Last news in Fakti

29 Март, 2023 14:12 2 585 129

Диана Димитрова: В държава, в която изверговщината предпочита да пази неутралитет, се развиват мижитурките

  • диана димитрова-
  • юлиян вергов-
  • побой

Жената, която лъжесвидетелства, след като се представи за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г, е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите ми участват в този фарс

Диана Димитрова: В държава, в която изверговщината предпочита да пази неутралитет, се развиват мижитурките - 1
Снимка: Фейсбук

„Искам да изкажа огромното си възмущение и разочарование от развитието на организираната жалка кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите, които получих от побоя на 14.11.2017 г. и в същото време да излъска имиджа на насилника. Напомням, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура“.

Това пише актрисата Диана Димитрова в позиция, изпратена до медиите. Тя е във връзка с изпратеното на 27 март отворено писмо, отново до медиите, на 31 души от екипа на сериала „Откраднат живот“, които по думите на актрисата „твърдят“, че над нея не е имало побой.

„Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet , който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден. Това обаче съвсем не е всичко. Далеч по-скандалната част в това активно мероприятие срещу мен е, че в писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала „Откраднат живот“, без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му“, пише Диана Димитрова.

„Жената, която лъжесвидетелства, след като се представи за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г, е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите ми участват в този фарс. На този етап четирима свидетели от екипа на „Откраднат живот“ застават с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях потвърждават, че са видели нараняванията ми след побоя в снимачния ден“, посочва Димитрова.

По думите ѝ става въпрос за следните хора:

„Грета Манчева - главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред ''Криминална полиция'' СДВР. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат само до едно изречение. Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие. Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам цитат от неговия официален коментар в моя инстаграм профил.

"Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала Откраднат живот, малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал, само ще кажа, че историята ми е разказвана с подробности още 2018 г. от някой от хората, които са оставили имената си под оправданието на ''Дрийм Тийм''. Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не ''забравят'' удобно. Надявам се и други да размислят."

Стефан Геков - 2-ри асистент камера. Прилагам цитат от неговия официален коментар в моя фейсбук профил.

"Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в Откраднат живот. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяние! ''Колеги'' ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините под очите ѝ. Аз ИМАМ топки за разлика от ''колегите'' ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези които услужливо ''не помнят'', има кой да ги накаже. Един вижда всичко!"

На базата на всичко това Диана Димитрова прави следното заключение: "В държава, в която изверговщината предпочита да пази неутралитет, се развиват мижитурките. И пак да повторя - това, че побоят е с изтекла давност, не значи, че насилникът невинен. Трябва да се знае, че топлият юли ще се превърне в мразовит януари за онези, които ще бъдат подведени под отговорност по чл. 290, когато отидем в съда, защото аз ще обжалвам отказа на прокуратурата да бъде образувано производство. Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче да не мълча. Най-вече заради онези жени, които се страхуват да говорят за насилието и в момента прикриват синините си с фон дьо тен", завършва Диана Димитрова.

В края на писмото ѝ са посочени следните имена, които застават зад нея:

Диана Димитрова - актриса
Грета Манчева - главен художник грим
Владимир Ковачев - гардеробиер
Михаил Чехларов - реквизитор
Стефан Геков - 2-ри асистент камера


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1197 СЕРИЯ

    50 2 Отговор
    ОЧАКВАМЕ С ИНТЕРЕС 1198

    Коментиран от #3

  • 2 Хм.....

    92 11 Отговор
    Колкото по си отваря устата , толкова повече ми се струва , че малко са я били !

    Коментиран от #6

  • 3 1198

    82 10 Отговор

    До коментар #1 от "1197 СЕРИЯ":

    Тая започна да става противна.

    Коментиран от #10

  • 4 честен ционост

    68 8 Отговор
    Тази постоянно със синки ходи. Да не си посяга сама?
  • 5 Тази

    66 10 Отговор
    Минжитурка явно говори от позиция на лична експертиза. Самозабравила се фуста..
  • 6 МАЗОХИСТА КАЗАЛ НА САДИСТА

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хм.....":

    ИСКАМ ОЩЕ-стар виц
  • 7 Вужъст

    70 6 Отговор
    Моля отговорните инститици грижещи де за психичното здраве вземете мерки, това вече не се търпи! Писна ми от медийния тормоз и заплахите, които налага тази меко казано лабилна госпожа!
  • 8 Александър Григориевич

    51 4 Отговор
    Тая още продължава да се жалва. Направо ми се иска да я запсуеем.
  • 9 Артист

    62 5 Отговор
    Стига вече, трябва да има някакви обществени граници на допустимост. Тази жена е изгубила лицето си, ако е имала такова. Крайна време е в България да имат думата истински честните и достойни хора.Тази жена май участва в атаката срещу българския театър и разделението там, дали й плащат много,за да не се отказва въпреки всичко и всички?
  • 10 КАТО БАБИТЕ ОТ САЩ

    62 1 Отговор

    До коментар #3 от "1198":

    ДЕТО СЕ СЕТИЛИ ЧЕ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ БИЛИ ОНОДЕНИ
  • 11 Москвича

    45 1 Отговор
    Българската Амбер Хард...
  • 12 от Варна

    56 2 Отговор
    е писна от тези новини!!
    Ако е имало нещо , като побой да се е освидетелствувала веднага , веднага да повдигне обвинение!
    А днес , 4-5 постфактум , си чист водевил!
    Дай на на нашите мижави "разледующи" джурналя да се разпяват, след 4-5 години!
    Някой има даде тон пак! Или просто "БЕГАТ" от актуланите проблеми днес!
    Боклуци не сте ни нужни!
  • 13 Щукар

    26 0 Отговор
    Ама къде я видя таз държава,ма моме? Диржава отдавна няма в България. Тя е на почиФка у Дубая. Или на Доминиканата ,или как там беше? Ще ни прати снимки на нежностите си по интернета. Да си фукне по нещо.
  • 14 Заглавието

    3 22 Отговор
    Абсолютно вярно
  • 15 Йорданов

    58 5 Отговор
    Абе до кога ще ни занимавате с тая психично болна женица? Ако е искала да бъде обективна да си е казала когато му е било времето, а не след пет години! След толкова време обясненията са и напълно безпочвени и то не само защото всички следи и свидетели са изтрити и забравени, но и защото такива обвинения трябва да се правят навреме иначе губят всякакъв правен смисъл. Реването по медиите не само не буди съжаление към така наречената "актриса", но се приема с много повече недоверие, отвращение и погнуса спрямо тази женица.
  • 16 нннн

    55 3 Отговор
    Ако беше се оплакала веднага, можеше и да й повярвам. Но да се сетиш изведнъж, че са те набили преди 5 или повече години е несериозно, меко казано.
  • 17 Любен

    7 53 Отговор
    Браво на тази жена за смелостта ! И не тя е селянка а мижитурката мъжка която посяга на жени и наричаща се актьор. В България актьори бол все от селски род са те. Не познавам други освен селендури който упражняват тази професия в миналото народа ги наричаше шутове !

    Коментиран от #20, #27

  • 18 Бамбука

    8 18 Отговор
    Явно става дума за много пари, щом около 30-сет "свидетели" са се подписали, някои от които не знаят за какво става дума.
  • 19 Джаба хатянина

    36 3 Отговор
    Дайте й някаква роля на тая да престане да мрънка.
    Вергов добре си е свършил работата щом след 5 години тая още муд му носи
  • 20 Много

    32 5 Отговор

    До коментар #17 от "Любен":

    Си спряла , ма ! Като иска еманципация , и да е равна на мъжете , трябва да носи на бой ! Не да мрънка , че жена не се бие. Нали искат правата на мъжете , но с тях има и задължения , които не искат , а пискат ! Като иска да е мъж , да бъде мъж !8558
  • 21 123456

    28 2 Отговор
    яко сапунка , баце !
  • 22 СталиН

    23 4 Отговор
    Всички сте жалки мижитурки и мишоци,за 30 години западна демокрация в България няма и един бунт и пожари и трупове на полицаи по улиците като в Франция и у Европа
  • 23 1541551

    22 3 Отговор
    вергов: пусни го
    диана: няма
    вергов: трябва да сме пред камера след пет минути
    диана: значи имаме време
  • 24 Предпочитам мижитурките

    23 5 Отговор
    Отколкото активните лъжци.
  • 25 Буквоядец

    20 1 Отговор
    Правната неграмотност не дава основание да плаши хората!
  • 26 Гост

    37 4 Отговор
    Глей сега малката... не знам как Софийска районна прокуратура успяват пи снимка от преди 5 години да преценят телесна щета. Невъзможно е! Или някое НПО им е платило дебело... Ако мъж те изрита с всичка сила в лицето - ще имаш тежки фрактури, а не 2 синини с лек оток. А и не ти прави чест да кротуваш 5 години и кат ти падне и без тва ниския рейтинг, да си го дигаш по този начин....
  • 27 ТИРбушон

    28 2 Отговор

    До коментар #17 от "Любен":

    Май и двамата с актрисата, която защитаваш, си живеете в миналото! Ако имаше нещо да беше предприела действия веднага. След години се сетила.... Е да бе!

    Не вярвам. Изобщо не и вярвам.
  • 28 Зазззаззз

    25 4 Отговор
    На скочубрата не и се получава нещо ми тууто... Колкото и да се напъва не и се получава на пишман актрисата.
  • 29 Като чета

    10 14 Отговор
    Ми става ясно защо сме на това дередже
    Времето на недосегаемите явно се връща ако въобще си е тръгвало
    Да живее страната на мижитурките и подлогите

    Коментиран от #32

  • 30 Гачо

    20 4 Отговор
    Ей тая Диана Мъшката обувка стана звИзда отга еде кютек.Секи ден вече наднича от компа.
  • 31 Минева

    19 3 Отговор
    Лекувай се!
  • 32 Много точно

    9 12 Отговор

    До коментар #29 от "Като чета":

    Много точно казано. 500 години българина е учен да си трае, за да не дойде агата и да го заколи. Днес си имаме други аги, пръкнали се благодарение на НЕУТРАЛИТЕТА, който пазят всички. Въобще ние сме едни неутрален народ.
  • 33 Ок..

    29 4 Отговор
    Да приемем,, че хипотетично се е случила някаква случка преди пет години.,
    Ок, д.д. сега е преценила да предприеме действия..
    Ок, предприела е действия, нейно решение...
    Но не е ОК, че занимава цяла България с нейния провинциален манталитет.
    За това си има държавни институции, а не провокиране на обществени нагласи, вероятно с цел манипулиране.
    Всеки си има достатъчно проблеми, за да се занимава точно с това!

    Коментиран от #69

  • 34 Беба

    5 25 Отговор
    С голямо отвращение към примата извергов, който унижи съпругата си и детето си, който употреби колежката си и в момент на безизходица ........ какво ли друго му остава???

    Коментиран от #67

  • 35 Гневен

    8 11 Отговор
    За съжаление у нас има много лъжци и лъжесвидели, има и много прости, които са толкова прости, че не могат да осъзнаят собствената си простотия. И за съжаление доста често успяват да се помогнат до министерски, премиерски или депутатски стол.

    Не харесвам почти всички от досегашните ни президенти, но признавам, чак толкова пост бг президент не сме имали, колкото прости премиери, министри и депутати сме имали.

    Коментиран от #50, #65

  • 36 Не ни занимавайте

    22 4 Отговор
    С болните бръщолевиния на някаква треторазрядна джендърка, която, отгоре на всичко цитирате да използва вулгарен език на омраза и групи обиди!
  • 37 Батко

    22 4 Отговор
    СТИГА С НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ РЕШИЛО ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНО! ТАЯ ДА НЕ СЕ МИСЛИ,ЧЕ Е В КРАВАРНИКА,КЪДЕТО НЯКОЙ СЛЕД ГОДИНИ СЕ СЕЩА,ЧЕ Е НАСИЛВАН И ЗАПОЧВА ДА СЪДИ! е гати тъпото парче!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Еййй

    18 3 Отговор
    Ако му беше останала любовница и кариера щеше да гради и бой да яде и пак щеше да мълчи.Тази дама обаче имаше самочувствието,след като е приспала с него,да се погаври с детето му.Е там вече стъпи накриво.Така е като си повярваш прекалено.Явно е израснала без бащина любов и не е предполагала какви може да са последствията за нея.

    Коментиран от #60

  • 40 ХАХАХА

    20 2 Отговор
    Дианоооо, сега заслужаваш всички от екипа 30 и кусур човека да те съдят за набеждаване. Не ти ли плати НПО то вече сумата за която се резелиш ,та продължаваш да играеш треторазрядната роля на "пребита"? Аре дано ти платят ,въпреки фиаското на рекламата на стамбулската конвенция ,че на много жени повтарям жени им писнА от тебе.

    Коментиран от #57

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Наркомандо

    3 3 Отговор
    тази ястребкиня какво я спира да се пиша доброволец още днес? Защо търгува с моя живот???
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мъж

    13 3 Отговор
    До кога ще ни занимавате с това болно същество и откачалка ?

    Коментиран от #56

  • 49 Гочо

    4 5 Отговор
    На изверго да не му висна мамула, странно
  • 50 случаен

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гневен":

    плужекът на боко не може го засенчи никой
  • 51 БгТопИдиот🇧🇬

    4 1 Отговор
    Играта на "чичо Доктор" не прощава !!
  • 52 ехаа

    10 3 Отговор
    Ама защо така всички са против тебе бе маце, ей нещо да не бъркаш
    От интересна жена-боркиня, стана безинтересна медиите постоянно да пишат за теб

    Коментиран от #55

  • 53 Онази

    3 1 Отговор
    До тази 5
    Ти си пий хапчетата!
  • 54 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚

    4 11 Отговор
    Който подкрепя насилника Вергов има проблем с моралния си компас!

    Коментиран от #74

  • 55 Затова

    4 10 Отговор

    До коментар #52 от "ехаа":

    Ами срещу нея са, защото ги е страх да не си загубят работата или да не получават работа в кино-индустрията. Мнозинството са страхривци!
    Но има вече 3-4-ма смелчаци, които се опълчиха на насилието и казаха истината, че са видяли Диана с отток на лицето.
  • 56 Обидите са липса на аргументи!

    4 8 Отговор

    До коментар #48 от "Мъж":

    Не обиждай жените, които имат смелостта да кажат Не на насилието и да говорят за престъпниците!
  • 57 Мнение

    4 10 Отговор

    До коментар #40 от "ХАХАХА":

    Насилие над Диана явно е имало. Насилника има дъщеря. Дано не я сполети това, което е причинил на Диана, защото там горе е Той и вижда всичко и всички лошотии на родителите се връща на техните деца!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 мда

    8 3 Отговор
    Дори и да те е ударил нищо не казваш за това какви си ги вършила с детето му. Нека той да те съди сега за това което си писала на дъщеря му , за психичедски тормоз. Аман от такива крокодилски сълзи.

    Коментиран от #61

  • 60 Обясни

    6 6 Отговор

    До коментар #39 от "Еййй":

    И как се е "погаврила" с детето му? Той защо не се е обърнал към полицията?

    Коментиран от #68

  • 61 6нтщ5ж

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "мда":

    Ами да беше я съдил, ама явно не е кой знае какво написаното на детето му, може би е разкрила, че има връзка с баща й ли. Това ри е мотив да риташ беззащитна жена в лецето с грайферите на обувките си?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 бря

    4 6 Отговор
    На тая наистина ще й останат накрая само американските фондаци. Сега обявява че колегите й лъжат, и не мисля, че ще останат много хора, които ще искат да работят с нея. Мисля, че БГ не е нейната страна, по-добре да си търси щастието другаде, толкова обиди за хората, които й опонират изплю. Да не говорим че паметта й е напълно изтрита за нейния собствен психически тормоз, който е упражнила над малко момиче. Ако беше много читава и морална щеше да се извини за това.
  • 64 Всичко се връща на този свят

    6 6 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Не се присмивай на жертвите на насилие, може един ден да имаш дъщеря и някой да я рита като боклук с обувка в лицето.
  • 65 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гневен":

    Объркал си статията, човече.
  • 66 Гучо

    3 0 Отговор
    До Гачо - 30
    Гачо, тоя дето си топи колендеро насам и натам и не си плаща сметката ще дойде време на разплата
  • 67 Извергите на съд до дупка!

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "Беба":

    Извергов е боклук и насилник!
  • 68 уви

    7 2 Отговор

    До коментар #60 от "Обясни":

    Не е много лесно да въвлечеш детето си в съдебни битки, който е родител той го знае. И тази точно от това се възползва. Първо да предизвиква толкова много лабилен човек, после след 5 години да го съди, като може вече да получи реклама. Типично к..нска работа.

    Коментиран от #70

  • 69 Сега е времето

    3 8 Отговор

    До коментар #33 от "Ок..":

    Напротив, сега е времето занимава цяла България с Насилието над Жени!!!
    Сега е времето, защото чак сега жените се обединиха против насилниците и казаха НЕ на Насилието!
    Стига са понасяли положението на Жертви!
    Всеки един живот и здраве на всяка една жена е важен!
    Не си затваряйте очите за насилниците, те са между нас и се преструват на порядъчни хора.
  • 70 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚

    5 7 Отговор

    До коментар #68 от "уви":

    Не защитавай насилника ИзВергов!!!
  • 71 По-точно

    4 8 Отговор
    ИзВергов е агресивен и това се видя когато беше жури в "Като две капки вода".
  • 72 Рей

    4 7 Отговор
    Някакъв си ИзВергов?
    Поредното малоумно нищожество...от мъжки пол, което си мисли, че жените са, за да се бият.
    Биеш жени?
    Какво падение и низост...
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бащата Вергов

    6 4 Отговор

    До коментар #54 от "Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚":

    има право по всякакъв начин да защити дъщеря си от щенията на педолезбото диана,включително бушониране на последната.

    Коментиран от #76, #78, #86

  • 75 #И аз съм Диана!

    5 7 Отговор
    Аз й вярвам на Диана Димитрова! Изисква се огромна смелост да се изправи и да заяви, че е била жертва на насилие! Огромна смелост да устои на всичкия хейт срещу нея.
    Не се предавай, Диана, с теб сме!
  • 76 Хахаха

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "Бащата Вергов":

    Ами един ден един такъв, който мисли като теб, ще бушонират и неговата дъщеря!!! И ще се бием като примати!
  • 77 Тази е умствено увредена

    3 3 Отговор
    За да не бъдеш мижитурка трябва да лъжесвидетелстваш.

    Коментиран от #79

  • 78 Аре бегай

    5 3 Отговор

    До коментар #74 от "Бащата Вергов":

    Абе не ми го оправдавайте този Вергов, остави си жената и детето, ходи по любовници, млати ги и сега светец ще ми го изкарвате!
    Той ако беше свестен и отговорен съпруг и баща, щеше да си гледа семейството!
    Аман от фалшиви моралисти!
  • 79 Ами не е така

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Тази е умствено увредена":

    Вече 4-ма души са казали истината, че е имало такъв инцидент и са ги включили в някакъв фалшив списък без те да знаят, че нищо не са видели, а те са видели!
  • 80 Пена

    4 2 Отговор
    Извергов ,
    Не ти го пожелавам, ама сещай се - имаш дъщеря.
    Знай че за всичко има възвръщаемост или
    ВЪЗМЕЗДИЕ
    Така че първо се покай за греховете към семейството си и към колежката си.
    С най добри чувства!
  • 81 Диана

    1 2 Отговор
    Пиша това в твоя подкрепа. Знам, че в момента си под много голям натиск. Дръж се, опитай се да не обръщаш внимание на глутниците неосведомени хора, които не могат да свържат две с две. Пресата от гнилата индустрия е много голяма. Хората няма да се ориентират правилно. Склонни са да защитават силните, без значение дали те са сгрешили.
  • 82 Разумен

    2 4 Отговор
    Вергов да се извини на Диана Димитрова публично и да престане да лъже обществото и да кара колегите си да лъжат в негова полза!
  • 83 Коя жена у ред

    3 2 Отговор
    Има такъв речник!!!

    Коментиран от #92

  • 84 Истината!!!

    3 4 Отговор
    Заради такива малоумници, които толерират насилието над жени или си затварят очите, статистиката показва, че всеки ден: 7 жени и 3 деца биват бити, насилвани и обиждани от съпрузите , партньорите и бащите си.
    В България статистиката за домашното насилие над жени е страшна!
  • 85 Психолог

    2 4 Отговор
    Насилниците: вменяване на чувство за вина у жертвата!!!
    В повечето случаи, макар и доброжелателно и несъзнателно по един или друг начин, хората намекват или казват на жертвата, че тя е виновна за случилото и се!!!
    Отричането и премълчаването на насилието е отричане и премълчаване на нашата собствена злина и агресивност. Обикновено хората говорят за насилието като се дистанцират от него.
  • 86 Мдаа

    2 3 Отговор

    До коментар #74 от "Бащата Вергов":

    Опитваме се да ги отдалечим насилието от себе си, като обвиняваме жертвата в предизвикване на насилието, а извършителя оправдаваме.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Съд до дупка!

    1 5 Отговор

    До коментар #88 от "Тук да не е народен съд инициран от куку":

    Съд за ИзВергов!

    Коментиран от #91

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Съд до дупка!

    1 5 Отговор

    До коментар #83 от "Коя жена у ред":

    Съд за ИзВергов!
    Публично да се показват насилниците, не ги крийте, така ги поощрявате да извършват насилие отново и отново!
    Колко убити жени има от своите партньори, защото толерирате насилието и обвинявате жертвите!

    Коментиран от #93

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Само гледайте

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "Тук да не е народен съд инициран от куку":

    Открити са достатъчно доказателства и ще го осъдят ИзВергов! Има свидетели!

    Коментиран от #96

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Хахаха

    2 2 Отговор
    ИзВергов падна в канала.
  • 98 Ген. Гурко

    1 2 Отговор
    Дианче, харесваш ми сладурано и бих те утешил, но при така създалата се обществена нагласа и особено след многото злоупотреби с миту-то, е по добре да успокоиш топката поне временно. За твое добро го казвам.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Това са тримата смелчаци да кажат истина

    2 0 Отговор
    "Казвам се Михаил Чехларов...но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия...До тук сме трима, които имаха доблестта да не забравят удобно."

    "Казвам се Стефан Геков...В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя... ТВЪРДИ се, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините под очите ѝ."

    "Грета Манчева - главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред Криминална полиция СДВР.".
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Призив!

    1 4 Отговор
    Трябва да спре безнаказаността на насилието над жените!
  • 103 Ти си лъжец!

    1 1 Отговор

    До коментар #101 от "Вулгарна актриса не уважава прокуратура":

    Все още съществуват негативни стереотипи, липса на достатъчна институционална подкрепа и законова гаранция у нас, които подкопават започналите усилия на национално ниво и са причина за по-ниската степен на наказателно преследване или отпадане на дела от наказателноправната система.
  • 104 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Куку актрисата не уважава прокуратурата":

    Жертвите не получават навременна защита и подкрепа по време на фазата на разследването и по време на съдебното производство, което има пряко отношение към възможността жените и момичетата да бъдат защитени от закона.
  • 105 ИзВергов ще е в списъка

    2 2 Отговор
    Предлага се и създаване на национална информационна система и национален регистър за случаите на насилие над жени.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Статистика

    2 0 Отговор
    По данни на МВР, жертвите на домашно насилие в България през първите 5 месеца на 2022г. са 4 пъти повече, отколкото полицията е регистрирала за цялата 2021 г.
  • 110 Защита на жените от насилие 🤚

    2 1 Отговор
    Жертвите на насилие не получават навременна защита и подкрепа по време на фазата на разследването и по време на съдебното производство, което има пряко отношение към възможността жените да бъдат защитени от закона.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Истината!!!

    3 1 Отговор

    До коментар #114 от "Тук да не е народен съд инициран от куку":

    Мащабите на насилие са неясни - често жените се страхуват да сигнализират за насилието, често на сигналите им не се обръща внимание (за да бъде повдигнато обвинение на мъжа насилник, е необходимо органите на реда поне три пъти да са получили сигнал), а понякога е и прекалено късно. На този фон делата за насилие в България са над 3000, но половината се прекратяват.
  • 118 22 жени убити от близки до тях мъже!

    2 0 Отговор
    Насилие обаче продължава да убива жени и заради широко затворените очи на държавните органи. Според данни от началото на 2022 г. най-малко 19 жени са изгубили живота си, убити от близки до тях мъже.
  • 119 да Насилието е Престъпление

    4 0 Отговор

    До коментар #115 от "Насилието е Престъпление":

    Но незачитането на прокуроско решение също е престъпление. "Не са открити достатъчно доказателства за извършено престъпление срещу Диана Димитрова и преписката по случая е прекратена. Това става ясно от постановление на Софийската районна прокуратура, която е отказала да образува дело по жалбата на актрисата"
  • 120 Малко си се объркала

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "Насилието е Престъпление":

    На 25 ноември е "не на насилието над жените"
  • 121 абе

    1 1 Отговор
    тази реве повече и от зеленски бре.
  • 122 Борбата е друга...

    4 1 Отговор
    Всичко се преувеличава с цел набиране на популярност и последователи за приемане и превръщане в норма-или нова нормалността на лгбт Истанбулската конвенция и вкарването ни в лоното на извращения от рода на 33 вида социални полове джендъри, впоследствие ядене на хлебарки и червеи за по хуманно отношение към животните, практикуване на педофилия и инцеста, защото го практикуват световни лидери като ДжоБайдън и така нататък все хубави либералниРазврасщеня на морала семейните, религиозните и народни ценности... Борбата ще става все по ожесточена и епична като знаем кои сатанисти дърпат конците
  • 123 Има ли прокурорско решение ?

    4 1 Отговор
    Прокуратурата е отказала да образува дело по жалбата на "медийната актриса". Сами си направете защо продължава да е толкова активна въпреки прокуроското решение, като е мълчала цели 5 години а сега и 5 дена няма интервал от медийните и изяви.
  • 124 Тази актриса

    2 2 Отговор
    Харесва жени.

    Коментиран от #125

  • 125 На всичкото отгоре,

    0 2 Отговор

    До коментар #124 от "Тази актриса":

    се прави на жена.
  • 126 Ужас

    2 3 Отговор
    Вергов е прелюбодеец, бияч и мухльо подлец
  • 127 Трудно е за коментар

    2 1 Отговор
    32 годишна жена още скачаща от морков на морков.
  • 128 Известните на "актрисата" а неизвестните

    2 1 Отговор
    Владо Карамазов, Беноа Марашел, Калин Терзийски, ....Това е начина и на живот, много мъже, без семейство/вече 32 годишна/ и да е по медиите, няма лоша реклама.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове