Last news in Fakti

1 Април, 2023 20:04 3 079 18

Братът на загиналия Емил Боев: Сега ми остава единствено да го обичам

  • емил боев-
  • загинал-
  • мерки

Споделяхме страстта да ремонтираме и да създаваме с ръцете си

Братът на загиналия Емил Боев: Сега ми остава единствено да го обичам - 1
Снимка: Фейсбук

"Пиша с доста натежало сърце и изморен ум, защото се чувствам задължен към Емил и към всички, които дадоха толкова много по това да го намерим. Емил бе намерен преди два дни, привечер в езеро. По стечение на незнайни за мен обстоятелства, с баща ми и майка ми разбрахме в късната вечер. Тръгнахме с баща ми и с огромна молба към всички замесени органи искахме да се уверим сами дали това наистина е той - бяхме допуснати. Видяхме го, и се уверихме. От тоя момент нататък всичко е мъгла".

Това написа братът на Емил Боев - Мартин във Facebook. Припомняме, че тялото на Емил Боев бе намерено в четвъртък вечерта в шламохранилище в Перник. Младежът бе издирван от 62 дни - от 27 януари, когато изчезна, докато бил на фестивала “Сурва" в миньорския град.

Ето и останалата част от публикацията на Мартин Боев в социалната мрежа:

"Аз съм човек който винаги се опитва да гледа нещата от ъгъл в който оценявам това което имам, а не се унищожавам от това което нямам. Въпреки че е невъзможно в момента, аз все пак ще завърша с това което съм имал - а именно такъв скъп брат едни цели 25 години. Не се възползвах както трябваше и както сега непрестанно ми се иска от това, но въпреки всичко споделихме толкова ценни мигове, като това с татко и него да посетим с кану едно много малко заливче в Гърция, да ходим на пикници заедно, помня как го взех в ръце да поскачаме заедно на концерт на Металика, беше супер малък и не виждаше какво става на сцената, с някъв дюнер в ръката дето целия се посипа по мен.

Споделяхме страстта да ремонтираме и да създаваме с ръцете си и тримата - всеки по неговия си начин, и тримата споделяхме един с друг творения, планове, умения, инструменти. Остава ми сега единствено да го обичам, и да се моля че е с мен постоянно, да се моля и надявам че не се е мъчил в момента си на преминаване. Никога повече не бих искал да се чувства, където и да е, че е сам в тъмното, защото няма да е. Благодаря ти че си ми брат Емиле, завинаги ще сме, ще трябва да се почакаме още малко, да се видим, но ще се видим пак, обещавам ти.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патето Яки

    30 2 Отговор
    много мъка
  • 2 ¹19008е

    27 3 Отговор
    Тъжна и тягостна история но за съжаление такава е днешната действителност, хората пропиляват живота си търсейки удоволствия но все са незадоволителни единствено хора само Господ Исус Христос може да задоволи всички и всичко защото е готов да ви прощава когато потърсите прошка и да ви даде Живата вода която ще засити всичките ви нужди
  • 3 Механик

    50 11 Отговор
    Когато човек скърби, той скърби тихо. Той не афишира скръбта си. Ние не скърбим,, за да ни видят другите колко много скърбим. Ако го правим така, че да се разчува, значи нещо на пиар го изкарваме.
    Примери много. Като почнем с "момичето до Теофил (не помня дали не беше Теофан). минем през "жената до" оня дето със захарна болест и разклатено здраве реши да качва Хималайите и стигнем до разни други занайни и незнайни "хора до..некойси".
    Момче! Ако цениш паметта на брат си, не се афиширай! Само полираните от толерастия мозъци ще те аплодират. Нормалните хора ще гледат на теб странно!
    Бог да прости момчето! Каквото и да е станало, то е станало и няма да го върнем!

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Откровен

    16 6 Отговор
    Сбъркана работа....ген или...възпитание...
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    Кураж господине
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Странно ,

    12 3 Отговор
    че той като ли , че се дистанцира , поне в медиите , от скръбта на семейството , а индивидуално споделя трагедията с брат му !
  • 8 1245677

    31 3 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Миме не се осъжда човек който скърби всеки скърби по свой си начин, може да му съчустваме ако сме хора ако сме злобни и алчни човеци по добре да замълчите, ще ви сметнат за умни, нищо лично
  • 9 Всеки ден

    18 2 Отговор
    Някой и нещо умира и друго се ражда ,това е живота
  • 10 Бог да проти момчето

    21 2 Отговор
    А за някой отдолу две думи само моля. Казано е не съдете ближния си защото с каквато мяра съдите с такава ще бъдете съдени всеки скърби за себе си и негховата душа се мъчи сега не вашите та споко със преценките ви
  • 11 Име

    6 3 Отговор
    Като някакво проклятие е - ужас.
  • 12 Пича с москвича

    6 2 Отговор
    И спри дрогата
  • 13 бог да го прости момчето

    9 2 Отговор
    спомням си за случая когато изчезна тогава нрат му каза че отишъл да си пречисти главата че нещо не му било добре … явно момчето е имало проблеми за които не е казвало и не е издържал само незнам сега защо не го споменават това с пречистването на главата?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 просто коментар

    8 3 Отговор
    никой ли не усеща че нещо не ни се казва докрай.
    на Сурва / бяхме и двата дни - яко / да се забиеш у тинята
    не е логично
  • 17 кочо

    11 3 Отговор
    И тука са се намерили идиоти да коментират и да се подиграват с човешката болка.
    Нямат равни хората по завист и злоба и злорадство жалко е, но поне уважавайте мъртвите !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове