Last news in Fakti

27 Януари, 2023 17:13 1 182 13

ГЕРБ захапаха Шишков: Некомпетентен е, прехвърля на здравата глава проблем, който той не е опитвал да реши

  • герб-
  • иван шишков-
  • некомпетентен-
  • здрава глава-
  • проблем-
  • решение

По време на посещението си в село Каравелово министър Шишков по доста груб начин се опита да прехвърли отговорността върху народните представители за това, че не се възстановяват щетите от наводненията в Карловско по достатъчно бърз начин, каза Младен Шишков от ГЕРБ

ГЕРБ захапаха Шишков: Некомпетентен е, прехвърля на здравата глава проблем, който той не е опитвал да реши - 1
Снимка: БГНЕС

По време на посещението си в село Каравелово министър Шишков по доста груб начин се опита да прехвърли отговорността върху народните представители за това, че не се възстановяват щетите от наводненията в Карловско по достатъчно бърз начин. Това заяви в кулоарите на парламента Младен Шишков от ГЕРБ, съобщават от novini.bg.

По думите му служебният министър никога не е внасял в парламента каквито и да са промени за Закона за устройството на територията или Закона за обществените поръчки, които да ускорят тези процедури.

Депутатът категорично опроверга твърденията на министър Шишков, че народните представители от регионалната комисия са се "гаврили" с него.
Обяснихме му с нормален тон, че това, което той предложи по една друга тема, която няма нищо общо с Карловско, няма как да бъде прието. Нека г-н Шишков да си погледне законодателството, защото там има достатъчно режими, с които могат да се направят тези бързи действия, които изискват хората от него, за да се възстановят както пътищата, така и цялата инфраструктура, обясни депутатът.

"За пореден път арх. Шишков прехвърля на здравата глава проблем – в случая на народните представители, че не са решили проблем, който той никога не се е опитал да решава. А проблем по отношение на нормативната база няма", подчерта от своя страна Николай Нанков.
Той поясни пред медиите, че Законът за защита от бедствията от 2016 г. позволява на министър Шишков и на регионалното министерство да започнат възстановителни работи в Карловско.

Шишков е некомпетентен министър – създаде тежки внушения пред местната общественост, че депутатите били причината за тяхното бедствие. Не може да прехвърля на здравата глава проблеми. Законодателството позволява бързо строителство и това е записано в Закона за защита от бедствия, уточни Нанков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко Кнс

    39 8 Отговор
    Герберасти да наричат други некомпетентни........ТО ЩОТО СИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СТЕ СПЕЦИАЛИСТИ......ДА ТАКИВА СТЕ ПО УСВОЯВАНЕ........НА ЕВРО ПАРИ !
  • 2 ргтфрг

    38 7 Отговор
    ГЕРБ лъжци на амбразурата искат да се измъкнат за кражбите ин хаус. Гнева на българите ще ви застигне рано или късно колкото и да лъжете.
  • 3 Тома

    37 5 Отговор
    Много боли когато чекмеджето е празно казали герберите
  • 4 Сталин

    14 15 Отговор
    Скоро предстои мобилизация и в България,да видим колко ще явят да се бият и умират за господарите си от Сащ,и същo за именията и яхтите на нашите олигарси и фабриките и банките на западните мародери.Българина няма друг избор освен да обеси тези които вкарат България във война с Русия,представете си лампите около парламента окичени с телата на предателите и изедниците вкарали България във война за интереса на западните мародери.Това ще бъде най красивата картинка в цялата история на България.
    Кой няма да иска селфи на фона на висящите Тулупа,Киртака,Ристю и другите изедници и някоя друга женска от парламента закачена с краката нагоре за малко еротика
  • 5 ИСТИНА Е

    37 5 Отговор
    Няма депутат от Шайката да не е заслужил поне 10 години затвор.
  • 6 кочо

    23 3 Отговор
    към героб на крив ....вълната му пречи.
  • 7 КОЛЮ НАДЪРВЕНИЯ

    27 2 Отговор
    нанков ли е компетенцията тоя едно дете неможа да направи, та му помагаха дружно хахаха
  • 8 ха ха

    17 0 Отговор
    със сигурност има няколко тома секретни закони които не са и виждали народно събрание , да не говорим пък за наредби от вождове и велможи
  • 9 Само питам

    2 1 Отговор
    Един Шишков,според ФАКТИ, обвинява друг Шишков.Те брадчеди ли са?

    Коментиран от #13

  • 10 НЕКАДЪРНИТЕ КАЗВАТ КОЙ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН

    3 1 Отговор
    ЕТО ТАКИВА БОКЛУЦИ АРЕСВАМЕ И ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ !
  • 11 НА СНИМКА ДА ГО ВИДИШ ТОЯ ГЕРБЕР

    3 2 Отговор
    ШАМАР ДА МУ ЗАШИЕШ !
  • 12 гроб + възраждане + итн + бсп = дпс

    2 0 Отговор
    Пандела за буци тиквата и слугите му . Крадци/лъжци - гроб/дпс се разпадна и повече няма да могат да управляват и полудяха интригантите . Да връщат откраднатите пари на хората тиквите крадливи и лъжливи . Затвор за тези нагли лъжци, крадци, и интриганти .
  • 13 Шишо ли? Знаем го, разбира се!

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Министър Шишков е от старата печена, тиквена гвардия. Той е традиционалист! Ти не знаеш, но имаше едно време един Стефан Софиянски, който пръв започна да застроява зелените площи на града. Негов шедьовър става класика: " Ей тука, на този празен парцел, ще направим една европейска бизнес сграда с ателиета на последните етажи. И за децата ще има, бе! Ще сложим долу една катерушка!" Сега Шишков застроява празните парцели с малки елегантни ЖСК, а децата набутва в приземните етажи и мазетата - готови спелеолози!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол