Last news in Fakti

19 Юли, 2023 11:45 1 212 10

Даниел Александров от ГЕРБ се отказа от депутатския си имунитет

  • даниел александров-
  • герб-
  • имунитет

Решението е на политика

Даниел Александров от ГЕРБ се отказа от депутатския си имунитет - 1
Снимка: БГНЕС

Народният представител Даниел Александров от ГЕРБ-СДС е подал отказ от имунитет. Това стана ясно от изказване на председателят на Народното събрание Росен Желязков по време на редовното заседание днес.

През юни Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор да внесе мотивирано искане до парламента за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на депутата в 49-ото Народно събрание. Наблюдаващият прокурор в СГП счете, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май 2023 г., в село Бистрица, чрез употреба на сила той е извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на дете на 14-годишна възраст, посочиха тогава от прокуратурата, припомня "Нова телевизия".

Народният представител от ГЕРБ Даниел Александров тогава заяви в своя защита, че всичко, което излиза по негов адрес, е заради развода му.

"В дъното на всичко, което излиза днес по мой адрес, е разводът ми, който е от месец-два. Опитахме се да го запазим в тайна и да не излиза по медиите, но уви! Няма нищо вярно от това, което е написано по мой адрес. Нищо от това не е вярно. Стоя зад името си. Всичко това ще се докаже в съда. Оттук натам не искам да намесвам съпругата си, тя е майка на моето дете и ще гледам да запазя нейното достойнство", посочи Александров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все тая

    5 0 Отговор
    сега ви пази Боби

    Коментиран от #5

  • 2 На Татко

    7 1 Отговор
    Доброволците, при гарантирано изпиране и наши хора в обвинението. Да живей ПП! Нашият перач!
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    Това стана ясно от изказване на председателЯ на Народното събрание Росен Желязков, по време на редовното заседание днес. А от няколкохилядилевовата си заплата не се ли е отказал?

    Коментиран от #6

  • 4 Даниелс

    6 0 Отговор
    Дано нито един не остане там! Прокълнато да е това място, заради всичко свършено от тях, спрямо нас народът!
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Все тая":

    мафията си има Държава
  • 6 а този на Борисов?

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "глоги":

    Кога Росен Желязков ще внесе за гласуване отказа от имунитета на Бойко Борисов, който той каза, че е депозирал? Дотогава НИЩО не се е променило.
    И ако толкова мастило се изписа за това, че няма Барселонагейт, защо са тези усилия да ни уверяват в това? Най-простото е да даде проба за бащинство. Смешното е, че той по шопска логика казва, че не дава проба за чужди деца. А за свои ли дава? Ако се докаже, че не е негово дете, въпросът отпада. ТОВА е толкоз просто и логично. Но цялата истария в Барселона далеч не е само бащинството.
  • 7 Хихихи

    3 0 Отговор
    Да предположим, че е негово, но тя има втори мъж, а този вторият е бизнесмен и както пише сайт народ бг, ако е вярно, вторият е дал ръка на кандидат кмета на ПП и е това, което е днес, младото от ПП, и тук има врътки, шурей, навързани сте всички, като бустански плашила, мишки бяхте, днес хем сте прости, хем с пари, как стана. Женете се за тях, а бате да боядиса синя къщата, искат да я купят калайджиите от Казанлъшките села, с многото златооо
  • 8 ДяДо Ви КуРтИ От СеЛо ПиПерКоВо

    6 0 Отговор
    Тоя клоулн само за физиономията му, трябва да лежи минимум 20г изпечен бандит...
  • 9 Бодигарда

    5 0 Отговор
    На Бойко в парламента. Борец. И ние му плащаме заплата за народен представител
  • 10 Дрън дрън та пляс

    3 0 Отговор
    станаха много смели като дойде сарафа и изпзамете всичко под големия килим
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове