Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 08:56 1 409 28

Димитър Манолов: Приказките, че протестите се организират заради изборите, не са верни. И не помагат на премиера Денков

  • димитър манолов-
  • протести-
  • избори-
  • верни-
  • помощ-
  • николай денков

„Всякакъв народ има на тези протести, което е нормално. И аз не харесвам факта, че има политически представители сред тези хора, но не можем да ги махнем. Там е много шарено, има хора от 60 общини”, заяви президентът на КТ "Подкрепа"

Димитър Манолов: Приказките, че протестите се организират заради изборите, не са верни. И не помагат на премиера Денков  - 1
Снимка: bTV

"Няма аз да давам акъл на премиера, но приказките, че се организират протестите заради изборите, не му помагат особено много, защото не са верни". Това коментира президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов в ефира на bTV.

„Всякакъв народ има на тези протести, което е нормално. И аз не харесвам факта, че има политически представители сред тези хора, но не можем да ги махнем. Там е много шарено, има хора от 60 общини”, заяви той, цитиран от novini.bg
Според него параноя са твърденията за руски връзки с някои протестиращи.

„Признавам си, нищо не знам за протеста на зърнопроизводителите, но той няма общо с настоящия протест на енергетиците”, категоричен е той.

Той не пожела да прогнозира какви ще са следващите действия на протестиращите, но поясни, че не вижда печеливш ход за край на протестите.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    25 20 Отговор
    Хората се борят за живота и семействата си.Подкрепете ги!

    Коментиран от #11, #12, #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 АГАТа Кристи

    21 5 Отговор
    Как се издържат централите на профсъюзите у нас, след като почти нямат приходи от членски внос ?
    В Бг има ли разследващи органи, който да отговорят на този въпрос ?
    Или това са едни рекетьорски организации, както бяха СИК и ВИС. Предприятията си плащат за "спокойствието"..

    Коментиран от #20

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 17 Отговор
    Само БСП ще оправи България!

    Коментиран от #10

  • 6 мхааа

    16 20 Отговор
    Стотина копейки се събрали да събарят правителството. Не се срамувайте развейте руските знаменца и къде се крие копейката обезценена.
  • 7 ггг54

    9 14 Отговор
    бутай сглобката и рестарт на държавата, парите от ЕС отиват за такива предатели като теч дето са некоалиция, обикновения човек не усеща нищо
  • 8 Наблюдател

    13 12 Отговор
    Синдикатите винаги са били кремълскочервени мегафони!

  • 9 Панов

    17 5 Отговор
    Синдикатите ли ще плащат 36 заплати, че не разбрах? Прокуратурата и ДАНС да проверят синдикатите за зависимости от Ковачки и олигархията !
  • 10 Българин

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    От самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място.
  • 11 Не, няма

    11 9 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    След като разбрах, че даже и линейки не са пускали, край с моята подкрепа за "семействата" им.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Наблюдател

    9 9 Отговор
    Петата колона на Москва след като не успя да свали редовният кабинет с протеста на зърнарите, се пробва да го бутне с блокадите на въглищарите. А синдикатите играят поддържаща роля правейки се на загрижени за хляба на работниците. И няма кой да ги запита къде бяха когато служебните правителства на Радев нарочно бавеха изпращането на Плана за възстановяване и развитие и защо не участваха активно в неговото разработване.

    Коментиран от #27

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Майора

    7 7 Отговор
    Чисто и просто протеста беше вхнат от опозицията начело с "Възраждане" и техноя представител Искра Михайлова! Няма защо да се лъжем , Копейкин учира да вземе еластта! С не съм съгласен с блокадите щото ако чуждите фирми заведат дела , вие ли ще плащате?И вие участвахте в разговорите с кабинетс преди две години и вдичко ви е ясно че рано или късно това производство е се закрие!
  • 16 Лъжец ,

    7 5 Отговор
    хрантутник и пияндур !
  • 17 мафиотска сглобка

    11 13 Отговор
    Подкрепа, за протестиращите! Стига далавери, на гърба на народа! Стига крадене на Европейски милиарди! 33 години ни лъжат и крадат, затова сме най-бедната страна в Европа! Дори Албания е по-добре.

    Коментиран от #19

  • 18 Кочо

    13 3 Отговор
    И тоя мушморок наливаше масло в огъня с думите :"„Имаме работа с политици. Когато човек говори с тях, трябва да си държи джобовете здраво и да внимава какво се случва. Ние не знам дали са изпратили нещо в Брюксел, ако са изпратили, то какво и дали не се разиграва в момента нещо“. Ако наистина беше синдикален лидер а не обслужващ персонал на олигарси и на партии трябваше сам да участва в разработването на плана изпратен в Брюксел.
  • 19 Само питам

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "мафиотска сглобка":

    Кой ги краде бе приятелю?

    Коментиран от #28

  • 20 пери

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "АГАТа Кристи":

    Как да нямат приходи? Всеки месец ми удържат вноска и тя се увеличава процентно с увелиечението на минималната заплата. И нямам избор дали да членувам и да им давам тези пари на практика за нищо насреща. Затова всъщност е и целия вой. Закрият ли тецовете, откъде ще смучат синдикатите? В частни предприятия синдикати няма, но пък хората, работещи в държавните могат да бъдат доени по закон.
  • 21 ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ

    1 1 Отговор
    Ние горепосочените сме уплашени много. Обещаваме ,че като вземем тези милиарди от затварянето на ТЕЦ овете най-добросъвестно да ги раздадем на българите. По равно на всеки.
    ВЕРВАЙТЕ НИ! ВЕНСЕРЕМОС ! СПРЕТЕ БЛОКАДАТА !
    Честни до безрасъдство съответно: БОКО, РИСТЮ, ШИШИ КИРО и АСЕ/а/Н
  • 22 КПСС-БКП

    2 0 Отговор
    Оставка на правителството веднага, преди да са ни докарали до просешка тояга. Затвор за националните предатели Костов, Царя, Борисов, Станишев и Денков !!!
  • 23 Румен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Голям живот ще пада с 36 заплати на куп

    Коментиран от #25

  • 24 Развийш ли

    1 0 Отговор
    Д Манолов си е комунде от всякъде Чуйте му приказките и разс ъжденията и ще се уверите Ами като не ще да се съобразява с ЕС да ходи в Русия да стане синдикат Там няма норми и критерии за работника Ще му е лесно
  • 25 Мнение

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Румен":

    Трябва да си изкукуригал да ги откажеш Ако са мъж и жена стават двойно Работа има на всякъде само да ти се бачка
  • 26 влезте в час

    0 0 Отговор
    Този чак сега разбра, че има проблем, сега разбира за изискванията на ЕС или не в час и сега яхва вълната или се страхува да не се върне кандидат кмета обратно в редиците и да му се отнеме думата
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Само питам":

    Крадат те и теб, ама от къде акъл да мисли!? Тока не идва от контакта и рафта в магазина не "произвежда" хляба, диванни "експерте"! Като затворят централите с манивела ли у вас ще произвеждаш ток, парно и топла вода!? Да мислиш, че "екологично чистите" ВЕИ-та ще ти ги доставят в пълен обем!?
    Тия и майките си ще продадат за 2,3 милиарда, камо ли едни мини да не затворят!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол