Last news in Fakti

24 Юли, 2023 14:04 1 743 17

„Продължаваме промяната“ издига Искрен Арабаджиев за кмет на Ловеч

  • искрен арабаджиев-
  • ловеч-
  • кмет-
  • продължаваме промяната

Искаме Ловеч да е един променен град, посочи политикът

„Продължаваме промяната“ издига Искрен Арабаджиев за кмет на Ловеч - 1
Снимка: Архив

Народният представител Искрен Арабаджиев е кандидатът за кмет на община Ловеч от ПП „Продължаваме промяната“ на предстоящите местни избори. Той бе представен на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Ловеч. Присъстваха Арабаджиев, общинският координатор на партията Ирен Кривошиева, както и членовете на местната организация Йордан Найденов и Владимир Ганчев.

Кандидатурата на Искрен Арабаджиев е първата официално обявена за кмет на община Ловеч.

„На първо място искаме да върнем доверието на жителите на община Ловеч, че градът се движи в правилна посока. Искаме Ловеч да е един променен град. Затова му трябва добър мениджър, човек, който може да управлява и да промени добре процесите, така че администрацията да започне да работи на по-бързи обороти в обществена полза. Време е да имаме за кмет ловчалия“, посочи Арабаджиев.

Той добави, че част от приоритетите при победа на местните избори ще са: прозрачност в работата на администрацията и на Общинския съвет; поддържане на активна връзка и комуникация с гражданите; създаване на специално звено за работа на терен, което проактивно да забелязва проблемите, преди подаване на сигнали от гражданите, а при наличие на такива да се реагира своевременно; засилване на експертния потенциал на администрацията.

Искрен Арабаджиев посочи още, че в града има огромна необходимост от модерна спортна зала със закрит плувен басейн. Приоритет ще бъде и разработването и реализирането на ключови проекти с голяма обществена полза и привличане на финансиране. Според него трябва да се постави фокус към благоустройството на кварталите и добро планиране на ремонтите в тях, както и ефективен контрол и преглед на дейността на концесионера по сметосъбиране и сметоизвозване.

По думите му вече е започнала подготовката по сформиране на екипа му от заместник-кметове, кандидати за общински съветници и кметове на населени места. От ПП „Продължаваме промяната“ водят разговори с "Демократична България" за подкрепа и за явяване с общи листи на предстоящите местни избори. "Отворени сме в листата да има и граждански кандидатури на общественици, хора, които искат да работят с нас заедно, за да подобрим града си", заяви Арабаджиев и добави, че имат намерение да издигнат кандидати за кметове във всички общини в Ловешка област.

Искрен Арабаджиев е роден в Ловеч, на 32 години. Завършил е Профилираната езикова гимназия „Екзарх Йосиф Първи“, припомня БТА. Продължил е образованието си в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където е придобил бакалавърска степен по икономика, а магистърска по специалност „Счетоводство и одит“. Има опит в сферата на счетоводството и данъците в различни международни компании. Две години е бил заместник-кмет на район „Студентски“ в Столична община. След това последователно е народен представител в 47 -ото, 48 -ото и 49-ото Народно събрание, където отговаря за социалната политика на ПП „Продължаваме промяната“.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Доверие към шарлатаните

    11 2 Отговор
    Не трябва да се дава.оставка
  • 3 Разсипахте България

    13 1 Отговор
    С гонене на постове . А какво свършихте че не се вижда нищо?

    Коментиран от #10

  • 4 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    13 3 Отговор
    Долна пасмина, уж нямаше да увеличават и скачат цените преди да се докопат до властта, а от тоя месец много по-висока цена на ток и водата.
  • 5 С какво ще ходи на работа?

    11 1 Отговор
    С балканче или Алеко?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    След др. Живков който и да се избере е един и същи престъпник и крадец. С избиране няма да дойде някой който да е загрижен за народа и да гледа за народа да е добре!
  • 8 ТаУмВзе

    11 1 Отговор
    Момченцето е още с Памперс! Бухахаххах ЗАКРИВАЙ ТЕРИТОРИЯТА ЕЙ.
  • 9 Продължаваме Подмяната

    11 2 Отговор
    Официално ние вече сме ГЕРБ 2, чакаме схемите
  • 10 Дигнаха заплатите

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Разсипахте България":

    на минцифайките
  • 11 Поредните тъпи смешки

    14 2 Отговор
    Ловеч ще има ли прайд?
  • 12 Ловчалия

    12 1 Отговор
    ИЗЧЕЗВАИ БОКЛУК
  • 13 Абе, майтап, а ?

    10 2 Отговор
    Тоя не можа да се оправи с Лена Хиена, Община Ловеч ще управлява !?
  • 14 еалиста

    8 2 Отговор
    Тази сгодената тройна коалиция работи денонощно!!! Забележете !!!! Продават , подаряват, крадат всичко що е останало в опосканата ни държавица! Но най важното и коварно е превземането на Държавните институции , Банки, Здравна каса, Агенции до последният държавен пост с тлъсти заплати, топли места и под закрилата на новият гламав прокурор, ще вилнеят с пълна сила! Забравят, че са избрани с нищожен процент от българите и то благодарение на турските бежанци и преселниците във запада и хамерика! Право на глас да имат само постоянно живеещите на Българска територия! Така ще се отървем от тези продажници!
  • 15 нннн

    9 2 Отговор
    Бойкот на тройната коалиция!
  • 16 хммм

    8 1 Отговор
    Ловеч ще е на БСП...
  • 17 Ддд

    0 0 Отговор
    Берачите на гъби що се оплакват ,нали не им пука за изборите .Националистите били враг на демокрацията .Е сега си имате нацисти на власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове