Last news in Fakti

5 Април, 2023 22:06 8 307 11

НАП предлага на търг евтини лодки и бижута

  • нап-
  • търг-
  • продажба-
  • лодки-
  • бижута

В портала на агенцията най-много са предложенията за продажба на стари автомобили, като има такива, които са на над 30 години

НАП предлага на търг евтини лодки и бижута - 1

Търгове за продажба на лодки на цената на кило кашкавал обяви Националната агенция за приходите (НАП). На страницата с продажбите на конфискувано имущество заради неплатени задължения има предложения за три лодки. Най-евтина е с първоначална цена от 30 лева, пише „Телеграф“.

Има друга, която е синя, за 37 лева, а най-скъпата е 40 лева и е с дължина 4 метра. Имуществото е отнето след наказателно постановление на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Плавателните съдове се намират в Бургас.

Рибарска лодка на известна японска компания пък е най-скъпата от предлаганите от НАП. Цената ѝ е 812 лева, но ако има желаещи, може и да се увеличи. Двигателят е с 5 конски сили, а дължината на лодката е 6,4 метра.

Накити

Желаещите да се сдобият със златни и сребърни бижута на по-ниски цени могат да се включат в търговете на приходната агенция. В момента са обявени златни бижута и накити, както и такива от сребро на обща стойност над 170 000 лева. Всеки кандидат може да се запознае подробно с вещите, които са обявени в търговете, като те са описани както за вида, така и за материала и тежестта на бижуто.

Цените на вещите със статут несъюзни са без включени ДДС, митни сборове и други вземания. Те са дължими и се заплащат от купувача.

Техника

В портала на НАП най-много са предложенията за продажба на стари автомобили, като има такива, които са на над 30 години.

Сред обявите са и такива за земеделска техника, както и земя. Например в момента се търси кандидат да купи сеялка, като първоначалната ѝ цена е 17 600 лева. Освен за земеделски бизнес се предлага оборудване и за шивашки цех. Продават се шевни машини и гладачна техника, необходима за производство на облекла.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 допълнение

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лорда":

    не си написал

    - ПЕДАЛНА
  • 3 Уса

    19 1 Отговор
    Много скоро хиляди имоти ще се дават на търг на смешно ниски цени.Инвеститори няма и балъците свършиха кризата ще се задълбочава
  • 4 НАП къде са парите при тази инфлация

    22 0 Отговор
    Приходите трябва да са доста над 30 % нагоре, но май краденето и рекета по ви вървят! НАП вие сте една организация за рекет и изнудване!
  • 5 Фен"

    16 0 Отговор
    И без евтинията на НАП ще мина. Прокълната стока не ми трябва. А за собственика на закупения от НАП автомобил без двигател какво ново, върнаха ли му парите на човека?
  • 6 коко

    22 0 Отговор
    От Бойко тръгна наклона НАП да се бъзикат с обикновените хора и да им се правят на интересни.
    После оня от Еконта бившия министър се бъзика с обикновените хора при 5-10к оборот ти звънят от НАП да те разпитват и по преценка привикват. Това не е нормална държава и затова НАП да си продават прокълнатата стока както каза колегата на други! Кога хванат измамниците за милиони тогава ще ги призная и уважавам, но те гонят хората за няколко хиляди лева което е срамота ! ! !

    Коментиран от #8

  • 7 иван костов

    13 0 Отговор
    Естествено става въпрос за ментета, които са ги пробутали на НАП и те се опитват да ги разтикат!Никой няма са им се върже! С лодките нещата са по сложни , отиват към удавяне на простите вечни данъкоплатци!
    Хубавото,е че за НАП и морето, винаги може съчини песен, красива песен, може да се включи милицията, Месечината, Брендо и още много институции от развлекателния жанр!
  • 8 да питам

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "коко":

    И що требе да пишеш от неколко Ника едно и също ?!

    Коментиран от #10

  • 9 Катюша

    8 3 Отговор
    Пуснете евтини рубли на търг, хората са жадни за тази валута.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове