Last news in Fakti

5 Март, 2023 20:21 6 138 197

От Враца Бойко Борисов предупреди: Народът ще ни накаже

  • бойко борисов-
  • герб-
  • враца-
  • избори

Който изтегли "Черния Петър" и направи правителство, ще загуби местните избори, припомни лидерът на ГЕРБ

От Враца Бойко Борисов предупреди: Народът ще ни накаже - 1
Снимка: Архив

Народът ще ни накаже, трябва да направим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Той заяви, че партиите не мога да оставят държавата без правителство.

"Пети път да не се направи правителство и да се оправдаем, че трябва да оставим президента да тегли, това не е честно към народа. Трябва да направим правителство, защото народът ще ни накаже всички", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов избра Враца за официалното откриване на предизборната кампания. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ се включиха в събитието. Кампанията ще премине под мотото "За стабилна България отново". Водач на листата в района този път е Красен Кръстев.

Домакин бе кметът на града Калин Каменов, който обяви, че тази кампания ще е частично и за местните избори. "Какво получихме за две години - проверки, санкции, саморазправа, заплахи. Това не бе саморазправа към мен, а към всички. Това е оценка как не трябва да се прави, какви хора да избираме и на какви да се доверяваме. Дали на неузрели инфантилни хора, които поставят себе си на първо място, или на професионалисти, които могат да направят крачка назад", заяви той. И покани на сцената всички водачи от цялата страна, както и листите от Враца, Видин и Монтана. Каменов си пожела "големият шлем - кметове на ГЕРБ във Видин, Враца и Монтана".

Първи думата взе Николай Нанков, който атакува наследниците си в транспортното министерство. "Наближат ли избори, темата с магистралите става актуална за тези шарлатани, които втора година ни управляват. За две години не построиха нито един метър, не придвижиха нито една процедура", заяви той. "Служебният Шишо Бакшишо под сценария "Приказки под Шишовия храст" се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 10 години, за да взима проби", добави Нанков. И го обвини, че не ги взима по правилата и показва само една компроментирана още на етап взимане проба.

"Животът е пълен с обрати. Но човек трябва да има морал. Да ми отрежат езика, ако някога чуят да кажа една лоша дума срещу Симеон Сакскобургготски", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Спрете да мислите за местните избори, вие не сте от ПП и ДБ. ГЕРБ категорично ги победи - темата кой е първи вече не съществува. Само за шест месеца провалът ги докара там да трябва да се събират, за да могат да ни бият", каза още той.

"Нали добри са били, защо не ги разбра народът? Как да ги разберат, като те го съдраха народа", добави Борисов.

"Вижте какво стана с газа. Държавата две години компенсира бизнеса. От къде излиза сметката само да се компенсира? Помпа се инфлацията, Асен Василев е цар в това. Народът обедня обаче, потреблението падна. Любимото нещо на финансов министър е да отпусне инфлацията. Това е скритият данък, който прибираш от населението", каза още лидерът на ГЕРБ.

По думите му това носи омагьосан кръг след това. "Защо пенсионерите не са доволни? Защото сумарно са вдигнали повече пенсиите. Ние наистина им дадохме само 50 лева, но сега тези 200 отгоре се харчат за един пазар", каза Борисов.

"Кашкавала го взимат за 9.30 от производител, а в магазина е 34 лева. Вие срам нямате ли бе? Кой ви го разреши това. Кой министър го разреши това да се грабят така беззащитните хора със 100 - 200%", запита Борисов.

Борисов призова кметовете да направят в центъра на градовете си тържища на производителите. "Тези домакини, които пазаруват, знаят колко кашкавал харчат за седмица. Ще отидат да си го купят за 10 лв. от производителя. Тогава в магазина ще им стои кашкавалът. Меркел ме е занимавала да не натискам вериги. Тогава ѝ казах: "добре, Ангела, ако аз ви докарам тука неща да ви подбия вашия пазар, какво?". Тя ми каза "не може". Като не е честно, тогава се оправих", похвали се бившият премиер. "Щом става въпрос за джоба на гражданина, не прекаляваме", категоричен бе той.

"Кажете къде ПП е построило нещо? Всъщност кое правителство, различно от това на ГЕРБ, е построило нещо, за да отида да взема една ядка аз", каза той. "Да гледат прекрасния филм "Баш майстора". Покажете ни къде да отидем, за да вземем нещо, направено от другите", призова Борисов. "Къде са построили, за да отида да видя. Искам да видя, като дойдат до Враца и минат през 1000 дупки, какво ще станат. Има ями, аз спуках гума. Това е международен път", каза той.

Борисов даде пример как преди служебното правителство е признало, че заради ПП горивото е било с лев по-скъпо, но от партията са писнали, че предизборно са им рушали рейтинга. "А служебното правителство сега какво прави с министър Шишков, същото, но ние нищо не казваме", каза Борисов.

"Той да има късмета да стане главен архитект, ама бог да го прости детето. На софиянци ще направи такава хубава работа, че после ще ни търсят", каза той.

"Честно е Росица Велкова да изкара какви са параметрите в момента на финансите на държавата, защото когато обещаваш, а не знаеш какви пари има в държавата, нямаме тригодишна финансова рамка, може да излъжем. Трябва да знаем какви пари има, за да сме честни с хората", призова още бившият премиер.

"Щетата, която нанесоха на държавата, е толкова голяма, че лидерите и партиите ги е страх да управляват. Затова сега си измислят разни неща - ние се обединихме, ама ще гледаме местните избори. Нали като ги спечелят, кметовете ще искат пари, от къде ще ги вземат. Цветанов преди ни викаше "имаме кмет тука и тука" и аз му виках "стига бе, не ни трябва, те първи идват да искат пари", разказа Борисов.

"Патриоти са тези, които кажат "благодаря" на Радев, че за две години направи каквото можа без партия и парламент. Не му благодаря за Киро, Асен и Рашков, които ни натресе. Той сам каза, че шарлатанията ще спре. Време е да се стегнем и да управляваме. За две години 6 пъти се събираме и говорим едно и също. Те говорят, че ще вдигат пенсиите с 20%, при положение, че инфлацията е 40%. Дайте да стане 60?", риторично попита той.

"Пети път да не се направи правителство и да се оправдаем с президента, за да търсим местните избори, това не е честно към народа", категоричен е лидерът на ГЕРБ.

"Който изтегли "Черния Петър" и направи правителство, ще загуби местните избори", смята Борисов.

"Далавераджиите все казват "е, има как да стане" и те сега си го сложиха за слоган. Замислете се", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    218 7 Отговор
    Ей крадец

    Коментиран от #178

  • 2 Магнитски.

    191 3 Отговор
    Чук Чук.Имали някой в къщи?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Последния Софиянец

    30 187 Отговор
    За пръв път съм съгласен с него..

    Коментиран от #160

  • 5 Майна

    149 40 Отговор
    Всички вкупом ще получите възмездие..
    Кравария е далеч, но Русия е близо
  • 6 Делю Хайдутин

    187 9 Отговор
    Народен съд.
  • 7 Щерю

    181 7 Отговор
    Мръсник
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майна

    52 6 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Споко ...
    Ще имат да взимат, ха ха ха...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Последния Софиянец

    94 13 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Нашата земеделска земя също е на чужденците с подставени лица.
  • 13 Бачкатора

    170 6 Отговор
    когато ти Бойко влезеш в затвора нещата ще тръгнат към по добро
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Правителство

    133 5 Отговор
    да , но с теб и шайката - НЕ ! И никога повече !

    Коментиран от #17

  • 16 ЗЕЛЕНОКРЪВНА БУЛГАРЕКА ,БЪЛГАРКА

    41 5 Отговор
    ЯПА ТОА,БАРАБАР МАЦА С МЪЖЕТЕ,ОН ПАРИ ЗА ГАЩЕТА СИ Я СЪБРАЛ И ЗА УНУКА СИ ,АМЕ ЩЕЛ БАКА ЦАКОВА ГРИНГА ДА МУ ПРЪДНЕ У УСТЕТО.....БАЦУНА Е СЕЛТАКИС НА ГЪРКИС ЛЮБИМАКИС, ОН СИ ЧИФТОПКОПИТНО МОРСКО КОНЧЕ НА ЗЕЛЕНА ВЪДИЦА.....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 3.14К

    128 2 Отговор
    Всички тия, начело с толупа, ако имаше прокуратура, трябваше да ги натоварят на няколко тира за превоз на овце и говеда и директно да ги вкарат в затвора без изключения.
  • 19 Бай Иван

    131 4 Отговор
    Тебе никой не те иска, освен крадци и измамници. Белене за тебе!!!
  • 20 Майна

    68 33 Отговор
    Окраина няма да я има...
    Русия винаги си взима своето..
    Никога ,,ционисти,, няма да граничат с Русия, вярвай ми..
    Ще оставят една Галиция и ..
    Споко..

    Коментиран от #22, #24

  • 21 Приземен

    132 1 Отговор
    Нали спечелихте предишните избори! Е? Стана ли дизела и хляба по левче? Три месеца в това Народно събрание не направихте НИЩО за населението и страната, а само с хартиената измама се занимавахте! Доказани лъжци и крадци, унищожили хилядолетна държава! Нооо, не сте виновни вие, а тези, които ви избират.
    Всеки народ си заслужава управлението!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 руZофилите V шOк!

    113 7 Отговор
    Единственото нещо по-жалко от еднокнижния мутропитек е матряла гласуващ за него.😂😂😂

    Коментиран от #39

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 То па един народ,тцъ тцъ

    68 3 Отговор
    Не народ,а мърша.....бе написал един поет.Нъл тъй.Чували сте
  • 26 Един БЪЛГАРИН

    62 4 Отговор
    У Враца и гарга не каца,що ли ?????
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Димо

    109 4 Отговор
    Дано да ви накаже! Масово гласуване трябва! Такава мафия лакома като ГЕРБ и ДПС НЯМА в света!
  • 29 Коко

    66 0 Отговор
    Даа ще те накаже и за всеки случаи си носи винаги в джобчето вазелин.
  • 30 мдам

    66 0 Отговор
    точно Нанков да говори за Шишо Бакшишо, нали ... ЗАКРИВАЙ!
  • 31 Дърти

    94 2 Отговор
    Шарлатанино, крадец шампион по Гинес.Кажи колко милиарда ти пази адвоката Менков в овшорката на Сейшелите?Защо не направи правителство миналия път? Няма кой да прави правителство с мошеници по Магнитски.Ти направи мафиотска държавата и институциите с твойта шайка.Никога повече ОПГГЕРБ на власт.
  • 32 Народът те е наказал

    87 2 Отговор
    отдавна бе боклук, но съд и прокуратура не искат наказание за теб !
  • 33 Сталин

    22 47 Отговор
    Гласувайте за Сидеров и Малинов , това са единствените почтени хора в политиката които не са откраднали и една стотинка от народа за разлика останалите криминали в парламента които отмъкнаха милиарди от България и продадоха народа на западните мародери

    Коментиран от #40

  • 34 Абе

    58 2 Отговор
    Едно време работих със Бойко. Но се оказаха корумпирани и за това и ДПС не ме интересуват.
  • 35 Лафонтен

    83 2 Отговор
    В грешка си Боко.Правителство ще има,но без теб и герб.И е време да свикваш с гостоприемството на бай Ставри.Закотви България и герб на дъното ,време е за разплата.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 федя

    53 3 Отговор
    съберете и ми дайте 300хилки евра и още утре ще го клъцна тоя толуп

    Коментиран от #74

  • 38 Сталин

    87 4 Отговор
    Никога в историята на България не е имало по жалки и пропаднали типове които да "управляват" държавата
  • 39 Аве витамин

    18 27 Отговор

    До коментар #23 от "руZофилите V шOк!":

    Кой туй розофил ве? Дали ви каза оная из.мет кирил петков? Щях да повърна от името на тая с.мрад.

    Коментиран от #45

  • 40 Бай Ставри

    27 16 Отговор

    До коментар #33 от "Сталин":

    Много обичам почтените като Сидеров и Малинов .Да си правя майтапи с тях.

    Коментиран от #59

  • 41 Нека

    59 0 Отговор
    Бог ви нахаже, всинца до един дето минахте за тези всички години в парламента, без изключение!
  • 42 (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)

    36 5 Отговор
    Най-се радвам, когато дъртите комуняги си плющят шамари.
  • 43 байХЪ

    37 34 Отговор
    РАзлика между Герб и ППДб няма. Възраждане или Левица са алтернативите

    Коментиран от #48, #50

  • 44 Ученика

    62 1 Отговор
    Другаря Борисофф трябва да знае, че Началника отгоре гледа и тоя свят е със сметка...която се плаща...
  • 45 руZофилите V шOк!

    46 4 Отговор

    До коментар #39 от "Аве витамин":

    Буци милиардера праща мноо поздрави на матряла.

    Коментиран от #56

  • 46 Гост

    60 0 Отговор
    Помияра нанков говори за шарлатани. Сладура как хубаво ще му се зарадват у централния. Ай дано!!!
  • 47 веднага в затвора МУТРО

    53 0 Отговор
    ВЕДНАГА
  • 48 Сега си брой минусите,

    24 6 Отговор

    До коментар #43 от "байХЪ":

    те ще ти определят нивото на интелигентност колко е под нулата !

    Коментиран от #62

  • 49 уйихйу

    73 0 Отговор
    Удивително е колко много прости българи ходят да слушат лъжите на този прост пожарникар. Явно че сме много прост народ. Ходят и му се радват на този пропаднал лъжец и крадец?!
  • 50 Напълно си прав

    19 18 Отговор

    До коментар #43 от "байХЪ":

    че разлика между ПП и ДБ и ГЕРБ, няма грам! Само лъжи и кражби! Но грам не си прав за възраждане и левицата! Да се развежда някой фалшиво за да те излъжем не знам какво чакаш от него1 а в левицата пък сбирщина от лъжци! Какво чакаш от лъжци? Такива си имаме 33 години вече.
  • 51 Град Симитли

    50 1 Отговор
    ".... Животът е пълен с обрати. Но човек трябва да има морал. Да ми отрежат езика, ако някога чуят да кажа една лоша дума срещу Симеон Сакскобургготски", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.... "...
    ..... Това пък в каква връзка?
    Или ракията му е дошла повече?

    Коментиран от #77

  • 52 Толуп

    50 0 Отговор
    Много сили хубава на снимката,където на два ката свит целуваш ръка на Доган.Гласуваш за ОПГГЕРБ,получаваш бонус ОПГ ДПС.На първи ред в НС Шиши Магнитс,Хамди злия пес и Данчо Ментата вечния депутат и ммутрак.
  • 53 Муаха-ха-ха-ха...

    4 37 Отговор
    Тиквата е Бог ! На колене плебеи !

    Коментиран от #61, #125

  • 54 КАДИРОВ ЩЕ ДОКОПА ЗЕЛЕНСКИ

    36 5 Отговор
    ПОСЛЕ И БОЙКО
  • 55 в името на народа

    44 0 Отговор
    Що мърсотии са сторени под това ми е бедно въображението , сега и тоя мръсник се изцепил с него . Ти наказанието Буци вече си го зароботи обилно , въпросът е кога ще си го получиш .
  • 56 Аве витамин

    10 24 Отговор

    До коментар #45 от "руZофилите V шOк!":

    аз не питах за буци, а защо оная с.мрад кирил петков ви плаща за детските глупости и простотии да си продавате бъдещето! Пак щях да повърна от това име!
  • 57 така ли

    42 0 Отговор
    Тикво!Ще изтеглиш черния Джо!.....
  • 58 В ЗАТВОРА ПЪРШИВЕЦО !

    31 0 Отговор
    СТРАШАВЕЛСКИ
  • 59 Сталин

    29 1 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Ставри":

    Бай Ставри - типичен български примат,бащата на Тулупа
  • 60 ПО ТОЧНО

    51 0 Отговор
    От Враца Бойко Борисов предупреди: Народът ще ни накаже....................ООООООООО, ТЕБЕ ТРЯБВА,.........ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..!!!
  • 61 бог бил крадльото

    16 0 Отговор

    До коментар #53 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Ти да не си Сатанист бе .
  • 62 байХЪ

    24 3 Отговор

    До коментар #48 от "Сега си брой минусите,":

    Повече от ясно е ,че си шарлатанин
  • 63 вятъра на промяната

    27 0 Отговор
    Триете не триете, ОХЛЮВ е и такъв ще си остане.
  • 64 Наивник на средна възраст

    38 0 Отговор
    Явно профилираното образование на този субект не му дава възможност за трезви преценки.Те,ГЕРБ били победили,а другите се събирали за да го сторят.Некоректно е,та ГЕРБ на избори не е само,а със СДС.Налага се въпросът - за да побеждават ли са се "събрали"?НО типично полицейско мислене.Щом аз така го мисля,значи е тъй....Народът наистина иска да ви накаже - за делаверите,за безумията ,за опг-то каквото сте.И г-н Борисов вие не сте военен и може би затова не ви е ясно какво е чест и достойнство.За грешките на подчинениете си в арвмията командирът винаги носи отговорност,персонална,В ГЕРБ ма бол съгрешили алчници.Дали са действали без вашето знание,не ми се вярва.Някога ще понесете ли персонална отговорност за провала, алчността,корупцията на подчинените ви????Дали имате чест г-н Борисов??? На мене не ми се варва...И да - народът иска да ви накаже!
  • 65 Ще гласувам

    33 0 Отговор
    За ГЕРБ като им зашият джобовете
  • 66 Бъфало Бил и вожда Седящата тиква

    33 1 Отговор
    Тез буквално са като катун римляни
    Само че крадат милиарди..
  • 67 там те стяга чипикът

    39 0 Отговор
    Не народът , а Магнитски те грози теб мазен лигльо ако не слушкаш , но нерода , а американците . Там ти е зорът .
  • 68 Шоу на колела

    33 0 Отговор
    Тоз тюфлек Нанков е забравил да спомене братята американци..тоя точно сега са като свине в царевица..не знаят от къде ще им
    дойде
  • 69 Остави народа

    30 0 Отговор
    Гледай европрокуратурата.
  • 70 Защо

    33 0 Отговор
    Някой се чуди за Кобурготски,че няма да каже лоша дума.Кобурготски е русофил.Банкянскпто очаква да вкарат НДВС чрез хартиената бюлетина в последния момент както Б В и да имат повече патерици гербавата шайка в НС.Хитрецс прави котешки Каваци и Възраждане и ДПС
  • 71 Айде

    34 1 Отговор
    Като те вкарат в затвора и управляват 15 години като теб, ще разбереш какво ще са построили! Крадец некадърен!
  • 72 Иво

    36 0 Отговор
    Ако ти влезнеш в затвора тогава България ще я има!Ако Не тежко и горко ни😓
  • 73 Тома

    29 0 Отговор
    Аз вярвам само на този човек казал днес бай Ставри.Чакам го с нетърпение
  • 74 Хошимин

    29 0 Отговор

    До коментар #37 от "федя":

    Има хора които и без пари ще го направят това, но Тиквата е още много вътре и се увърта в политиката и е много пазен.
  • 75 Павел пенев

    43 0 Отговор
    Гласувайте за Борисов. Той е за въвеждане на еврото ,за евроатлантически ценности, за войната в Украйна, за продължаване строежа и грабежа на автомагистралите и за ликвидиране на нашата енергетика. А ние сме за неговото изпращане в затвора.
  • 76 До Ком.53

    35 0 Отговор
    Тиквата е Дон Чекмеджан най-големия схемаджия и крадец.Обикаляше по пътищата като инженер без диплома да си събира чувалите с мъни.За нищо не му дреме и заникой.
  • 77 Да бе!

    40 0 Отговор

    До коментар #51 от "Град Симитли":

    Е, как ще каже лоша дума, нали Симеон го тури в МВР и го направи генерал! Без Симеон още да си е охранител!
  • 78 ФИНЦИ

    16 1 Отговор
    еееее ко е готино в суматохата --- по добре да не праити правителство по добре монархия ха ха ха хооооооооооо хиииииииии

    Коментиран от #121

  • 79 байХЪ

    27 4 Отговор
    РАлика МЕжду Боце и КИро е в това ,че единия козируваше на МЕркел, другия директно на БАйдън. С разликата ,че Борисов се опита да се хареса и на Путин, За нещастие на Боце ,в Америка дойдоха на власт демократите и му направиха майдан, иначе сигурно още щеше да управлява.
  • 80 залогът е милиарди

    27 0 Отговор
    Една е целта ня Буци , около властта да се закрепи , другите ще натопи в батака около Украйна , около инфлацията , около икономиката , около безработицата , фалитите и ще се измъкне сух от водата , в която много други ще се удавят . Поне това прозира от елементарната му за разчитане тактика . Единсвен изход е масово гласеване да му не излезе пасиянсът .
  • 81 към заглавието

    15 1 Отговор
    Дай боже ама надали !
  • 82 Ван дер Любе

    32 1 Отговор
    Борисов има много да го наказваме. И това време идва и Гешев няма да може да го спаси. Ще трябва да дослагва асфалт и кюлчета да връща.
  • 83 Гост

    24 0 Отговор
    Ха Нанков казва, че Президента е шарлатанин защото той със служебните правителства вече втора година ни управляват !
  • 84 Мерзавец

    39 1 Отговор
    Излез бе излез сред народа да видиш любов, народна любов.

    Коментиран от #108

  • 85 Нашийник

    34 0 Отговор
    Тоя престъпник пак е пиян. Или предрусал. Или и двете.
  • 86 Тити

    33 0 Отговор
    Като влезеш в затвора с твоята мафиотска шайкав затвора това е наказание.А сега народа е наказан този бунак да го слушаме всеки ден.
  • 87 Русенец

    34 1 Отговор
    Борисов, държава не се управлява с мутренски методи. Това не го разбра 12 години, а резултатите са повече от плачевни.
  • 88 Ха-ха

    17 0 Отговор
    Тебели ще накеже (скоро)
  • 89 Молитва

    26 0 Отговор
    Ти който виждаш накажи жестоко престъпниците от шайката които унижиха и изтребиха собственния си народ ! Амин !
  • 90 хммм

    31 3 Отговор
    Тоз глупав ли е?? Защо пак се нахвърли на ПП които отдавна не управляват вече? те били докарали инфлацията. Ама днеска като влизам в магазина цените бяха нови. От кога ПП ги няма може ли да каже този пещерняк??
  • 91 Честен

    33 0 Отговор
    Тоя лизач на Козяк още не може да разбере,колко омразен стана за народа.Да излезе и да каже,кой се му дава право да говори и взема решения от наше име! Очевидно е че е по гръб това Влечуго от заплаха пред Магнитски и е готов да и майка си да продаде,а какво остава за народа!
  • 92 елементарни трикове но му минаваха

    27 1 Отговор
    Това същество има вече една-единствена цел , да се изхлузи . Президентът вече не е с дрон да му бръмчи около главата , Мата Харитата , пачките и кюлчетата трябва да са забравени , терора , мизерията , ами тя мизерията и сега си е , за какво да се забравя , други са виновни , цялата му тримандатност е изпъстрена с какви ли не мизерии , че какво да очакваш от мизерна душа , сега последно докопване до властта , макар и малко в периферия и си е уредил нещата и с краденото и с пандемиите и ваксините и с простотията си и с нефелността си и с добитъка по Странджа .
  • 93 Чудо

    26 0 Отговор
    Баце от целия окръг ти изпратиха с автобуси за фон общинари и държавни калинки.И това няма да ти помогне.
  • 94 Пак се

    21 0 Отговор
    изхвърля като ......... на мокър пясък. Ха, ха!
  • 95 Цеко

    24 0 Отговор
    Боко тиквата пак се наср@л.
  • 96 Радо

    19 0 Отговор
    Миризливи дупета сте.
  • 97 заешката душичка какво разбира под наказ

    16 0 Отговор
    Аз обективно не виждам някакви проблеми с " народното наказание " и към момента , основания бол , само да обявят датата .
  • 98 Кочо

    15 1 Отговор
    Гениален е банкянският мъдрец.
  • 99 руZофилите V шOк!

    26 0 Отговор
    Забелязали ли сте, че тиквата не смее да се покаже в центъра на голям град? Ходи само по-малките градчета и селца.

    Коментиран от #103

  • 100 ХАРОН

    14 0 Отговор
    Да се пазите от Божията промисъл и благодат....
  • 101 Този глупак

    16 7 Отговор
    обслужи болшевишка росиа,построи им тръбата и подготви пътеката на която здраво стъпа Радеф,който успешно предаде държавата и наложи военен режим.Това са вашите избранници,български лентяи.
  • 102 фон

    23 0 Отговор
    Господ да те накаже теб и милионерчетата ти.
  • 103 Да опита да дойде

    16 0 Отговор

    До коментар #99 от "руZофилите V шOк!":

    при нас!Ще му падне г$$вата веднага
  • 104 Бай Ставри, СЦЗ

    24 0 Отговор
    Боко споко, я те чекам. Булото сме ти го приготвили. Донеси си шарена сол за филийте с масчица. Пръжките са готови. Аз съм строг,....ноооо справедлив. По една филийка на ден, за загладен косъм.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 гон

    23 0 Отговор
    Денят в който престъпникът методиев изчезне от лицето на земята ще е един от най-хубавите дни на бедната ни истрадала обрана от него и мръсниците около него родина. Когато и да се случи ще е късно. Аз всеки ден се моля да му се случи нещо изключително гадно, всеки божи ден.

    За съжаление няма бог да го накаже, толкова пъти се кле във внуците си, кръсти се в църкви отреча се от детето си пак в църква, ако имаше трябваше да бъде поразен от зла участ вече.

    Изчадие от ада е той.
  • 107 във фейсбука

    5 10 Отговор
    Който иска да гледа видеото и снимки от Враца, да влезе в профила на Бойко Борисов.

    Коментиран от #111

  • 108 защо

    3 18 Отговор

    До коментар #84 от "Мерзавец":

    Влез му в профила Бойко Борисов, във фейсбук. Във Враца го посрещат като император.

    Коментиран от #120

  • 109 ДЯДУ РОГЛЮ

    21 0 Отговор
    А ВИЕ БОКО ЗАШТО НАКАЗАХТЕ НАРОДА
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 блатодаря

    14 0 Отговор

    До коментар #107 от "във фейсбука":

    Аз вече ходих на тоалетна .
  • 112 НАРОДА ИСКА ВЕДНАГА ДА ТЕ НАКАЖЕ

    28 0 Отговор
    С ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕ ЧЕКМЕДЖАР ! ТЕ ГО ГОНЯТ ОТ СЕЛОТО , ТОЙ ИСКА В ПОПОВАТА КЪЩА !НАГЪЛ БОКЛУК !
  • 113 Реалист

    7 0 Отговор
    На бойко цел народ му подадохме най големия змей:) сегасееви:)
  • 114 Спри да досаждап, крадлива мутро!

    27 0 Отговор
    Със сигурност ще те накаже! Теб и крадливите ти мижитурки!
  • 115 шарлатанин

    25 0 Отговор
    И аз искам да строя магистрали! Не разбирам от пътно строителство и нямам фирма, но това не е проблем, щом ще ми плащате милионите авансово.💵 💵 💵 🤑🤭
  • 116 САНДОКАН

    24 0 Отговор
    Във Враца има 800 симпатизанти на ГЕПИ,то повече от София
  • 117 Мутро вън

    27 1 Отговор
    Защо не са го питали врачани за пачките и ключетата. Прост народ слаба държава.
  • 118 БОКООО , МНОГО СКОРО ЩЕ СИ НА СТРАШЕН

    21 0 Отговор
    СЪД ГОРЕ - ТАМ ЩЕ УПРАВЛЯВАШ КАЗАН В КОЙТО САМИЯ ТИ ЩЕ СЕ ПЪРЖИШ НА СИЛЕН ОГЪН !
  • 119 особен

    20 0 Отговор
    Бойко,ти винаги се изказваш неподготвен.Направи голяма грешка ,като Илия Павлов.Оставям те да си размишляваш.Путин не е от хората които забравят.
  • 120 дето гарга не каца

    15 0 Отговор

    До коментар #108 от "защо":

    Джипси ериа.
  • 121 А ти ...

    14 0 Отговор

    До коментар #78 от "ФИНЦИ":

    За придворен шут ли искаш да се главяваш?
  • 122 Коментар

    20 0 Отговор
    Като слушате разни посолства,а не народа си абсолютно нормално народа да ви накаже.
  • 123 Дванайсет години

    5 22 Отговор
    хората до Борисов държаха и Инфлация,и стабилност в Икономиката,и не се страхуваше да спаси бащите и майките ни от Вируса с непопулярни мерки...Можело!! Сега е ужасно!!!

    Коментиран от #129, #186

  • 124 ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ ОТИВАТ НА СМЕТКА НА

    22 0 Отговор
    ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ МУТРО !
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Леля Гошо

    21 0 Отговор
    Дебелак, първо върни парите и кажи коя е Мата Хари.
  • 127 Сиси

    16 0 Отговор
    Болщой театър !
  • 128 Виктор Черноземски

    23 0 Отговор
    Лъжецът от Банкя пак се обади. Той свали работещо правителство за да може президента да се снима до интерконектора и за да промени изборния кодекс. Най-подлия и двуличен политик. Най крадливата и корумпирана партия след партията му майка бкп
  • 129 Чиба митри гнъсни

    23 0 Отговор

    До коментар #123 от "Дванайсет години":

    Ко речи? Стабилност? Икономика? Ти луд ли си? Или вярваш на тоя хаирсъзин, готов да продаде всичко за да продължава да ни "управлява"?! Има тук 2-3 като теб заблудени. Я си пий хапчетата и не ходи да драскаш хартиени бюлетини.
  • 130 ДЯДУ РОГЛЮ

    17 0 Отговор
    ТОЗ МНОГО ОТКРАДНА
  • 131 СТАЛИН

    18 1 Отговор
    Шийко - Лойко ти вече си разстрелян , но не го знаеш!
  • 132 тиквенсониада

    19 0 Отговор
    Ама много голям простак е този човек ! Що така ?
  • 133 Тото 1 и Тото 2

    17 0 Отговор
    Бойко + Магнитски = ?
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Дада

    16 0 Отговор
    Преди бог да ви накаже народа ще ви накажеоклуци.Със замразените пенсии и заплати изорахме дънотосмърт за вас
  • 136 Исторически парк

    14 0 Отговор
    Мда с бесилото
  • 137 Хаха

    14 0 Отговор
    Боци хуманиста. ХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 138 Име

    9 0 Отговор
    То не остана нищо вече.
  • 139 Салма Духайек

    16 0 Отговор
    и господ, и господ ще ви накаже, поганци ниедни
  • 140 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    16 0 Отговор
    Толупа е обезумял от страх,че е само на една крачка от магнитски заедно с Делян Добрев.... Американците хубаво го посъветваха Ко да прави,да не се гледа по-телевизията как брой пачките в чехмеджетата....
  • 141 то вони на организирано мероприятие

    17 0 Отговор
    Тиква , кви са тия организирани мероприятия в стил ранен соц бе , не се ли срамуваш от подобни прояви копирани от тоталитаризма ?
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 9689

    15 1 Отговор
    Долен ,гаден престъпнико дирекно във врачанския.
  • 144 ДрБр

    12 1 Отговор
    Теб Господ те е наказал!
  • 145 БОЙКО ЩЕ ГО НАКАЖА

    13 0 Отговор
    НА СТАДИОНА НАДОЛО С КРАКАТА КАТО МУСОЛИНИ - СНИМКИ СА ПУСНАЛ В НЕТА - ГООГЛЕ КОМ

    Коментиран от #146

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Опа

    16 0 Отговор
    Тези производители и магазините са картел, създаван години наред от ГЕРБ, всичко се вдига по команда и предизборно. Най-големия производител на пилешко месо е ортак на Бб. Банките също са картел, които вдигат таксите и лихвите едновременно. Нищо никъде не е изчегъртано и никой не е сменен, управляват,дефакто, същите хора на Борисов.
  • 148 ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

    5 8 Отговор
    ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА СТАНАХМЕ ЕВРОГЕЮВЕ КАТО ХОЛАНДСКИТЕ МЕКИ КИТКИ
  • 149 Име

    8 0 Отговор
    Хвала на ветерана - 13 години шматкане по международни срещи.

    Един беден народ - в момента си броим стотинките и - не - няма да се вдигнем на гладен бунт.

    Няма да се вържа отново на Борисов - то не бяха монтажи, хитрец.

    Нулева дейност. Има нормален изход - нова диктатура - ще е глупаво.
  • 150 Гарантирано от Буци турчина от дпс

    14 0 Отговор
    Лъжлива, крадлива, нещастна, неграмотна тиква . Готова на всичко да си спаси крадливата кожа, продължава с лъжите и интригите за да отцелеи .

    Коментиран от #152

  • 151 гроб + възраждане + итн + бсп = дпс

    14 2 Отговор
    Връщай откраднатото на хората лъжецо . Разкарай се буци крадецо .
  • 152 БОЙКО ЗАЩО НЕ БЯГА ПРИ БОЖКО

    8 0 Отговор

    До коментар #150 от "Гарантирано от Буци турчина от дпс":

    ??????? АМЕРИКАНСКИТЕ ТЮЛЕНИ ПАЗЯТ ЧОВЕКА ДЕТО ДАДЕ ПАРИ ПОДАРЪК НА АМЕРИКА

    Коментиран от #155

  • 153 Далавера

    15 0 Отговор
    Бате Меси кьорфишека
    къта злато у дюшека -
    уж за народа той се вайка,
    но краде с престъпната си шайка!
  • 154 Дансаджия

    15 1 Отговор
    Ako не е манипулирания и купен вот, тиквата не го виждам в парламента...За съжаление отново ще купят изборите..За това трябва да се гласува...

    Коментиран от #166

  • 155 Борисов показа снимки как се товарят бой

    1 9 Отговор

    До коментар #152 от "БОЙКО ЗАЩО НЕ БЯГА ПРИ БОЖКО":

    Борисов показа снимки как се товарят бойни машини на самолети ---Някой минал в централата и ми оставил снимки от най-тежките самолети, нали уж не изнасяме оръжие твърди Петков. Като гледам снимките аз съм служил на такава машина - бойни машини.

    Това разказа лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов на брифинг в партийната централа. И показа въпросните снимки.

    Изнасяме, нещо правим, ама защо ме питате за къде ги изнасяме, казва Петков. Имаш ДАНС, служби, питай, като не знаеш, пък кажи две думи конкретни, критикува Борисов премиера Петков. И бе категоричен, че оръжие се изнася.

    Правителството не е купило и 1 кг. жито, а милиард и 200 заделиха. Този PR ще им изяде главата, каза Борисов. Агнешкото се вдига много, идва Гергьовден. В Гърция е 6,50 евро, по-евтино ще ви излезе да отидете да си купите, препоръча той.

    Толкова бързо падат, че ще започнат да ни търсят

    Коментиран от #157, #162

  • 156 Щирлиц

    10 2 Отговор
    Народът,който този...наричаше "лош матрял"?

    Коментиран от #165

  • 157 РЯПАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ЯМ

    3 2 Отговор

    До коментар #155 от "Борисов показа снимки как се товарят бой":

    И НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БРУКСЕЛСКИ ПАРАСТАСА ЩЕ ИМ ЯДА
  • 158 Пешо

    13 2 Отговор
    Бог ще ви накаже не народа .
  • 159 Гробаря

    16 0 Отговор
    Бойко надявам се Господ да ви накаже, макар че се научи последно време да се кръстиш с повод и без повод. По Татово време ходеше да ги гониш от църквите, а сега се превърна в най-вярващият. Кого заблуждаваш...
  • 160 СЕРИОЗНО ЛИ БЕ...?!?!

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    А аз пък за пореден път се убеждавам какъв лъжец е Другаря Бойко Методиев БирисоФфф...!!!
  • 161 Ченге 007

    13 2 Отговор
    Прав е батето, трябва народен съд за комунистите. И трябва да се започне от батето , каката от бсп и останалите тарикати... до края на света.
  • 162 Комшията

    17 0 Отговор

    До коментар #155 от "Борисов показа снимки как се товарят бой":

    Верно че ще ги търсим ГЕРБ но с правите лопати, а не с цветя както очаква Боко. Да каже как изнесоха паричките със самолетите които ни докараха на връщане фурми за заблуда. Всички които ни управляваха след демокрацията се включиха в бързото разграбване на държавата, а сега се правят на светии, и пак продължават да ни заблуждават предизборно.
  • 163 Христо

    20 0 Отговор
    Магистрали без асфалт,граница без ограда,чекмеджета със кюлчета.И тоя щял да прави правителство. С кого, бе?
  • 164 Бойко

    11 0 Отговор
    азнимам бюлетини и пари и ще спечеля изборите, Дпс също, нали сме се разбрали с пееевски и соколето. Само чакаме СИК да обяви резултатите.
  • 165 И другото...!

    12 0 Отговор

    До коментар #156 от "Щирлиц":

    Борисов нарече протестиращи пенсионери за по високи пенсии...-
    ,,Изпълзяли няколко пенсионера на припек по площадите..."...!
  • 166 Да ти кажа...!

    13 2 Отговор

    До коментар #154 от "Дансаджия":

    Омръзнал ми е Боко,с неговите тетари,какъв ЕвроАткантик е...!
    А кой въртя крана,при откриването на Турски(Руски Поток)...,рамо,до рамо с Путин...?!
    Да не е баба ми...

    Коментиран от #171

  • 167 Бам Бам

    4 10 Отговор
    Този път ще има Възраждане до дупка! Другото ни е познато до болка , все пак сме приживели соца!

    Коментиран от #169

  • 168 оня с коня

    2 13 Отговор
    И ПАК ще си го изберем бат Бойко да управляма България щото сме повече от всички останали,пък вие тука ПАК ще виете срещу Месечината че Изборите били фалшифицирани и "Никога повече ГЕРБ".И как да ви се обясни че срещу Ръжен не се рита бе пишман- възрожденци такива?!

    Коментиран от #173

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Рей

    6 0 Отговор
    Боко ай кент стап лааавин ю,хахахаха
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 бела слатина

    12 2 Отговор
    Бацето е отишъл у дивио северозапад там сека грешка се наказва лошо.
  • 173 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    9 0 Отговор

    До коментар #168 от "оня с коня":

    Направете му и паметник в Банкя

    Коментиран от #175

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 оня с коня

    0 5 Отговор

    До коментар #173 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Разбира се че ше има Паметник ама не в Банкя а на мястото на МОЧА,който съвсем скоро ще бъде "евакуиран" от централните части на Сф.
  • 176 Име

    8 0 Отговор
    Като някой е нахален - то няма друг начин.

    Както ни казаха от ГЕРБ - оди пеш бе, оди пеш, така и ние - трябва да им кажем.

    Е- ние турското сме издържали, че едно Гербско. Мъжки времена.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 ПОЛИТ КОРЕКТ

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    на него му е ясно, че и да спечелят, никой не иска с тях вече ;)
  • 179 Да бе да

    9 0 Отговор
    "Ламантин, известен още като Морска Крава, е едро морско животно, което е с изключително древен произход. Според изследвания на специалисти от цял свят Ламантин е много близък по произход до слоновете и до копитните животни.
    😁
    На английски е маниту ! Не е Винету но е подозрирелно близо!
  • 180 Този

    8 0 Отговор
    Скоро ще падне от някой етаж "случайно".А дано!Амин!
  • 181 Име

    4 0 Отговор
    Не е неприятен като човек - но - не става за нещо.
  • 182 хихи®

    9 2 Отговор
    Най-ме е страх това Банкянския и Хардвардските Измамници да се коалират
    кражбите по две и кшкавала 60лв....
  • 183 Нане Вуте

    0 6 Отговор
    Стой зло, че без тебе по-зло.
    Бойко не е цвете, но нема с кой да го сменим.

    Коментиран от #185

  • 184 Мнение

    7 0 Отговор
    Буци, ами направи бе, какво ти пречеше? Нали спечелихте, нали сте най-добри, ти си умник, групата ви е от екперти... Сега биете отбой, защото ще е много, много трудно след кражбите и грабежите през цялото ви нещастно управлените. Шайката ви това знае - кражби, кражби, кражби. Не е нормално партията ви да разчита само на тебе, останалите са шлака.
  • 185 С тая мантра...

    4 0 Отговор

    До коментар #183 от "Нане Вуте":

    ...ни мина живота...!
    Баста!
    Не искаме повече Бай-Чекмеджан...!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 добре де от мен да мине

    3 0 Отговор
    ще управлявам отново

    ...те това ако не е гьонсурат
  • 188 Никога ГЕРБ

    4 0 Отговор
    Не трябва да се дава думата на главатаря на шайката на корумпираната групировка ГЕРБ . Цели 12год еднолично управление пълен хаос и корупция във всички институции което е констатирано от контролните органи на ЕС затова сме най бедният член на съюза и ако ние избирателите не сме го разбрали и осъзнали заслужава да стоим бедни и нещастни и децата и внуците ни да търсят развитие и по стойностен живот на Запад
  • 189 Оракула

    5 0 Отговор
    Народа отдавна те е наказал ,и чака да отговориш ,
    защо краде и къде са парите!
    Това ,че сте много и партия не означава, че сте читави!
    Не се прави на луд, че дори вече и на Иван Гешев му е "неудобно да се прави на луд" постоянно!
  • 190 9999

    5 0 Отговор
    НАЙ МРАЗЕНИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И НАЙ КРАДЛИВИЯ ЕЛЕМЕНТ..
  • 191 Борисов, Народа ще накаже вас Крадците и

    5 0 Отговор
    Лъжите!! Жалко, че няма Прокуратура, за да бъдете вкарани в Затвора, цялата шайка управлявала от ГЕРБ начело с теб Борисов! Трябва да, ви накаже и Съда, но те ви пазят и Прокуратура и съд, За, сега!!
  • 192 Минева

    5 0 Отговор
    "Непопулярни мерки" гербулажки, харем от мата хари, чекмеджета, сикаджийски мръсотии, магистрали убийци и пр.
  • 193 Казуар

    3 1 Отговор
    Бойко, ти забрави ли, че ГЕРБ и юнаци от други партии свалихте правителствотона на Петков.
  • 194 Ани

    2 3 Отговор
    Радев е вреден за обществото и трябва да бъде освободен дисциплинарно от заеманата длъжност.
  • 195 бахмутин

    3 0 Отговор
    народът ще се самонакаже ако те избере
  • 196 дидо тира

    1 0 Отговор
    Златко Живков какво прави до Тиквата Мата хари и тя ли е там
  • 197 венсеремос

    1 0 Отговор
    Крадливият Тиквун е на къса каишка сега и ще им е удобен на козяк а те са хитри те търсят такива разбойници да предват народа си и държавата за интересите на козяк
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове