушон":

    кажи дали свилят кавалите.....
  • 22 Всичкото екшън,

    2 1 Отговор
    Защо? За паркиране на пешеходна пътека? Административно нарушение , . А каква стана? Много се е впила американската полицейщина, особено опасна, за българските граждани , в МВР ! Две патрули ? За пешеходна пътека? Еии деца, кандидат полицайчета…създават проблем и го “ решават” за една гроба?

    Коментиран от #25

  • 23 А какво трябваше

    2 1 Отговор
    Да направят, двата патрулни автомобила? При здаване , на наряда, да напишат докладна, за констатиране на нарушение, по ЗДвП! По процедурата, май сегашните полицай не я таят ! На нарешителят се съставя Акт, бърка му се в джоба и… готово!
  • 24 Много се радвам,

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "ТИРбушон":

    за дъщеря ти! Ти живял ли си на Запад някога?
    Една моя позната беше абсолютно против "генните ваксини", но дъщеря й е студентка по медицина в германски университет. Те са от Украйна, но са избягали в Германия, преди няколко години. И в университета казали на всички студенти: "Вие сте бъдещи лекари, ако вие не вярвате на министерството на здравеопазването, нямате работа тука! Хайде всичките под строй на "боцкането"!" И дъщеря й, също е някъде на 20-22 години, вече е набоцкана 3-пъти. И вече също се разбра, че тези изобщо не са и медикаменти, повече вреди, отколкото някаква си защита. Млади спортисти, които също били принудени, за да пътуват на състезания, да се набоцкат, почнаха да умират от сърце. А за момичета и жени, които още не са раждали, направо е катастрофа!
    Искаш или не, дъщеря ти зависи от цялата побъркана система днес в Италия. Системата е против нормалните хора. Ще им извиват ръцете, докато не ги сломят!
    Съвет: Нека учи там, но да не вярва изобщо на системата! Принуждават ли я нещо, да си вземе билет и по-добре да се прибере. Може и тука да си завърши, каквото учи! НО, живота й е много по-ценен и важен, даже и за вас!!! На Запад вече не са нормални службите, държавите, "евросъюзите"....
  • 25 Носители

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Всичкото екшън,":

    Са Бойко Борисов , с гранатомета и Бойко Рашков, с политическото говорене, ала Борисов . Стилът и методите, на МВР са грешни и опасни! Не както бе при Тодор Живков!
  • 26 8484

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "лекувам наркозависимост":

    Мишле ще викаш на роднините си ясно? Какво има да ти показвам? Около мен са само млади дипломирани и интелигентни хора и не говоря за един? Ти в каква среда живееш, че познаваш само чалгари, алкохолици и наркомани? Ако търсиш умни и интелигентни хора няма да ги намериш в чалготеките да слушат мазната ти чалга.
  • 27 8484

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Към 12 и 13!":

    Ти нещо против получаването на качествено образование ли си или, какво? Защо да не се реализират хората? Знаеш ли, колко много работодатели търсят IT специалисти, инженери, лекари, архитекти и т.н.? Защо да не могат да се реализират дипломираните такива? Какво им пречи? Лично познавам една камара качествени хора завършили и вече реализирали се. Само на търтеите все някой им пречи и ситърсят оправдания за кучешкия живот, който водят. Тази мрачна картина, която си обрисувал, не, че не е вярна, вярна е, но това означава ли, че младите трябва да мързелуват, да ходят само по чалготеките, да се напиват и друсат? Това ли е прогресивното според теб? И, какво, да чакаме края на света, защото тук и там разпалват войни? По всяко време има войни по света откакто свят светува и, какво от това?
    Говориш за биолабораториите на ФАЩ от Крайна и за разработването на биологични оръжия. Мислиш ли, че Ковида не е такова и случайно се появи? Аз не. Ясни са ни нещата, но това не означава, че трябва да се отчаяме, откажем от живота и да чакаме да пуснат някой смъртен патоген? И да, повярвай виждам всичко това, но докато хората спят нищо няма да се промени. А хората са станали масово лениви, прибират се в панелките си и оттам недоволстват за мизерния си живот, който водят благодарение на проявения в миналото си мързел, но в същото време и нищо не правят, за да го променят, а то има какво да се направи, но българина все чака някой друг да му направи живота поносим. Който не го мър

    Коментиран от #29

  • 28 8484

    0 0 Отговор
    Който не го мързи учи, хваща си професията в ръце и се реализира, колкото и да не им се вярва на някой тук.
  • 29 Да, де...всичко е така!

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "8484":

    "...Това ли е прогресивното според теб? И, какво, да чакаме края на света, защото.."
    Еми аз като имам две висши образования и то от най-търсените на пазара и собствен бизнес и не съм никак "търтей" и беден, миналата година по това време не ме пускаха в един магазин, понеже не съм имал зелено "нещо" в телефона? И понеже един бивш пилот, станал по случайност "президент", го бил наложил на цялата страна, понеже са му "наредили някакви си от ЕС", ми забраняват нещо съвсем нормално? И помогнаха ли ми двете висши? Парите? Умът ми?
    Е, намерих начин да вляза и без този боклук, но не виждаш ли, че системите днес яко се клатят и има опасност да ни превърнат в абсолютни роби?
    И за какво ти е тогава това учене, дипломи, пари, фирми, имоти и т.н..? Някой си в САЩ, само като каже, "всичко вече е общо" и са ти взели колата, имотите и всичко... Не трябва да седим със скръстени ръце-ДА, но според мен е работа на нас, по-опитните вече да си направим една нова, независима система от чужди страни. Ако им се подчиняваме на другите, то те ще ни ликвидират! Значи развитие да, НО в момента промяна на системата, да е само в наши ръце е много по-важно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове