Last news in Fakti

5 Март, 2023 15:30 5 823 22

Проговори жената, върнала намерени 4 500 лева

  • жена-
  • пари-
  • ботевград

Те били изгубени на входа на голям хранителен магазин

Проговори жената, върнала намерени 4 500 лева - 1
Снимка: БГНЕС

Жена намери и върна повече от 4 500 лв., загубени на обществен паркинг в Ботевград.
Ивайло Илиев идва на пазар с голяма сума пари. Без да се усети обаче банкнотите изпадат от джоба му, припомни "Нова телевизия".

„На 3 март имах гости и бързах да напазарувам. Парите са паднали на паркинга на единия магазин. Установих липсата на касата на друг супермаркет”, разказа мъжът.
На същото място, в правилния момент, се оказва Стела Радкова, която била на пазар с дъщеря си. След като били изгледали записите от охранителните камери, от полицията лесно установяват собственика на загубената сума.

„Бях сигурен, че няма да ги намеря, ама късмет! Вече ще внимавам повече, защото не са малко пари, а и не са мои”, сподели Ивайло.

Сумата, която била предвидена за служебни разходи, не изкушила по никакъв начин Стела.

„Въобще не ми е минало през главата да ги прибера, защото това което не е мое, не го желая”, каза жената. И признава, че не за първи път пред очите ѝ попадат изгубени банкноти.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЦЕ ЕООД

    37 1 Отговор
    Проговори ли (все едно е била няма)... или сте я издирили бе свободни интерпретатори на Българския език...
  • 2 честен ционист

    5 23 Отговор
    Да беше се ваксинирал, нямаше да си губи парите по паркингите и да разчита на мними булки, да му ги връщат после за черпелък и ласки.

    Коментиран от #6

  • 3 Мунчо

    15 33 Отговор
    Будала жена, какво да кажем друго

    Коментиран от #5

  • 4 123456

    49 7 Отговор
    Какви коментари само - вие хора ли сте , какво сте ? Да е жива и здрава жената - и бог да я благослови ! Дала е добър пример на дъщеря си какво означава да си почтен човек ! Направи зло и го чакай зад ъгъла, направи добро и го забрави - то само ще се върне !
  • 5 Доообре...

    34 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мунчо":

    Тук-таме се намират и честни хора(будали),не всички са като тебе "тарикати".Може тия пари да са за лечение на дете примерно !

    Коментиран от #8

  • 6 Некой си

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Да те погалят анадолските м.а.н.а.ф.и. Неколкократно
  • 7 Тома

    25 4 Отговор
    Ако беше някой депутат намерил парите нямаше да се върнат

    Коментиран от #19

  • 8 Добре, Ама не много добре

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Доообре...":

    Чети статията, пише, че са били "служебни разходи". Какви лечения на деца ти се привиждат?!

    Коментиран от #20

  • 9 Ха ха

    14 2 Отговор
    Проговори !!!!!!
    Нямя ли е била???? Мисиркиииии
  • 10 ¹19008е

    14 6 Отговор
    Браво госпожо Стела Господ Исус Христос да ви благослови и за напред пак да вършите добро това е смисъла на живота и на Християнството
  • 11 Ром Бакарди

    15 3 Отговор
    Евала на жената! Вав тез гладни години от 100 човека-92 ша земат парете! Ша питати: и ти ли, Роме? Утговарям: и аз! Тази жена е благородна, качество отдавна изчезнало по нашите ширини. Собственика на парете требе да й даде барем пидесе-сто кинта, заради постъпката й!
  • 12 Гръч

    11 6 Отговор
    Човека явно е бил обикновен служител,който пазарува и парите са на шефа му,който няма да даде 1лв на жената,защото вината е на работника.Ако жената ги беше прибрала работника щеше да бъде унижаван и принуден да ги възстанови от своята заплата в най-кратък срок.Щяха да го притиснат да иска заем от роднини или банки и върне с наказателните лихви.В случая добър човек е спасил друг добър човек,но злото е останало
  • 13 Пенсионер

    18 5 Отговор
    Умна жена. Знае че на всякъде има камери.
  • 14 Няма начин !

    3 17 Отговор
    В Ботевград се познават всички.Магазина е с камери.Знаела е ,че ще яде кютеци.Кой нормален човек носи 5 бона кеш в джоба ! Оцапала е процепа.

    Коментиран от #15

  • 15 възпитана е

    24 2 Отговор

    До коментар #14 от "Няма начин !":

    Камерите не са доказателство в съда. А те са гледали камерите за да видят на кой точно да върнат парите.
    Освен това ако жената не е върнала парите оня никога е можело да не се сети къде може да са изгубени. Така че жената не го е направила от страх и умност а по убеждение>
  • 16 абе

    7 1 Отговор
    Не пишете такива статии , днес видях Буци да наобикаля паркинга .
  • 17 Факт е че парите

    8 1 Отговор
    Са върнати това е евала на жената. А останалото в коментарите по доро показва едно колко ниско сме паднали като общество

    Коментиран от #18

  • 18 с уваженние към постъпката

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "Факт е че парите":

    Дали от коментарите , дали от това , че за подобни неща статии се пишат , би следвало да е обичайност , пропадането е факт и това не са единствените симптоми . С това не омаловажамам възхищението си от жената конкретно , напротив .
  • 19 щеше

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Тома":

    да се оглежда за още.
  • 20 ганев

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Добре, Ама не много добре":

    А БЕ ЛЪЖА САМО И САМО ДА НЕ ДАДЕ НА ЖЕНАТА ЛЕВ И СЪМ ВЕЧЕ СИГУРЕН ЧЕ ТЯ АКО НАМЕРИ ПАЧКА НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА Я ВЪРНЕ ЗАЩОТО ВИЖДА ЧЕ НЯМА Б Л А Г О Д А Р Н О С Т И ТАКА ЛЕКА ПОЛЕКА ВСИЧКИ ОБИКНОВЕННИ ХОРА КОИТО СА 97 ПРОЦЕНТА СА ЧЕСТНИ И ИМАТ ЧЕСТ ЩЕ ПРОУМЕЯТ ЧЕ ТОВА Е ОТЖИВЕЛИЦА И Н И К О Й НЕ ЦЕНИ ТЕЗИ ЦЕННОСТИ И ТОГАВА ЩЕ СТАНЕМ СТУДЕНИ ЕВРОПЕЙЦИ КОИТО ГЛЕДАТ САМО КИНТИ ЖАЛКО А БЯХМЕ НАЦИЯ
  • 21 От София

    6 0 Отговор
    Точно така е, направи добро и ще се върне! Тези коментари са ей така,за сеир и Бай Ганьо да изръси някоя глупост! Браво на жената!

    Коментиран от #22

  • 22 Аз още чака да ми се въне доброто

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "От София":

    Дано да е в този живот!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове