30 Март, 2023 22:24 953 31

Пред Паметника на Съединението „Левицата” закри предизборната си кампания

  • левицата-
  • пловдив-
  • съединение

Очакваме подкрепа за преодоляване на социалните неравенства и социалното разделение, заявиха от коалицията

Пред Паметника на Съединението „Левицата” закри предизборната си кампания - 1
Снимка: Нова ТВ

„Левицата” постави край на предизборната си кампания. Това се случи пред Паметника на Съединението в Пловдив. От коалицията посочиха, че са избрали мястото като символ на обединението на българския народ.

Пред своите симпатизанти кандидатите на „Левицата” заявиха, че страната отново е изправена пред огромно социално и национално разделение и то трябва да бъде преодоляно със средствата на парламентарната демокрация.

От „Левицата” ще се борят за работещи демократични институции и за справедливо заплащане на труда на българските граждани.

„Очакваме подкрепа за преодоляване на социалните неравенства и социалното разделение. За нов икономически и финансов курс на българската политика. За реформа в съдебната система, която да даде справедливост на българските граждани и да гарантира спокойствието, свободата и отстояването на конституционните ценности”, каза Валери Жаблянов - водач на листата на „Левицата” в Пловдив-град.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Москвича

    9 1 Отговор
    Левицата Вий сте ментето!
  • 2 Успех на Нинова срщу козяк-левицата

    6 4 Отговор
    ама аз ще метна на Копейкин с номер 3

    Коментиран от #5

  • 3 Александър Григориевич

    10 3 Отговор
    Левицата == БСП 2

    Поредният провален проект на Пчелата Мая.

    Под 4%

    Долу Поглед Инфо предатели!
  • 4 Русофил

    3 6 Отговор
    Гавра - руснаците, които са били против Съединението ползват паметника му за
    предизборната си кампания. Нагли бе. Спри руснака - иначе Сибир те чака.

    Коментиран от #6

  • 5 Русофил

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Успех на Нинова срщу козяк-левицата":

    Ти метни и едно одеало, че в Сибир е студено.
  • 6 телегледател

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Русофил":

    Само Републиканците! 🇺🇸 🤠
  • 7 Чудо на чудесата

    10 1 Отговор
    ‘Факти’ най-после да разрешат коментари под статия за Пчелата Мая и Левицата. Чудо на чудестата. Но какво да се каже за Мая и Левицата, най- добре нищо, щото хубаво не мога да се сетя. Претоплена манджа .
  • 8 мдаааа

    10 2 Отговор
    Ами ЛЕВАЦИТЕ май се наиграха... и приключиха!!!
  • 9 Набор 34

    4 1 Отговор
    Кой е тоя паметник, да не е Альошата. Утре като ги махнат тея паметници дека ще закривате?
  • 10 Милковица

    7 0 Отговор
    Мислех да гласувам за левицата, но като видях на 5 то място в листата за Плевен Милен Митков 150 кг яловак живее на село в наследствена къща с още 10 роднини ми стана лошо, какво да ми оправя тоя. те себе си не оправят.
  • 11 Левицата

    2 0 Отговор
    отдавна е закрила всякаква борба. Ха, ха!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Атанасов

    4 0 Отговор
    Вече три десетилетия от БСП се отронват фракции, движения и течения, регистрират се като партии или модните напоследък граждански платформи, силят се да влязат в парламента. И все уж в името на лявата идея, на по-съвременните ѝ варианти, на по-широкото ѝ представителство в Народното събрание, на по-големите шансове за реализацията ѝ. И все не успяват.

    Елементарно е защо. Когато се разтури къща, може с оцелелите тухли да се направи колиба, дори две, че и повече, но никога сграда с мащаба на разрушената. Още по-невъзможно е това, ако се събори само част от постройката.
  • 15 Вече дори

    3 0 Отговор
    историците се затрудняват да посочат колко точно партии се нароиха от БСП. По-лесно им е да отбележат, че за толкова време единствено партията на Александър Томов успя през 1997 г. да влезе самостоятелно в Народното събрание, и то за един мандат. В два-три случая отломките се добираха до парламентарно присъствие, но само за по няколко месеца. При всички останали опити, а те бяха многобройни, произлизащите от БСП формации не само не минаваха 4-процентова бариера, но и с жалките си нула цяло и нещо процента от гласовете не можеха да се класират дори за субсидия.

    Коментиран от #16

  • 16 Всичко това

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Вече дори":

    очертава безсмислието на подобни упражнения. Нито някой нюанс на лявата идея, на който толкова държи дадена политическа структура, смогва да завладее умовете на по-широчък кръг избиратели, нито пък модерните ѝ аспекти отнемат поне мъничка част от територията на традиционните възгледи.

    Новите формации се появяват като метеори и по същия начин изчезват или се спихват до жалки десети и дори стотни от процента.Сумарният ефект, всъщност - дефект, са намаляващите възможности да се отстояват интересите на бедните и средните слоеве.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Запознат

    4 0 Отговор
    Опиянени от тези социологически резултати, Мая Манолова и Дърдончева вече разпределяли постоянните комисии в Народното събрание и бодряшки окуражавали благодетелите им, че не са похарчили напразно милиони левове за този дето духа.
  • 19 Иван

    4 0 Отговор
    И за децата е ясно защо се излюпи новият евроатлантически запъртък, наречен гръмко “Левицата”.

    Той обединява “нови” милионери в стара свинска и агнешка кожа, които забогатяха стремглаво, бидейки с партиен билет на БСП, поради което бяха удобни за орталък за Костов, Кобурга, Доган, Пеевски и ГЕРБ - все сродни души евроатлантици, поддръжници на либералните и соросоидни ценности на многополовата физиология и ръкоделие, най-вече на принципа лява ръка десен джоб.

    Коментиран от #20

  • 20 Новите леви

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    евроатлантици не са нищо ново в българския политически фолклор, особено ако пишеш на листчета 500К, но не за качество и технология на телевизионни приемници особено, след като си обиколил целия полит пейзаж от “Мултигруп“ през БСП, до прегръдки и участие в кабинети на ГЕРБ, до кабинети с участието на костовите и прокопиевите сектанти и за завършек - с фалцетите на Хаджигенов и Арман - баш-майсторите на червения бояджилък пред руската амбасада.

    Все пак Дончева и Манолова явно са подсетили "Отровното дуо“ да сменят синята бака с боя с червена.

    Та тази нова лява муха щяла така да се окрупнява, че да погълне левия слон БСП, рече другарката Дончева, която пет пъти с пяна на устата повтори, че те са евроатлантическа левица, та да не би да не са ги чули от амбасадата на Херо и Джимката О’Браян.
  • 21 Готви се

    3 0 Отговор
    грандиозна фалшификация на изборите! Включени са всички врачки и баячки, гълъби, гугутки и други рожби на Политбюро отпреди 1989 г.

    Върви грандиозна офанзива на посолството на “Козяк” 18 за инсталиране на техните протежета ДБ-ПП-Слави-БВ и лъженови левици, като се привикват кметове, калинки от държавната администрация и преброителите.

    Много софтуерни напъни ни предстоят в изборния ден, като виждаме, с каква убеденост и самочувствие, тези политически покойници - лъжелевицата, ИТН и БВ, се готвят да законодателстват и в следващия парламент.

    Социологическите врачки и баячки са добре подплатени да подгряват материала.

    Само завършени наивници и небългари могат да пуснат гласа си за протежетата на Сорос, Лондон и Вашингтон, каквито са Костовите и Прокопиеви сектанти, радевият евроляв запъртък, Слави и несъстоятелният Янев!
  • 22 про про

    2 0 Отговор
    Румбата да не но фонтана.....
  • 23 Припомням

    2 0 Отговор
    Мая Манолова е станала национален омбудсман с помощта на Бойко Борисов и посредничеството на сестрата на олигарха Христо Ковачки – Красимира!

    Историята е достоверна и е разказана от човек, присъствала на срамните събития.

    Врътката започва на 30 Юли 2015 г. в стаята на БСП в парламента.

    Мая нервно крачи напред-назад, прехапала устни. Звъни мобилният ѝ телефон,след кратък разговор червеното острие на БСП на бегом се изнизва от стаята.

    Минути по късно се връща – нахлува видимо още по-напрегната и бързо набира по мобилния Красимира Ковачка, сестра на собственика на партията БДЦ – енергийният диктатор Христо Ковачки: „Бързо, Борисов ще откачи, вкарвай твоите да гласуват, Бойко обеща 14 души от ГЕРБ да не влязат в залата за гласуване, други 10 ще пуснат празна бюлетина…”

    Коментиран от #24

  • 24 А какво да кажем

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Припомням":

    за съратничката на Илия Павлов - Татяна Дончева...

    Не спират и не спират да драпат за властта тези ле шо яди.
  • 25 ХА-ХА

    2 0 Отговор
    "Шест ще са формациите в новия парламент. Тази прогноза направи изданието "Политико" в проучването си Poll of polls. Шестата формация вероятно ще е коалиция "Левицата!" на Мая Манолова и Румен Петков. Според данните на "Политико" те ще успеят да съберат 4% в неделя, колкото е бариерата за влизане в парламента."

    Е, няма другаде по света ТАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК!

    Наддаването продължава, драги зрители...

    Коментиран от #26, #29

  • 26 БГ гражданин

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "ХА-ХА":

    Имах някакви съмнения относно честността на изборите. Обаче след като Кирчо си призна, че има кодовете от машините вече ми е ясно, че изборите се манипулират на 100%.

    С една дума правят всичко възможно за успешна манипулация на изборите. Значи пак ще си нагласят процентите така както си искат.

    Е, тогава и аз ще гласувам, ама друг път. Когато тате ми купи колело.
  • 27 Готви се

    2 0 Отговор
    поредна машинна манипулация с броенето в “Информационно обслужване“ с подправени протоколи и оставката на заместник-министъра, отговорен за "Информационно обслужване“, е в потвърждение за такъв сценарий. Платените социолози промениха рязко врачуването, като изведнъж добавиха едни 10% на Козяк-коалицийката на Прокопи и Херо. Предупредиха и подопечните Борисов и Карадъйъ да не се напъват много-много в кампанията да не цъфнат в новата реколта по Магнитски и да накарат Гешев да събира багажа и да освободи терена за техен фаворит от партийните редици. Това беше и причината за посещението зад Океана на Кирчо и Кокорчо - изборните шмекерии и рекетьорският списък “Магнитски”, а главното - да се оплачат и извикат началниците да помагат..

    Коментиран от #28

  • 28 Наблюдател

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Готви се":

    Много софтуерни напъни ни предстоят в изборния ден, като виждаме, с каква убеденост и самочувствие, тези политически покойници - левицата, ИТН и БВ, се готвят да законодателстват и в следващия парламент.

    Социологическите врачки и баячки са добре подплатени да подгряват материала.

    Само завършени наивници и небългари могат да пуснат гласа си за протежетата на Сорос, Лондон и Вашингтон, каквито са Костовите и Прокопиеви сектанти, радевият еврозапъртък, Слави и несъстоятелният Янев!
  • 29 Анализатор

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "ХА-ХА":

    Действителният резултат на 3 април рано сутринта ще са си петте основни партии в парламента, като решаваща за съставяне на непартиен кабинет с подкрепа на ГЕРБ и ДПС ще е групата от около 19-20 души на БСП в новото Народно събрание, за чиято добра кампания единствено Корнелия, заместникът й Атанас Зафиров и няколко десетки местни кметове на малки общини имат заслуга.

    Радевите корупционери си работят активно с тях и по общини и на централно ниво. Лъжата с вдигнатия юрук срещу корупцията мултиплицира в башибозушко комисионерствате, рекет и кадруване, съвместно с “Дондуков“ 1 и 2 и старите мулташки схеми в енергетиката, ВИК сектора, земеделието, икономиката, екологията, а да не говорим за контрабандата и дедесарите.

    Коментиран от #30

  • 30 На 2 април

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Анализатор":

    към 22:30 часа ще има много мераклии с мокри кърпи на челата, особено сред кандидатите за депутати на Янев, Манолова и Слави, както и за спонсорите и лобитата им от “Дондуков“ 2.
    Единствено доволни от тях ще са т.нар. социолози, врачки и баячки, които с радост им вземат парите и ги къпят до последно как били на косъм, милиметър и на една ръка разстояние от заветните 4%.
  • 31 Ивайло

    1 0 Отговор
    Радев следва да отговори колко десетки милиона евро е давачката в неговите и на подчинените му съветници чекмеджета и Ушев и Копринков ли са новите касиери на тяхното евроатлантическо ГМО, наречено "Левицата”. И тъй, като гръмко се борят с ПП-тата и Руди, дали техни водачи на листи са получили консултантски грантове по 25-30 000 лв. от четворната коалиция, която сега Манолова и Дончева громят на приказки?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове