Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 09:35 1 583 33

Борис Бонев: Единствената причина да бъда проблем за ГЕРБ е, че през годините съм разкривал техните схеми и далавери

  • борис бонев-
  • проблем-
  • герб-
  • схеми-
  • кражби

Председателският пост не ми е фикс идея, тъй като не е мечтаната работа, но това е длъжност, която трябва да бъде в синхрон с кмета на София, коментира общинският съветник от групата на ПП-ДБ(Спаси София)

Борис Бонев: Единствената причина да бъда проблем за ГЕРБ е, че през годините съм разкривал техните схеми и далавери - 1
Снимка: БНТ

"Единствената причина да бъда проблем за ГЕРБ е, че през годините съм разкривал техните схеми, кражби и далавери. Би било лошо за тях, ако смятат, че е време да се реабилитират чрез сламен човек начело на общинския съвет". Това каза в "Денят започва" кандидатът за председател на Столичния общински съвет Борис Бонев от групата на ПП-ДБ(Спаси София).
Няма да има сглобка в София, не и с ГЕРБ, защото това е моделът, който се опитваме да променим, допълни Бонев. Той заяви, че председателският пост не му е фикс идея, тъй като не е мечтаната работа, но посочи, че това е длъжност, която трябва да бъде в синхрон с кмета на София.

"Поради тази причина, поради демократичните принципи за това най-голямата група да излъчи председател на колективен управленски орган и с цел работата в София да се вдигне на нови обороти, смятаме, че и кметът, и председателят трябва да бъдат издигнати от една и съща група", обясни Бонев. ПП-ДБ и "Спаси София" единодушно са застанали зад неговата кандидатура - няма никакви вътрешни интриги, каза още той.


Коментира, че в ГЕРБ има много конструктивни хора, но партийните повели на всички партии им пречат да работят заедно в общината. Дори "Възраждане" имат приоритети, сходни на нашите, на тези на БСП и ГЕРБ, каза Бонев.

Не е тайна, че Столична община никога не е била самостоятелна и винаги е имало намеса от национално ниво, по-конкретно от ГЕРБ, коментира още той. Групата на ПП-ДБ(Спаси София) ще проведе разговори с всички съветници, за да се опитат да съставят план минимум за управлението на града.

"От всички 500 мерки, кои са онези 50, зад които абсолютно всички заставаме - да започнем с тях и да ги постигнем".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    45 9 Отговор
    Споко! Сега е ред да бъдат разкривани твоите схеми и далавери. А то такива има...

    Коментиран от #32

  • 2 тоя

    43 9 Отговор
    определено не знае на кой свят е............и не пие редовно хапчета
  • 3 това е било отдавна . Не е имало реална

    13 3 Отговор
    угроза за герб . Многото отклонени средства и кухите фирми са лошо . юса не ни помогнаха .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    28 5 Отговор
    Това момче едно говореше на Витошка преди изборите, сега говори съвсем друго.
    Въобще и на него му сложиха юздата и сега ще го кара по-кротко без много изцепки защото може да играе нагайката.

    Коментиран от #18

  • 6 Абориген

    31 7 Отговор
    Вие с какво право претендирате за цялата власт, след като има партии и хора с по голямо представителство. Нахални сте, вижте си процентите в национален мащаб. Даже сте нелигитимни.
  • 7 днес

    25 7 Отговор
    Този или тази първо да каже какво е учил, къде е учил, има ли някаква диплома, в каква област е експерт, освен в онази част на неопредело психично сексуалните....
  • 8 Борис Бонев?? Проблем за ГЕРБ е че

    23 6 Отговор
    си Олигофрен!! Същия Проблем е и за другите, които не гласуват за теб!! Един Олигорен е достатъчен!
  • 9 на село

    7 3 Отговор
    Лапидариум. Лапи дариум,Д.
  • 10 Пустиняк

    23 6 Отговор
    Тоя мома/к/ вече е проблем не само на себе си, а и на всички у най-големото село. Ке сменя украинското знаме с дъгата. Какво да се прави - промяната продължава.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Те са

    17 3 Отговор
    пътници вече !
  • 13 София

    28 2 Отговор
    Ти не си проблем за ГЕРБ,ти си проблем за софиянци,защото си алчно,объркано,недоразумение с претенции!
  • 14 Ник

    26 1 Отговор
    Оплачи се на мама.... Интересна картинка са тия модерни ¨мъже¨. Около тях няма други жени освен майките им... Явно ги смятат за конкуренция
  • 15 Майора

    26 1 Отговор
    Абе Бонев от "Смучи София" , какво ти пречи ГЕРБ , след като уж си разкривал далаверите , си получавал по 4000 лв на месец?Нищо не става от мамини и таткови синчета , хора от ДС и джендъри , спечелили с ала бала с машините и това е публично известно!
  • 16 Макс

    3 23 Отговор
    На някои може и да не им харесва , но това е бъдещето на България и на света - младите хора . Бонев, Терзиев , К.Петков , Сабрутев, Лена Бориславова и т.н. Каквато и пропаганда да излеете в полза на Доган, Борисов, Пеевски, Първанов, Радев, Р.Петков, Овчаров ,Нинова и още знайни и незнайни корумпета, истината винаги ще излезе наяве. Младите хора заслужават живота , който искат . Дори и на вас да не ви харесва , а аз съм на 61 г. и не ви говоря празни приказки.

    Коментиран от #19, #20, #21, #25, #33

  • 17 нннн

    8 2 Отговор
    Как ще се бориш с модела ГЕРБ, когато ПеПетата изпраха Борисов и ГЕРБ? Те са съдружници, бе!
  • 18 АГАТа Кристи

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    Е че на него любимата по.за е партер...
  • 19 добре

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Макс":

    Възхищавам се на младите хора , но точно тия , които си ми ги дал за пример , НЕ ! За мен това са едни арогантни , некомпетентни , но с големи претенции млади хора . Хора , за които моралът е на последно място , хора ,които те гледат в очите и те лъжат безочливо . Защо мислиш , че тия млади хора не са корумпирани , че не са дошли на власт с идеята да крадат ? Хора , за които законът е да не ти пречат другите .Предполагам , че изслуша записа на Радостин Василев ? Всичко което се изговори там от същите млади хора , хареса ли ти , защото на мен НЕ !
  • 20 Набор

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "Макс":

    Да,прав сте господине,че трябва да дадем път на младите,но не на всяка цена.На мен не ми харесва ,когато някои от младите грубо искат да променят и законите на природата--откъде накъде вместо да съм МАЙКА,аз трябва да съм "лицето,което роди детето".Синът ми и дъщеря ми как трябва да се обръщат към мен с "ей лицето".Да не говорим,за внуците,как точно ще ми казват?!.Та,точно подобни хора,искат да ме управляват.Пък и е нагло,след като много добре знаят,че София се е променила за добро,да отричаш всичко,да плюеш,а после да се сърдиш,че не получаваш подкрепа.
  • 21 поредния

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "Макс":

    проблемът е че "този живот" го искат само за себе си и винаги е за сметка на някои друг прецакан. дали ще са учители, пенсионери , няма значение
  • 22 Разлика между този и ГЕРБ няма все

    9 0 Отговор
    Крадци, лъжци и шарлатани! Борко ходи да ревеш при Галя от Козяк тя раздава постовете!
  • 23 Хахаха

    10 0 Отговор
    Да, затова ще е ..... ХАХАХАХА.
    Още помня кривите линии, които бяхте "снимали", а си беше явна компютърна заигравка ;)
    Така че.... наистина София има нужда да бъде спасена от "спасители" като теб и дружките ти.
  • 24 Иван Иванов

    6 0 Отговор
    Мръсен п......т!
  • 25 Оня дето има заслуга

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Макс":

    Оная да роди детето😂 България я има повече от 1300 години, защото такива като това същество са били само прашинки в историята ни! Хубава си татковино....
  • 26 Тъпак

    7 0 Отговор
    Този нещастник на кой господ служи И поради каква причина ПП ДБ го приюти в редиците си е незнайно Но ще създаде политическа криза в общината Явно е готов да се коалира с комунистите Което ще дестабилизира управлението на държавата Веднага да бъде отстранен
  • 27 Долу Смучи София

    2 0 Отговор
    БоБо само за разхитителството и простотиите в градския транспорт, абсолютно ненужните зелени бутони за пешеходците, противоконституционно следящи населението камери в градския транспорт, ..... заслужава да бъде низвергнат, ако не и подведен под наказателна и материална отговорбност - заедно с ортаците му от предишния СОС, вкл. мъпета Контрера!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БРАТЯ БОНЕВИ

    3 0 Отговор
    СА ЗАВИСИ МИ ОТ ГРУПА ХОРА !!!!!!!!!!!!!
  • 30 Да бе да

    0 0 Отговор
    "Единствената причина да бъда проблем за ГЕРБ е, че през годините съм разкривал техните схеми, кражби и далавери. "

    😁
    Не бе братле , ти си най удобната цел !
    Всичко което боко може да си извади от под ноктите😂Днес си ти , утре е Петков , след това е Василев , но никога не забравйте вечно грешната Лена😂😅
    Когато пропадаш , всяка сламка е въже😁давай боко , Биргас е с теб🦩😝
  • 31 Да бе да

    0 0 Отговор
    Последен " въпросчик" боко партизанин ли е бил или е просто ятак💫🤘
  • 32 Дано да е нормален

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Този Ами правителство прави ПАРТИЯТА КОЯТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ « а не наи крадливите и мошенничите» Толкова ли е тъп че това не го кази на ПП ДБ За кмет и министър предидател трябва да спечели избори А ти искаш да те назначят Ами Щом си некъдърник не може Трябва акъл а не дупе
  • 33 Ну пагади

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Макс":

    Ако това е бъдещито млади хора извратени и крадливи НЕ БЛАГОДАРЯ Ще си намеря друга РОДИНА « оставам България на теб»
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове