Last news in Fakti

7 Май, 2023 14:09 2 425 24

Карадайъ разкри дали предстои лидерска среща

  • мустафа карадайъ-
  • дпс-
  • лидерска среща-
  • правителство

Хората искали редовно правителство

Карадайъ разкри дали предстои лидерска среща - 1
Снимка: БГНЕС

"Лидерската среща предстои, но видяхме, че, друга лидерска среща се проведе без да произведе продукт. Кога и къде ще бъде лидерската среща – времето ще го покаже".

Това посочи в село Караманци председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Според него , предаде репортер на "Фокус". Според него хората искат редовно правителство.

"Ние мислим, че трябва да има правителство, и това нещо го повтаряме вече 2 години. Подкрепено от ДПС - ДПС да бъде част от мнозинството, което ще излъчи правителство. За да има стабилност и сигурност. Не бих казал, че не се споменава ДПС. Напротив, ние бяхме на среща и разговори. Това, което на първо място е нужно в страната, при тази ситуация от днешна гледна точка на база това, което се случи в последните две години, за да бъдем в тази политическа криза, след всичките кризи, които бяха след ковид кризата, ние трябва да преодолеем тази политическа криза", каза Мустафа Карадайъ.

Лидерът на ДПС смята, че четвъртата политическа сила в рамките на 49-ото НС трябва да бъде част от бъдещото управление на страната.

Карадайъ обясни, че хората искат редовна власт, която да овладее кризите.

"Това, което хората ни казаха преди изборите, а и след тях, е, че искат да има редовно правителство, независимо дали са гласували за ДПС или не са гласували за ДПС. Това е основната тема, защото хората се вълнуват от инфлацията, от високите цени, несигурните работни места и неадекватните доходи в тази ситуация. Те очакват час по-скоро решение на проблемите си", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефенди

    12 5 Отговор
    кармаза амджик
  • 2 Русофил

    15 5 Отговор
    На срещата ще бъдат обсъдени плановете на двамата лидери: единият за по-големи сакове
    на другият за повече летящи чинии.
  • 3 Любопитен

    21 4 Отговор
    Откога козарчето, дето е слуга на сокола стана лидер? Сокола му е лидер, този е кукла на конци!
  • 4 Гост

    20 5 Отговор
    Няма ли най-после да си ходи в prarodinata?
  • 5 Голата истина

    15 5 Отговор
    Тоя баш българин ли ще ни оправя
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Асан

    17 3 Отговор
    Библиотекарския институт се активизира..ще полудеят Бог да пази България.
  • 8 Карадайя

    20 3 Отговор
    направете мандатност на депутатите си, махнете намагнитения престъпник, както и всички стари крадци - Данчо ментата, Аталай енерго крадеца, Хамид Хамид мафиота, и се разпуснете като етническа партия.
  • 9 пожелание

    14 2 Отговор
    Най-добре е да отидеш към Анадола и там да станеш викач на местният дерибей !!
  • 10 Начо

    3 16 Отговор
    Най разумната партия която прави най много за хората

    Коментиран от #12

  • 11 дядо Стоян

    14 4 Отговор
    Оставете ги герб-бсп-дпс да си сложат въжето..Моля Ви....полудяли са И Бог да пази България.

    Коментиран от #20

  • 12 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Начо":

    А за другите, които не са от нейните хора?
  • 13 ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

    12 2 Отговор
    Кой му даде право на този да се изказва от името на "хората"? Кои са тези хора бе господинчо, които искали редовно правителсто? Ето аз съм един човек от народа и не искам да се създава правителство от никой от тези "избраните". Какво му е на сегашното правителство? На мен не ми пречи, но щом толкова рипате, значи на вас не ви е удобно нещо? Май огладняхте и се размечтахте да участвате в правителството, че пак да загладите косъма? Този първо да се научи да говори правилен български, посре ясно и категорично да заяви, ама с пълно гърло, а не с половин уста коя му е Родината и дали това е България, да се премахнат новините на турски език и не напоследно място да го чуе цяла България като рецитира стихотворението "Аз съм българче" на Иван Вазов.
  • 14 хммм

    15 2 Отговор
    То ако ще е правителство ГЕПП по-добре без него..
  • 15 Балабанов

    9 0 Отговор
    Карадайъ българският народ ще ни бие но нас повеч.
  • 16 Недоумяващ

    14 2 Отговор
    Какво решение може да предложи ДПС с един намагнитен депутат на първия ред и далавераджии като Цонев и Аталай? Тези няма да направят съдебна реформа, а по-скоро ще защитават Гешев докрай.
  • 17 Гост

    10 2 Отговор
    "Циркаджии"
  • 18 Верно ли ?

    11 1 Отговор
    Тиквата нали каза,че всяка седмица се чувал и виждал с Царя и Доган,да му дават акъл.Така,че тия са ясни.
  • 19 Красимир Петров

    14 3 Отговор
    33 години не се появи един истински Българин който да предложи забрана на мафиотската структура ДПС.Абсолютно всички управлявали България са били зависими от Доган.
  • 20 Стършел

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "дядо Стоян":

    Те, че не са академици е ясно! Но не са и толкова глупави-по-скоро са хитреци по байтошовски! ББ вече се изказа по тая тема и от там се разбра, че кроят пак задкулисни далаверки с тях, но едните да спасят кожите си, а другите да не излизат от кацата с мед. То затова не са и нужни договорки, на тези мушмороци всичко им е ясно и затова имат еднакви интереси.
  • 21 кочо чистеменски

    4 0 Отговор
    Кара,помашко еничарско герберско престъпно
    говедо.КОИ хора искат редовно правителство ,освен ОПГ ГерБКасксету и ДПС които разграбиха Държавата и обезкостиха българските институции като назначиха собствеини бандити ,престъпници и мутри В съдА и прокуратурата.Проклятието на държавата не може и нетрябва да участва в управленитне и в съдбините на българската държава

    Коментиран от #23

  • 22 Тошко

    2 2 Отговор
    Крайно време е Радев да не се държи като ощипана мома, а да даде третия мандат на ДПС, вместо на любимата му Нинова!
  • 23 Вида

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "кочо чистеменски":

    Долу военолюбците от ПП, ДБ, Възраждане! Това е най-долния измет на Нова България. Такива мушеници не сме имали от създаването си цели 1,300 години!
  • 24 КПСС БКП

    3 0 Отговор
    Скоро ДПС ще стане първа политическа сила и еднолично ще управлява България ! И без това джамиите вече са повече от църквите, цели градове вече говоряат само на турски ! Сваляйте гащи българи !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове