Last news in Fakti

5 Юли, 2023 16:40 3 551 71

Николай Витанов: Зеленски щял да идва - абе вършете си бизнеса тихо

  • проф. николай витанов-
  • политика-
  • война

Зад кулисите – кланови битки за надмощие. Следва обаче, леко затишие в рязането на глави. Причина – има общо наше дело – де си спасим имунитетите. И гледате как се движи нашето дело, на италиански – Cosa nostra

Николай Витанов: Зеленски щял да идва - абе вършете си бизнеса тихо - 1

Проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за политиката и войната за 05 юли 2023 г. в своя Facebook профил:

Днес по-накратичко.

У нас. На политическата сцена – Кукленото шоу. Сценката за днес – ще идва ли Зеленски в България или няма да идва. Как беше оная народна песен – има-а-а-а, нема-а-а..... народът трябва да се заглавиква. Следващата сценка вече се подготвя – комисия за имунитетите. Досущ по сценария от записа. Както и да е, приятно гледане. Ако вземе да дойде Зеленски в България, ще коментирам.

Зад кулисите – кланови битки за надмощие. Следва обаче, леко затишие в рязането на глави. Причина – има общо наше дело – де си спасим имунитетите. И гледате как се движи нашето дело, на италиански – Cosa nostra. Трябва ли ви още коментар? Гледайте.

По света. Франция – пълен провал на имиграционната и интеграционната политика. Сегашните изцепки биха всякакви рекорди по запалени коли, количество арестувани, ограбени магазини и тъй нататък. И все по-лошо ще става. Кой го е предсказал ли? Първо дядо Малтус, после и дядо Маркс. Поука за нас? Ориентацията на вектора на имиграционната и демографска политика на Франция и на Европейския съюз е погрешна. Затова траекторията на френската и европейската социална система върви към област в социалното пространство, свързана с голямо пилеене на енергия. Ние трябва така да насочим ориентацията на нашите вектори, че да избегнем тази област. Но за целта, трябва да си спомним, че човекът е гръбначно същество и има една дума, която се казва – НЕ. Ако обаче тия, ето трябва да провеждат политиката са безгръбначни йесмени, нищо добре не ни чака. Въпросът е – а безгръбначни йесмени ли са? Отговаряйте си сами.

Да си припомняме ли кой съм аз, че да ви пиша такива неща? Хайде да припомним – аз съм този (виж картинката с книжката)

Войната.

Върви си според прогнозата. Юрдеците почнаха да забравят, че прогнозата беше направена мно-о-о-о-го преди да започне Големият юруш. И тя беше – тримесечен голям юруш със запек на юруша през първия месец. Очаквани загуби на украинската армия за първите 2 месеца на юруша - - 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива сила.

Днес е ден 55 от Големият юруш. Ден 24-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек - очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 264 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 264 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Друга индикация за запек - не е пробита дори първата руска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата "Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.

Чакаме Големият напън, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-сетне първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия юруш. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват успехи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Знаете, че съм силно разочарован от украинската армия. По това време трябваше вече да са пробили първата отбранителна линия и да се водят жестоки боеве на втората отбранителна линия. А то какво стана – прогнозите за загубите на украинската армия се изпълняват и преизпълняват, а първата отбранителна линия още не е пробита. Добре, ще почакам, ама почвам да си мисля нещо. И то е, че и прогнозата ми за третия месец на Големия юруш ще излезе вярна. А тя не е никак весела. За кого не е весела – припомнете си сами.

У нас- калпава пропаганда, купуване на фабрика на 8 септември 1944 г. И облайване на тиранозавъра с магарешки акцент.

Зеленски щял да идва. Абе вършете си бизнеса тихо, какво ще го разкарвате човека, само вдигате риска да му се случи нещо по пътя като на Залужни и Буданов (между другото, какво става с тях?). Ама не, трябва да се покаже, че българското магаре може да облайва като истинско куче. Полза? Никаква – всеки, като погледне накъде са наведени ориентационните вектори на българското магаре, веднага ще каже, че то ще облайва. Наведените вектори тласкат магарето към облайваща траектория. Приказва Витанов, че вместо да се програмира магарешкия мозък с програма за облайване, трябва да се препрограмира магарешкото ДНК, че да почне магарето да се трансформира поне в раптор, ама никой не слуша. Те даже не захапват, какво се опитвам да им кажа. Нали видяхте, какъв им е багажът – крякаме, че тоя бил фашист и оня бил фашист, а като ни наврат Адолф Хитлер под носа, не можем да познаем кой е.

Е хайде, щом е така, да идва Зеленски и да послушаме облайването. Не се съмнявайте, че тиранозавърът ще го забележи тоя път. Молядругарката ще помилва отличничето по главичката, ще го награди със снимка пред хлоратора и толкоз. А да, отличничето ще може да държи и реч – дълг, ценности и прочее. А над главата му ще капе слюнка, която то ще си мисли за дъжд и от слънцето ще го крие 14 метрова сянка, за която то ще си мисли, че е на бор.

Светът си се чупи, а ние магаросваме из него. Цаката на магаросването е да стоиш далече от тиранозаврите. Ние се навираме в устата им. Какво си мислите, че ще стане? Дано се разминем само с шутове.

Я да видим какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 345 дни

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 449 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Съвсем накрая, изпратиха ми банерче за последната ми статия. Ето го, за който още не е разбрал, че е излязла.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    31 57 Отговор
    БО клУК

    Коментиран от #47, #52

  • 2 Абе

    31 51 Отговор
    Умрели сме да му четем простотите на тоя!
  • 3 Абе, Витанов! Досега трябваше да си

    31 46 Отговор
    при бай Ставри, толкова народ побърка с тази епидемия, а сега се буташ там, където не ти е работа. Пенкилер! Пфу!

    Коментиран от #15

  • 4 честен ционист

    34 19 Отговор
    Нащо момче Витанката сефарда си бройка хонорара тихомълком и стиска палци за руснаците.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българин

    58 16 Отговор
    Да се организира гейпарад в чест на зеленски...

    Коментиран от #10, #14, #30

  • 7 Псевдоним

    21 19 Отговор
    Този си е сбъркал професията, трябвало е да стане поет и есеписец. Но на дилър е случил.
  • 8 Близач

    15 29 Отговор
    Watenkata отдавна лиже неподмитата п. путин
  • 9 Госあ

    43 13 Отговор
    Даже и Витанов не може да предвиди идването на зельо 😂 Иначе, евала ! Написано като за демократюрдеци

    Коментиран от #16

  • 10 КОТарАК

    5 30 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    ами то само московските г е й клубове ще напълнят Козлодуй
  • 11 аймаха

    4 11 Отговор
    дявола носи брада и къса пола.. носи и фалшива новина, защото е коза
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гориил

    2 28 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Необходимо е да се оскверни паметникът на Червената армия за пристигането на Зеленски.

    Коментиран от #53

  • 15 Госあ

    18 21 Отговор

    До коментар #3 от "Абе, Витанов! Досега трябваше да си":

    Прогнозите му за пандемията за съжаление бяха напълно адекватни. Много простолюдие си отиде и бори постковид синдроми. Аз и до днес си слагам маска в градския. Некъв плебей ме пита веднъж защо я нося, аз му отговорих - защото не мога да ви дишам простолюдието 😄

    Коментиран от #21, #44, #70

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 незнайко

    11 18 Отговор
    Този човек може ли да работи с ръцете си нещо ? Мисля, че не ! От неговите прогнози добри или лоши не е спечелила нито един ЛЕВ нашата страна а той е ПРОФЕСОР ! Защо ни занимава с неговите прогнози нямам идея ?
  • 18 Лаврентий Берия

    14 18 Отговор
    И ето, че сайта се включи с всички сили да отбранява путинофилския Редут! Попитах просто от къде вадите тея путинофилски псевдо-общественици? Някаква стръв за ВъZраждански маргинали или просто днес ви е ден?
  • 19 руззззНаци

    7 4 Отговор
    Боже, какъв...... Айде да иляди!

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лаврентий Берия

    9 16 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    Друго си е кога си путинофилска аристокрация 😂! Само не знам, не се ли сблъскват путинофилските ти напъни с тоя страх от Пандемията?! О, може пък да си от Ваксинираните ВъZрожденски Антиваксъри!

    Коментиран от #38

  • 22 Комира

    9 10 Отговор
    Тоз от всичко разбира ПРОФЕСОР Е. И Е ГРУЗИНЕЦ ИМЕТО МУ Е НИКОЛАДЗЕ РАЗБИРАЯШВИЛИ MUHAL GRANDE
  • 23 Цар Симеон

    11 15 Отговор
    Сериозно ли му пействате от ФБ писанията на тоя алкохолик???
  • 24 Лаврентий Берия

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "руззззНаци":

    По скоро да четири-иляди!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 васИк атанасова

    30 9 Отговор
    ЗЕЛЕНСКИ ИДВА ДА ПРОСИ ПАРИ
    ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД
    АМА ДА СИ ХОДИ ДА ПРОСИ ОТ АМЕРИКА ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ АНГЛИЯ ИТАЛИЯ
    А НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
    НАХАЛНИ УКРАИНЦИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПО НАХАЛНИ ХОРА ОТ ТЯХ

    Коментиран от #28

  • 27 ГОЛЯМ СИ

    17 5 Отговор
    ПРОФЕСОРЕ
  • 28 Лаврентий Берия

    3 11 Отговор

    До коментар #26 от "васИк атанасова":

    Видял си бе! Погледни се в огледалото. Виж и снимките от Хайнбоаз дето си сниман с некой братушка. Ако не, поне виж снимката на Вова Путин.
  • 29 Дрън дрън та пляс

    7 2 Отговор
    пари тука няма ,за кво ще идва ...

    Коментиран от #41

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Свършиха ли умните и интелигентни

    11 15 Отговор
    Пак пуснахте логореята на този самовлюбен русофилски "умник"!Не ставаш витанчо, много са ти разбъркани мислите, а и с тези юрдечки, кво искаш да кажеш, че си отдалеко дето говорят на меко!🤣🤣🤣
  • 32 Голям си

    20 9 Отговор
    Професоре! Господ здраве да ти дава! До тук прогнозите са ти абсолютно точни.
  • 33 Мда

    6 15 Отговор
    А бе как де що има глупак и плюе по Украйна?

    Коментиран от #34, #56

  • 34 Гориил

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Мда":

    Именно самоубийствените стъпки очаква Западът от България.
  • 35 Нико

    8 9 Отговор
    Рубладжията пак се изказва
  • 36 адаша

    6 4 Отговор
    Отново- Тоталния Наблюдател. В случая, факти имат чувство за хумор.
  • 37 Пак

    10 9 Отговор
    Пак трибуна на почитателя на путлер
  • 38 Госあ

    2 5 Отговор

    До коментар #21 от "Лаврентий Берия":

    Аз съм превъзходен човек. Аристокрацията е малко общо понятие.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 горски

    13 5 Отговор
    Истината ,когато не ни оттърва---боли. Как можете да мразите един човек , как може и да го обичате ...без да го познавате,без да ви е дал нещо,или ви е взел.Просто имате чувства,защото сте пристрастни към някакво събитие на 300км на север.Ако не сте пристрастни,ще търсите да чуете истината.Иначе ще се нагаждате да ви лъжат....и ще хабите психична енергия и време,ей за тоя дето духа.
    Витанов е с акъла си и прогнозите му се сбъдват,останалото е проблем на четящите...
  • 41 Споко

    1 6 Отговор

    До коментар #29 от "Дрън дрън та пляс":

    Има няма зеленият е длъжен да провери .Що пък да не дразним мечока с ганьо балкански.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 мдаа

    7 7 Отговор
    Това милиционерско плямпало какво го показвате - не е много за показване.
  • 44 Спомням си, че друга

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    песен пееше против ваксините. Политика, нали? Нищо лично.

    Коментиран от #50

  • 45 коzичката

    3 1 Отговор
    не е мърлена
  • 46 витанов математик

    3 3 Отговор
    в една координатна система с това няколко седмично правителство и някоя друга математическа трансформация трябваше да го предвидиш блiaд
  • 47 Българин

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Можеше и да не го казваш, всички знаем какъв си:)
  • 48 Хм Хм

    5 7 Отговор
    Този е най-големият спамер. Прогнозите му са по-зле от тези на Христо Стоичков и е невероятен фантазьор. Дано поне да може да смята, че все нещо трябва да се яде.
  • 49 този, Витанов, като държавен служител,

    5 4 Отговор
    разрешено ли му е от административните правила, да се занимава с политика. Орева орталъка с комунистическите си въжделения! Да напусне БАН и да се пробва, на политическото поприще!
  • 50 Госあ

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Спомням си, че друга":

    Ама наистина ли си спомняш ? Ще ти напомня, не съм ваксиниран заради монопола на експерименталните и съмнителни РНК ваксини. Санофи/ Пастьор не пуснаха своята протеинова, мислех да отида до Белград за китайска, но не се разкарвах до там. РНК ваксините са с ненужен риск и теоретичен и установен и нямат абсолютно никакво предимство, освен печалба.
  • 51 Ха ха ха

    5 3 Отговор
    Честата поява на този индивд , говори много лошо за психиятричния контрол ......
  • 52 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    ако се отнася за теб - да така е.
  • 53 Съвет

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гориил":

    дръж си ръцете на дирника, за да не бъдеш осквернен.
  • 54 Тоя пък

    4 4 Отговор
    Тоз само се изхожда, не знам в какво качество…нищо не позна до момента, ама си плямпа!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ами

    3 3 Отговор

    До коментар #33 от "Мда":

    аз няма да плюя, сабо ще ти пикая на Осрайната.

    Коментиран от #58

  • 57 Електра

    4 4 Отговор
    Ми като е пълно с рашистки предатели като тебе, и свършим със Крадеф, как да се пази тайна. В прецеденството, е щаба на КГБ, или не знаеш...
  • 58 Мда

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Ами":

    Поне не възразяваш, че си глу. Пак.
  • 59 Бай Шиле

    5 3 Отговор
    Добре, че него слушат Рашистите тоя глупак на държавна ясла, иначе с неговия юруш, вместо ликвидирани 230 000 рашиста, щях ада са тройно повече.
  • 60 !!!?

    4 1 Отговор
    Абе този математик може да си смята и наум, но една варварска Война, като тази, която Кремъл води в Украйна, не може да бъде тиха !!!?
  • 61 !!!?

    5 3 Отговор
    Абе този баш математик да не е Сатанист, та толкова садистично говори за многобройните жертви във варварската война на Путин в Украйна !
  • 62 Пълен нещастник

    4 0 Отговор
    прогнозираше кога орките ще спечелят войната
  • 63 ДЕФЕК ИРАНЕТО В УСТАТА НА ЗЕЛЕНСКИ Е

    1 1 Отговор
    ПОВЕЧЕ ОТ ЖЕЛАТЕЛНО !
  • 64 ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ СЕ КАНДИДАТЕРА ЗА

    2 1 Отговор
    КМЕТ НА СОФИЯ ДА ГЕ !
  • 65 май, вече никой не се сеща,

    5 2 Отговор
    че Витанов, всъщност, е математик............ толкова се е изюдило момчето.......................
  • 66 Ха ха ха

    4 2 Отговор
    Рубладжията професор пак се изказва
  • 67 бегаййй

    3 2 Отговор
    Докато има и един като тозУрод наречен учен никога няма да сме европейци.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    Ама верно ли си такъв голям интелектуалец, че чак ходиш с маска?
  • 71 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Хубаво е да показвате , такива физиономии..........Като на този папиломен....индивид!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове