24 Юли, 2023 21:51 1 751 34

Борис Бонев: Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет

  • местни избори-
  • кмет на софия

Грешка е в този исторически момент, когато най-сетне имаме възможността да отстраним ГЕРБ от управлението на София, отново вотът да бъде разцепван, казва лидерът на "Спаси София"

Борис Бонев: Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет - 1

"Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет въпреки очакванията на много хора". Това заяви в студиото на БНТ лидерът на "Спаси София" Борис Бонев.

Според него, "Спаси София" е направила стъпка, в името на общото обединение и в името на постигането на общата цел да се сложи край на 18-годишното управление на ГЕРБ в София.

"Смятам, че Васил Терзиев би бил наистина добър кмет. Зад неговата кандидатура се обединихме изключително много хора със знание, опит за София, с дългогодишни битки и доказани успехи", каза още Бонев.

По думите му, ще бъде грешка, ако дискусията в кампанията бъде върната на нивото на 1998-1999 г. и противопоставянето да бъде на комунисти - антикомунисти, вместо какво всъщност може да се направи за бъдещето и потенциала на столицата.

"Очевидно дебат е нужен за част от избирателите, но за мен е грешка в този исторически момент, когато най-сетне имаме възможността да отстраним ГЕРБ от управлението на София, отново вотът да бъде разцепван", добави той.

Според Бонев, е време да се даде път на хора, които могат да модернизират града и да приложат нови идеи и нов начин на управление.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    11 7 Отговор
    Цяла вечер клиентите в заведението ми ме карат да пускам новата песен на Слави,, Бойко, Мустафа, Асен и аз,, Уникална!

    Коментиран от #11

  • 2 АБВ

    23 3 Отговор
    Защото за пед@@л никой не гласува

    Коментиран от #4

  • 3 ДС София

    21 3 Отговор
    Зад Терзиев сме все хора със знания и опит.хи хи хи
  • 4 Емили с Тротинетката

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "АБВ":

    Целият Прайд е ,,зад,, Терзиев.хи хи хи
  • 5 Не си кандидат

    26 3 Отговор
    Защо никои ама никои няма да гласува за теб! Вместо да спасяваш София ти я сасипваш всеки ден!
  • 6 Мда

    17 3 Отговор
    Айде, и тоя запя герб/дпс песничката в един глас с пп/дб. Този ойде у ряката завинаги като пп/дб. Незнайно защо го тиражират все още по медиите...
  • 7 Агата Кристи

    22 1 Отговор
    Ти си знаменосеца на прайда .
    И понеже ще има всяка седмица такова мероприятие /ако го изберат ДС - цветния/, няма да имаш време за "Московска"...
    Елементарно, УОТСЪН...
  • 8 Откровение

    17 2 Отговор
    💲💲Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет💲💲💲
    Без коментар.

    Коментиран от #12

  • 9 гост

    15 3 Отговор
    Джендара каза
  • 10 Бесен-_ Язовец

    20 3 Отговор
    Борис Бонев ще се и кандидатира за кметицата не за кмет

    Коментиран от #13

  • 11 123

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не се ли усещаш, че ставаш
    гну.сен с писанията си ???
  • 12 Гузен

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Откровение":

    негонен бяга! Не е користна сделка, а е от уважение към семейните ценности.
  • 13 Мнение

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен-_ Язовец":

    На един "Бесен" комуняга...
  • 14 Гай Турий

    17 1 Отговор
    Всички тия кандидати за кметове са клоуни, смешници, отцепродавци... С една дума измет. Ама от депутатство ще им връчват кметство. Офекалиха НС, сега и по места.... Такива пионки и низки топки във властите в Б-я не е имало в цялата нейна история. Боза и тиня!
  • 15 Филтър

    14 2 Отговор
    Келеш кражбите наричате усвояване . Нещо което е заченато от ДС никога не е чисто а криминално , така кажи на твоят приятел Терзиев дето бозал от ДС и това било нормално . Трябва да се сложи филтър за такива ДС изтърсаци в БГ , никакви държавни и общински работи !
  • 16 Кен Еф

    10 2 Отговор
    достатъчно пенделски кандидати има и без теб палашенце
  • 17 Голата истина

    7 2 Отговор
    Всички педару..@ ги ще гласуват за терзиев
  • 18 Илия

    12 0 Отговор
    Въпрос към Бонев:
    Как ще махнете ГЕРБ като сте в коалиция с ГЕРБ? :)
    Коалиция сте с ПП-ДБ за изборите, а ПП-ДБ са в коалиция с ГЕРБ в правителството.
    Не е ли логично ако искаш да махаш някой да не се коалираш с неговия коалиционен партньор? :)
    Взехте народа за много глупав, ама чак толкова глупави не сме.
    Ще изядете голям негатив от коалицията ви с ПП-ДБ, отколкото ако си бяхте останали просто Спаси София.
  • 19 Пропаднал лъжец

    12 1 Отговор
    Част от схемата по кражбата си
  • 20 110

    13 2 Отговор
    Наистина идиотски ход, точно когато имахте шанс да свалите ГЕРБ не друг, а ВИЕ кандидатирахте човек със спорно потекло и ВИЕ го обърнахте на вечния спор комунисти и антикомунисти 😀
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 БОЙКО КАЗА ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ Е КОГАТО НЯКОЙ

    8 0 Отговор
    ОТ МАЛЦИНСТВОТО СТАНЕ ПРЕМИЕР . БОНЕВ Е СТЪПАЛО КЪМ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ , НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВА , ТОЙ ПОКРИВА ВСИЧКИ КРИТЕРИИ ЗА БОКЛУК !
  • 23 БОЙКО ИМА ОГРОМЕН ОПИТ КАТО ПРЕМИЕР ....

    3 1 Отговор
    И КМЕТ - ЗАЩО НЕ СЕ КАНДИДАТИРА - КАТО КМЕТ СЪЩО МОЖЕ ДА СИ ЧЕШЕ КРАСТАТА ............... ДА КРАДЕ И ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО , КЪДЕТО ИМА СЪЩО ОГРОМЕН ОПИТ !ТЕРЗИЕВ И БОНЕВ МОГАТ ДА ПОМАГАТ КАКТО ПОМАГАХА НА ФАНДЪШКА - ТАКА Я НАРИЧАШЕ ЕДИН ПРОФЕСОР !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 нннн

    4 1 Отговор
    И аз не съм кандидат за кмет на София, но това не значи , че американчето Васко става за кмет. Не става! И въобще, абе, кои бяха тия пепета?

    Коментиран от #28

  • 27 Демократ

    3 0 Отговор
    На всички,които те харесвахме преди,стана ясно каква е договорената сделка. Чрез твоята популярност да бъде пробутан Васил Терзиев и сега да се опитваш да внушиш колко е велик. Похватите на мафията са коварни. Щом участваш в тях, ти ще кажеш какъв си. В документацията за Телерик са приложени ведомости и баланси с активите и пасивите, които се прехвърлят от фирмата "майка" на дъщерната фирма. От ведомостите се вижда, че Васил Терзиев, както и тримата му приятели, са служители на "КИМКООП ТРЕЙДИНГ". Именно като служители на предприятието за оптична техника те са прехвърлени на "Телерик". Оптичната техника е придобита от "Оптикоелектрон-Панагюршще, приватизирано чрез баща му от ДС, който е отговарял за военната индустрия.В съдебните архиви се вижда, че Васил Терзиев става служител на "КИМКООП ТРЕЙДИНГ" на 1.10.2002 г. и е такъв и през юли 2005 г., със заплата от 824 лв. Любопитна подробност е, че служители на "КИМКООП ТРЕЙДИНГ" са не само четиримата приятели, но и сестрата на Васил Терзиев – Надежда Терзиева. Тя започва работа в "КИМКООП" през април 2004 г., а Телерик е детето на КИМКООП, родено през 2005 г. Това доказва безсрамните лъжи на Терзиев как в една стаичка с бюро и 4 стола са започнали работа и милионите са спечелени само с ум и разум и няма нищо общо с ДС татко му.

    Коментиран от #34

  • 28 Защо ли

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "нннн":

    ДС е навсякъде, а някой български умници ги наричат американци. Всичките ченгета изучиха децата си в САЩ, които са водещи в образователните системи на света, но това не ги прави американци. Целта на коварната ДС мафия обаче е постигната при посредствени мозъци,които не виждат по-далече от носа си. Щом е учил в САЩ и прави злини в България, не е виновно ДС за злините, а САЩ.Доста хора трябва да бъдат лекувани в психиатрия. Това заболяване се нарича раздвоение на личността- отказ от действителността.

    Коментиран от #29

  • 29 нннн

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Защо ли":

    Като роден в САЩ, Васил Терзиев автоматично получава американско гражданство. Проблемът е, че го крие. Къде е учил или е роден не ме вълнува. Но това, че крие ам. си гражданство, не ми харесва.

    Коментиран от #30

  • 30 Защо ли

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "нннн":

    Не ме интересува дали е роден в САЩ, това не видно от никъде, видеото е, че ДС потомък и това че благодарение на това е станал милионер, защото е продал за 240 млн.ДС фирмата Телерик на фирмата от САЩ "Прогрес" със световна известност, което доказва ,че пипалата на ДС са много дълги.
  • 31 Дааа

    1 0 Отговор
    Затова ли толкова се бореше да вкараш картите за градски транспорт и да няма откъде един чужденец едно билетче да си купи. Всички гледат потресени и откъде да знаят, че шофьора продава за точно 2 лева... като нямат точно.
    Та се разбра, че ДС фирмата на посочения пишман вник е играч... кинти ще смъква от София.
  • 32 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    ЗАЩО ИМАХМЕ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ АГАРЯНИТЕ ИМАМЕ КМЕТОВЕ НАЙ-СВЕТЛИТЕ И ДОКАЗАНИ ИМЕНА И ЛИЧНОСТИ - А СЕГА ПОСТОЯННО ЗАНИМАВАМЕ С НЯКАКВИ НИЩОЖЕСТВА !!!!!
  • 33 Василев

    1 0 Отговор
    Точно това, че не си е в основата на задкулисната сделка. Ти, така или иначе знаеш, че нямаш никакви шансове за да станеш кмет и затова се съгласяваш да водиш листата за ОС, та да се добереш до баницата пак, а евентуално и да държиш ножа, за да режеш от нея, ако спечелите ,и станеш председател на СОС. Пале!
  • 34 Василев

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Демократ":

    Тя па една популярност!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове