Last news in Fakti

30 Юли, 2023 07:17 9 356 120

Зверството с нарязаното момиче отекна в "Мини Марица - изток" ЕАД

  • илза чинкова-
  • мини марица изток-
  • насилие

Подкрепил насилника е отстранен от работа

Изпълнителният директор на “Мини Марица - изток” ЕАД инж. Илза Чинкова публикува личната си позицията, в която осъжда мнението на служителя в дружеството - Виктор Костов, който защити насилника от Стара Загора - Георги Господинов.

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтенни работници и служители в “Мини Марица - изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И отново, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен шев, направен на живо същество, причинен от ръката на някакво човешко недоразумение, наречено от теб "силен пол" е прекалено много и недопустимо за времето и обществото, в което живеем", написа инж. Илза Чинкова.

Виктор Костов написа в свой пост по рано днес: "Аз пък защитавам пича! Всяка лигла трябва да си знае гьола и като шава напред-назад ще яде мамуля! Евала брат показвай кой е силният пол. А всички, които имат нещо против Гошката - да ми пишат на лично - ке ви убием от бой бате. 400 шева ще ви се сторят малко. Мърши".

Ръководството на "Мини Марица-изток" ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник "Трояново-север" Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства.

"Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посегателство върху тях е недопустимо!", пише в позицията на ръководството.

Източник: novini.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    80 3 Отговор
    биячи и психопати садисти мизантропи Защо Господинов е на Свобода а Виктор Костов нее Човек нито ГГ и подобни за такива Мястото им е в Пазарджишкия затвор

    Коментиран от #73, #103

  • 2 Бонев

    27 106 Отговор
    Хайде да видим колко статии ще има днес за този криминален случай. Вече разбрахме колко лош е патриотизма и как веднага трябва да приемем Истанбулската конвенция.

    Коментиран от #6

  • 3 Студопор

    152 9 Отговор
    Не я знам каква е като шеф и човек, но е похвално, че е взела такова решение и е изявил достойна гражданска позиция. Добре е, ше са го уволнили тоя!!

    Коментиран от #21

  • 4 Гост

    50 68 Отговор
    тия са Членове на Пп Възраждане

    Коментиран от #110

  • 5 Калпазанин

    121 4 Отговор
    За един мъж е недостойно да бие жена камо ли да я на реже и саклпира, ама то с тази либерастия мъжете останахме малко. Като му е узневерила просто я зарязваш и край, аман от комплексари, и какво стана сега с доктора издал медицинското у съдийката ще ги преместват ли някъде или ще ги повишават, в нормална държава и министъра трябваше да е в аут
  • 6 Поничка

    60 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бонев":

    що за Човек си Няма ли Деца така ли тормозиш Семейството си

    Коментиран от #8

  • 7 Урюрвкос

    9 111 Отговор
    дай на глупака власт и му гледай сеира, утре цесекарката ще уволни всички левскари. Добрия администратор управлява със студен акъл а не с емоции. Във всяко стадо има черни овце но това е работа на семейството и Държавата. Оценки кой крив и кой прав дава оная със завързаните очи която държи кантара.

    Коментиран от #13, #78

  • 8 Поничка ли си кифла

    6 58 Отговор

    До коментар #6 от "Поничка":

    Ли си не знам, гледай своите деца,за моите не бери грижа.

    Коментиран от #10

  • 9 имаме проблем

    87 3 Отговор
    И той започва от детската градина, продължава през училището и завършва в атмосферата на болното ни общество. Вместо разни НПО да издават книги и помагала как 4-5 годишни деца да мастурбират, най-добре е да децата да се учат да ценят човешкия живот и телесната непрекосновеност на другите. Добре е децата да се учат на етика и морал, на уважение към останалите, на труд, а не как се правят с.ирки и как се сменя полът. На следващо място трябва да се изчисти съдебната система от доказано некадърни, корумпирани и нагли магистрати, които обявиха правосъдието на търг с тайно наддаване. И не на последно място - смяна на политиците от най-ниските до най-високите нива. Хора, които се занимават публично с интриги, обиди и употребяват каруцарски език дори от най-високата трибуна на Народното събрание, нямаг място във властта. Нулева търпимост към политическата и съдебната агресия. Невъзпитаните грубияни нямат работа по върховете, защото заразяват с простотията си цялото общество. Нужни са ни истински народни будители, които да върнат народа към общочовешките ценности и нормалността. Духовни хора ни трябват, не фирмаджии, които да управляват държавата като част от фирмите си.

    Коментиран от #11, #99, #116

  • 10 Поничка

    39 2 Отговор

    До коментар #8 от "Поничка ли си кифла":

    Явно Вие Сте Човекомразец и Мизантроп
  • 11 Гепард

    22 2 Отговор

    До коментар #9 от "имаме проблем":

    Някой са Насилници биячи убийци по Рождение

    Коментиран от #24

  • 12 Браво! Железна жена!

    57 3 Отговор
    Не, на насилието! Както спрямо жени, така също и към мъже! Всички случаи, да се огласяват от медиите и общественото мнение! Злосторниците да си получат заслуженото наказание!,🤔🤔🤔
  • 13 Цената

    70 1 Отговор

    До коментар #7 от "Урюрвкос":

    Левскар съм,но с разсъжденията ти не съм съгласен.Тук няма нищо общо с Левски и Цска,така,че не намесвай и футбола..Изверга е за затвора...
  • 14 Че има

    87 0 Отговор
    Че има лигли е ясно. Но същото се отнася и за другия пол. А тук дори говорим за една млада 18 годишна жена. Дори и да приемем, че не е била кой знае колко добре възпитана, никой не го е карал да бъде с нея, още по-малко му е работата да я възпитава. Деянието му е психарско и показва абсолютен комплексарски манталитет. За подобно деяние този не трябва да излезе и затвора за минимум 15 години. За съжаление, държавата ни обича да отглежда подобни изроди чрез меките наказания.

    Коментиран от #20, #32

  • 15 Механик

    79 2 Отговор
    Чак ме е срам да чета някои коментари и изказвания тука.
    Няма оправдание това да нарежеш лицето на жив човек, само за това, че бил той лигльо и ти е изневерил.
    Казвам "човек", а не мъж или жена,, защото полът няма значение в случая.
    Изневярата боли, но болката после отминава. А от такова рязане, белезите по лицето и душата са за цял живот.
    Моето мнение няма нищо общо с така модерната в последно време "овча толерастия". Просто мерките които е взел тоя "мъж" са несъзмерини с това, което му е причинено.
    Съдиите, пуснали изверга на свобода са за разчекване с 4 коня. На площата пред всички и кадрите да се излъчват наживо по всички телевизии, както и да има повторения на всеки кръгъл час.
    Ама ако сега почнете да ми свирите на тънката жица за "истанбулската", искам да знаете ,че няма да ви мине номера по тия ширини. Просто сте объркали влака.

    Коментиран от #30

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дааа

    32 8 Отговор
    Спокойно, всяко чудо за 3 дни, като Милен Цветков, три дни шум, после ус.ул-ус.ул след 3 години, доказаха в пастата за зъби нарк.отик да убие крава и Милен в гроба, наркомана поръчков на свобода скоро... Мама човек на карнобатския с незако,нната тръба, дето залива Слънчев бряг със спирт без бан,дерол.
    В този случай Копейките ще душат и ако е целунала в детската градина, някой свой връсник, ще я изкарат най-долнопробната пач,авра, за да докажат колко е невинен техния изрод. След 3 години ще е изпран по-чист и от барселонския случай.
    Нали си спомняте как педо.фил в Искър, се самозастрелял с 3 куршума, единия от които контролен, лудо влюбен в 48 годишна жена.
    Ми онзи с оная майка, след 48 часа я посочиха като убийца на детето си и тушираха всички протести.
    Чакаме израждане да ни кажат колко е разв.ратно това клето момиче поискало някой да обича, но не го харесало и получило калъч 400 шева. ИЗРОД!

    Коментиран от #22

  • 19 На Израждането

    9 22 Отговор
    хората - прах в очите , жено инджинерке ! Като гледам хората ви , които набутахте в Парламета за интересите ви , почвам да драйфам ! И сега това медийно обръщение към тоя субект и ваш служител , като може лично да стане ? Фалшиво и грозно !
  • 20 Механик

    40 6 Отговор

    До коментар #14 от "Че има":

    Държавата ни отглежда такива, защото има едни НПО-та с едни мазни адвокати, които дирижират положението и дават насока на "държавниците" ни, кое е добре и кое зле.
    По тошово време, тоя вече щеше да е на кариерата до Ловеч и другаря Газдов с голямата тояга щеше да му показва верния път, па ако устиска, устиска.
    33 години яко опростачаване на обществото, под вещото ръководство на сороските НПО-та. Ние залисани в това, как да изкараме стотинка, за да нахраним и облечем децата си, не разбрахме кога ги изгубихме.
  • 21 ОК!

    35 5 Отговор

    До коментар #3 от "Студопор":

    Подкрепям изцяло гражданската позиция на шефката и ,че този изверг няма място в повереното и предприятие...!
    НО!
    Като знам в каква държава живеем,уволненият само да пусне едно дело срещу незаконно уволняване и ще бъде спечелено...,за съжаление!

    Коментиран от #26, #27

  • 22 Механик

    33 11 Отговор

    До коментар #18 от "Дааа":

    Какво израждне бълнувш бе човек? Възраждане са във властта от онзи ден, а случаите които посочваш са в съвсем друго време.
    До скоро ви бяха виновни комунистите и СССР, сега вече имате нов виновник. Айде малко по-сериозно!
    Преди малко го написах, но лично за тебе ще го повторя:
    Ако тоя беше направил това по живково време, вече щеше да е или на кариерата в Ловеч или при прасетата в Белене. Е това е истината.
  • 23 Българин

    7 33 Отговор
    Илзо, обръщам се към теб като баща и син, като ти заявявам, че никога не бих позволил на дъщеря си да излиза с такава маймуна, а още по малко да се дрогира!
    п.п. Сигурен съм, че след като и порасне косата на 18 годишната работничка в нощен клуб първата и работа ще е да си хване някой брадат и татуиран охранител.

    Коментиран от #94

  • 24 факт

    35 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гепард":

    Процентът на родените насилници и убийци е изключително нисък. Повечето стават такива с израстването си, а факторите за това са комплексни - разпадащото се семейство и отглеждане само от единия родител или от баби и дядовци; липса на внимание и възпитание в детството; насилие в дома и училището; лоши модели на поведение, промотирани от медиите и т.н. Ако трябва да се справяме само с родените насилници, това няма да е проблем, проблемът ни са тези, които са придобили агресията си след раждането, защого те са в пъти повече от първите. А когато 20 години в политиката ни се подвизава един банкянски бабаит с вид и поведение на класическа проста мутра, какво можем да очакваме? На въпросният Георги целият му живот е минал при управлението на Борисов. Какъв очакваме да бъде Георги и хиляди като него?
  • 25 М3 голд

    31 0 Отговор
    Той е следващият потенциален престъпник. МВР трябва да направят сигнал по това изказване и да започнат проверка. И да го направят контингент за контрол и наблюдение
  • 26 Механик

    29 5 Отговор

    До коментар #21 от "ОК!":

    Абсолютно си прав. Но ако имахме изградено общество, общество с нормалки човешки ценности, тоя нямаше изобщо да е нужно да бъде уволняван. Обществото щеше да го дари с презрение и подигравки, щеше да е отхвърлен и изолиран и в крайна сметка той сам щеше първо да се махне от предприятитето, а когато види, че навсякъде е презиран и отритнат, вероятно щеше доброволно да се метне на релсите.
    Обаче ние нямаме такова общество. Имахме, но го заменихме за банани и скъсани дънки.
    Е това е истината.

    Коментиран от #35

  • 27 Ти подкрепяш

    16 5 Отговор

    До коментар #21 от "ОК!":

    нея , а тя Израждането ! Добре , че излязоха ваканция , че иначе в Парламента техния човек , име не помня , едно дребно с грапаво лице и змийски поглед , през пет минути щеше да крещи от Трибуната , колко много са възмутени от зверствата на......техния човек !

    Коментиран от #36, #59

  • 28 Такива

    16 0 Отговор
    Инди@нци не трябва да са на свобода
  • 29 Доротея

    16 4 Отговор
    Някой носи ли име ,,Георги Господинов", не ми го хвалете! Това, което е направил татуирания главоч с детето, е същото, което е направил прехваления ,,писател" в литературата! Но, всички им се въхищавате на такива измислени ,,герои", защото нищо не разбирате, но се праните на модерни!
  • 30 Калпазанин

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Либетастивта води до това, и мене ме срам ама зайонотворците знаят ли какво означава тази дума, то защото са безсрамници а ние овце ще сме на това дередже че и по лошо ше става
  • 31 Гошо

    23 0 Отговор
    Значи имаме още психопати на свобода подкрепящи такива действия и със сигурност този не е единственият
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мнение

    9 12 Отговор
    НЕвинен до доказване на противното. Само БГ съд може да осъди. Сега Елза ще плаща обезщетение на Виктор.
  • 34 Адмирации

    11 3 Отговор
    За ръководството такива психари нямат място сред обществото
  • 35 Доротея

    2 17 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    Стига с това общество! Ти вярваш ли на значението на това, което пишеш, или се възхищаваш на усилията си да се изказваш лъскаво? Поставяш фонетиката над смисъла, като паун на бунище! Човекът не вярва в това, което е писал, а просто ви провокира, както повечето пишете тук на инат, а някой началник в Мариците е намерил повод да го уволни! Стадото не е общество, а съвкупност от офце! Както тук се опитваш тук да римуваш понякога:

    Вълк едничък стадо смлял е
    в точ с природните закони
    никой още не видял е
    стадо офци вълк да гони...!

    Нищо няма да направите! Все по интересно ще става! Налягайте си пърцалите!
  • 36 СПОКО!

    4 16 Отговор

    До коментар #27 от "Ти подкрепяш":

    Израждане ги няма за да крещят от трибуната на НС...!
    Но има други,които използват тази лична трагедия за политически дивиденти...!
    Виж статията-
    ,,ПП-ДБ за обезобразеното момиче: Безчовечно! Стига вече жестокост!"

    Коментиран от #39, #45

  • 37 ПЪГУОШ

    13 2 Отговор
    А каква е реакцията към произволията , грабежа и наглостта , с които ГЕРБ и техния Вожд-ПРОСТАК управляваха години наред и мачкаха хората ?
  • 38 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 21 Отговор
    МНого повече сеговори за момичето нарязано от някакъв , а Мен ме интересува защо не Говорите и не предупреждавате русия,която на прага на бг териториални води прави блокада на корабоплаването в черно море.Това,че има проблем с момичето е проблем от частен характер ,докато този проблем с русия е от Международен и държавен характер!!!

    Коментиран от #44

  • 39 Мдаа...!

    6 6 Отговор

    До коментар #36 от "СПОКО!":

    Колко удобен случай,за коалицията- ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС ,да прокарат в НС-Иатанбулската конвенция...
  • 40 ЧЕКМЕДЖЕ

    8 3 Отговор
    А не правиха ли същото едни хора , които Антон Тодоров нарече с името ШАЙКА ? И то барабар с главния им юнак Бойко ! И какво последва - едно НИЩО ! Отгоре на това , даже пак ни управляват , изпрани от лъжците ПП-ДБ !
  • 41 123

    11 8 Отговор
    От 15 годишна се е срещала с тоя нарисуван маймун, от 16 годишна работи по нощни клубове, имам само един въпрос - родители има ли?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 "риформи"

    14 0 Отговор
    Този пореден случай показва още веднъж неадекватността на съдебната ни система! Смяната на един човек и разделянето на ВСС не е реформа и няма да подобри работата на системата!
  • 44 Ялова волЯ

    9 7 Отговор

    До коментар #38 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А дали са предупреждавали и санкционирали и САЩ , когато нахлуха и избиваха в Афганистан и Виетнам ? Каква е разликата между руските и американски бомби ? Едната война е ХУМАННА , а другата НЕ ли ?

    Коментиран от #49

  • 45 Хахаха

    15 2 Отговор

    До коментар #36 от "СПОКО!":

    Видях я статията и се засмях:)
    А ти спомняш ли си статиите:
    ,,ПП-ДБ: Ще вкараме ББ в затвора!"
    ,,ПП-ДБ: Никога няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС!"
    ,,ПП-ДБ: Ще намалим държавната администрация с 30%!"
    ,,ПП-ДБ: Кирил Петков няма канадско гражданство!"
    А записа ба Кирчо и Кокорчо чу ли го:)

    Коментиран от #51

  • 46 видинлиика

    14 2 Отговор
    БРАВО , ИЛЗА ЗА ТАКИВАКАТО ТОЯ СЛУЖИТЕЛ НА МИНИ МАРИЦА - ИЗТОК И ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НЯМА МЯСТО НЕ САМО ВСРЕД НАС , НО И НА ТАЗИ ЗЕМЯ. ДА ИДЕ В УКРАЙНА ,ДА СЕ ИЗПРАВИ В БИТКА СЪС СИЛНИЯ ПОЛ ДА ГО ВИДЯ КАКЪВ МЪЖ Е. А ДРУГИЯ ЗАСЛУЖАВА ДО ЖИВОТЕН ЗАТВОР.
  • 47 Доротея

    12 2 Отговор
    Продължавам, въпреки минусите Ви! Общество са българските цигани и емигрантите във Франция! Вие кажете, ако това се случи на циганско дете, дали щеше да се размине само с героично писане по форомите ви? Щяха да наскачат хиляди, да крещят - жената, децата, правата, вендета, дай пари...! А вие - определихте, че така и се пада! Жените - защото сте грозни и нещастни, ама как тази ще си позволява да е по голям буклук от нас, значи, а ,,мъжете" - ама, тя е ревнива сбъркана наркоманка, нощна птичка, досадница глъма...

    Коментиран от #62

  • 48 Тома

    7 1 Отговор
    Бай Ставри ще ги татуира тези катили отзад с твърдия си туш
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доротея

    4 8 Отговор
    И за съдийката не сте прави! Вие на нейно място какво ще направите, след като отлично знаете, че тези бабаити ще дойдат и ще направят същото с Вас и вашите дъщери, и никой дори няма да и съчуства! Напротив! Тя, като съдийка, по добре от Вас знае, че в България правосъдие няма! Има Демокрация!
  • 51 Разбира се!

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "Хахаха":

    Всичко съм видял и чул!
    И съм възмутен от срамният ,,брак по сметка",между дъртият ,,младоженец"-Борисов и младата и...,,променливо-свенлива булка"-ПП-ДБ...!!!
  • 52 400 шева е равно на 400 месеца затвор

    10 1 Отговор
    но всичко е точно екипа с тогите е супер.
    6 м. условно ще ми лепнат, момчето е болно и трябва да гледа болната си майка.Предлагам да се съберем 100 човека и да му направим 400 разреза нищо няма да ни направят никой нищо няма да е видял пък и няма толкова място в затвора.
  • 53 Бгг

    9 9 Отговор
    Колко е законно отстраняването (уволнение) от работа заради изказване на мнение ???

    Коментиран от #75, #81

  • 54 2345

    17 0 Отговор
    Насилието не бива да се оправдава,познавам две момченца около 16,с успехи в карате ,който убиват малки котенца..имали бълхи...С одобрението на родителите им..Не искам да гадаят за бъдещите им действия...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Мхм

    3 7 Отговор
    Ощр ли се занимавате с тоя битовизъм има полиция и съд да се оправят

    Коментиран от #58, #61

  • 57 Така !

    11 1 Отговор
    Вероятно изверга е уволнен по параграф-,,Уронване доброто име и престижа на предприятието"...!
    Но,ако изверга си хване добър адвокат,това трудно може да издържи в съда ...!
    И току-виж го върнали на работа...!
    За съжаление ...!
  • 58 Знам колко се...,,оправят"...!

    7 0 Отговор

    До коментар #56 от "Мхм":

    Затова е време да вземем нещата в свои ръце!
    Народе!!!

    Коментиран от #60

  • 59 човек

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ти подкрепяш":

    спри с тия комплекси тук политика няма има изверг психично болен !!! освен ако не смениш плочата че путин го е накарал да го направи…
  • 60 Мхм

    4 7 Отговор

    До коментар #58 от "Знам колко се...,,оправят"...!":

    А ми заприличвате на Рашия ония също като вас не могат да създадат държавност и всеки бяга от там.
  • 61 ПП+ДБ+ГЕРБ

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "Мхм":

    Няма как, не че ни пука за момичето, но ще използваме случая да приемем Истанбулската конвенция и да зарадваме нашите господари!

    Коментиран от #65

  • 62 изинявай

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Доротея":

    дадох ти + преди да дочета до края ! ти също имаш ментални проблеми
  • 63 Доротея

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "тц тц":

    Вие познавате ли наркозависими деца, от ,,добри семейства"!? Господине!!! Сладкарници имаше едно време! Сега навсякъде дебнат опасности! Лошите идват не непременно брадати и рогати, с качулки на грозните мутри! Ще се завърти някой обаятелен тип, ще обърка главата на детето ви, ще осъмне с ,,филм" като главна актриса и оттам нататък бедна ти е фантазията!

    Коментиран от #74

  • 64 Ами

    8 3 Отговор
    СЕГА ГЛЕДАХ ПО НОВА "МИНИСТЪРКАТА" НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА. НАПРАВО СЕ ПОГНУСИХ ОТ МНЕНИЕТО И, И ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСИТЕ НА ВОДЕЩАТА. ТО НЕ БЕШЕ ЗАЛИТАНЕ, МРЪНКАНЕ, ЗАЕКВАНЕ. ОТ СТРАХ ЛИ БЕШЕ ТОВА УВЪРТАНЕ.
  • 65 Мхм

    4 1 Отговор

    До коментар #61 от "ПП+ДБ+ГЕРБ":

    Единственото което помага е пълно разрешаване притежаването и носенето на огнестрелно оръжие отдавна работрщ метод в Сащ.

    Коментиран от #72, #82

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 бройка

    1 3 Отговор

    До коментар #49 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не са 400,а 406.Татуировките не се четат-какво ли пише?Защо пък не излезе доктора който я е шил и да обясни колко дни я е шил.Здравната каса е изпаднала в колапс поради липса на конци.Обявиха обществена поръчка.

    Коментиран от #87

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Перо

    12 2 Отговор
    Ами момичетата в другите страни, на тази възраст носят колежански униформи, тук майките, ги възпитават да носят маникюри, много къси поли, червило, изкуствени мигли, айфони и имплантация и най вече ги насочват към “преуспяващи бизнесмени”, татуирани мутри с мозък на пиле, като е лесно да се предположи от къде са парите! Въпрос на възпитание! Истанбулската конвенция няма да помогне!

    Коментиран от #71

  • 70 А пък аз викам

    0 0 Отговор
    68 КОМЕНТАР Е ОТГОВОР НА 60.
  • 71 Униформ

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Перо":

    А ти кво мислиш че другаде не ги насилват ли.
  • 72 поаро

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Мхм":

    Че,нали преди дни,син застреля баща си на улицата?Той откъде има оръжие?

    Коментиран от #83

  • 73 Ердоган

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А Путлер кога ще е в затвора?

    Коментиран от #108

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 След време...

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "Бгг":

    ...този със сигурност ще бъде върнат на работа...!Защото не може да бъде уволнен работник,за изказване на мнение...!И даже предприятието ще му изплати обезщетение и пропуснати заплати и ползи...!
    Иначе симпатизирам на уволнението ,като справедлив акт,но за съжаление няма да издържи в съда...!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Нашия

    6 0 Отговор
    Тоя паляк ако го вкарат в Софийският,жална му майка.Има специално отношение там към такива шматароци.Много ресто ще има !
  • 78 Кравар

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Урюрвкос":

    От написаното от теб според мен става много ясно че мозъкът ти в главата не е с много големи размери първо и второ не функционира в правилната посока
  • 79 Слави Трифонов

    2 8 Отговор
    Един е рани и пои друг е еЕ и доИ..твърдо съм за юнака а пък мен няма кой да ме уволни .Нямам и деца.
  • 80 Хмм

    5 1 Отговор
    Човеко си помислил, че има право на лично мнение
  • 81 чочо

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "Бгг":

    Активно мероприятие за насочване на общественото мнение.Всичко е скалъпено и режисирано.Не,че не може да се случи,но не вярвам.Има много симптоми,че е медийна измама.
  • 82 Единственото

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "Мхм":

    Е НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ НА МОМИЧЕТО ДА ГО ЛИК", ВИД, ИРА ТОЯ.
  • 83 Мхм

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "поаро":

    Е ми то чак не е свободно тоя застреляния не беше ли кука.Само отбрани имат това право
  • 84 България Бангладеш Бурунди

    8 0 Отговор
    Емили Тротинетката затвориха,а този изверг е на свобода....а и голям мъж, избягал вече.
  • 85 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 0 Отговор
    Добре,че го написа .......на мен ми го трият!Неее.......,не може...Един народ не може да го мамиш вечно,дс!!!до 2 поколения и ще си загубите и парите ограбени от нас и власта!

    Коментиран от #120

  • 86 Наркос

    2 1 Отговор
    Неправомерно уволнение 100%...изгонили го от мината голява загуба няма що
  • 87 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор

    До коментар #67 от "бройка":

    Какво пречи да го бичуват или разпънат на 4 коня.Иииииии толкоз,какво има да занимават всички с тази садистична постъпка.400 или 406 рязания,толкова удара с бич по гърба.ако издържи повече от 40 да го пуснат.......Но да ни занимават с това,а русия да се разпищолва на морската ни граница не е гот!
  • 88 Гост

    12 0 Отговор
    Виктор Костов не е уволнен, а временно отстранен! Позор! И ще управлява хора, невъзпитан пикльо. Колкото до садиста, който кла момичето, може да получи до 6 години, по обвинение за средна телесна повреда. После ще излезе и ще убие някой. Той е психопат.
  • 89 Анонимен

    8 0 Отговор
    Все пак някой даде гласност на случая ! Оказва се, че това се е случило на 26.06.! Добре са го покрили го..ведото! Дано има Видов ден! И да си получи заслуженото!

    Коментиран от #97

  • 90 Българка

    11 0 Отговор
    С позицията си въпросният Виктор става съучастник на касапина Галин. Той има същия профил и се разкрива като социопат-насилник. Не е ли редно и той да подлежи на наказателни санкции. Доколкото съм информирана разпространяването на език на омраза и подтикване към насилие е пресстъпление
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бойко Борисов

    1 1 Отговор
    Министър-председателят при откриването на последния участък на магистрала „Марица“ към малко момиче, дъщеря на един от строителите:
    “ Когато пораснеш и отидеш да пиеш кафе в Истанбул, да знаеш кой е направил тази магистрала. „
  • 93 Сандо

    0 3 Отговор
    В скоро време оттам само Ехото ще отеква.Благодарение на европата и нашите дащници.
  • 94 Георги И

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Ти не си Българин ти копанарин като копейката.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 По-добре!

    5 0 Отговор

    До коментар #89 от "Анонимен":

    Говедото да бъде пречукано!
    Ще е много по-ефективно,отколкото грандиозният протест,очертаващ се утре от 18 ч.на площада в Стара Загора...!
  • 98 Честито

    4 0 Отговор
    Викторе дадоха ти мамуля от гз в гръцмуля
  • 99 Каво общо имат....

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "имаме проблем":

    "свирките и маструбацията" в случая, едното, няма нищо общо,
    с помиярското ,грозно деяние на татуирания пес, който е обезобразил момичето!

    Разграничавайте секс от изнасилване , не трябва едно такова върховно изживяване, като
    сексуален оргазъм , да се третира като престъпление!!!
    Срамота е !

    Любовта е съвкупност от много елементи , нека господ дари с тези елементи всекиго!
    Привилегия е, да бъдеш влюбен, а огромно щастие е, да изпиташ и плода на любовта.... секса!

    Нека ги има тези учебници , за да не сме нацяло изкукуригали!
    И да не знаем, какво да отговорим на внуците си , когато ни питат по тази тема!

    "Прави любов, а не война"!
  • 100 Пенчо

    3 0 Отговор
    Този не трябва да стигне до ареста.
  • 101 0000

    5 5 Отговор
    Тази гилза наясно ли е ,че този този брадатия ,нарисуван шебек ще я спука от дела и пак ше се въфне на работа
  • 102 Аз Негодника

    2 1 Отговор
    ЛГБТ ПОСТАНОВКАТА НА УЗОРПИРАНИТЕ ОТ ПОСОЛСТВАТА НИ СЛУЖБИ...НОВА ТВ..ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ГЕНЕРАЛ ПЕТРЕС..И АМЕРИКАНСИЯ БИЗНЕС У НАС...СЛЕД ЛГБТ...КАКВО СЛЕДВА...РАЗВИТЕ НА НАЦИСТКАТА ИДЕОЛОГИЯ ПО УКРАЙНСКИ...ЩЕ СИ ПРАВЯТ ПОСТАНОВКИ СЪС ЦИГАНИТЕ...СЛУЖБИТЕ ЩЕ ПРЕВРЪЩАТ ДЪРЖАВАТА В АФРИКАНСКА КОЛОНИЯ...НИЕ ТУЗЕМЦИ ЛИ СМЕ...ТОЯ ПЕРСОНАЖ ВИКТОР...ДЕЙСТВИТЕЛНО ЛИ СЪЩЕСТВУВА...ИЛИ СИ ГО ИЗМИСЛИХА...ТИЯ СЪС ФАЛШИВИТЕ ПРОФИЛИ...ЗАД КОЙТО СТОЯТ...ЖУРНАЛИСТКИ И РЕПОРТЕРКИ...СЪС НАШИ ПАРИ...НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ...И ОБСЛУЖВАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕДНА КЛИКА...АЛЧНИ И ПОБЪРКАНИ ХОРА...
  • 103 Деси от лом

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти що не спиш бе полу.диот
  • 104 Ужас!

    5 0 Отговор
    Румъния осъди съдия на 22 години затвор за корупция! А в България кога? Къде по света пускат такъв садист да се шляе между хората след такова престъпление? Къде?
  • 105 Съд до дупка!

    9 1 Отговор
    Този Виктор Костов не само уволнен, ами трябва и да бъде съден за подстрекателство за насилие дад жени!!! Комплексар злобен! Жените са отделни личности и имат свободна воля да бъдат с когото си искат. Ако видят, че до тях е психопат и нарцисист, имат право да прекъснат връзка и да си намерят друг партньор, по-добър и адекватен.

    Коментиран от #114

  • 106 пацо

    4 3 Отговор
    Всичко дойде от евроатлантическите ид---и татуировки дори и полицаите,фитнес направил мускули,а на мотиката вика лопата,семейства без брак или джендъри и хом.бандити с две думи болни мозъци бол
  • 107 Иван

    6 1 Отговор
    В тия мини олигофрени ли работят?
  • 108 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Ердоган":

    КОГАТО ГО НА"Р," ЪГА НА МА" Й, К, Я ТИ.
  • 109 Следващият

    4 2 Отговор
    Този трябва да бъде подведен под съдебна отговорност за подкрепата му изразяваща се в заплахи
  • 110 Следващият

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Следващият,когото трябва да подведат4483 под отговорност е Копейкин от Израждане
  • 111 Какви хора

    5 2 Отговор
    Правилно,отстранен,така трябва.Проблема с този Виктор е,че е същия психо като татуирания охранител.И това вече е сериозно,защото такива са опасни за обществото!
  • 112 Домашен насилник

    5 0 Отговор
    Щях да я пребия. Успяваше да изкара най-лошото от мен. Знам, че не съм стока, но не исках да влизам в затвора заради нея. Разведох се. Комюникирам с нея само служебно. Ако ме издразни следва пауза. Пишете минуси свободно. Аз реших значително по-голям проблем.
  • 113 Како Илза,

    3 3 Отговор
    Пусни му едно месечно предизвестие и да ходи на борсата или при Късокопейков.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Професионалист

    6 0 Отговор
    Не на насилието, жестоките изроди в затвора!
  • 116 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "имаме проблем":

    ВЪВ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОЗИРА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА !
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Уволнението му е малко

    3 1 Отговор
    Има много интересни текстове в наказателния кодекс.
    Време е за смели прокурори.
  • 119 Подкрепа за жените

    3 0 Отговор
    Пожелавам си Закона да смазва подобни изверги.
  • 120 Да Не

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Съгласен И децата им са същите некадърници потомци на онези с навущата и козите по балкони те.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове