Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 17:04 2 125 92

ДПС: Колегите да прочетат знаците. Няма да участваме в про-Путин мнозинство

  • дпс-
  • колеги-
  • знаци-
  • мнозинство-
  • путин

Колегите да не развалят евроатлантическото парламентарно мнозинство с коалициите, които направиха по места с „Възраждане” и с БСП, призова председателят на ПГ на ДПС

ДПС: Колегите да прочетат знаците. Няма да участваме в про-Путин мнозинство  - 1
Снимка: БГНЕС

„Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците и да не развалят евроатлантическото парламентарно мнозинство с коалициите, които направиха по места с „Възраждане” и с БСП. Това не може да се случва – или ще има евроатлантическо парламентарно мнозинство, или ще има про-Путин мнозинство, което управлява България. Ние в него няма да участваме”.
Това коментира пред журналисти председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след като гласуването на втория вот на недоверие към кабинета „Денков-Габриел” бе отложено заради липсата на кворум, цитиран от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    122 7 Отговор
    Тоя за да отърве Магнитски, ще направи и майка си анорексичка.

    Коментиран от #32

  • 2 отвратен

    96 6 Отговор
    Скоро коледата ще дойде за шопарите !!!!
  • 3 честен ционист

    81 7 Отговор
    Като дойдат братишките и казачок ще играете.

    Коментиран от #47

  • 4 Фройд

    98 8 Отговор
    На тоя , откак му обърнаха зурлата нагоре в Дубай , много намрази руснаците .
    Ма то и аз да отнеса такъв бой , и аз ще ги намразя, нищо че съм ги излъгал.

    Коментиран от #8, #54

  • 5 Жалко

    73 5 Отговор
    Отгледахме си чуд. о.вище.
  • 6 Именно

    74 8 Отговор
    Е-е веднъж го ступаха прасчо от гру и вече не обича путин както преди :D
  • 7 ТрампЛин

    69 6 Отговор
    Малко Магнитче, голям Делян обръща!
  • 8 ТрампЛин

    23 5 Отговор

    До коментар #4 от "Фройд":

    Я раздухай че съм пропуснал този случай.

    Коментиран от #14, #19, #64

  • 9 дебелия здраво

    76 6 Отговор
    го натискат от Посолството иначе няма заличаване от Магнитски.Толкова устрдно се напъва ,че ще вземе да скъса некой менискус.
  • 10 Какви

    41 6 Отговор
    знаци ? Не може ли да говори в прав текст ?
  • 11 Реално

    34 5 Отговор
    Скандалът “нова Путинска коалиция” бе заформен от ББ още преди изборите, а днес ДП му сложи лавров венец. С окончателната констатация, че имаме нова сглобка.
    Активните мероприятия се отличават с това, че искат да постигнат рязка промяна в обществените настроения към политическото позициониране на извършителите и на техните врагове.
    След като хвърлиха мило и драго да бъдат зачетени за “евроатлантици”, ББ и ДП сега минават към втора фаза: те трябва да останат единствените евроатлантици.
    А това няма как да стане, докато ПП-ДБ не бъдат преместени в компанията на пропутинските партии. Отдалече почнаха с “червената” рода на лидерите; предизборното им кресчендо се занимаваше как ДС се връща във властта; а сега с темата “дерогация” вече атаката излиза от България и цели да срине международния имидж и доверие, което ПП-ДБ имат, а ГЕРБ и ДПС - не.
  • 12 Хипотеза

    35 6 Отговор
    ГЕРБ и ДПС са прикрити про руски партии
    Утре те ще свалят правителството по един или друг начин прикрити зад риторика одобряваща евроатлантизма на България за да не бъдат заподозрени в про руска политика

    Коментиран от #50

  • 13 Спомням си ...

    54 5 Отговор
    Българин в Лондон към Борисов:" Като се погледнете в огледалото, виждате ли Пеевски?"

    Коментиран от #51

  • 14 ТрампЛин

    31 4 Отговор

    До коментар #8 от "ТрампЛин":

    ….иначе както казах, у нас олигарсите са про-руски по убеждение, про-руски по интерес, и про-американски от зор! Последните са много интересен вид, като ги настъпи чичо Сам по Интереса и стават послушни и добрички.
  • 15 Аре бегай

    51 1 Отговор
    Доживяхме партиите на Шиши Магнитски и корупционера Боко, който построи на Путя Турски паток в нашата територия, да ни пазят от влиянието на Путин! Това е някакъв фарс!

    Коментиран от #25

  • 16 виктория

    29 2 Отговор
    мазен грух
  • 17 гост

    38 2 Отговор
    По Джордж Оруел "Фермата" "Животните се разбунтуваха срещу хората и си направиха комуна...... Свинете постепенно взеха властта във фермата и седнаха на една маса с хората и животните едно по едно взеха да изчезват предадени от свинете на хората. Хората изядоха животните, а НАКРАЯ ИЗЯДОХА И СВИНЕТЕ! Пиша го за тези, които имат "експертизата" да го разберат!
  • 18 Истината

    18 9 Отговор
    През пролетта на миналата година, преди Газпром да ни спрат природния газ, Кремъл през Газпром изпрати и през шефа на Булгартрансгаз послание към ГЕРБ и ДПС, че спирането на природния газ могат и трябва да го използват за сваляне на правителството, заради подкрепата му за Украйна. Ако си спомняте най-гръмогласен тогава беше сегашния свръхмегаатлантик Делян Добрев, който настояваше да платим в рубли. Без договор. Два месеца по-късно правителството на Петков бе свалено от коалиция "Газпром".
    Сега ситуацията е същата - този път свалянето на правителството на Денков /министър Тагарев е трън в окото на Кремъл/ е задача на коалиция "Лукойл - Газпром". Сагата дерогация на Лукойл се развива и постепенно ще намери своето решение. Правителството скъси срока на 100 процентното преминаване към неруски нефт до 1 март. При отсъствието на инструменти за контрол върху цените на горивата това изглежда разумен срок. Защо тогава бързат на всяка цена за три дни и точно в момента, когато Москва ясно заяви че Тагарев трябва да бъде свален като министър.
    Ето два възможни отговора и те се крият в отговори по линията Лукойл и Газпром. Свидетели сме на откровен саботаж на енергийната такса от страна на ГЕРБ /Делян Добрев/ и ДПС /Хамид Хамид/. Като че ли за тях най-важното е бюджетът да не получи тези 2 млрд. Когато видя, че някой дълбоко и доказано е свързан с интересите на Газпром като Борисов и Пеевски, като Добрев,/топла връзки с Румен Радев/ да се прави на мегаатлантик съмнен
  • 19 Фройд

    33 1 Отговор

    До коментар #8 от "ТрампЛин":

    Сериозно ?!
    Едвам го домъкнаха и после криха 3 месеца , докато му оправят мутрата .
    Нали се беше вталил , та на мисирките им стана интересно каква диета спазва ?!

    Само на системи , ще се вталиш не е ами , може даже и да изчезнеш...

    Коментиран от #29

  • 20 Позор!

    21 5 Отговор
    Играят доброто и лошого ченге, ще има ц;ирк. Нито ГЕРБ, нито ДПС, нито БСП, нито ИТН, нито Възраждане ги интересува българския народ, тях ги интересува да наплюят другите, да плетат политически интриги, да се злепоставят на лична основа, да събарят правителства, да правят България нестабилна, да ходим и харчим милиони за нови и нови избори, надявайки се да увеличат електората си и да взимат по-големи партийни субсидии.
  • 21 Матей преображенски

    19 2 Отговор
    Отново и за кой ли път,дебелян където седне и където стане ,все против Русия.Сега ябълка на раздора по негова инициатива се утвърди спора за дерогацията,реакционерите начело с дебелян настояват дерогацията тутакси да се прекрати,как ще чакат още половин година.Според мен той е набелязан за нов полит-проект и фаворит на посолството.Когато сглобката се разпадне,тоя глиган ще го инсталират като везир на султан доган и с България е свършено.
  • 22 Ганьовци..

    14 3 Отговор
    Малко ви работиха 1876,МАЛКО!!
  • 23 Ирония

    32 3 Отговор
    Този на снимката ни го докараха безгрижните негласуващи и овцете гласуващи за Мутрата и Намагнитения.

    Коментиран от #36

  • 24 Абориген

    32 4 Отговор
    Стига с тоя Путин, станахте смешни и досадни. Който не е съгласен с вас е путинист, егати идиотщината! Болшевишка история, в кой век живеете?
  • 25 ТрампЛин

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Аре бегай":

    Не е чак такъв фарс! Като те държат за топките и ти ще запееш друга песен! Все пак става дума за Политика, а не за ММА борби! Понякога в политиката трябва гъвкавост. Византийски умения трябват.
  • 26 Гал

    21 2 Отговор
    Боклук, стигнат от американците.
  • 27 БгТопИдиот🇧🇬

    17 3 Отговор
    Евроататлантичски КВИЧ !
  • 28 ГЕРЕН

    18 2 Отговор
    ТОЗИ МНОГО ЗАПОЧНА ДА СЕ ПЕНИ И ПОКАЗВА. ТОЙ ДОГАН И ТУЛУПЧО МАМИМ СКОРО ЩЕ ГО ДУААТ. ДОГАН НЕ СЕ ПОКАЗВА, НО КОМАНДОРИ ЯКО ОТ ЗАД ОБХОЖДА ГИ НА ЗАДНА ПРАШКА СЪС 300. ТОЙ ОЩЕ РАЗПРЕДИЛЯ ПОРЦИИТЕ.
  • 29 ТрампЛин

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Фройд":

    Верно че се беше вталил. Помислих че е пациент на др. Бърнстейн, а то бил пациент на хирургията.
  • 30 Перо

    24 2 Отговор
    Дебелият дебил търси начин да се измъкне от Магнитски, чрез ежедневно и тъпо плюване по Русия, омръзнало на всички! Явно от санкцията и ДПС гризва дръвцето и Доган го бута на първа линия!
  • 31 Петлешев

    19 2 Отговор
    Парламентарната група на ГЕРБ има 68 депутата. Парламентарната група на ПП-ДБ има 63 депутата. Тоест ГЕРБ и ПП-ДБ имат парламентарно мнозинство. Пеевски да не би вече да е поел ръководството и на ГЕРБ официално?
  • 32 Мнение

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":

    Абсолютно точно, а и не само!

    Прекият ръководител на г-н Пеевски (Ааамет Доан) се облагодетелстваше от Лукойл десетилетия наред (вижте сараят му откъде кацна точно на пристанище Росенец) без да има нещо против Путин и Русия???!!!
    Сега изведнъж депутатът с наднормено тегло от ДПС (съвсем "случайно" присъстващ в списъка Магнитски, теглил стотици милиони кредит от КТБ и пердашен в Дубай от руснаци), стана най-големият антипутинист???!!!

    Боко пък построи транзитна тръба на турски поток през България с нашите данъци и с почти нулеви облаги за България, обаче и той в момента е гоуем антипутинист???!!!

    Ппдб пък направо огън хвърляха от устите си по адрес на Русия и Путин, а сега с две ръце защитават дерогацията на руски петрол за Лукойл Нефтохим Бургас?????????

    Именно поради горното (плюс политики, записи, пачки, кюлчета, острови и прочие), не желая да срещам съвременен български евроатлантик на живо, че нервите ми няма да издържат заблудената шизофрения на членовете и застъпниците на гореизброената фракция!!!
    Имам алергия към тях (комунистическата мафия, пребоядисана на демократична и отново служеща на чужди интереси)!!!

    Събуждай се народе, да си върнем България!!!
  • 33 КОЙ

    19 2 Отговор
    Все повече подозирам, че някой се е готвел да направи големи пари покрай неминуемия хаос, който ще последва преждевременната отмяна на дерогацията. Вероятно ГЕРБ и ДПС!
  • 34 Театър Бальшой

    20 2 Отговор
    Гласуваш за БОРИСОВ - получаваш ПЕЕВСКИ!

    Коментиран от #44

  • 35 Хахаха

    16 2 Отговор
    Хаха, доганя като зае председателското място в дпс, за шишката остава да вземе това в герп.
  • 36 провинциалист

    4 6 Отговор

    До коментар #23 от "Ирония":

    Безгрижните негласуващи показаха ясно, че тукашните последни няколко избори са по-невалидни от руските референдуми в Донецк и Луганск. Последвалото нищо показва само, че престъпният демократически режим е по-престъпен от престъпния комунистически такъв.
  • 37 6нтщ5ж

    16 1 Отговор
    Шиши и мафиотската структура ДПС са никои , че да поставя условия и да сваля правителството
  • 38 Бре

    18 2 Отговор
    Свинчо си отвори устата и се оригна
  • 39 Позор!

    19 2 Отговор
    От изказването му и от поведението на ГЕРБ се вижда, че са подчинени на Пеевски и ДПС.
  • 40 Пффф

    17 2 Отговор
    Шиши и евроатлантик, Евроатлантик по скалата на Магнитски ли бре?!
  • 41 Юлиян

    17 2 Отговор
    Политиците Сте Отвратителни
  • 42 циркаджии

    18 1 Отговор
    Стига циркове бе циркаджии. Някой му пука, че сте напуснали а утре ще се върнете да подкрепите. Мислите ли, че на народа му пука дали сте в залата или не...пука само на такива като вас дето сте се оплели като свински черва. Из-м-ет
  • 43 Проблемът е ...

    7 4 Отговор
    Поредната маскирана хибридна атака на Кремъл чрез Шиши и Боко , маскирана като "евроатлантизъм".

    Коментиран от #45

  • 44 Мнение

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Театър Бальшой":

    Получаваш направо ппдбгербдпслгбткю, плюс бсп (открито подкрепяха широка коалиция с герб и другата мафиотска структура) и Слафчо, който предложи Николай Василев (ндсв-истът подарил БТК), който бе пръв приятел на Доган!

    Мафията в България има едно общо наименование - евроатлантици!
    Понеже лапат големите кинти с подкрепата на големия задокеански брат, за сметка на народа си!!!
  • 45 хахахаха

    10 1 Отговор

    До коментар #43 от "Проблемът е ...":

    хахаха пак Путин викаш е виновен, ако не е той са комунистите
  • 46 Миш маш

    8 2 Отговор
    Накратко, да обобщим. Пеевски се бори с Лукойл и Русия като иска да докара Радев на власт, който е проруски настроен. Остава да видим и на практика кой командва в ГЕРБ, дали е Доган?
  • 47 Българин

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    Реално ватенките може да стигнат Дунав към 5543-та година! Невярвам някой от нас да ги дочака, дори и ти! 😂
  • 48 Васко

    9 3 Отговор
    Поведението на ПП ДБ е необяснимо и не логично Могат съвсем спокойно да се съгласят на дерогацията примерно за след месец С условия че герб и дпс ще поемат вината за последствията И ще си измият ръцете пред публиката Тогава дпс и Герб ще останат в по слабата позиция А за ПП ДБ ще е и агнето цяло и вълка сит Но те не го правят това Което означава че нещо друго някакви други причини има за да държат на март за дерогацията.. Въобще трудно може да се разбере за какво точно става въпрос.

    Коментиран от #52

  • 49 Предположение

    6 1 Отговор
    Този, който заплашва не е Пеевски. Заплашва новия лидер на ДПС - Сокола!.
  • 50 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Хипотеза":

    И що подкрепяха правителството до сега за да го свалят утре? Би ли ми обяснил ,че ми се губи връзката???

    Коментиран от #55

  • 51 Копейкин Костя

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Спомням си ...":

    И аз си спомням, че през 1996-та председателят на парламентарната група на БСП заяви:
    " На Изток България граничи с Премянов!!!"
  • 52 Истината!!!

    8 1 Отговор

    До коментар #48 от "Васко":

    Няма как при падане на дерогацията ДПС и Герб да поемат някаква вина и отговорност! Отговорност винаги носят управляващите! Падането на дерогацията, която исщат ГЕРБ и ДПС е КАПАН за ПП-ДБ! Няма как толкова бързо да падне дерогацията! Това изисква поте 2-3 месеца, за да се намерят нови доставчици!

    Коментиран от #63, #65

  • 53 сноу

    10 1 Отговор
    Ами то да си дебел ,прост ,нагъл или гнусен е все едно..същото като юрдан и мента..
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Ясно като бял ден

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Българин":

    Ами много ясно, за да се "изпепат", единия от списъка Магнитски, а другия от корупционният скандал Барселона-гейт.

    Коментиран от #68

  • 56 ТОЯ. НЕРЕЗ

    7 1 Отговор
    ПЛАЧЕ ЗА. ОНЯ СВЯТ
  • 57 Шантажорите ДПС и ГЕРБ

    8 1 Отговор
    Ако са умни ПП-ДБ не трябва да се подават на евтини шантажи. Айде да видим как в петък ГЕРБ ще свалят правителството , как и с кого ще сформират след това ново правителство и ако не как ще предадат отново властта на Радев. Но от тук нататък трябва да е пределно ясно , че никакви реформи, камо ли конституционни, могат да бъдат правени с тези боклуци.
  • 58 Мушморок един брои

    6 0 Отговор
    Аз викам така и така сме на вълната да борим Путин направо да спираме и патока и да приключваме с драмите
    Само че аверите от ДПС и Герб си правят други сметки..понеже ЕС няма санкция срещу руската газ тя да остане да свалят правителството и са продължават да си прибират парите от руснаците след това
  • 59 Разумен

    8 2 Отговор
    Шиши ли командва вече ГЕРБ, че каквото каже, Боко изпълнява. Мафията се завръща с пълна сила, не че си е отивала. Май пак ще има протести. Дебелянчо стига е повтарял , че са евроатлантици л, това е лъжа! Поведението им показва точно обратното.
  • 60 Дпс да изгонят

    4 2 Отговор
    промагнитския шиши,защото не говори той,а службите на сащ чрез него!
  • 61 ГЕРБ дпс махайте се!

    7 3 Отговор
    Едно бърза премахване на дерогацията ще предизвика скок на горивата и инфлация!
  • 62 Мим

    14 2 Отговор
    Колегите да прочетат знаците.Виждам едно прасе начело на турска партия ДПС...
  • 63 Васко

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "Истината!!!":

    Управляващи са обаче и герб това знае всеки .ПП ДБ не могат да управляват без тях А и веднага след евентуална дерогация след месец Два по късно управлението поема техен мен председател на Герб И той ще се пече на огъня ако няма петрол или се увеличат цени Ще носи главната отговорност а чрез нея и Герб. Така че е необяснимо поведението на ПП ДБ Още повече че и те не са сигурни 100% че ще има проблеми с горивата И което също е много чудно Денков и ПП ДБ искат смяна в службите Нямат им доверие А за главна причина че не искат дерогация преди март Изтъкват точно докладите на радевите служби ??? Нещо не се връзва тук.

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Пенсионер

    1 3 Отговор

    До коментар #52 от "Истината!!!":

    Васко е смного Никове найизвестния му е СТАМАТ МАГАР и ОНЯ С КОНЯ и е от Град Лом ХУМАТА
  • 66 Схеми

    3 4 Отговор

    До коментар #63 от "Васко":

    Другар тия горива идват на танкери..за тях се подписват договори години напред

    Няма как да кажеш днеска спираме руския петрол и от утре идва друг петрол
    Ако Лукойл откажат да се занимават трябва да се национализира..може да продължи месеци..ако трябва да задоволяваме потреблението с вносен бензин цените ще станат двойни задължително

    Коментиран от #71

  • 67 демократ

    5 1 Отговор
    тоя па дебелия се оптива да се самозипере. До преди година две беше под магнитски са изведнъж руснаците са криви
  • 68 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Ясно като бял ден":

    Сега разбрах. Значи, Пеевски и Борисов вече са изпрани, Шиши вече не е в "Магнитски " и утре ще гласуват с БСП, ИТН и ВъZбуждане за падането на кабинета, така ли? 😂
  • 69 дон

    5 0 Отговор
    Деления магнит и крадеца от Банкя трябва да се видят с Трактора, само тогава държавата ще се успокои.
  • 70 ха ха

    3 0 Отговор
    много обичат да си лепят табелки , а общия знаменател за всички тия е един , крадливи боклуци
  • 71 Да ама

    0 3 Отговор

    До коментар #66 от "Схеми":

    Другар рафинерията може да работи 120 дни след евентуална дерогация Достатъчно време да се сключат договори за не руски нефт А и тогава мен председател ще е на герб Така че за ПП ДБ няма риск Но те по незнайни какви причини държат за най рано март
  • 72 нено

    7 0 Отговор
    От къде се пръкна това нагло същество, наподобаващо не човек а животински индивид! Нямаше го години наред в НС, а сега се бори с Путин и Русия, и се слага на американските агресори и украинските фашисти! Махнете ги от екранните него и ББ мутрата, не плашете децата си с тези човекоподобни.....!
  • 73 един

    5 0 Отговор
    Не знам дали има някой да му вярва на тоз мошеник!Същият лъжец като Борисов дето той комуниста ни "пазеше" от комунистите,сега и тази довчерашна подлога на Путин ще ни пази от Путин!Мислят ни хептен за балами,да върне всичко което е откраднал до сега,да остане само с оня Форд,тогава ще му повярвам,иначе не!
  • 74 Кристално ясно

    5 0 Отговор
    За Бойко съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.
  • 75 ПОСОЛСТВОТО

    3 0 Отговор
    ПР@SETATA НИ СЛУ.ШАТ ДОБРЕ НАЛИ ПРАСЧ0.УЖАС.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ГОСТ

    7 0 Отговор
    а бе Прасчо скрисе не те обича народа освен етническите ти избератели. помниш ли протеста като те предложиха за шеф на ДАНС.

    Коментиран от #92

  • 78 КОНТРАСТ

    7 0 Отговор
    КОШМАР, КАКВИ ПОЛИТИЧАРИ ИЗRODИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ,УЖ.СМРАД.
  • 79 Спрете се

    7 0 Отговор
    Не ми налагайте този дебел Делян Магнитни.
    Мазен мустак крадец
  • 80 Мдаа

    7 0 Отговор
    Явно малко те биха в Дубай,швайне кРадливо,провиснало!
  • 81 Ива

    4 1 Отговор
    Погледнете внимателно: зад този на снимката н. аднича Путин и го дебне дали тоя ще влезе в новата сглобка. Мали-и-и... страх!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 изкуфелият джо

    4 0 Отговор
    Тоя като бесен пес се нахвърля срещу всеки който мисли различно което е много модерно сега когато важи правилото " Или сте с нас трябва да мислите като нас или сте против нас защото мислите различно от нас което следва ,че сте за Путин от доказателства няма нужда " това е типичен за малък, жалък , лицемер предател кoйто прави всичко възможно да се хареса на както в Брюксел така и на и задокеанските си господари сякаш им казва " Готов съм да ви служа вярно и предано стига да ме подкрепите ще ви бъда покорен роб до края на живота си ."

    Коментиран от #87, #90

  • 85 сноу

    3 0 Отговор
    И халал и хак да им е на всичкото хатлантик, ей това дебелото ..а ако хартиса нещо от него да го дадат и на евро атлантиците ..ще им бъде лице и задник
  • 86 Казуар

    2 0 Отговор
    Дебелашко говорене на барбарона Пеевски. И той като Борисов преживява тежък катарзис и става евроатлантик.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Не щем обаче скъп бензин

    2 0 Отговор
    Нито пък бутане на паметници, стига насилие
  • 89 Асанпутинофиль

    0 0 Отговор
    Доган е пропутин и анти нато и ЕС
  • 90 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "изкуфелият джо":

    Какво ви е виновен Пеевски-Иван Вазов е виновен.Той изобрети Киряк Стевчов и никой не утрепа изобретението.Пеевски само доразви образа на прадядо си.И отново никой не го утрепа.Изобщо,пей сърце.Какво чакаш от народ,който предаде Левски,разстреля Ботев и Вапцаров и удуши Гео Милев.Предаде и Освободитката си- Русия и то няколко пъти.

    Коментиран от #91

  • 91 Моряка - продължение

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Моряка":

    ......Стефчов......( извинете).
  • 92 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "ГОСТ":

    Да,ама сега Прасчо ви го на.....б...утва ежедневно и протести няма.Услади ви се май.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол