Last news in Fakti

22 Март, 2023 14:49 1 446 121

Десетки граждански движения се подписаха в Книгата на каузите на обединението ПП/ДБ

  • кирил петков-
  • сдружение

Така Кирил Петков коментира широкото обединение от партии, граждански движения и хора с каузи

Десетки граждански движения се подписаха в Книгата на каузите на обединението ПП/ДБ - 1
Снимка: БГНЕС

"Първо бяхме 6 партии. Сега сме 8, а рамо до рамо до нас застават десетки граждански движения, с които ни обединява мечтата за България, в която всички имаме нормален европейски живот. Съединението прави силата и за да се случи в парламента, първо трябва да го направим извън него - и да излезем да гласуваме на 2 април", така Кирил Петков коментира широкото обединение от партии, граждански движения и хора с каузи, което се разраства с всеки ден и с всеки посетен град в страната.

Символ на това съединение е Книгата на каузите, в която всяка организация се подписва и става част от каузата да се бори за по-добра България, в която хората са щастливи и уверени в утрешния ден.

Представяме ви част от гражданските движения, които вече категорично заявиха, че заедно ще превърнем България в модерна европейска държава:

Инициатива "Правосъдие за всеки" е независима гражданска общност, с мисията за установяване на справедливост в българското общество чрез независим съд и ефективно правораздаване като задължително условие за социален и икономически просперитет.

Център за съзидателно правосъдие, гр. Разград е доброволен и независим ресурсен център в подкрепа на гражданския сектор в България, като продължава традициите на организация, създадена през 1996 г. Центърът за съзидателно правосъдие в Разград е популярен с партньорства за превенция на домашното насилие, гражданско наблюдение на политики и подкрепа за уязвими групи.

Екипът на София е организация от десетки експерти по различни градски политики, системно управление, процеси, данни, планиране и медиация. Ядрото на екипа са сред създателите на общинската дългосрочна стратегия "Визия за София", в чието създаване бяха включени над 10 000 личности и организации, огромно количество данни и извлечено от тях познание, предлагане на решения и включване на заинтересовани страни.

Сдружение "Бъдеще за Триград" e гражданско сдружение с мисията да увеличи туристическия интерес към с. Триград и община Девин. "Ние и цялото население на с. Триград водим битка от дълги години. Тя е националните богатства на България, които са включени в националните туристически обекти, да бъдат управлявани и стопанисвани целесъобразно и в полза на обществото."

Фондация "Дигнита" - мисията на Фондацията е противодействие на трафика на хора, защита правата и подпомагане на жертвите на престъплението с цел реинтеграцията им в обществото.

Сдружение "Врачанските къщи" - "Новото сдружение е плод на желанието на голяма част от нас, врачани, да защитим от гибел, да съдействаме за съхраняването и обновяването на немногото, но все още останали, стилни стари къщи във Враца. Това е каузата, която ни обединява. Ядрото на сдружението ни е от архитекти-реставратори, хора на изкуството, историци, краеведи с голям архив и граждани, обединени от мисълта да запазим архитектурната красота на Враца и я предадем в подобаващ вид на следващите поколения."

Гражданска организация за развитие на Северозападна България: "Мисията ни е подпомагането на икономическото, културното и научното развитие на Северозападния регион."

Сдружение "Българско кемпер общество": "Мисията ни е да защитаваме, развиваме и подпомагаме къмпинг-туризма, къмпинг-културата и отношението към природата и опазването на околната среда в България. Популяризираме ценностите си в полза на здравето, социалните умения, опазването на природата."

Софийски дискусионен форум е инициатива, създадена през 2015 г., с основатели и съмишленици - независими личности, чиито интереси и цели са осветяването на истината за миналото на посттоталитарните общества и споделянето на идеи за бъдещето им. Проблемите, развитието и необходимите реформи след края на тоталитарната власт са основна тема на събитията, провокирани от инициативата.

Сдружение "Култура без граници" - мисията им е културното развитие на отделните социални и етнически общности с цел по-пълното им интегриране в общата социална, икономическа и културна среда. Чрез изготвяне на образователни програми и различни форми на провеждането им в мултикултурна среда целят реализация на представителите на етническите малцинства и популяризиране на тяхното културно наследство. Приоритет за дейността на организацията обаче са дейностите по направление здраве и здравеопазване и по-конкретно работата по темата "Деца в здравословен риск". На дневен ред е диабетът при децата и проблемите, свързани с пълноценната им социализация. Заедно с това работят за подобряване на контрола над диабета с най-съвременните постижения на медицината и технологиите.

Сдружение Асоциация "Интегро" е създадено като обществена организация с цел подкрепа на ромските общности за подобряване на обществено икономическото им положение, социално включване и преодоляване на дискриминацията на общността. Дейността на сдружението е насочена към изграждане на структури на активното гражданско общество в ромски общности, обединяване на усилията на тези структури за адекватно представяне на ромската общност на всички нива на вземане на решения и поемане на отговорности и създаване на условия за диалог и сътрудничество с местните власти и националните институции.

Група "Да не допуснем Синеморец да се превърне в Слънчев бряг" е създадена да противодейства на неправомерната промяна на статути на земи в природен парк "Странджа" с цел обслужване на частни интереси. Създадена е във Фейсбук през 2018 г., а членовете ѝ разбират, че това ще е продължителна борба за запазване на крайбрежието и територията на парка. В групата членуват над 6500 човека - както местни хора, така и хора, които обичат Синеморец и искат да помогнат за опазването му.

Камара на геодезистите в България - "Ние, геодезисти, с различни образователни степени, различно обществено-икономическо положение и различно политическо мислене, осъзнавайки мисията си да защитаваме собствеността, инвестиционния процес, екологията и жизнената среда, водени единствено от желание да защитим върховенството на закона, принципите на разума и правдата и икономическия просперитет, създаваме съсловна организация на геодезистите, обединени за постигане на начертаните цели в устава на Камарата на геодезистите в България."

Сдружение "На Ти с Природата" е създадено през лятото на 2001 г. година в София от група ентусиасти, които вярват, че отношението към животните и природата в България може да се промени към по-добро. В сдружението се включват юристи, учители, еколози, ветеринарни лекари и др. Обединяват се хора с всякакви професии, които обичат животните и искат България да стане като европейските държави: да има Закон за защита на животните. Едно от първите неща, които юристите в сдружението започват да правят, е да подават сигнали срещу злоупотреби и нарушения в общинските изолатори. Това е дейност, която продължава и до наши дни.

Сдружение "ТърновоRUNs" - ТърновоRUNS е най-голямата великотърновска организация идея за здраве и групови безплатни тренировки от тип джогинг/вървене/бягане в парка, походи из региона, фитнес на открито, упражнения на лостове и др. Мисията му е да измъкне Велико Търново и България от тинята на болестите и перманентното лошо представяне в множество европейски медицински и лайфстайл статистики. Да създава една активна, добронамерена, социална и здравословна среда в града и региона.

Асоциация на българската авиационна индустрия - целта ѝ е да привлече млади хора към авиацията, които да си помагат, а не само да се конкурират. Да помогне на държавните органи, отговорни за развитието на авиацията в България и да дава идеи за това.

Горичка и анонимните климатици е инициатива за разговори, дебати и обучения, свързани с промените в климата и устойчиво бъдеще. За първи път Горичка се появи на 15 септември 2006 г. "Само с повече въпроси ще стигнем до повече отговори."

Българска асоциация на помощник-фармацевтите - Асоциацията създаде и води Национален електронен регистър на упражняващите регулираната професия на помощник-фармацевт; представлява и защитава гражданските и професионални права и интереси на нейните членове; приема правила за добра фармацевтична практика и стандарти и упражнява контрол по спазването им; организира обучения за повишаване на квалификацията на работещите помощник-фармацевти; гарантира спазването на Етичен кодекс и недопускане на нерегламентирани практики с сферата на фармацията.

Фондация "Хаир" - Подпомага и съдейства за развитието на населението от различните етнически групи в България; съдейства за решаване проблемите и безконфликтното съжителство и сътрудничество между етническите и религиозни общности на основата на взаимното зачитане, уважение, съхраняване самобитността, съобразяване с човешките права и свободи, защита и разпространение на ценностите и завоеванията на цивилизования свят, поддържани и доразвивани от международните организации и институции.

Фондация "Смокиня" - каузата ѝ са младите, които утре ще поемат отговорността за развитието на всички сектори в нашата страна. Заедно с това да се възстановят пустеещите в малките населени места лагери, детски градини и училища.

Байк и Рън за Чепън: "Развитието на отговорен и устойчив туризъм е кауза, която носим в сърцата си."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Щтото в моментъ върти

    30 6 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тромпети из Арабският Свят

    Коментиран от #23

  • 3 Теле

    48 7 Отговор
    Боклуци

    Коментиран от #8

  • 4 Само ПП е спасението!

    16 68 Отговор
    Продължаваме Промяната са единствената партия, която може да изведе България от кризата!

    Коментиран от #47, #82

  • 5 ЕС фен

    13 59 Отговор
    Давай Кире. С теб сме и твоите каузи. Победи руските слуги.

    Коментиран от #30

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХАХАХА

    42 6 Отговор
    За какви пари ги купихте ? Явно имат апетит за мушенгии,няма само другите да си пълнят гушите.
  • 8 Русофил

    29 8 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Приготви ли мешката за фронте. Там няма БГ избори, пък руските
    граждани не гласуват.

    Коментиран от #26

  • 9 Чест и почитания на Кирил Петков!

    15 55 Отговор
    А аз съм ЗА Продължаваме Промяната, Кирил, Петков и Асен Василев! Те са нашите спасители от мафията и корупцията!

    Коментиран от #12

  • 10 ZеЛЕвСКИ

    8 25 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ДО ГРАД КОЗЛОДУЙ ..... НАЛИ ГЛЕДАШ И БАРАШ ДОЛНИЯ МУСТАК НА КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла ☭, ЩО ТИ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ.... МУХА-ХА
  • 11 ти да видиш

    42 5 Отговор
    За кокала и 20 партии ще се съберете ... само че накрая ще се биете за постове и министерства а после нормалния българин ще ви бие от тука до Канада ..... смотаня.и
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 лили

    8 41 Отговор
    Аз ще гласувам за ПП иДБ, защото никога няма да се премия да ме има, тиква от Банкя за някаква робиня.

    Коментиран от #105

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    39 5 Отговор
    "десетки" никому неизвестни мераклии за кокал ...
    Ако ви харесват последните две години, изберете про100киро!

    Коментиран от #28

  • 16 Русофил

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Яааа. ГРАД КОЗЛОДУЙ = Теле. Ама тръгвайте на фронта. Няма полза от вас.
    Други ще пишат по-добре.
  • 17 Само за Кирил Петков и номер 12!

    12 33 Отговор
    Само за Кирил Петков и номер 12!
  • 18 фен

    7 24 Отговор
    Кики е пич !

    Коментиран от #33, #39

  • 19 Само

    9 17 Отговор
    така !
  • 20 егати

    21 5 Отговор
    Когато един експеримент е неуспешен то той отива в коша.Зашо тогава това още го показват.И кога ще пуснат клипчето където това "реди"кристалчета по гърдите на онова пуфкавото.
  • 21 Гост

    29 7 Отговор
    Много организация, много нещо!
    Повече организации, отколкото членове. И всички от отбора на джендър-кокорчовците. Ще цъфнем и ще вържем с тях, като смокиня, въобще хаир ще видим...

    Коментиран от #38

  • 22 Само ПП и ДБ!

    9 25 Отговор
    Разбира се, че десетки граждански движения ще се подпишат в Книгата на каузите на обединението ПП/ДБ!!! Българите са умен народ и ще подкрепи умните и компетентните Продължаваме Промяната!

    Коментиран от #25

  • 23 Хаха

    7 18 Отговор

    До коментар #2 от "Щтото в моментъ върти":

    Рушляците на Копейкин ще умрат от яд след изборите, те могат само да плюят по успелите, защото са провали.

    Коментиран от #29

  • 24 провинциалист

    24 3 Отговор
    "нормален европейски живот" - какво е това? До неотдавна в Европа копрофагията и хомосексуализмът се приемаха за заболявания. Сега хомосексуализмът се приема за нещо нормално. Утре какво ни чака?

    Коментиран от #34, #40

  • 25 тоци

    15 4 Отговор

    До коментар #22 от "Само ПП и ДБ!":

    Едно въжеее и от някое по големо дървоо за такива като тебе

    Коментиран от #32, #36

  • 26 Абе

    16 5 Отговор

    До коментар #8 от "Русофил":

    Тоя е мека китка, какъв фронт. Ще обслужва кадировците в тила.
  • 27 ами

    15 6 Отговор
    киро каузата пак иска да управлява
  • 28 Мнение

    7 18 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Харесва ми, когато на власт беше Продължаваме Промятата, България стоеше добре на Европейската и Световната сцена, интелигентни и културни хора ни представяха, говориха свободно английски с другите международни лидери, държаха се възпитано и културноэи отстояваха българските интереси! Нямаше го простия Боко Шкафа, нямаше простотия и неграмотност, нямаше простащина!
  • 29 Я укроПрокопиий...пал ли ти бе

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха":

    Чадо?Що се обаждаш непидготвено?

    Коментиран от #45

  • 30 Бааааа много кавалиИма да

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЕС фен":

    Надуете
  • 31 123456

    16 2 Отговор
    Не мога да повярвам , че има такива безродници и предатели !
  • 32 Без заплахи, моля!

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "тоци":

    Научи се да си толерантен, да приемаш различно от твоето мнение!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #24 от "провинциалист":

    ще бягаме в Израел, като в оня стар виц, в който старият евреин решил да се изселва. Питали го, защо сега, след като преживя комунизма, перестройката, тъмните 90-те?! Ами, казал дядото, по времето на Сталин обратните ги разстрелваха, по времето на Хрушчов ги пращаха в лагери, по времето на Брежнев - в лудница, после започнаха да си живеят, без никой да ги закача, сега са навсякъде, денонощно, по всички телевизии и медии...та, искам да се махна, преди да е станало задъжлително....
  • 35 Хахахаха....

    14 3 Отговор
    Десетки граждански движения се подписаха..... 20 човека.
  • 36 И бензинът е вариант

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "тоци":

    Пък и груповотоЛюбов:)
  • 37 рада дълбоката

    12 4 Отговор
    Първо се закачихте за крана на газта след това вдигнахте цената на бензина и на края стоките станаха с космически цени . Браво бе Петков , за бесене сте !
  • 38 Абе

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Ти хаир никога няма да видиш, защото си не кадърен, ама ние ще видим, като ви изгоним след изборите.

    Коментиран от #43, #44, #51

  • 39 ПичеЕ ПичеТа дрънка

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "фен":

    Дори без гел:)
  • 40 А бе

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "провинциалист":

    остави Про100киро да копрофагира.
  • 41 Ъхъъ

    8 0 Отговор
    Още една Фондация ..... "Хаир"
  • 42 Продължаваме Промяната - номер 12!

    6 18 Отговор
    С вас сме момчета! С вас сме смели и млади мъже! С вас сме ПП за една по-добра България! България на просперитета и благоденствието! Доброто ще Победи! Продължанаме Промяната ще спечелят този път изборите с цели 56% и България ще тръгне по правилния път и достойния живот за всички българи!

    Коментиран от #53, #63, #70

  • 43 Уточнение

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Абе":

    гом.няр.
  • 44 Ела де ела

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Абе":

    Ще намериш Хаирът....кълна се у На Макрон Бабата с която живее
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Макс

    6 17 Отговор
    Успех на ПП и ДБ ! Номер 12 , за да има бъдеще за децата ни ! 12 години герберско крадене . Само номер 12 може да спре това и да изпрати кой където трябва /разбирай затвора /. На 02.04. с номер 12 ще победим лицемерието, страха, подлостта и царицата Корупция.

    Коментиран от #55

  • 47 ПП е спасението за бун@ците

    20 4 Отговор

    До коментар #4 от "Само ПП е спасението!":

    Два пъти мотика не настъпвам ! Продължаваме Измамата са единствената партия, която може да заведе България в батака така , че да няма излизане от него !
  • 48 В тази държава повече от НПО-та

    12 1 Отговор
    НЯМА! Направо са цепим по шевовете.
  • 49 Панчо

    13 3 Отговор
    Това не са асоциации, сдружения и фондации в истинския смисъл, а фейсбук групи. Тоя тотално се е побъркал. Чете и преписва от фейсбук. Смахнат самохвалко! Дано хората се осъзнаят и не гласуват за тези шмекери.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гост

    14 4 Отговор

    До коментар #38 от "Абе":

    Не бой се, нормалните българи сами ще избягаме, както писах по долу 34.
    От кокорчовците освен джендържство и да ни вкарат във война, друго не очакваме.

    Коментиран от #62

  • 52 ГЕРБ

    12 4 Отговор
    Киро тъпиро и меката китка
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Вица на седмицата :

    13 3 Отговор
    Книгата на каузите на обединението ПП/ДБ

    Коментиран от #57

  • 55 Боко от Банкя

    11 5 Отговор

    До коментар #46 от "Макс":

    Ела да ма хванеш за кайсиите и да ме разходиш !

    Коментиран от #92

  • 56 ПП/ДБ

    15 4 Отговор
    Все повече полудяват. Не им понасят наркотиците въобще.
  • 57 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #54 от "Вица на седмицата :":

    Книга има, кауза няма...
  • 58 Баш софиянец

    9 2 Отговор
    Пълно празнословие!
  • 59 да-да

    14 4 Отговор
    Какви каузи иматоякапут,бе?
  • 60 Книгата на каузите на ПП/ДБ

    15 3 Отговор
    Или "Книгата на олигофрените"
  • 61 Книгата на каузите

    16 4 Отговор
    Книгата за парапетите с картинки
  • 62 Абе

    8 4 Отговор

    До коментар #51 от "Гост":

    Прав ви път, България няма нужда от предатели и слуги на чужди интереси!

    Коментиран от #68, #69

  • 63 Спиро ненавиждащ канадския Келепиро

    15 3 Отговор

    До коментар #42 от "Продължаваме Промяната - номер 12!":

    Благодаря ти , мислех да не гласувам ама заради такива фанатици като тебе и аз и цялото ми семейство ще гласуваме за всичко друго само не за ИЗМАМАТА !
  • 64 Никога няма да

    18 4 Отговор
    Гласувам за ппдб шарлатаните
  • 65 Кво стана с ПроВиотика от кокичета,

    14 3 Отговор
    Май фалира ?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Му е пръв приятел

    14 2 Отговор
    Когато КирЕто дофтаса от Канада, първото което си помислих е,че това пишлеме идва от най-джендърската държава. После тая тяхна странна двойка Кирчо-Кокорчо пак ме смути,а тия дни се разбра,че педито министърпредседател ня Люксемберг,омъжено зо мъж.... му е пръв приятел.
  • 68 Г образен соросоид

    15 1 Отговор

    До коментар #62 от "Абе":

    Ами тогава вън бе фашаги скапани ! Про...хте държавата за няма и година !
  • 69 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #62 от "Абе":

    Аз знам, че няма, ама се натискат, виж го как грее на снимката по горе. Няма търпение да се докопа да властта за да се одупи към козяк.
  • 70 Улево

    14 2 Отговор

    До коментар #42 от "Продължаваме Промяната - номер 12!":

    Кви смели мъже бре! Тия са епилилани и лакирани жендъри. Я улево!
  • 71 Книгата на каузите на ПП/ДБ

    14 1 Отговор
    Колко струва тая книга шматки, 30%от БВП или повече ? Да не е само най скъпата в света.
  • 72 Точен

    7 3 Отговор
    За мене няма и нанограм разлика между ГЕРБ и ПП/ДБ. Но ще бъде народоприятно по-големите слуги на САЩ от умнокрасивите да са след крадците от ГЕРБ. Поне откраднатото от гербаджиите остава в Българско, а жълтопаветниците подаряват краденото на чуждите корпорации и банки.

    Коментиран от #90

  • 73 Ъхъъ

    15 1 Отговор
    Киртака си припомня мотивационното есе. Но няма шарани вече.
  • 74 Забавно

    12 1 Отговор
    Отдавна не бях се забавлявал така. А къде е сдружението "Мама, татко и аз". Направо е обидно, че никой не се сети за нас и не ни покани в общя кюп. Сигурно е весело при вас - къщи, кемпери, смокини, хаири...
    Киро продължава да се излага, ако всичко това е вярно!?
  • 75 Ние избирателите🇧🇬

    17 2 Отговор
    Фалираха държавата! Съсипаха за 6-7 месеца всичко. Коалиция на катастрофата! Трима луди бяха пуснати да си играят на управление и всеки ден да плещят от екрана колко са грандиозни и умни! Успяха да колабират дори зърнопроизводството.
    ГЛУПОСТТА САМА ИЗВИКВА СВОЕТО УНИЩОЖЕНИЕ! Рискова държава сме вече, трудно ще ни купуват книжата, а международните институции скоро ще ни поставят условия като на ненадеждни маргинали. България не просто има ликвидни проблеми. България е фалиралата държава на кирчовците, „глобалните“ хора, дето най-големият лапнишаран в историята на България довлече с патриотичен възглас, че ще променят държавата. Е, промениха я. Просто я фалираха. Само не им я давайте да я спасяват! Че ще й спрат и тока.
  • 76 Харвардски

    18 1 Отговор
    Професионален крадец и измамник
  • 77 Брех маааааму

    15 1 Отговор
    Цяла Книга каузи
  • 78 Гражданин за Евро Развитие на Борисов

    5 5 Отговор
    Всеки който е срещу Бойкоо е национален предател и трябва да бъде пратен в белене. Само той може
  • 79 Кирил Петков

    20 1 Отговор
    Е национален предател съд и затвор
  • 80 Даааа

    10 1 Отговор
    Книга на мъртвите е древноегипетски погребален текст, обикновено написан върху папирус, служил за подпомагане на погребвания
  • 81 пeпеpунгeлитe

    14 1 Отговор
    ще учат децата на пeeраcлъци още от детската градина
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Майко мила....

    8 0 Отговор
    решаване проблемите и безконфликтното съжителство
  • 84 има фирми а не партии

    10 0 Отговор
    И да напомня още един факт , гласувайки за неофашистките партии вие гласувате пак за благоденствието на шопите а останалата част от България кучета я яли .
  • 85 Остарял от чакане

    13 1 Отговор
    С една дума,ако се явите по отделно на изборите ,никога няма да видите парламента от вътре! Само по време на "отворени врати за граждани".
  • 86 Ъхъъ

    10 1 Отговор
    Фондация "Хаир" - Подпомага и съдейства за развитието на населението от различните етнически групи в България;.........Кво е това развитие бре а? До кога ще се развивате, айде малко да се навивате.
  • 87 Срам ме е

    16 1 Отговор
    До 42
    Какво ти обеща Киро и колко ти плаща?
    За 6 месеца лъгаха и крадоха, като за последно. "Учили" са за кратко в Харвард да омайват и манипулират хората, сладкодумни шарлатани.
    Дано бъдем опазени този път, защото ще ликвидират тази държава окончателно. Толкова лесно я харизва, а останалото е демагогия.
  • 88 ГЕРБ жени

    3 9 Отговор
    Бойко в затвора
  • 89 А така

    12 1 Отговор
    Символ на това съединение е Книгата на каузите, в която всяка организация се подписва и става част от каузата ....... Браво, лексикончето на Кире.
  • 90 кюмюря от Драгалевци

    10 1 Отговор

    До коментар #72 от "Точен":

    Абсолютно си прав и като съм казвал много пъти , двете страни на една и съща монета с тая разлика че ГЕРБ поне положиха 18см асфалт (от нужните 31см , 12-13 см се изгубиха по трасето ) а тия Измамата и толкова не направиха .
  • 91 сиганина светелин кънев

    9 1 Отговор
    ние сиганиту от европомъта заставаме зат пепетата киру столипинския и лена от парапетата ама най заставаме зат асан кокорестия
  • 92 Мата Хари

    1 3 Отговор

    До коментар #55 от "Боко от Банкя":

    Те отдавна са сушени , разходи се сам .
  • 93 Ти да видиш

    14 1 Отговор
    и каузата им е: "ДА СЪСИПЕМ БЪЛГАРИЯ"
    Аре... БЕГАЙТЕ
  • 94 Майко мила....

    11 0 Отговор
    И "Визия за София".....
  • 95 Уникални

    13 1 Отговор
    Глупости
  • 96 Айшету

    10 1 Отговор
    Сдружение Асоциация "Интр Негро" за подкрепа на ромските общности е много расистко
  • 97 убедихте ме , че българинът е идиот

    8 1 Отговор
    Не разчитайте да стигнете до копанката , освен във формата и на войнишко канче .
  • 98 Бегам да регистрирам

    9 1 Отговор
    Бегам да регистрирам две фондации, едно движение и две автоморги. После се пиша при Киро и оправям счетоводството до края на годината.
  • 99 Точно

    6 0 Отговор
    Байк и Рън за Чепън: "Развитието на отговорен и устойчив туризъм е кауза, която носим в сърцата си." хахахахаха......
  • 100 Кви са тея глупости ?

    12 1 Отговор
    Кви са тея НПО-та бре ?

    Коментиран от #102

  • 101 Сринат рейтинг.

    8 1 Отговор
    Да го УХКАТ бедните, дет вика некав от ПП
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 бай хамид

    7 2 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КИРЧУ ЛЪЖЕЦА КОКОРЧО КРЪДЕЦА и рашкоф шпеца те ще управят БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗДЪНКИ КАТО ХРИСТЯ ТАНАСЧУ И ИВАЙЛО И СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ НА ДС ОТ ПРЕДИ 11 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА
  • 104 АЗ ГЛАСУВАМ ЗА КИРО И БАЩА МУ

    2 4 Отговор
    КАКТО И ЗА БОЙКО И ДЯДО МУ УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗА ДА МОЖЕ БОЙКО ДА СТАНЕ ЕЛИТЕН ЧЛЕН НА БКП
  • 105 Гоце

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "лили":

    Със сигурност трябва да се “премиеш”! Тоест да се миеш прекалено много!
  • 106 АКО НЕ ВЯРВАШ НЕЩО ПИТАЙ ЗЕЛЕНСКИ

    7 1 Отговор
    ИЛИ КИРО ЛЪЖЕЦА !
  • 107 ПарапетПетко

    10 1 Отговор
    14 човека направили 73 отделни сдружения, съюзи и прочее измишльотини и после всичките 14 човека се подписали, че подкрепят кирчо и кокорчо. Демокрация бате.....
  • 108 бай Даньо

    6 1 Отговор
    Е щом камарата на геодезистите са с вас няма начин да не спечелите Киро... ха-ха-ха! До геодезистите прочетох и паднах от стола от смях ...
  • 109 Писна ми

    2 0 Отговор
    Пп са единствените които ще изведът България от кризата като я вкарат във война
  • 110 Ал Пед

    6 0 Отговор
    Г-н Петков /ние се познаваме задочно от сайта ГРИНДР/ ,бих искал и моята фондация "Безплатен лубрикант за всички нуждаещи се" да бъде присъединена към Вашата инициатива. Надявам се ,че ще бъда "удовлетворен" /молбата ми ,де/ ! Ваш : Ал Пед
  • 111 фондация " Содом и Гомор"

    7 0 Отговор
    Фондация "СОДОМ и ГОМОР" също подкрепя и се присъединява към инициативата на г-н Кирил Петков и ПП/ДБ. Нашата цел е скотоложството да се превърне в официална политика. Предпочитаме магаренца /щото са им дълги .... ушите - вие какво си помислихте/..
  • 112 разпран Бъз

    6 0 Отговор
    И фондация Разпран Бъз се присъединява.
  • 113 Само овтса

    7 0 Отговор
    би се подписала за такова жалко нещо като това на снимката! Гнусен лъжец, лицемер, подлец, продажник и слуга на мафията! Пълна деградация, срам за човешкият род! Българино, ти овтса ли си? Нямаш ли мозъл, не мислиш ли, не разсъждаваш ли, нямаш ценности и морал ли, че се подписваш за всичко пошло и лошо, познато на човека!
  • 114 Ани

    5 0 Отговор
    След 10 Ноември 1989 г БКП създаде много сдружения за да запази партийните си секретари които останаха без заплата. Законите които осигуряваха заплата бяха прокарани от Нора Ананиева. Спомням си, миналата година на КН и се губеха едни 25 милиона. После въпроса нещо затихна. Горе виждаме списък на получателите на подкрепата.
    Наблюдаваме мимикрията през която преминават комунистите с цел да оцелеят при неблагоприятните обстоятелства. Комуниста, партията си мени, но нрава никога.
  • 115 АЗ И ПАК АЗ

    4 0 Отговор
    АЗ СЪМ СИ АЗ СЪС СУЛЬО ПУЛЬО И АТАНАС НАПРАВИХМЕ СДРУЖЕНИЕ СУЛЬО ПУЛЬО АТАНАС И АЗ И СЕ БИРИМ ЗА ПРАВАТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕТО СА ОПРАВДАНИ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ СЕ КЪМ ШАРЛАТАНИТЕ ПОНЕЖЕ ИМАМЕ ОБЩ ПРОИЗХОД ТОЕСТ ШАРЛАТАНСКИ
  • 116 Значи

    4 0 Отговор
    ФОНДАЦИЯ НЕПРАНИ БИКИНИ С ПРЕДСЕДАТЕЛ БУЛЯ ЕФТИНАТА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ШИРОКАТА КОАЛИЦИЯ ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ Е ДОСТА ШИРОКА / БИКИНИТЕ ДЕТ ГИ ДАДАХА НА КОКОРЧО СА МОЙТЕ ОТКРАДНАХА ГИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ТАМАМ ДА ГИ ПЕРА/
  • 117 Краварски марионетки и предатели от ПП

    6 1 Отговор
    ПП за колко ни продадохте на краварите?
  • 118 пфууууу

    0 1 Отговор
    Десетки граждански движения се подписаха в Книгата на каузите на обединението ПП/ДБДесетки граждански движения се подписаха в Книгата на МУЗЕИТЕ на обединението ПП/ДБ. ЗА ТАМ СТЕ.
    Тия движения са всяко от по пет члена, вкл. роднините, ХАХАХАХХААХАХАХА.
  • 119 БАЦЕ ЕООД

    0 0 Отговор
    8 партии в коалиция, после в коалиция с коалицията... Абе аз 8 шишета не мога да хвана наведнъж, те държавата ще управляват. Че са кухи е ясно..
  • 120 Водолей

    0 1 Отговор
    Е... Пак лъже. Патологичен лъжец.
  • 121 Само ПП е спасението!

    1 0 Отговор
    Само ПП и ДБ нямат бивши сътрудници
    в листите си свързани със службите за сигурност на комунистическия режим!!!!
    Това са двете Единствени партии - ПП и ДБ в коалиция, които нямат сътрудници от бившите Тайни служби!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове