Last news in Fakti

4 Август, 2023 12:34 12 698 31

Няма край: Жена е в Спешното отделение във Враца след побой от мъжа ѝ

  • жена-
  • спешно отделение-
  • враца-
  • побой

Пострадалата е на 50 години, от Криводол. По думите ѝ на 1 август ѝ е нанесен побой от мъжа, с когото живее на семейни начала

Няма край: Жена е в Спешното отделение във Враца след побой от мъжа ѝ - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Жена е била приета след побой в Спешно приемно отделение в Многопрофилната болница за активно лечение „Христо Ботев“ във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца, цитирани от БТА. Сигнал до органите на реда е подаден от медиците в центъра. Жената е на 50 години, от Криводол. По думите ѝ на 1 август ѝ е нанесен побой от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя е прегледана, няма данни за травматични увреждания, уточняват в съобщението на полицията.
Образувано е досъдебно производство. Вчера 62-годишен мъж от Оряхово бе задържан за 72 часа, след като е нанесъл удар по главата на съседката му.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    35 8 Отговор
    Виждате ли, че рязко секнаха новините за случая "Дебора" след като приеха ЛГБТ поправката за "интимна връзка"? И как да не спрат? Той вече си свърши работата. А протестът беше яхнат от феминистките, за да се проправя пътят на Истанбулската.
  • 2 Олеле

    25 4 Отговор
    Жьо суи , се ла тряс ( жа са гръмна ) ! Джендърията няма почивка ! Губят от хиперактивност , на от бездействие!
  • 3 Злати Минкова

    28 4 Отговор
    Фейк. Както и това в СЗ.
    Кампанията за прокарване на Истанбулската конвенция върви с пълна сила.
  • 4 Селянин

    30 0 Отговор
    Винаги е било така на територията. Просто до момента никой не им е обръщал внимание.
  • 5 Сталин

    22 7 Отговор
    Мариика рекла на Иванчо
    - Аз съм вече модерна жена не мия ,не чистя,не готвя, деца не гледам
    А Иванчо и казва
    -Ама ти не си модерна ма, не си бита
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сталин

    24 5 Отговор
    Тези случаи все повече започва да прилича на специална операция на службите за да се вкара инстанбулската конвенция.Такива методи се ползват на Запад да се пере мозъка на техните говеда там,създава се Проблем и после следва Реакция за решаване на проблема и се вкарва Решението.След това следва втора фаза- цирка на платените протестори,изкарват се всякакви безделници,джендъри и лузъри уж да протестират срещу проблема,и всеки който се обади че това е фалшив театър бива нападан и осмиван.Интересно е кой е инициатора на тази операция в България,най вероятно е Киртака,той ги е виждал там тези неща в неговата родина, Тулупа явно няма участие,освен да е намерил "артистите" класическа двойка "мутра и ш@франтия"
  • 8 фиткифакти

    15 3 Отговор
    Няма край с медийната пропаганда, умишлено се търсят такива "случай", есхумират се стари и т. н.
    Нарича, се "медийна истерия"! Ами и в Гърция един пребил жена си полицайка, що не пишете и за този случай те нали са по конвенцията?
  • 9 мхааа

    9 1 Отговор
    Джендър патрЕотите се развихриха.
  • 10 Опааа

    17 1 Отговор
    Я как хубаво взеха да ни заливат с домашно насилие, сякаш досега го е нямало... Изведнъж започнаха да осветляват все повече случаи, за съжаление не за да се борят срещу този бич на всяко общество, а за да прокарат определени интереси.. както и Истанбулската...

    И не забравяйте, домашното насилие далеч не е само от мъжката половина към женската, а много често е и обратното!
  • 11 Христо

    15 2 Отговор
    А в тия новини защо не пишат за етноса и образованието на биячите?
  • 12 Христо

    8 2 Отговор
    Ние нужните закони имаме, обаче дали се прилагат? Като всички останали закони на територията...

    А в страните, където е приета Истанбулската, бити няма вече?
  • 13 адаша

    11 2 Отговор
    Побоищата, стригането на косата- ясно. Това си е чисто физическо насилие. А какво е ако жена ти, вземе, че скрие такъмите ти за риболов, защото- представете си! - майка и, щяла да ви идва на гости в събота и неделя. А?! Какво е? Представяте ли си?
  • 14 Aлфа Bълкът

    14 2 Отговор
    Кражбите вече спряха, няма пребити и обрани старци.
    Няма ромски набези, няма наркотици, няма източване на европроекти, няма корупция, правителството не е една шайка от мошеници. Цъфтим и връзваме, остана да приемем истанбулската конвенция 🏳️‍🌈 и ще си оправим държавата!
  • 15 Циганска работа!

    6 2 Отговор
    Живеела на семейни начала!

    Тези не са самейство обвързано с правни норми по Семейния кодекс.

    Днеска един я пълни и блъска, утре друг - тяхна си работа!

    Защо е нужно мисирките да правят истерия!

    Аха, заради създаване на настроения за прокарване на конвенцията за Содом и Гомор и за инсталиране на власт на гейове, лесбийки; за създаване на ювенална юстиция, т.е. малолетните деца да могат да съдят бащите и майките си; за овластяване на наднационалната БРЮКСЕЛСКО ГЕСТАПО - GREVIO - ДА ОТНЕМА ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ПО ДОНОС!!!!

    А ОТНЕТИТЕ ДЕЦА СЕ ДАВАТ НА ДЖЕНДЪРИ ОТ НАД 100 ПОЛА ЗА ОСИНОВЯВАНЕ!

    НАРИЧА СЕ "ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ", КОЯТО БЕШЕ ОФИЦИАЛНО ДЕНОНСИРАНА ОТ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ!!!!

    БРЮКСЕЛ С ТОВА СЕ ЗАНИМАВА - С ЗАКОНОВО ПРОКАРВАНЕ НА СОДОМИЯТА, РАЗВРАТА, САДИЗМА И ВСИЧКИ ИЗВРАЩЕНИЯ, КОИТО СА ПРОТИВНИ НА БОГ, В ЖИВОТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НЕЩАСТНИЦИ!
  • 16 анна

    6 2 Отговор
    И всичко това излиза сега, за да ни пробутате Истанбулската конвенция, нали? Ама няма да стане!
  • 17 Ханко Брат

    7 2 Отговор
    Да чукна на дърво с моята напоследък не се караме. Имало е случи за които и аз трябваше да се появява в новините но заради това че не мога да вдигна ръка срещу жена не се е случвало. Веднъж през зимата ми беше вдигнала скандал за това че си купих телефон. Просто стария го изтървах и се счупи. Ползвах една седмица телефон с фенерче ама аз без Интернет не мога и си купих някакво "китайче" с андроид. И се прибирам у дома - скандал. Значи тя може да си купува разни парфюми, кремове, цветя за 30 или 50 лева а аз един скапан смартфон за 140 лева нямам право. Не съм я стригал но спах в автомобила няколко дни (през зимата) след което тя ми се извини и помоли за прошка. Така, че има и женска агресия. В повечето случаи психическа агресия която провокира физическа агресия в по темпераментните мъже. Разбира се има и мъжка агресия. Жените по принцип си падат по агресивни мачовци и после плачат.

    Коментиран от #20

  • 18 ХАХАХА

    6 1 Отговор
    Мисирите обикалят по болниците в цялата страна и записват на всякакви ....... измислиците , с които да станат за секунда ,две известни! Да не говорим ,че 90 % от " жалващите " са от другия етнос! А да видим ако полицията ги подбере как ще се отказват от разказано пред микрофон!
  • 19 ФАР

    6 1 Отговор
    ЦЯЛАТА ПАТЪРДИЯ С ,,ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ,,Е ДА НИ ПРИНУДЯТ ДА ПОДПИШЕМ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.ТОВА НАСИЛИЕ ВИНАГИ ГО ИМА,СЪЩО И СРЕЩУ МЪЖЕ,ПОСТРАДАЛИ ОТ ЖЕНИТЕ СИ.ВЪВ ВАРНА ЦЯЛА ГОДИНА ИМАШЕ САМО ЕДИН СЛУЧАЙ,А НА ЩАТ СЕ ВОДИХА ТРИ КАКИ,ЩРАКАЩИ С ПРЪСТИ.
  • 20 Ханко Брат

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ханко Брат":

    Завръщането ми у дома беше такова празнично. Бях я заплашил с развод и май затова се "смили" над мен. Появиха се у дома некъпан, брадясал. Взех си душ, после беше приготвила мезета, ракия, купила цял стек кенчета с бира. После имаше и други приятни неща и повече не ми вдига такива големи скандали. За един смартфон за 140 лева и за егото на една жена за малко да се разведем. Ако бях татуиран батка "патриот" сигурно щях да я пребия и подстрижа. После се оправдава че това бил евтин смартфон и затова се била ядосала. Заслужаваш съм по хубав. Не съм й казал затова вдигнала скандал. Тя трябвало да ми купи смартфон някакъв Самсун за 600 лева. Аз да не съм луд да дам толкова пари за телефон. Както и да е.
  • 21 Развеселен

    2 7 Отговор
    Да "благодарим" за това на Възраждане - партията на биячите на жени и деца!
  • 22 Бааааамаааа

    6 0 Отговор
    Той на 62, тя на 50 и на "семейни начала". Демек от цвят на цвят и от трън на глог.А ние,баламите ,преди 40 години ударихме по един подпис и си знаем кой кой е.

    Коментиран от #26, #28

  • 23 късо име-корав у-й!

    5 1 Отговор
    Почнахте да се усещате,накъде ви тикат ....милиционерите и техните рупори медиите.Много сте лесни с това да ви изкарат по митинги..!!!
  • 24 Прав си

    3 0 Отговор
    Еле па у врачанско ако тя не го набие, тогава той нея. Правят люта ракия и тонове вино.
  • 25 Стамат...

    6 1 Отговор
    Започнахте, както COVID истерията , до приемането на Стамбулската джендерастка конвенция! Сякаш до сега не е имало домашно насилие! Големи циркаджий сте това мисирките.
  • 26 истина ти казвам

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бааааамаааа":

    Абе не е точно така!Приемат ли тоа закон за домашното насилие във тоя му вид,просто си немате на идея какво по големо насилие ше отключите! Значи съм работил като скот цел живот да създам дом и във един момент к..... решава че си и омръзнал,примерно и те обвинява във системно домашно насилие за да те осъдат,вкарат във затвора и да и плащаш а тя да си вее п......!!!!???? МИ НАЛИ ШЕ Я ЗАПАЛА ОТ ЧЕТИРИТЕ СТРАНИ БЕ КРАТУНЦИ!!!!
  • 27 Редник

    5 0 Отговор
    Колко са елементарни соросите. Тези работи се правят от 100 години, те сега ще пишат за тях. Ало, това е живота. Бой, насилие, убийства, войни, дрога, банди. Естествено, че не одобрявам, но тези, които пишат законите и трябва да налагат справедливостта, точно те са в категорията на насилниците и извратеняците. Затова нищо не става
    А вие си пишете. Дреме им на мафиотите...
  • 28 Различни

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Бааааамаааа":

    случаи са, чети по-внимателно.

    Коментиран от #30

  • 29 Абе

    1 0 Отговор
    Много ми е интересно - тия жени по какъв каталог си ги избират тия насилници?! Щото ако беше истински стойностен мъж,уважаващ себе си и хората около него, щеше да е скучно положението. Трябва да има драма.
  • 30 Бааааамааааа

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Различни":

    Коментарът ми беше за "семейните начала", дето е голям зор да смачкат и обезличат мъжете. Нали това е актуалната тема. Нищо, че и двата случая попадат в разпоредбите на НК. Жена съм и съм се нагледала и наслушала как едва го чака да се върне от работа и цял ден е умувала с какво да го захване и винаги намира. Две от тях не работят, на то не й било лесно цял ден да му шета и готви, пък той се прибирал само като на хотел. А че се гърби и й е направил лукс хотел...ми това било нормално, за какво бил мъжът. Случаи всякакви, но с онова, дето ни го гласят, мъжете да си берат дертовете, щото все те ще са кривите.
  • 31 Д-р Ох Боли

    1 3 Отговор
    Само Истанбулската конвенция, ще сложи край на това безумие. 😅
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове