Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 15:17 2 819 30

Слави Трифонов: Пицар направи за България много повече от хора, които имат подобни претенции

  • слави трифонов-
  • пицар-
  • светослав митев

Хората, които правят пицата се наричат пицари и си имат световно първенство. То естествено е в Италия и тази година го спечели българин.

Едва ли ще направя откритие, ако кажа, че всички обичаме пица. В цял свят всички хора обичат пица. Сигурно е най-обичаното ястие в света. В интернет пише, че това е най-популярната храна. Хората, които правят пицата се наричат пицари и си имат световно първенство. То естествено е в Италия и тази година го спечели българин.

23-годишният Светослав Митев, който, забележете, е спечелил световното първенство по правене на пица, създавайки класическа пица изцяло с български продукти. Тоест, това 23-годишно момче е направило за България много повече от всякакви хора, които имат подобни претенции. Изпитвам истинско чувство на гордост, че съществува Светослав Митев и че е такъв, какъвто е. Предполагам, че и вие така. И сега ще отида и ще си поръчам една пица.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пица свят,

    16 3 Отговор
    направо сме за боклука като свят
  • 3 Цуца

    39 1 Отговор
    Браво на младежа!
  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    32 12 Отговор
    Даже един пицар направи много повече за България, отколкото Слави!
  • 5 12345

    35 0 Отговор
    Прославил е България, браво на момчето.
  • 6 Киркор

    26 9 Отговор
    А ти ,като имаш толкова големи претенции,какво направи за страната си - България,кажи си Слав.....
  • 7 Ханку брат

    21 9 Отговор
    Браво на пицаря! Но момичетата от худ. гимнастика и шахмата не прославят ли България, бе чалгар задръстен?
  • 8 Бългапин

    15 9 Отговор
    Сигурен съм, че ако още имаше достъп до национален ефир Славчо щеше да се изгаври с този пицар, така както в продължение на повече от две десетилетия се гавреше със знакови за България лица.
  • 9 Механик

    22 8 Отговор
    А ето какво направи Славчо за България!

  • 10 А какво направи Славчо

    20 9 Отговор
    Навремето Славчо ни проглуши ушите, че ще "чегърта" ГЕРБ, народа му повярва и го направи първа политическа сила. Но той позорно абдикира, като каза, че му трябва пълно мнозинство за
    да може да управлява. Сега е политически помияр, който обслужва руски интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".Обаче се прави на политическа девственица, която "воювала за доверието на хората".

    Коментиран от #27

  • 11 рептил

    18 7 Отговор
    Еми мани Тошко и го тури него на кормилото на ИТН... направи и ти нещо за пицаря и за България !
    Стиха се репчи от дивана...
  • 12 Боби

    14 7 Отговор
    Славчо, ако и ти станеш пицар и ни лишиш пт присъствието си, ще сме много благодарни! 3 пъти събаря правителства, а сега мрънкаш, че не си в играта. Любовницата ми знае кво иска, по-добре от теб.
  • 13 Ксаниба

    12 7 Отговор
    За пари Славчо е готов на всичко от това да пее "Питат ли ме дей зората.... Шат на патката главата" да това за защитава 3 март като национален празник. А между двете да се гаври от националният екран с велики български творци, да инициира измислени референдуми и да провали два парламента и едно правителство.
  • 14 Иди на лекар, бе човек.

    13 7 Отговор
    Да ти прегледа главата.
  • 15 Анти-чалгар

    10 5 Отговор
    МА КЕ ДО НИ Я
  • 16 Механик

    15 7 Отговор
    ИТН получиха няколко пъти за избори, а те казваха „избори до дупка“ и изкопаха тавъзможност да управляват и се провалиха, стотици милиони похарчихме за избори, а те казваха „избори до дупка“ и изкопаха тази дупка и сега се намират в нея, но не си дават сметка какво причиниха на България. И от тази дупка продължават да викат „избори“. „Но нека си представим, че тяхната мечта се сбъдне, печелят избори, имат мнозинство и тогава какво ще стане? С кастинг вероятно ще изберем следващия шнорхел, който ще ни бъде министър-председател или пък Петър Илиев ще ни крещи от ефира на телевизията. Това ли ще се случи, или по-скоро сърдитото лице на Слави Трифонов ще ни информира кой кога ще полети към космоса?
  • 17 Макс

    11 6 Отговор
    Да, ако е умен пицар, никога няма да гласува за ИТН . Не си струва Слави да се напъва толкова , защото той нищо не е направил за България .
  • 18 Механик

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ааа, не . Ухиления си ти , че иначе кой би дошъл в тази д упка ?
  • 19 Българин

    12 7 Отговор
    Хората, които правят пицата се наричат пицари а съществата, които правят чалга се казват чалгари. Славчо е Чалгар и е отговорен за опростачването на две поколения българи посредством шедьоври като "Ще ги скъсам г....","Шат на патката главата" и въздигането на мутренското поведение като модел за подражание и осмиването и гаврата с национални икони като Лили Иванова.

    Коментиран от #21

  • 20 Бай Яни

    8 9 Отговор
    Кой беше този Слави, и на кой му дреме за пицария, като има младежи прославящи България в хуманитарните науки, ,математика,физика ,иновации и технологии, .

    Коментиран от #25

  • 21 Той ли те опростачи,

    5 9 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    че сега мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС те ползват да се влачиш по корем в лъжите и глупостите им!

    Коментиран от #22

  • 22 Българин

    6 7 Отговор

    До коментар #21 от "Той ли те опростачи,":

    Явно си жертва на славчовото опростачване. И не ти ли омръзна да повтаряш половин година все една и също "...... мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС......"?

    Коментиран от #24

  • 23 Та какво лошо

    7 6 Отговор
    има да се повтаря истината за мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? Жалко е да се лази по корем в лъжите им с продадено бъдеще и достойнство. Ще трябва националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС освен за държавна измяна и за опростачване на деца, плащайки им да лазят в лъжи да се подведат под отговорност.
  • 24 Ком.23

    8 7 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    е за теб чужденецо! България не е страна за продан от жалки лъжци и крадци като ПП ДБ ГЕРБ и ДПС!
  • 25 ТОЧНО ТЕЗ МОДЕРНИ НАУКИ

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бай Яни":

    ПОРОБВАТ НАРОДИТЕ. ПОДСЛУШВАТ СЛЕДЯТ ТРОВЯТ С МОДЕРНИ ГМО ГРИПОВЕ И ХРАНИ ПЪТУВАЙ ЗА ПОРНО ЗАПАДА И ИЬЧЕЗВАЙ ОТ ХОРИЗОНТА НА БАЛКАНА.
  • 26 Мдаааа

    8 7 Отговор
    Г-н Чалгарино, за управлението на една държава се изискват качества различни от това на чалга, порно звезда , пицар и т.н, но на теб ти е трудно да го разбереш, въпреки, имаше два пъти възможност за правителство , но видя, че трябва мозък, не е като плаването...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ха ха ха така така

    5 5 Отговор
    Само ти Славучо , нищо не направи за България , а само се омаза публично пред всички ...... та най малко ти лицемернико подъл имаш право да говориш .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове