Last news in Fakti

20 Март, 2023 06:41 761 19

Военният министър ще участва в съвместно заседание с колегите си от ЕС

  • димитър стоянов-
  • военен министър-
  • заседание-
  • брюксел

На него ще бъде дискутиран годишният доклад на Върховния представител по изпълнението на Стратегическия компас за сигурност и отбрана

Военният министър ще участва в съвместно заседание с колегите си от ЕС - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър Димитър Стоянов ще участва в съвместно заседание на министрите на отбраната и на външните работи на държавите-членки на ЕС в рамките на Съвет „Външни работи“ в Брюксел. Това съобщиха от съобщиха от Министерството на отбраната, цитирани от dariknews.bg.

На заседанието ще бъде дискутиран годишният доклад на Върховния представител по изпълнението на Стратегическия компас за сигурност и отбрана.

Днес (20 март) и на 21 март 2023 г. министърът на отбраната ще участва и в първото издание на Форума за партньорства на ЕС в областта на сигурността и отбраната. Планира се такъв форум да се провежда на всеки две години. Целта е повишаване на ефективността и координацията на усилията на ЕС за засилване на сътрудничеството с партньорите по линия на Общата политика за сигурност и отбрана.

Форумът ще стартира с дискусии на министрите на отбраната и на външните работи на държавите-членки на ЕС и с министрите на отбраната на страните-партньори по въпросите на съвместното управление на съвременните предизвикателства пред сигурността в глобален мащаб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    13 1 Отговор
    мумия !
  • 2 Сменям си ник-а

    14 1 Отговор
    Съединените щати използват Украйна като пешка, за да отслабят Русия и да контролират Европа. Това съобщава Global Times .

    В статията се казва, че САЩ не само са загрижени за задълбочаването на отношенията между Китай и Русия, но и редовно хулят КНР и отхвърлят предложението на Пекин за мирни преговори.
  • 3 Питане

    17 0 Отговор
    Защо имаме министър, след като нямаме армия
  • 4 Да бе да

    5 3 Отговор
    "Военният министър ще участва в съвместно заседание с колегите си от ЕС"
    🤪🤪😂
    Но ще бъде в съседната стая , докато си говорят хорарата😘 кой , иска да каже на путлер какво ще му се случи утре , познайте от два пъти😂😘
  • 5 Ганьо

    11 0 Отговор
    Тоя мишок е ясен как само ще се навежда и обещава!
  • 6 Димитър Стоянов Временно Министър

    14 1 Отговор
    Чугунената глава е Майцепродавец! Тоя продава Държавата все едно муе Бащиния!!
  • 7 Баце

    7 3 Отговор
    Ще му кажат кога да започне мобилизацията.
  • 8 Пак ще мътят запърдъци,

    9 2 Отговор
    за добро не се събират! Докато не запалят ТСВ няма да мирясат. Но тези идиоти няма да отидат на фронта, а ще се скрият като мишки, а бедните хорица ще мрат заради простотиите им. Затова не гласувайте за тези идиотски партии ПП,ДБ, ГЕРБ, ДПС и всички които искат да се дава оръжие на Украйна. Точно с това оръжие ще запалят ТСВ!
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 1 Отговор
    🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲
    Изявление на САЩ :
    " Примирие в Украйна е неприемливо за нас !"
    🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲


    / нещо неясно , кой води войната /
  • 10 Сух

    4 1 Отговор
    Какво ще отговори за документите публикувани и след това свалени от Пентагона за набиране на човек с много добър български език за участване във военни действия?
  • 11 😆😆😆

    3 1 Отговор
    Мобилизация-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я-я 🤣
  • 12 дядото

    3 2 Отговор
    хора,единственото спасение от безумните действия на българските подлоги е всички да гласуваме за възраждане-може пък да има поне известен ефект,че тия ще ни вкарат от открити военни действия.
  • 13 Вкарват ни

    3 1 Отговор
    във войната!На 02.04 гласувайте против партиите на войната!!!

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 И кво?

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Вкарват ни":

    Шубе ли те е 🤣
  • 19 митко-$М$а(МАЗНИЯТ)

    1 0 Отговор
    ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА, В$€ МАЗНИЯТ ОТГОР€ ПЛУВА!

    МАЗ€Н $и мит€,МНОГО $И МАЗ€Н!

    митко -$€кр€тарката на ВЪРХОВНИЯ ФАТМАК р.р.(нато-БКП) -$луж€бният "мини$тър" на О(т)БРАНАТА € ПО- ДОБРА ОТ Г€Н€РАЛ Д€$И:

    АКО Д€$ъ Ц€ЛУН€ НЯКЪД€,мит€то Щ€ Ц€ЛУН€ ОЩ€ ПО-НЯКЪД€!!!

    мит€,ти $И И$ТИН$КАТА ПЪРВА "дама" НА ВЪРХОВНИЯ ФАТМАК р.р., А Н€ ОНАЗИ Д€$ъ-ПУ€Т€$ъ!

    $ЛУЖ€ЩИТ€ -вУ€нни П€Н$ИОН€РИ НА т€б мит€ $€ НАДЯВАТ ДА $И О$ТАНАТ НА $ЛУЖБИЦА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове