Last news in Fakti

19 Януари, 2023 21:09 2 029 80

Георги Георгиев: Имаме идейни различия с БСП

  • георги георгиев-
  • пп-
  • бсп-
  • мандат

Моят подход към политиката не се е променил

Георги Георгиев: Имаме идейни различия с БСП - 1
Снимка: бТВ

Скандалът "Nexo" е още в началото. Тепърва ще излиза информация по него и това не е причината ние от "Продължаваме промяната" (ПП) и ДБ да не отидем на лидерската среща, организирана от БСП. Причината е, че имаме идейни различия. Темата "Nexo" е политическа атака. КПКОНПИ вече трябва да извършва проверка, но темата за обезпечение на криптовалута е много сложна и нямаме нужните закони.

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от ПП Георги Георгиев.

"Преди месец гостувах във вашето предаване и призовах прокуратурата да се самосезира за действията на регионалния министър Шишков. Прокуратурата не го направи и това е причината аз да я сезирам. Подал съм три сигнала за нередности. Първият е за строежа на АМ "Хемус". Министър Шишков е направил междинни плащания по договори, които трябва да бъдат обявени за нищожни. Вторият сигнал е за пътя Мездра-Ботевград. Договорът там е сключен така и обществената поръчка е направена така, че да се плаща след завършването на пътя и се види качеството му. Министър Шишков обаче е платил и по този договор. Третият сигнал е, че е платил пълните договори за ремонт на определени пътища, които самият той през 2021 година е обявил за невалидни. Прокуратурата трябва да се намеси и да потърси отговорност за неправилното разходване на държавни средства", категоричен бе Георгиев.

"Моят подход към политиката не се е променил. Правя това, което съм правил винаги - изпълнявам обещанията, които съм дал на избирателите си. Днес по мое предложение единодушно бе прието да изслушаме министър Шишков в Комисията по превенция и противодействие на корупцията по темите, които изредих", разкри още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възраждане

    13 2 Отговор
    и БСП ще спечелят

    Коментиран от #41

  • 2 Това

    14 5 Отговор
    ПП , вече значи - преждееременно починаха !

    Коментиран от #8

  • 3 оня с коня

    9 7 Отговор
    Във Статия от 20ч27 мин членът на ПП Радостин василев известявя,че Борисов е причината ПП да не отиде на Лидерската среща.В Статия Половин час по-късно/настоящата/ пък лицето Георгиев /пак от ПП/ заявява/,че Партията му ще отиде на Лидерската среща,защото случаят "НЕКСО" не може да бъде причина Партията му да не отиде на срещата.Еса тва АДЕКВАТНА Партия ли е и има ли изобщо Пилот в Самолета им?Явно че няма но ако почтително помолят бат Бойко да поеме по съвместителство Управата им щото явно няма кой,той "от добро сърце" може и да се съгласи!

    Коментиран от #16

  • 4 ТаУмВзе

    8 4 Отговор
    Щом слугинажа е изпържил шефчето краварче със 100 милиарда, Кое Следва? Бухаххаах
  • 5 Агата Кристи

    13 6 Отговор
    ПП на "П-ТКИТЕ и П-АСИТЕ" СЕ РАЗПАДА...
    ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС на ЕДНИ "ПРОДУКТИ НА ХАРВАРД" -
    /вечерен 3 месечен курс/ ... НЕ ЗАВЪРШЕН....!

    Коментиран от #7, #39

  • 6 не вярвам на съвпадения

    9 1 Отговор
    На Петков точно днес му свалиха охраната.
  • 7 протестен вот

    5 8 Отговор

    До коментар #5 от "Агата Кристи":

    Статуквото проваля поредни преговори за правителство. Не гласувайте за: И Така Нататък, Разграждане и ГРУБ!
  • 8 Пенсионер

    9 15 Отговор

    До коментар #2 от "Това":

    Какъв скандал "Nexo", какви 5 лева. Народа 5 пари не дава за тия глупости,които се тиражират по СМИ. Положението всеки ден става все по лошо?! Ужас! Влезте в аптеките да видите какво чудо е. Цените на лекарства и прочие всеки ден имат все нови и нови цени. Ами хранителните магазини? Ами услугите...а? Какво знаете вие! Нищо! Добре, че беше Правителството на ПП, което през 2022г., на два пъти вдигна доходите пенсиите и заплатите. ГЕРБ и ИТН ги свалиха и край на увеличенията на доходите.Това беше .Всички останали Партии само дават обещания, празни приказки и нищо. Служебното Правителство на Гълъб Донев е образец на това. АБСОЛЮТНА СЕЧ НА ВСИЧКО. На ви сега избори, на ви Партии, на ви всичко.Цените върлуват и хората масово обедняват. Да са живи и здрави Кирил Петков и Асен Василев. Единствените български държавници направили нещо за Народа.Останалите нищо!

    Коментиран от #9, #70, #76

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пенсионер

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Такааа":

    Бъркаш ме с някой друг. ГЕРБ заедно с ИТН свалиха ПП от власт, които по време на мандата си пооправиха малко пенсиите и доходите на хората и няма как да съм гербер нали?
  • 11 Тротинеткаджии

    2 3 Отговор
    Знаем ги ние вашите пепейско гриндърски идеи. Пълните джоба с кинтаци и си пълните дупките със здрави млади теляци

    Коментиран от #13

  • 12 Пенсионер

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Такааа":

    Що се скри бе манипулаторе?. Потъна в дълбока нелегалност. На лъжата краката са къси. Рано или късно, лъсва всеки лъжец. Живот и здраве на истинските български държавници Кирил Петков и Асен Василев, показали държавнически умения и направили много за Народа по време на тяхното управление.
  • 13 Пенсионер

    4 5 Отговор

    До коментар #11 от "Тротинеткаджии":

    Нищо не знаеш тротинетко. Само празни приказки говориш. Влизал ли си скоро в аптеката поне едно захарче с витаминче да си купиш? Да видиш колко струва....

    Коментиран от #14

  • 14 Ах, троле троле

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Пенсионер":

    И защо твоят "велик лидер" даде всичко на укрите, а нищо на пенсионерите? Защо всички плащахме скъпо и прескъпо горивото, за да има там за едни фашаги? Защо хората бедстващи от наводнението, по негово време още, спяха във фургони, а укро мафиотите в 4 и 5 звездни хотели? Защо "великия ти лидер" си дари заплатата за украйна и нито лев за България? Оди да си купуваш захарчета на кристали, троле. Не ти минава номера

    Коментиран от #19, #45

  • 15 Мафията зад ПП и ДБ

    4 4 Отговор
    изкара всичкият продажен отпадък! Нали не ви бяха обещавали пари и места в ПП? Ко стана? Лъжи! Поне сте в партията на лъжците!

    Коментиран от #20

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    МНОГО сте ЛОГИЧЕН и ТОЧЕН

    Коментиран от #21

  • 17 Андонов

    7 2 Отговор
    Това криводолско исчадие роднина на виден финансист Дацов.Предател на ИТН.Не от позиция да ръси мозъци .сещо така веднъж предател винаги мекотело
  • 18 Андонов

    6 2 Отговор
    От мишка лъв не става

    Коментиран от #23

  • 19 Пенсионер

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ах, троле троле":

    1.Не съм трол! 2. От 31 години насам Правителството на ПП се оказа най социалното от всички досега Правителства на РБългария и направи МОЩНА подкрепа на Народа с редица управленски действия по увеличаване на доходи, пенсии и заплати. ТЕ БЯХА ЧУВСТВИТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИ. 3. Моята пенсия с таван от 1440 лева при ГЕРБ скочи на 2500 лева при 2-те увеличения от ПП месеците юли и октомври. Увеличение с 1060 лева. 4.А тавана на пенсията скочи космически на 3400 лева. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СМЕЛИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ - КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ. Те са истински Данковци, показали с действията си уважение към милионите братя и сестри. А, сега виж какво става при пРАВИТЕЛСТВОТО Гълъб Донев. Мрак и мизерия. Върлуваща инфлация. АБСОЛЮТНА СЕЧ НА ВСИЧКО.

    Коментиран от #22

  • 20 Пенсионер

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мафията зад ПП и ДБ":

    Мафията сте ВИЕ, а не ПП и ДБ показали управленска грижа към Народа си..

    Коментиран от #24, #25

  • 21 Пенсионер

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гледай си ТЕЛК-а момче и не се занимавай с глупости. И без това не работиш и лежиш на бюджета! Политиката не е лъжица за всяка уста.

    Коментиран от #32, #34

  • 22 Пак ли

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Пенсионер":

    платеният паляк на слугите на мафията шарлатаните пп и дб е тук? До кога тази из,мет ще опростачва деца? В нормална държава онази тиня кирил петков и крадеца асен василев, отдавна да бяха на топло, вместо да плащат на такива деца за лъжи!

    Коментиран от #26

  • 23 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Андонов":

    Така е, само че кои са мишките ....а? Ами дъртите плъхове де неистово цвърчат....а? Можеш ли да ги разпознаеш, или само лозунги ще чета тази вечер във Форума.
  • 24 До кога

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Пенсионер":

    лъжеца кирил петков, слугата на мафията на прокопиев и кръга капитал, ще опростачва деца на пропаднали родители? Тази мръсна лъжлива сган, трябва да се изхвърли!

    Коментиран от #28

  • 25 Тизе

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "Пенсионер":

    Май верно немаш пари , да си купиш апчетата ! Требе да са ти от тия за оросяване на мозъко , иначе нема дека да говориш таквия глупости. Кажи на социалните , они че ти купат , и че се опраиш !
  • 26 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Пак ли":

    Опааааа....време беше.да пристигне ГЕРБ-ерът с флашката и един и същият текст къде пуска по Форумите.Нашият манипулатор е вече тук във Форума. Само че , закъсня, а аз вече нанесох мощният интелектуален УДАР по защита на достойните държавници Кирил Петков и Асен Василев, направили революция в социалното осигуряване и в КТ. Да са живи и здрави.

    Коментиран от #27

  • 27 А не бе

    2 3 Отговор

    До коментар #26 от "Пенсионер":

    ще ви трая пропаднали продажници, платени от тинята кирил петков! До кога шарлатаните ПП и ДБ, ще ни гнусят?

    Коментиран от #29

  • 28 Пенсионер

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "До кога":

    Скъпи Форумци, манипулатора вече действа.... Оставям ви го да се наслаждавате на глупостите от флашката, трите изречения, които пише до побъркване. Аз се изтеглям.

    Коментиран от #30

  • 29 Пенсионер

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "А не бе":

    Продължавай в същия дух....Първи си....

    Коментиран от #31

  • 30 Не бягай продажнико

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Пенсионер":

    Стой да видвят всички, колко голяма гнус са хората без морал и достойнство, тиражиращи евтините лъжи на отпадъка кирил петков, и мафията на прокопиев и кръга капитал , зад шарлатаните ПП и ДБ! В нормална държава такива мишки няма да си видят!

    Коментиран от #33

  • 31 Всеки път

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Пенсионер":

    когато видя отпадъка платен от жалкото нещо кирил петков, жалката слуга на мафия! България не е за продан шарлатани гнусни!
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Пенсионер":

    МОЛЯ не пиши ГЛУПОСТИ защо ли еми РАБОТИЛ съм имам СТАЖ тежкочуващ съм съкратиха ни 1993 ГОДИНА работих в ТИХТРУД ГРАД СОФИЯ също УЧИХ там в ГРАД СОФИЯ в УЧИЛИЩЕТО за глухи ДЕЦА УРБИХ КВАРТАЛ ПАВЛОВО а не ТЕЖА на ВАШИЯ твоя БЮДЖЕТ не м храниш обгрижваш а търсиш с койда се ЗАЯЖДАШ е и аз ще ти го НАПИША защо СТАРЧЕ не си гледаш РАБОТАТА и да не ОБИЖДАШ индвалидни ХОРА

    Коментиран от #36, #57

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Не бягай продажнико":

    МНОГО си ТОЧЕН и ПРАВ

    Коментиран от #38

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ...

    0 0 Отговор
    не ви ли беше достатъчно, че нинова измами всички българи с хартиината бюлетина...
  • 36 Пенсионер

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Манипулаторе Козлодуй днес по стечение на обстоятелствата нанасям удари по всички манипулатори дръзнали да дойдат във ФАКТИ и да манипулират хората. Не лъжи, познавам ЛИЧНО Директорът на ТИХ ТРУД и предприятието има нужда от работещи такива като теб. Обаче вас ви мързи, не искате да работите, разчитате единствено на бюджета и постоянно търсите оправдания. Забравихте как по времето на социализма ВКИЧКИ ИНВАЛИДИ работехте и за всеки инвалид се намираше подходящата длъжност. Бяха полезни за обществото, а не лежачи на бюджета. Но сте забравили това. Това сте вие.

    Коментиран от #42

  • 37 Пенсионер

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "АЛО 21":

    Нищо подобно, всеки трябва да работи и прави нещо в тази държава и бъде полезен на Народа си. Лежачи не ни трябват.
  • 38 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И кое му е точното? Сложил флашката на лаптопа с 3 изречения в нея и ги върти във Форумите до побъркване. Изреченията са плюене по достойните политици КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ, достойни български държавници направили много за Народа. Най малкото вдигнаха доходи, пенсии и заплати. За разлика от други, които само обещават и нищо полезно за Народа си не правят. Ето поредното служебно Правителство на Гълъб Донев е образец за бедност и мизерия на Народа. Когато фактите говорят и Боговете мълчат!

    Коментиран от #60

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Агата Кристи":

    ФАКТ АГИ така Е

    Коментиран от #40, #52

  • 40 Пенсионер

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Продължавай в същият дух да лъжеш с другарчето с флашката. Форума е ваш....
  • 41 мдда

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Възраждане":

    Ще спечелят шут в з(дника.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нищо не ти пречи и да си шивач, нали?.Срамен труд няма, щом има полза за Отечеството. Но вас ви мързи и само философствате и чакате на бюджета.

    Коментиран от #47

  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ДО тролът ПЕНСИОНЕР от32 ГОДИНИ ДЪРЖАВА ИКОНОМИКА ИНДУСТРИЯ няма ЗААКРИХА МНОГО предприятия тпк на индвалидите тпк на слепите в ТИХТРУДОВЕТЕ работятНЕ ПОВЕЧЕ от 30 ЧОВЕКА това не е пнсионер а платен трол който се пише пенсионер обижда на МАКС без да МИСЛИ защото никой не знае как ще СТИГНЕ те и ТРОЛСКИТЕ му ще СЕКНАТ някой ДЕН защото ВСЯКО нещо СИ има КРАЙ

    Коментиран от #46

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ах, троле троле":

    ТОЧНО да ПЕТКОВ прие УКРИТЕ испратиха оръжия ПЕТКОВ ни призова да ДАРЯВАМЕ ПО 30 ЛЕВА за БЕЖАНЦИТ използвахте ДОБРОТАТА на БЪЛГАРИТЕ направихте ни ШАРАНИ и балами а ИЗРАЕЛ им спря ПОМОЩИТЕ ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са АЛЧНИ за ВЛАСТ но всичко се ВРЪЩА тъпкано има ВИДОВ ДЕН

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Пенсионер":

    МОЛЯ първо съм с инсулт ВТОРО за ШИВАЧ се иска ТАЛАНТ от всяко нещо НЕ става НЕЩО

    Коментиран от #49

  • 48 Пенсионер

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Това са глупости и не смятам да отговарям на недостойното ти поведение и квалификации спрямо българските достойни държавници КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ направили много в подобряване жизненият стандарт на Народа включително и за инвалидите повишили и техните месечни заплати. Ето я благодарността. Срам за такива като теб.

    Коментиран от #51

  • 49 Пенсионер

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тогава замълчи и не се обаждай. Не пиши глупости.
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Пенсионер":

    А питам къде са ПРЕДПРИЯТИЯТА ИКОНОМИКАТА ИНДУСТРИЯТА КОЙ съсипа БЪЛГАРИЯ след 1989 ГОДИНА еми ВИЕ ново БОГАТАИТЕ ОЛИГАРСИТЕ БКП ЧЛНОВЕТЕ от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ 6 УПРАВЛЕНИЕ кой създаде мутрите организираната ПРЕСТЪПНОСТ ИВАН КОСТОВ приватизира б БЪЛГАРИЯ а ТОМОВ лупи хариза за 1 ЛЕВ КРЕМИКОВЦИ на ИНДИЕЦА МИТАЛ а МЕГЛЕНА ПРЪМОВА КУНЕВА по ЗАПОВЕД на ЕС спря 1234 ЯДРЕНИ БЛОКОВЕ на АЕЦ КОЗЛОДУЙ а дългия РУМЕН ОВЧАРОВ стана МИЛИЯРДЕР
    зад всяко БОГАТСВО се крие ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и е ПРИДОБИТО с кървави пари
    защото НАЙ сдобре се лови РИБА в МЪТНИ ВОДИ а ЛУКАНОВАТА ВИДЕНОВАТА ГЛАДНИ ЗИМИ
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #48 от "Пенсионер":

    МОЛЯ я ПАК я МОЛЯ
    достоен крадец НЯМА а ПЕТКОВ василев са МОШЕНИЦИ

    Коментиран от #54

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Смърфиета

    3 2 Отговор
    Тоя розовия от ПП от снимката напрао ,че го заболи заднио проход от зор да вика на черното бяло

    Коментиран от #55, #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 СОФИЯ

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Смърфиета":

    ПП са на ДРОГА на КРИСТАЛИ
  • 57 Агата Кристи

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Тих труд"...
    От среща "ЦНИИТМаш" и
    "НИПКИ-ДА"...
    Пътя за гара Искър.... После Института по химия....

    Коментиран от #59

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 АГАТА КРИСТИ

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Агата Кристи":

    АГАТА КРИСТИ иПенсионер СА един и същ ТРОЛ ДВУЛИЧНИ играят го ДВОИНСТВЕН ва банк

    Коментиран от #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 СОФИЯ

    2 2 Отговор
    ПП но ВАШЕТО си ВРЕМЕ отдавна ИЗТЕЧЕ

    Коментиран от #64

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Пенсионер

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "СОФИЯ":

    Не си познал! Тепърва идва тяхното време.

    Коментиран от #68, #72

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 РОМ ХУМАТА ЛОМ

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    БАТЕ БОЙКО ГЕРБ ПОБЕДА
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Раев

    1 1 Отговор
    Да се завърнеш в Банкянската къща,
    властта ти мутренска кога угасне,
    и кой те види да му се повръща,
    и да му иде с нещо да те прасне.
    Да ти тежи народната умора
    от твоите лъжи и от твоите кражби.
    И да поемеш пътя към затвора
    където те очакват постни дажби.
    В килията ще те посрещне той - бай Ставри,
    където ще му паднеш там на сгода
    и най-болезнено със теб ще се изгаври,
    тъй както ти изгаври се с народа
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 боил

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Пенсионер":

    Защо не се сети да напишеш , че всички цени сега са увеличени , защото Киро спря руския газ ....какво ми моташ тук другите партии . И кога ПП са вдигали два пъти заплатите , тия в министерствата не се броят , там си се гледат при всяко правителство.

    Коментиран от #77

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове