Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 12:04 4 888 49

Борисов в Пловдив: Много се разминаваме с целите и задачите. Когато си внесат законите, няма да ги подкрепим

  • бойко борисов-
  • разминаване-
  • цели-
  • задачи-
  • закони

"Преговорите се вършат от колегите, не ни и канят на срещите. Ако някой ги съветва така да комуникират с разгневена общност  - не е правилно, те са български граждани. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени, трябва да се успокои разговора и да се махне арогантното поведение. Всеки иска да е добре", смята лидерът на ГЕРБ

Борисов в Пловдив: Много се разминаваме с целите и задачите. Когато си внесат законите, няма да ги подкрепим - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в град Пловдив, за да се срещне с граждани. Той откри и Южната трибуна на стадиона на "Локомотив".
Ще стане едно прекрасно съоръжение, каза той.

На въпрос какво ще каже на миньорите, той заяви, че ако е премиер щял да отговори. "Преговорите се вършат от колегите, не ни и канят на срещите. Ако някой ги съветва така да комуникират с разгневена общност - не е правилно, те са български граждани. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени, трябва да се успокои разговора и да се махне арогантното поведение. Всеки иска да е добре", смята лидерът на ГЕРБ, цитиран от novini.bg

"През последните три години хората си направиха изводите кой какво е направил", каза Борисов и допълни, че е говорил с Асен Василев и му е казал, че няма да подкрепят промените за ДДС-то на ресторантьорите. "Що се касае до службите, то всичко свършихме, та стигнахме до службите. Има няколко факта - някои ръководители се ползват с голямо уважение в чужбина. Шефът на ДАНС бе награден с най-високата награда в САЩ, затова и бе натоварен да изведе руските свещеници от страната ни. Нека да си представят законите, ще ги гледаме, но след изборите. Сега имаме много по-належащи неща да се гледат. Категорично съм против директор на службите да става шеф от една партия. Когато имаме служби, които не слушат нито мен, нито Кирил Петков, нито Радев - то всички ще внимават.
Власт власт възпира. Много се разминаваме с целите и задачите. Когато си внесат законите, ние няма да ги подкрепим, която иска друга партия да ги подкрепя.", отсече лидерът на ГЕРБ относно ПП-ДБ.

По думите му Кирил Петков и Христо Иванов са оставили ГЕРБ в зала да защитават Закона за енергетиката, а те са отишли на предизборна кампания на Терзиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    47 5 Отговор
    Е всички искате да грабите, трудно ще се разберете кой да открадне най-много

    Коментиран от #9

  • 2 Последния Софиянец

    70 5 Отговор
    Този защо не е в затвора?

    Коментиран от #10

  • 3 олеле

    32 31 Отговор
    докъде я докарахме, да харесам мнение на бойко ти..вата..
  • 4 Тоя

    68 3 Отговор
    простия безродник , ограбил , съсипал държавата ни и стотици хиляди човешки съдби , не се трае и буди само гняв и отвращение !
  • 5 Юлиян

    55 3 Отговор
    мутро престъпник История си Съд и Присъда за Вас
  • 6 Рано или по късно

    44 3 Отговор
    Ще отиде там.
  • 7 Ханку брат

    57 2 Отговор
    Наивниците от ППДБ сега вадят горещите кестени, а ГЕРБ и ДПС им гледат сеира. Точно това искаше Бою, да не поема отговорност и същевременно да управлява. Пеевски върти държавата, а будалите " управляват"!

    Коментиран от #14, #16, #19

  • 8 Интелектуалец със зайчарник

    49 2 Отговор
    Тоз глупак може ли да ми обясни защо им е необходима власт на службите?? Може ли да обясни защо е необходимо хора да взимат заплати за да не правят нищо..тия служби са клон на изпълнителната власт кое не ти е ясно кръгло нещо?
    Защо не поемеш отговорност и не заявиш публично че ти и Теменужка ги подписвахте тия договори за зелената сделка?
  • 9 любител

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    прав си а боко тиквата иска най много сега ще завърти дупе-о само и само да покраде още малко. хахаха
  • 10 Просто Киро

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ще го вкарам! Не само него , а и всички гербаджии! Само да взема властта!
  • 11 зевзек

    32 3 Отговор
    почна да се изхлузва, ще ги бута

    Коментиран от #15

  • 12 сд55т

    32 3 Отговор
    Тоя остави Бг на дъното на всички класации по доходи в ЕС и първи по смъртност. Насред пандемия и стотици хиляди безработни хора каза да теглели заеми, докато цял свят раздаваше помощи. През това време Велве, Домусчиев и Влади се подиграваха на хората. Подари незнайно колко на колекторска фирма и прати самолет в Дубай с неизвестно какво напълнен, а ни лъжеше, че било пилешко месо. От банките негови хора изнасяха чували с пари и потегляха неизвестно накъде... Какво стана с тия милиони? Прокуратурата намери ли ги? Не! Прокуратурата милиони не търси, тя се занимава само с кокошкари за 20 лв. Не сме забравили!
  • 13 Светлина

    29 4 Отговор
    Не го ли е срам този демагог. 15 години само затлачва проблеми, затова сме на дъното на всякакви класации. Думи нямам, наглост до безобразие.
  • 14 Светлина

    28 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ханку брат":

    Не са будали политиците. Ние сме будали, че гласуваме така. То се пише на наш гръб. Или искаш Европа, или искаш Мафията, или искаш Раша. Толкова е просто.

    Коментиран от #20

  • 15 Ще набута

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "зевзек":

    себе си зад решетките , нищо друго !
  • 16 сд55т

    19 8 Отговор

    До коментар #7 от "Ханку брат":

    ПП/ДБ изобщо не осъзнават, че ББ ги изпържи и сдъвка. Сега ще ги изплюе, т.е. ще ги изрита след местните избори. Държавата увеличи заплатите на цялата членска маса на ГЕРБ- лекари, учители, полицаи, магистрати, държавни хрантутници..., всички са хора на ГЕРБ и ще гласуват под строй. Въпросът е на кого ще подари гласове ББ- на ИТН или на ПП. ИТН може да се окажат ненужни на ГЕРБ. А дали ненужни няма да се окажат ПП/ДБ?

    Коментиран от #18

  • 17 Хахаха

    19 13 Отговор
    От целия този цирк най прости се оказаха Харвардците:))) Дори и еднокнижника ги минава с 200:)))
  • 18 Светлина

    14 9 Отговор

    До коментар #16 от "сд55т":

    Не е проблема какво осъзнават те. Проблемът сме ние, 110 депутати на Мафията сме вкарали в парламента и още 70 на Раша. Всичко се пише на наш гръб. Кадърните хора ще се оправят и без да са във властта.
  • 19 Анонимен

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "Ханку брат":

    Все някой трябва да извади кестени те, и това са пп, дб, после Бойко до живот ще управлява, ама няма за нищо преди да е виновен.

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ще управлява

    16 2 Отговор

    До коментар #19 от "Анонимен":

    килията си !
  • 22 Панов

    19 4 Отговор
    Борисов, ти Магнитски и райрани дрехи изкаш ли?
  • 23 Съдията Дред

    18 3 Отговор
    Открил една трибуна, после следващата и така. Навремето режеше лентички на всеки 100 метра магистрала
  • 24 Даниел Вълчев декан на ЮФ при СУ

    14 2 Отговор
    Пеевски и Борисов са Сократ и Аристотел!!!!!!!!
  • 25 оня с коня

    7 22 Отговор
    Борисов е просто ЛИДЕР БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ.Затова и ГЕРБ ще спечелят както Местните Избори,така и Следващото управление на Страната.
  • 26 Герб

    16 2 Отговор
    Сега вече на всеки стана ясно Кой е в основата на протестите.Заради тях миньорите са на това дередже с натрупани от години проблеми в аектора.Само ги използват.И със земеделците се опитаха,но те навреме се усетиха.
  • 27 хихи

    9 16 Отговор
    Мачкай Хардвардските Измамници докато пуснат кафяво отзад
  • 28 Синя София

    11 7 Отговор
    Мутрата пак прецака Христо Иванов,следва още 12 години мутренско управление...честито на тъпия електорат,пак сме съюзници на Путин и Ердоган...
  • 29 всеки иска

    14 2 Отговор
    да е добре, каза Баце и си напълни поредното чекмедже. Баце още през 2016 пое ангажимент за закриване на въглищните централи, сега се прави на улав. Евтин демагог и доказан лъжец. Замириса му на мърша и като лешояд взе да се увърта около жертвата и да се изсухля от сглобката, с която утре ще каже, че никога, ама никога не е имал нещо общо. До болка изтъркани номера на една ос.таряла м.ут.ра.
  • 30 Народна мъдрост

    12 3 Отговор
    Плъховете първи напускат потъващия кораб.
  • 31 Пойко Порисов в Бловдив

    4 2 Отговор
    Смета на Кофия
  • 32 инж. Ганчо Илков

    11 4 Отговор
    Бойко показва как не трябва да се държи Политик. Явно Демократичните Принципи ни най-малко го Интересуват, камо ли иска да разбере що е то Коалиционна Култура. Бойко следи Събитията свързани с Протестите и с оглед да набира гласове (за Държавната Партийна Субсидия) се съгласява с Протестиращите (Собствениците на Въглищните мини е възможно да са "Дарители" на ГЕРБ и са в очакване да се докопат до дял, или някоя друга Обществена Поръчка). Вместо да се Срещне с Бизнесмените на Приближените му Фирми и да ги убеди да Разработят Бизнес Планове съобразно Изискванията на Пазара, той заявява, че няма да Подкрепи готвените от Правителството Закони. Явно му липсва Функционалната Грамотност. В този си Вид той е по-близко до Образа на Дон Карлеоне, или Бай Ганьо (търсач на Келепира).
  • 33 Петър

    14 2 Отговор
    Тиквун е напълно зависим вече, нито едно решение не се взема от него.
  • 34 Сталин

    8 4 Отговор
    Значи и шефа на ДАНС работи за тези американски кучета ,щом е награден с най висока награда от тях ,остана ли някой в България който да работи за интереса на българите
  • 35 Лъжец

    9 4 Отговор
    Пръв ти предаде властта на тези неуравновесени джендтри, които те арестуваха, а знаеше, че те се командват от Америка и тяхното посолство, което извърши всички подмени при изборите. На теб ти оттърваше да се правиш на благодетел, а сега на умряла лисица. Ти си подъл двуличник, ако по малко крадеше щеше да се пенсионираш като добър политик, но сега всички те познават, по добре и от теб самият. Ти предаде спечелените избори защото така ти наредиха за да оттървеш собственната си кожа. Ти си Юда.
  • 36 пшибаев

    2 1 Отговор
    ох,дано много не ги мандриса много ,чи кикиту нежен дъл ша издържи
  • 37 Бамбука

    8 1 Отговор
    Един издухан бушон, който се прави на умряла лисица.
  • 38 Вас

    8 1 Отговор
    Аве , дэртак не се натягай толкова . Ти си един дядка дето вече не става за нищо . Взимаи си пенсията и си гледай внуците и не пречи на другите хора !
  • 39 Гласувал

    10 1 Отговор
    Този, едно с едно не му е вярно. Едно говори сега, след малко второ, трето и т.н. И така ще бъде, след като го изпраха пптата. Така е у нас, било е и ще бъде.
  • 40 Нормално

    11 1 Отговор
    Лойко Мазнев костюма мени, но нрава - никога.
  • 41 Ангеларий

    8 1 Отговор
    А коя е Мата Хари?
  • 42 Истината:

    8 1 Отговор
    боко, боко, много си Изпадал!
    боко открл Южната трибуна на стадиона на "Локомотив"...
    Стига бе боко. Няма ли да откриеш някоя Нова магистрала, че да резнеш лентичката, па да си я сложиш в лЕвото джобче и да се огледаш от високо...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тома

    5 1 Отговор
    Чакам последната съпунка да ми изкъпят ибр ика тези от пп дб и да дойдат парите от Брюксел.Каза бати бойко при братчедите си от шекер махала
  • 45 Град Симитли

    6 1 Отговор
    ".... Шефът на ДАНС бе награден с най-високата награда в САЩ, затова и бе натоварен да изведе руските свещеници от страната ни....."
    .... Груйляка си го казва направо!
  • 46 Ехаааа

    4 1 Отговор
    Че как ще ги подкрепим бря. Ний чекмеджето ли ще гледаме или пенсийте на орта! Я стига сте се бъзикали с Баце и Шиши! Вий от Тулупия искатъе да бягате а? Ще ви натресем ний едни закончета, че сват да ви се вие тулупи недни!
  • 47 Нема време

    1 6 Отговор
    Кокора и Киро да си ходят.Искаме Делян Добрев за премиер министър.
  • 48 Кабамилионеров

    6 1 Отговор
    Баце доказа ,че е просто под..метка на Соко.ла от Дрън.дар.
  • 49 Подлец

    1 1 Отговор
    Видя че не те подкрепят ( два пъти мисля) и реши да се качиш на гърба на ПП- Д Б!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове