Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 08:18 1 912 33

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради постоянната омраза

  • станислав владимиров-
  • кмет-
  • перник-
  • бсп

Има капсулиране на ръководството

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради постоянната омраза - 1
Снимка: БНТ

"Винаги съм изразявал приниципна позиция, особено към председателя на БСП. Напуснах левицата заради влошената среда, постоянната омраза и лепенето на етикетите, заради токсичността в партията последните години. Среда, в която никой нормален човек няма да издържи", заяви в "Денят започва" по БНТ Станислав Владимиров, кмет на Перник.

По думите му има капсулиране на ръководството.

Според Владимиров липсва и комуникация със структурите и кметовете.

"Липсва обединение на левицата", допълни Станислав Владимиров.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    21 8 Отговор
    като малко нацупено дете е.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 4 Отговор
    ИНТЕРЕСИ и ПРЕБОЯДИСВАНЕ то всичко е ИНТЕРЕСИ
  • 3 Токсик

    23 15 Отговор
    Евроатлантическите фашисти всячески се мъчат да разбият БСП в този решаващ момент , защото усещат че са на път да загубят най-важните избори в историята на България. БСП и Възраждане ще имат пълно мнозинство и затова соросоидите са побесняли, но Нинова ще удържи , защото има огромно мнозинство и доверие в партията. Предстои кървава битка за оцеляването на България, в която евроатлантиците искат да направят от България втора Украйна, тъй като първата вече я загубиха!

    Коментиран от #17

  • 4 Тая биволица

    15 17 Отговор
    разката БСП-то.
    Фактите са си факти.

    Коментиран от #29

  • 5 123

    6 8 Отговор
    Кой се брой за живи бе умрели кучета
  • 6 Не е мъжко

    28 6 Отговор
    Най- лесно е да си биеш камшика, трудно е да си мъжкар!
    Защо не се бориш, а бягаш!
    Мазен си ми!
  • 7 Потребител

    21 4 Отговор
    Тоз е гербаджия.
  • 8 Че ти

    30 2 Отговор
    другарьо , си работеше за Бою !
  • 9 надарена кака

    5 11 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки за левицата!
  • 10 Дааа

    11 2 Отговор
    Липсва обединение на левицата за да си крадем спокойничко гроб, да папка нощното шкафче...
  • 11 1278

    18 1 Отговор
    На Боко галеника му станало мъчно за БСП!
  • 12 Перо

    16 4 Отговор
    Кметът на Перник е прав, но само като оправдание, иначе, никога не е бил социалист, като след случая с питейната вода на Перник стана явен подръжник на тиквата! Такива са 90% от членовете от партията на червената буржоазия! След криво разбраната демокрация и пълното унищожаване на икономиката, единствен работодател се оказаха главните партии и в провинцията всички са свързани директно или индиректно с политиката, която държи бюджетния чеп и това доведе до пълно разложение на държавността! След СДС, НДСВ, ИТН и БСП е на път да се разпадне! Много маймуни са на бюджетния чеп!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Перник

    20 2 Отговор
    “Големият”кмет ,който се хвалеше и се гордееше че е четвърто поколение социалист !?!?Изнизва се разплакан като дете ,което не може да се налага!!!Сега ще гледаме на коя партия ще пристане заедно със своя антураж .Идват кметските избори ,а той е като изоставена невеста!Трябва да се присламчва към някоя партия /разбира се по “убеждения”/.Иначе ще стане кмет ,а без съветници ще мята такива казачоци пред общинския съвет ,че свят ще му се завие!!!Четвърто поколение социалист -повярвал си смехурко !!!
  • 15 Сбогом

    21 2 Отговор
    Скоро няма да си кмет, никой не обича предателите. Сега предаде партията, която те храни(независимо коя е), вчера или утре предаваш перничани. Сбогом, неблагодарнико.
  • 16 Българин

    17 3 Отговор
    Поредния смешник и измамник ! Ти как стана кмет бе сульо! Без БСП ти къде щеше да си сега ?!?!Ти си чиста партийна номенклатура-първия работен ден ти беше като зам.кмет по сигурността при Росица Янакиева /между другото редовно се успиваше за работа/.После вуйчо те бутна в депутатските листи не по заслуги ,а по роднинска линия!!!Ако не бяха някои местни бизнесмени и кмет нямаше да станеш!!!В Перник се знае какви ги вършиш и сега със известни и особено с безизвестни строители!!!!А по телевизията пред мисирките може да лееш глупости и да се правиш на ущипана невеста!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 урко

    14 2 Отговор
    отивай да лижеш топките на Боко ренегат такъв, може да те запише в ГЕРБ, там е пълно с отлюспени от други партии сребролюбци
  • 19 Урюрвкос

    5 1 Отговор
    политиката е мръсен вид спорт, там няма обичам или мразя, там или си изяден или ядеш някого.
  • 20 Перничанин

    12 2 Отговор
    А бе Станка ти забрави ли как подскачахте с Любо Бонев като болонки около Корнелия Нинова?!?!?!През глава тичахте да се снимате с нея!!!! Цитирам те по памет :БСП никога не е имала такъв лидер млад,енергичен ,честен и т.н.!!!!Кога казваш истината тогава или сега ???Много бързо се замаяхте от властта и ти и Бонев.Единия вече е в миманса ,а сега като те гледам и ти ще го последваш!!! А твоята клика ще те предаде в първия удобен момент както ти предаваш!!!
  • 21 Град Симитли

    7 2 Отговор
    На пусни и кметството, избран си от БСП!!?
  • 22 ИСКА ДА КАЖЕ

    5 1 Отговор
    Кметът на Перник: Напуснах БСП заради постоянната омраза...........................НАПУСНАХ ЩОТО БИБИ МЕ ЦЕЛУНА СТРАСТНО....................ВСЕ ПАК ...........СВЕТИ БАЛЕНТИН Е...!!!
  • 23 ОМРАЗАТА В БКП ДОВЕДЕ ДО ПОЯВАТА НА ГЕРБ

    3 2 Отговор
    ДПС СЪЩО СА ПРОЕКТ НА ОМРАЗАТА В БКП ОСТАНАЛИТЕ СА ПРОЕКТ НА ГОРНИТЕ БОКЛУЦИ !

    Коментиран от #27

  • 24 3.14К

    8 2 Отговор
    Нелепо е шушумига да се прави на мъж по подобие на своя идол-толупа.
  • 25 Гоуем демократ

    5 0 Отговор
    Беше по-добре да не се обяснява и да прави разбор на БСП! И другите партии са с много кривици но такива панаири няма!Там цари партийна дисциплина!
  • 26 де бре, кмете,

    4 0 Отговор
    това не е от днес. Ти си член на БСП отдавна. Бъди почтен и си признай, че боко те изкуши по някакъв начин. Той го умее, нищо че е неугледен на вид.

    Като не споделяш какво прави БСП, да се беше отказал по-рано и да не си ставал кмет. Така непочтено изпортваш каузата на партията.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 о, свещена семплота!

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тая биволица":

    С най-голяма омраза да се отнасяш към Нинова, не е биволица. Добре си изглежда жената. Тогава какво ще кажеш за водача на гробарите, тулупа от зайчарника с дебелите кълки и корем на бременна жена, глава на мутра???

    Нинова поддържа БСП - казвам аз, която никога не съм гласувала за БСП. Трябва да си свръхпрост, за да не виждаш безсилието и продажността на така наречените "опозиционери". Първо, НИТО един не става за шеф, второ, никой с никого не се диша от тях.
  • 30 перничанин

    2 1 Отговор
    хора какво ви става ?
    това е най добрият кмет в последните 30 години, той и неговите служители направиха и правят за града неща които другите (предишните) не са и се сещали да направят от некадърност и лакомия !
    колкото до г-жа Нинова мисля че е болна от нещо, нещо като психично болна ( извинявам се но така мисля) .
    тя се държи като танк Т- 72 който е влезнал в узряла пшеничена нива .
    КМЕТЕ СМЕЛО, ВСИЧКИ ПЕРНИЧАНИ ТЕ ХАРЕСВАМЕ!
    АДМИРАЦИЙ!
    много ти завиждат , яд ги е.
  • 31 Кмета на Перник?? Отдавна се Продаде на

    3 0 Отговор
    ГЕРБ, нее никаква тайна! Може да те видиме в листите на ГЕРБ за депотат, или издигнат от ГЕРБ за кмет на Перник на следващите избори! Лобито на ГЕРБ в Перник е много силно, това също нее Тайна!!
  • 32 Перничанин

    1 1 Отговор
    Това е човекът направил най-много за града ни като кмет откакто съм жив. Кризата с водата, организацията на Сурва, всичко беше изпълнено на ниво. Мол, изградиха се паркове с фирми и какво ли още не. Градът просперира. А само като виждате какви са кадрите на БСП по високите нива, не мисля че трябва да се коментира каквото и да е.
  • 33 Люси Дяковска

    1 0 Отговор
    Станка, кажи за водопровода от София! Къде са парите и тече ли по него вода?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове