Last news in Fakti

8 Юли, 2023 18:46 2 613 98

Доц. Стойчев: Нашият президент ще излезе по-голям путинист от самия Путин

  • стойчо стоев-
  • путин-
  • румен радев

Винаги съм се притеснявал от риториката на президенти, когато започнат да говорят за история и по кръчмарски, каза политологът

Доц. Стойчев: Нашият президент ще излезе по-голям путинист от самия Путин - 1

Възможно е президентът Румен Радев да бъде изолиран от неговите колеги от ЕС и НАТО. Причината е, че досега пътуванията му са били свързани с това, че той олицетворяваше изпълнителната власт заради служебните кабинети. С утвърждаването на новото парламентарно мнозинство, изпълнителната власт ще си вземе своите функции. Това коментира политологът Стойчо Стоев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS.

„Очаквам премиерът Денков, и външният министър Габриел да бъдат по-активни в пътуванията и да формират външната политика на България. Радев ще има международна активност, но доста по-свита”, обясни политологът.

Стойчев коментира тона на разговора между Румен Радев и Володимир Зеленски. Според Стойчев Радев се е опитал чисто електорално да говори на хората. „Той е политикът с най-висок рейтинг в страната, който има влияние върху това как тези избиратели формират своите позиции”, коментира Стойчев.

Според него ако президентът беше ориентиран към мира, още в началото на този конфликт той щеше да потърси отговор на въпроса: „Защо Русия не използва мирни средства за своите искания?”.

„Винаги съм се притеснявал от риториката на президенти и върховни главнокомандващи, когато започнат да говорят за история и то по кръчмарски. Путин говори по този начин. Не очаквах нашият президент да застава на такива абсурдни позиции. Казвам го в чисто човешки план, казвам го от позицията на убеден русофил. Нашият президент ще излезе по-голям путинист от самия Путин, за да продължава да стои на тази позиция”, заяви Стойчев.

По отношение на управляващото мнозинство у нас, Стойчев коментира, че визитата на Зеленски няма да изглади ли противоречията. Причината е, че те „до голяма степен съществуват за пред широката аудитория”, смята политологът.

„Партньорите в управляващата коалиция до голяма степен се разбират, те не се борят за територии, ясно е по отношение на местните избори кой къде ще е силен, кой къде ще спечели. ГЕРБ са оставили на ПП да поемат отговорност за изпълнителната власт. Докато Бойко Борисов доминира парламентарния дебат и парламентарната работа. Има баланс на присъствието, който отговаря на баланса на броя депутати, които имат”, каза Стойчев.

„Тези партии отдавна са убедени, че добронамереното им сътрудничество и общо управление е единственият полезен ход за тях, за политическото бъдеще и на двете формации.

Обществото сигурно се радва, че имаме най-накрая кабинет, подкрепен от адекватно мнозинство. Аз се уморих от кабинети на президента. Президентската власт е еднолична, не чухме нито веднъж обосновка на това, което се прави. А в момента за всеки един закон, за всяко едно назначение в парламента се задават въпрос, има дебати, оказва се публичен натиск”, коментира Стойчев.

Според него БСП с 20 депутати няма как да иска оставката на военния министър. „Като имаш 20 депутати и си социалистическа партия, говори за социални политики”, каза Стоев. „Нинова успя да превърне БСП от партия в лидерски проект, да обвърже битието на партията с личното си битие”, смята Стоев.

Той коментира и кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София. Според него победата му не е сигурна.

„Когато Бойко Борисов за първи път се кандидатира за кмет на София, той беше в апогея на своята популярност. Но тогава той ходи на балотаж. Колкото и да изглежда София „синя”, може да донесе изненади”, смята Стоев. По думите му като цяло местните избори в големите градове са непредсказуеми, а социолозите рядко правят общински извадки.

Стойчев коментира и проекта на Иван Гешев.

„Според мен би бил доста по-печелиш като кандидат и като нов политик, ако говори за проблемите, свързани с битовата престъпност, нещата от неговата кариера като главен прокурор, отколкото ако говори за олигарсите, приватизацията и хората, които откраднаха националното богатство - тема, която доста дълго време беше експлоатирана от различен тип политици”, каза Стойчев.

Запитан дали Гешев ще се опита да вземе от електората на ГЕРБ, Стойчев каза, че бившият главен прокурор няма потенциал, за да вземе от тези гласове.

„След толкова избори, ГЕРБ бяха под много силен натиск отвсякъде, тези гласоподаватели запазиха своята лоялност към ГЕРБ. Те по-скоро приемат Гешев като част от това, срещу което всички протестираха и се бореха”, смята Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Донки Хот и Сан Чопанса

    111 16 Отговор
    Тоя "политолог" може да си изяде политологическата диплома

    Коментиран от #14, #21, #56, #70

  • 2 Пич

    111 19 Отговор
    Един мъж остана в тази държава , и всички подлоги му се нахвърлят !!! Сигурно защото се срамуват , че са подлоги , а мечтаят да са мъже !!!

    Коментиран от #77

  • 3 Голата истина

    104 12 Отговор
    Бойко пусна лизач номер 1 пълен провал е това мъжле на снимката
  • 4 Българка

    17 55 Отговор
    Не съм вярвала, че ще одобря позиция на показващия средни пръсти......

    Коментиран от #18, #27

  • 5 12343211

    66 11 Отговор
    Радев няма избор, трябва да бъде националист.
  • 6 Изтървахме те тогава

    63 7 Отговор
    Тебе при блокадата по време на протестите
    трябваше да те извлечеме от джипа и бонус
    ама...
  • 7 Русофил

    16 80 Отговор
    Скритата руска лимонка Радев е обещал Варна на концесия на Пу.

    Коментиран от #11, #26

  • 8 Хитрото

    65 11 Отговор
    А на теб Президента ще ти опу......мазната гербаджийска филия.
  • 9 Толкова сте жалки

    84 11 Отговор
    и гнусни всички грантаджийски лъжци, лазещи в краката на Радев с лъжите си! Няма Путин, няма Русия! Има ИСТИНА! А тя е, че жалките отпадъци кирил петков и асен василев, са национални предатели! А това значи, че ПП и ДБ са вражески партии на България! Точно и ясно! А сега нека се гърчат в помия за Путин, мутин, марсианци и не знам си каква тъпотии! Продажници гнусни! Целият отпадък на България се е събрал в ОПГ-то ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 10 извод

    72 8 Отговор
    пази боже от такива доценти и достотинковци...
  • 11 Автото

    33 3 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Май и ти не си ходил в Сибир да провериш концесиите?

    Коментиран от #25

  • 12 🇧🇬🇪🇺💯

    48 3 Отговор
    Българите винаги са били по големи католици от Папата нищо че са православни?
    Българската Територия е Колония в която всичко върви, важното е Олигархията да е в крак с политическата мода, независимо каква е тя?
  • 13 Панов

    10 41 Отговор
    Нашия си е по-голям Путинист от Путин (Нашия е Кобургски Пуцар)

    Коментиран от #75

  • 14 Умен

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Донки Хот и Сан Чопанса":

    Патологическата по - точно и не да я изяде , ами да се я завре в ........
  • 15 Ами че то

    13 46 Отговор
    от ясно по ясно Радеф е загрижен за БЪЛГАРИЯ да не дразним братушките че лошо ни се пише, Страх лозе пази А пък трябва да оправдае доверието гласувано му от Митрофанова и Решетников
  • 16 Тимур от Средна гора

    56 8 Отговор
    Ти ще излезнеш по-голем тиквеник от Тиквата.
  • 17 Иван от Троян

    66 7 Отговор
    Не нашия президент ще излезе единствения човек който не иска да има радиация от аец запорожие , който не иска да иам 3-та св война и който си обича СОБСТВЕНИЯ народ .За сведение и никой НИКОГА,НИКОГА няма да иска да напада нашата страна също за сведение ,и последно Путин НИКОГА ,НИКОГА НЯМА ДА ЗАВЛАДЯВА ИЛИ БОМБАНДИРА ДРУГА СТРАНА ако не го нападнат него първи ,А че влезе в укрито защото фашагите убиваха руснаци и света спеше по това време и не взе мерки .Последно няма украйна или ссср или казано иначе тя е част и винаги ще бъде от РУСИЯ .

    Коментиран от #94

  • 18 Явно

    28 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Обичаш средни пръсти особено с крем
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Радев е български президент!

    64 9 Отговор
    Нито е на Украйна! , нито е на Русия! И като такъв защитава българският интерес!
  • 21 Моряка

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Донки Хот и Сан Чопанса":

    По добре да си я набута ,сящаш се къде.
  • 22 ЕХЪ БЕ

    50 7 Отговор
    ДОЦЕНТЕ ТИ СИ Г-Н НИКОЙ В ТАЯ ДРАМА А ПРЕЗИДЕНТА Е ИЗБРАН С ПОВЕЧЕ ОТ 55% ОТ БЪЛГАРИТЕ И ТОЧКА!
  • 23 Сандо

    4 38 Отговор
    Една хипотеза:след отстраняването на журналистите Радев с най-приятелски глас се обръща към зелената фланела и му обяснява,че нашият общ Началник така му е наредил,тъй като ще трябва да направи партия,която да отнеме гласовете на българите от партия Възраждане,защото видите ли,тя разваля добре подредения политически пейзаж.Президентът му казва,че се надява Зеления президент,като бивш артист,да се е досетил за разиграното театро и че ще му прости своеволието и "неправилните" слова.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Русофил

    7 35 Отговор

    До коментар #11 от "Автото":

    Сибир е запазен за Си. След разпада за Пу ще остане Мурманск.
  • 26 Иван от Троя

    43 9 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Занеш ли кой е обещал Варна , Бургас на концесия кирчо , и василчо , те са обещали на посолството да си правят бази там и да мятат ръкети че да са по близко до конфликта .Козяк управлява българия от години .Те тровят земята и страната .
  • 27 Донки Хот и Сан Чопанса

    16 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Мда ,вие циганите ги разбирате тия работи
  • 28 Гого

    21 4 Отговор
    Какви са връзките на Васил Терзиев с Нексо?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ГОРСКИ

    42 10 Отговор
    Президента защитава държавата а вие кого защитавате голият просяк,от конфликта прерасна във война !!!!!! А МЕРКЕЛ И МАКРОН са виновни за тази война!!!!!!!!
  • 31 пешо

    34 8 Отговор
    на тия помиярчета кой им ги дава тия титли доцент
  • 32 Кръчмарски

    12 41 Отговор
    За съжаление, Радев не се отличава с интелигентност и обща култура. Той е овенен, посредствен , руски човек. Вярно е, че нивото му е като на кръчмар. А кръчмарите бяха галените деца на социализЪма.

    Коментиран от #46

  • 33 пешо

    28 4 Отговор
    диплома вземата на колене
  • 34 по спомен

    10 20 Отговор
    С ВАС СМЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

    що се обърнахте

    Коментиран от #42

  • 35 Стойо краварско марионетко, а вие

    37 8 Отговор
    Къде се позиционирате в говедарника?
  • 36 нпо агент

    28 8 Отговор
    Стойчев ти имаш запек на тиквата си..
  • 37 Неадекватни

    31 9 Отговор
    А вие сте по-неадекватни Байдънисти от самия ръкуващ се със себе си Байдън, но какъвто ви е лидера на който се кланят такива изветрели са и поддръжниците му.
  • 38 доценте

    36 9 Отговор
    ти си никой , Радев е все оше президент и е избран от повече от 55% от Българите!
  • 39 Малий

    8 18 Отговор
    Кашмер е бгпрезидента
  • 40 В наше село

    2 18 Отговор
    се твърди,че русите са говеда...вярно ли е това...не съм напускал селото 68 години и за това питам.
  • 41 Гого

    16 1 Отговор
    Не знаех, че Стойчев е гласувал за Радев?! хаха
  • 42 с кого си....????

    3 17 Отговор

    До коментар #34 от "по спомен":

    с тос дет кара самолет??Комшията завърши пилотските курсове и той може да кара вече самолет....аз съм с него!Станчо ще бъде кандидат президент,щот кара самолет...ама Станчо си купи а твоя цял живот я кара на муфта а ти му плащаш керосиня...

    Коментиран от #55

  • 43 абе

    25 8 Отговор
    тоя има ли още хора, дето да му слушат приказките!
    Един несъстоял се специалист ходи по студиата да си излива злобата от нещастния си животец! Горкия
  • 44 !!!?

    12 28 Отговор
    Кремълският парашутист Радев излезе по-голям путинист от Путин !!!?

    Коментиран от #53

  • 45 стойчев,

    30 7 Отговор
    а ти си по-зелен от зеления и по-байдън от бай дън! ерго, си на грантова паничка!
  • 46 щото

    19 7 Отговор

    До коментар #32 от "Кръчмарски":

    ББ блести с интелект, просто Кирчо си завоюва прозвището с интелект, а представителите на продажна България, пардон ДБ интелекта им стига да повтарят само опорки.
    Излиза, че 80% де..би..ли ги управляват най-баш интелигентните де..би..ли!
  • 47 Коко

    17 9 Отговор
    Трябваше да го пребият тогава на Ситняково тоя бок...
  • 48 ехааа как маже тоя

    20 6 Отговор
    имало дебати за всяко назначение ....а какво стана с референдума ...според тоя това незачитане волята на над 400 000 българие е демократично ??обществото било доволно от кабинета имал достатъчна подкрепа...тоя колко ли е имал по математика за да не пресметне , че за парламента гласуваха 40 % и това правителство се подкрепя от 50% от парламента...тоест правителството се подкрепя от няма и 20 % от всички избиратели !!! това си е узурпиране на властта и диктатура на малцинството над мнозинството
  • 49 Алфа херинга

    24 8 Отговор
    Какъв доцент е този мишок?
  • 50 факуса

    22 8 Отговор
    стойчев прочети какво си казал,неадекватникколко пъти да се инициират мирни спразумения,в минск се почна излъгаха,в турция се подписаха пак излъгаха,амнезия ли имаш или парите са ти важни,продажен си не си политолог

    Коментиран от #63

  • 51 Избирател

    29 8 Отговор
    Поредното грантаджийче на амбразурата да плюе по президента - само че за президента са гласували повече българи отколкото за всичките партии в парламента в момента - та това нищожество така плюе и по българите.

    Та до кога ще давате думата на такива нищожества.
  • 52 Кебапчиев

    9 25 Отговор
    Познавам един кръчмар, прост като гъбено семе, но има много пари, натрупани от далавери-неплащане на данъци, продажба на кебапчета от соя и др. подобни. Той държи в кухнята на ресторанта- мръсна, отвратителна, портрет на Радев, Това са кръчмарите, хлъзгави, хитри, мазни, коварни хора и много лакоми.Този има къща от 1200 кв.м., а е крайно прост, но нагъл и арогантен.А простите хора, които по-долу плюят по Стойчев, не обичат интелигенцията, така е в България от едно време.Прост народ, слаба държава.

    Коментиран от #59, #60, #74

  • 53 Антитрол

    25 8 Отговор

    До коментар #44 от "!!!?":

    Е друго си е като просто киро да продадеш България на господарите си отвъд океана - нали така ви учат в посолствоТо.
  • 54 Радев е номер 1

    28 9 Отговор
    Сам срещу всички и пак не могат да го сринат,отдавна България не е имала такъв политик.
  • 55 факуса

    19 7 Отговор

    До коментар #42 от "с кого си....????":

    а великия зелен президент още по на муфта,пращат му да го докарат и върнат,ама го имате за велик,ами то толкова ви е вътъка
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 президента

    24 8 Отговор
    добре му каза на комика, че предпочита да се говори за мир. Проблема е, че САЩ не искат мир, защото в мирно време няма такива печалби, каквито сега генерират, а и колонията ЕС също може да се осети и да се отърве от зависимостта, в която сама се вкара.
    Нашият президент демонстрира, че мисли за народа си.
    А на комика, бих казал, че той носи голяма вина за този конфликт с мераците за НАТО. Още по-престъпното е, че тази една година, реално комика хариза Украйна за полигон, да обрече съгражданите си да бъдат пушечно месо и усилено върви към край, в който съществуването на самата Украйна като държавата е под въпрос. Неговото не е борба за независимост и съхранение, а предателство пред народа му. Преговорите са единствения разумен начин да съхрани живота на много украинци, да съхрани Украйна като държава. Колкото повече слуша господарите си и отлага преговорите, толкова повече ще загуби (не той, защото така или иначе е пътник) Украйна.
  • 58 ха ха

    15 8 Отговор
    „Тези партии отдавна са убедени, че добронамереното им сътрудничество и общо управление е единственият полезен ход за тях, за политическото бъдеще и на двете формации./ политическото бъдеще на самоизбралите се ? и сегашния и предишния парламент са не легитимни , колкото и да изкълчват изборното право и резултатите за да демонстрират законност , вместо да се заемат с уравновесяване на вътрешни проблеми те настройват хората едни срещу други със скандали и идиотии за да демонстрират некаква власт
  • 59 Избирател

    20 12 Отговор

    До коментар #52 от "Кебапчиев":

    А простите хора, които по-долу плюят по Стойчев, не обичат интелигенцията

    Ех да ва и Ентелегентите - това да продаваш държавата си е признак на Ентелегенция ли - това да те управляват от Козяк също трябва да си много Ентелегентен.

    Това да си роб на някого пак сигурно е признак на Ентелегенция.
  • 60 ахааа

    8 10 Отговор

    До коментар #52 от "Кебапчиев":

    ясно викаш радев държи данъчните да си затварят очите при неплащане на данъци или другите контролни органи ??? бе кога станахме президентска република не разбрах. а ти явно се смяташ за част от Ентелегенцията...много скромно

    Коментиран от #64

  • 61 абе знаеш ли

    12 8 Отговор
    Има резон в думите ти галфонче , ако изходим от факта , че Путин отстоява интересите и сигурността на държавата си познал си донякъде и за поведението и на Радев , макар , че аз бих бил по-рязък .
  • 62 Овенников

    8 16 Отговор
    Щом свърши войната, Радев ще се прибере в Русия.Ако я има.
  • 63 Възмутен

    15 8 Отговор

    До коментар #50 от "факуса":

    Не се притеснявай те всичките соросоиди са такива - за неудобните факти много бързо получават доларова амнезия пък и фактите много не ги интересуват. За тях веруюто в живота им е да служат вярно на господарите си и да плюят по опонентите им.

    Нито България или българите ги интересуват - важното е да заработват.
  • 64 Фройд

    7 12 Отговор

    До коментар #60 от "ахааа":

    Не си разбрал смисъла, защото толкова ти е акълът. Никой не твърди такова нещо, това е извод за хората, които подкрепят вашия президент, другарю.Това е манталитетът на посредствените хорица- дай им да пият ракия, да псуват американците, да мезят с евтин салам, да плюят и да се държат вулгарно.Никъде не е казано за данъчните, но ти казваш това, което мислиш или би направил на мястото на кръчмаря, типично по фройдистки.

    Коментиран от #68

  • 65 Въшкари

    18 7 Отговор
    Радев ви размазва

    Коментиран от #71

  • 66 А бе

    15 4 Отговор
    от къде го извадихте това одрискано селянче ?

    Коментиран от #72

  • 67 Господин

    14 7 Отговор
    президент Румен Радев,генерал в истинския смисъл,поклон пред тебе.
  • 68 Антитрол

    13 7 Отговор

    До коментар #64 от "Фройд":

    Ентелегентния вземи се скрий - знаем ви вас жълтопаветната Ентелегенция - и за таксиджии не ставате.
  • 69 чак такова племе продажно не съм очаквал

    18 5 Отговор
    Абе кога краварите се настаниха в територията , кога тя се напълни с фъшкии ? .
  • 70 Уточнение

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Донки Хот и Сан Чопанса":

    айде сега, ти пък и политолог го изкара. Падарче от село е ! Вместо да си чува говедата, плещи простотии.
  • 71 Русофил

    6 11 Отговор

    До коментар #65 от "Въшкари":

    Радев размазва само акото, което сътвори.

    Коментиран от #73

  • 72 пропуснеш ли го глей що става

    13 3 Отговор

    До коментар #66 от "А бе":

    Требеше бой да яде кога показваше среден пръст за да си мери приказките сега .
  • 73 Той не

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "Русофил":

    Вие сами се размазвате!
  • 74 странно

    9 5 Отговор

    До коментар #52 от "Кебапчиев":

    е да противопоставяш капитала на кохортата му - плюеш в едно лице.
    Капитала държи поводите на всички формирования, нуждаещи се от финансиране. Нашата история демонстрира, че интелигенцията е любимата метреса на капитала и винаги е готова да го обслужва по най-добрия начин.
    А Стойчев е еманация на прислужващия персонал. Капитала като правило използва най-силно точно такива лакеи
  • 75 Така е

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Панов":

    Останах впечатлен от начина, по който днес в съботното си предаване П. Волгин защити от атаките кандидата за кмет ма ПП-ДБ Васил Терзиев. Браво! Така се защитава съмишленик! За тази си смела проява Волгин заслужава да бъде издигнат от ПП-ДБ за областен управител на София!
  • 76 Ммм дааа

    11 3 Отговор
    ГОВНО !!!
  • 77 питам си

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Това недоносче не бе ли онова, което сочеше конфигулация от пръсти на нас - протестиращите!!!
  • 78 Този среден пръст

    11 4 Отговор
    ми е много отвратителен,голямо .айно е!
  • 79 Я кажи умнико

    14 5 Отговор
    Какви мирни средства трябваше да използва Русия след като укрите от 2014 избиваха мирното население на Донецк и Луганск ?

    Коментиран от #96

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Точен

    12 3 Отговор
    Радев беше и си остава моят Президент. А Стойчев е палето на Козяк.
  • 83 Тъмен субект

    13 2 Отговор
    Когато някой е пробългарски настроен, го заклеймяват като путинист. Да не би случайно България да се грижи за собствения си интерес, щото щяло да бъде ру софилско. Откъде ги копат тия?
  • 84 Старото

    12 3 Отговор
    ТОЙЧО, ТИ ДЪРЖАЛ ЛИ СИ НЯКОГА АВТОМАТ В РЪКА? ТОЙЧО, ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е МАРШ НА СКОК? ТОЙЧО, ЯЛ ЛИ СИ ЛОЙНА МАНДЖА ОТ АЛУМИНИЕВО КАНЧЕ? ТОЙЧО, СЕДЯЛ ЛИ СИ МОКЪР В ПАЛАТКА, ОКОПАВАЛ ЛИ СИ СЕ ПРИ -15 ГРАДУСА? ТОЙЧО, ЩО ТИ НЕ Е МАЙКАТА, БОКЛУК ТАКЪВ!
  • 85 политически коректен паразит

    6 2 Отговор
    Но изключително обществено вреден
  • 86 Пешо

    5 2 Отговор
    Стойчев кой си ти?
  • 87 Заради такива като този стойчев

    8 3 Отговор
    паразитни умове ,се разгоря този конфликт и сметка за всички загинали трябва да се търси единствено от тях,седящите далеч от куршумите и злобно лаещи кучета
  • 88 Павел пенев

    7 3 Отговор
    Това не е доц.Стойчев а доцентът нищожество.
  • 89 Ти си

    6 1 Отговор
    По-голям зеленист от самия зеленко
  • 90 Не възможно

    0 0 Отговор
    А сигурно е че ще бъде изолиран
  • 91 Диамантената ръка

    2 3 Отговор
    Нашия президент ще излезе, че и чеп за зеле не става, прави се на Орбан и Лукашенко, белким го забележат...
  • 92 Точно така

    0 2 Отговор
    Точно така е, прав си Стойчев
  • 93 Доцент та дрънка на кухо

    1 1 Отговор
    Товва нещо на лизинг , онова нещо от Ситняково ли е?
  • 94 Точно

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Иван от Троян":

    👍👍👍.............
  • 95 Кампанията

    1 0 Отговор
    Срещу Президента Радев е жалка.. Страх да не направи партия, да не дойде някой държавник който да се грижи за народа си само
  • 96 Това

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Я кажи умнико":

    Това не е вярно
  • 97 ВАЖНОТО Е ЧЕ РАДЕВ ДОКАЗА ЧЕ Е БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    А НЕ ПРЕДАТЕЛ КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОКАНИЛО НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ В СВЕТА , АМА И ТОЙ ГИ УВАЖИ ПОДОБАВАЩО КАТО ДОЙДЕ КАКТО СИ ХОДИ В ТОАЛЕТНАТА - ПО ЗАЛЕН ПАРЦАЛ !
  • 98 Моряка

    0 0 Отговор
    Ама този Стойчо и въшно прилича на Гьобелс,нали?Само че Гьобелс излезе мъжкар,а този лигльо все на страната на властимащите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове