17 Ноември, 2023 04:28 1 859 24

Васил Терзиев покани Бойко Борисов на среща за приоритетите на София

  • васил терзиев-
  • бойко борисов-
  • софия-
  • среща-
  • община

Целта е двамата да обсъдят съвместната работа в общината

Васил Терзиев покани Бойко Борисов  на среща за приоритетите на София - 1

Кметът на София Васил Терзиев е поканил лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, на която да обсъдят общи приоритети за съвместна работа в общината. Това съобщи националният координатор на ГЕРБ Никола Николов, предаде БНТ.

"Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19.21 часа", пише Николов.

Той пита дали на срещата е поканен и Борис Бонев, който преди дни заяви в ефира на БНТ, че "сглобка с ГЕРБ в София не се очаква", както и че няма да се водят преговори между общинските съветници на ПП-ДБ и ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шайка

    20 5 Отговор
    Опаааа Бриджит Бардо от село Банкя..за среща приоритети аман ужас опази боже...
  • 2 Бонев

    25 4 Отговор
    Ще се кове нова софийска сглобка. За футбола хубаво протести,а за сглобките само коментари по фейсбуците.
  • 3 Един

    20 14 Отговор
    Тоя бастун Терзиев нали знаеше от какво се нуждае София и има изключителен екип. За какво са му срещи със сульо и пульо за какво да се прави. Май хал хабер си няма, та да вземе някакви идеи оттук и оттам, та да замаже положението. И защо не извика оная ромка Ванчето от второто място, нали софиянци избраха тях двамата. Общински съвет това онова. Тиквата не е никакъв. Боже прибери си версиите.

    Коментиран от #22

  • 4 Добрев

    9 11 Отговор
    Баце,ако мисли да крепи тази куха кукла на конци да си троши главата.Ако незнае да му кажа,че той приключва ГЕРБ.Нарочно или не но е факт.Може и много пари да играят…Нинова прави същото с БСП….Някой е решил да ги няма големите за сметка на шарлатаните и подобни.Така да е щом има политици готови на всичко за лична изгода.Вчера Нинова и Станишев почти се разцелуваха след години наред клетви един срещу друг..Защо ли?Защото имат нужда един от друг.Той на местна почва,тя на европейски терен…Круела евродепутат,а Станишев президент с подкрепата на БСП.Не е ли много яко?????

    Коментиран от #21

  • 5 БОКО

    17 6 Отговор
    МОЙТЕ МОМЧЕТА ПУСНАХА МАЛКО КРЪВ И ТИЯ ДИГНАХА БЕЛИЯ БАЙРАК И МА КАНЯТ НА КАФЕ ДА ИМ КАЖА КОЙ КОМАНДВА ВСЪЩНОСТ ТУКА..
  • 6 да де

    14 7 Отговор
    Далаверата трябва да продължи, но без баце не става ще се договарят за кюлчетата.
  • 7 ТаУмВзе

    8 4 Отговор
    Изпаднаха у Шок, че раята се е трепала на футболен мач! ХАХАХАХ
  • 8 Последния Софиянец

    27 8 Отговор
    Терзиев обеща да превърне София в европейска столица и успя.След снощи София прилича на Париж след атака на Жълтите жилетки.
  • 9 Хе-Хе

    11 4 Отговор
    Зловещо послание и Борисов го разбира, за разлика от Вас! Нали и той е от ДС и мафията, и е правил същото десетилетия! Преведено за вас - Или приемай предложението, или знаеш какво следва....! Така в Герб се озоваха или станаха коалиционни мажоретки сума народ и партийни лидери! сега на него му отправят предложение, което е трудно да бъде отказано публично! Времето на убеждаването и поощренията мина тук и в световен мащаб! Идва времето на принудата, насилието и обикновен фашизъм!
  • 10 Пенчо

    13 5 Отговор
    Почна се. Наведе се Терзията. Вместо да посъветва общинците, че няма да получат заплати той се моли. София ще си остане същата.
  • 11 плюс минус

    13 5 Отговор
    Началото: некадърен!
  • 12 Макс

    5 17 Отговор
    Много добър ход на Терзиев . Тези протести и ескалацията им бе организирана от ГЕРБ , в опит да всеят смут и недоверие в управлението на кмета на София .Не успяха . Терзиев ясно показва, че Хикимях не е човекът , от когото зависи нещо, и го игнорира . Лидерът на ГЕРБ е целият ГЕРБ и полза от разговори с други от тази партия няма .Време е да разберат че София има нов кмет и това е г-н Терзиев , а старите им номера вече няма да минават .
  • 13 Боклуците на Боклука

    13 4 Отговор
    Пълен идиот е този Терзиев!! Как може да го каниш на разговор, ако и ти не си като тях, Престъпник и Крадец.
  • 14 Голям зор

    3 1 Отговор
    Това е твоята къщичка трябва да я подредиш да спокойно и хубаво за живеене.
  • 15 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 6 Отговор
    БOЙKO E ПОЛИТИК ........... ФАКТ ! ........... БOPИC БОНЕВ Е ......... МАЯ МАHOЛОВА (ЛАПАЦАЛОТО) ........... ФАКТ !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Опа

    4 3 Отговор
    Ето и дойдохме на думата, от първите срещи е най-важната. Трябва да се знае как да се хванат каналите и да продължат кражбите и корупцията и грабеж на гражданите. Ние и без Боко знаем - презастрояване на София навътре без да се правят нови канализации и водопроводи, ремонти на ремонти ида се правят кръпки на кръпките, да се санират най-хубавите блокове без големи разходи, да се застроят зелените площи и градинките в София, а останалото да станат платени паркинги. Слабото осветление в София може и съвсем да се загаси.
  • 18 приоритите

    4 0 Отговор
    30 години са кражби и продажби
    "Бангладеш" в Европа никога няма да се промени !"Подскачащите зайци" съсипаха държавата !
  • 19 Баш софиянец

    3 0 Отговор
    Откъде-накъде пък ще коментира с ББ каквото и да било?!
  • 20 Нямало да има сглобки по общини

    3 0 Отговор
    Ако няма сглобка, значи Тиквун ще дава акъл как се краде
  • 21 1221

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Добрев":

    Не е яко защото, някой съвсем скоро ще го сменят и сметките ви пак ще излязат криви. ;)
  • 22 Ще целува ръка на началника

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Нали го избраха с гласовете от ГЕРБ.
  • 23 Ам чи

    1 0 Отговор
    БАЦЕ МНОО ТЕ МОЛИМ ДА ГО УМИЕШ ЩОТО ИНАЧЕ НЕ Е ИВРУПЕЙСКО
  • 24 Стар софиянец

    1 0 Отговор
    Колко плаща?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове