Last news in Fakti

30 Декември, 2023 16:48 43 796 413

Договорено! България се е съгласила - приемаме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген

  • австрия-
  • шенген-
  • бежанци-
  • румъния-
  • българия

До края на деня ще бъде оповестена Декларацията за вдигане на частичното вето

Договорено! България се е съгласила - приемаме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген - 1
Снимка: БГНЕС

Окончателно! Австрия ни пуска частично в Шенген.

България се е съгласила на всички условия на Виена, за да вдигне тя ветото за Шенген по въздух и вода, и това ще стане факт до края на деня, научи Епицентър. бг от дипломатически източници.

България ще приеме бежанци, предимно от Сирия и Афганистан, срещу частичен Шенген - това е записано в Декларация, която до края на деня ще бъде официално оповестена, заявиха пред медията ни източници от правителството.

Става въпрос за мигрантите, които са били регистрирани в България и Румъния и след това са подали молба за убежище в Австрия, които трябва се върнат в двете страни. Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.

В Декларацията няма договорена дата за сухопътен Шенген, изрично подчертаха източниците ни. Не се и водят преговори за хоризонт, към който да се стремим за пълноправно членство в свободното шенгенско пространство.

Декларацията е европейският правен документ, който отчита интересите на трите държави - България, Румъния и Австрия.

Още вчера австрийският министър на вътрешните работи Герхард Карнер обяви категоричната позиция на Виена - България и Румъния трябва да приемат бежанци, особено от Афганистан и Сирия - позиция, която тази нощ окончателно е била приета от правителствата в София и Букурещ.

Вчера на "Дондуков" 1 запазиха мълчание по оповестеното от Карнер.

Днес обаче някой от българското правителство ще тряба да обяви "безспорния успех" за отварянето на въздушния Шенген пред страната ни и да посочи клаузите в официалния документ, които сме подписали.

В Декларацията, според информация на Епицентър. бг, се казва, че върху основата на политическия компромис за влизане във "въздушния Шенген" Европейската комисия и Европейското председателство ще създадат правна рамка за разширяването на въздушното шенгенско пространство, както и че ще увеличат финансовите средства от ЕК за стабилна защита на външните граници.

Въздушният Шенген ще бъде въведен, когато необходимите условия са изпълнени и твърдо установени.

Австрия изисква разширяване на мисията на Фронтекс и засилен граничен контрол между България и Румъния.

Разполагането на военни по външните граници на ЕС ще бъде значително увеличено, особено в България, в Турция, но също в Румъния и Сърбия, а сухопътните граници ще продължат да се контролират, особено между Румъния и България.

Комисията и председателството трябва да работят въз основа на тази позиция, която е от първостепенна важност за предпоставките за Въздушния Шенген.

В четвъртък първо властите в Букурещ, а в последствие и българският премиер Николай Денков потвърдиха, че е постигнато принципно съгласие за "въздушния Шенген", което е "повод за радост", но отказаха да обяват условията за постигнатото съгласие.

Дъблинско споразумение и австрийските изисквания

Според Дъблинския регламент, бежанците са ангажимент на първата страна на ЕС, чиято граница с пресекли – в нея те трябва да бъдат регистрирани и да им бъде разгледано заявлението за предоставяне на убежище. Става въпрос за връщането на 6000 афганистанци, за които ще сме задължени да построим още бежански лагери, които да могат да поемат огромния наплив на бежанци, които до момента ползваха страната ни предимно транзитно.

От публикация на Der Standard от началото на месеца беше ясно, че Виена няма да отстъпи за никакъв Шенген, ако мигрантите, които са били регистрирани в България и Румъния и след това подали молба за убежище в Австрия, не се върнат в двете страни.

Според австрийското министерство на вътрешните работи тази година това се отнася за 2000 души, които трябва да се върнат в Румъния, и за 6000 души, които трябва да се върнат в България.

След обявяването на условията на Австрия преди няколко седмици, министър-председателят Николай Денков заяви, че няма да се съгласим на връщането на афганистанци и сирийци обратно тук, но от информацията, с която Епицентър. бг разполага - Денков е отстъпил.

Припомняме, че на 10 декември 2023 пред БТВ Денков заяви: "Няма сделка, която да ни задължава да приемаме допълнително мигранти в замяна на приемането ни в Шенген". Ще бъде любопитно какво ще каже днес премиерът, след като обяви клаузите по Декларацията.

Както е известно бежанските лагери у нас са крайно недостатъчни и са от отворен тип, което означава, че ако в момента се изсипе такава огромна бройка предимно рискови хора, които са почти само млади мъже, това би създало огромно напрежение.

Още през 2016г. имаше идея част от лагерите у да бъдат преобразувани в такъв от затворен тип, но тогава редица НПО-та се противопоставиха – не било хуманно, тези хора не били престъпници, не можело така да им ограничаваме правата.

Положението в Харманли, Любимец, Пъстрогор, през годините неведнъж е било повод за дискусии, а действията на обитателите на тези лагери – част от криминалните хроники. На всички тези места местните българи отдавна са се самоорганизирали в защита на имуществото си и сигурността на семействата си. Там напрежението тлее, а след подписаната договорка с Австрия е възможно да се стигне до сблъсъци между жителите и бежанците.

По данни на МВР от началото на тази година, профилът на нелегалните мигранти е: предимно млади мъже от Афганистан на възраст 13-18 г. и без образование.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 187 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    647 13 Отговор
    Ще хвърчат винтове и гайки от сглобката!

    Коментиран от #34, #124, #292, #395, #412

  • 2 Дядо Грую

    725 30 Отговор
    Изглежда Костадинов беше прав. А и се съмнявам, че ще са само 6000.

    Коментиран от #17, #53, #127, #273, #389, #396

  • 3 Мафия ни управлява

    636 20 Отговор
    Срам,просто срам за мошениците от ПП/ДБ !
  • 4 фен

    641 18 Отговор
    Е тва е далавера! Прибирам двама такива вкъщи, и чакам 10 минути по - малко на летището във Виена! Благодаря ти, Академик!

    Коментиран от #214

  • 5 Така е

    452 7 Отговор
    Без коментар ! Пак ни го .......!?
  • 6 незнайко

    636 14 Отговор
    Прочетах заглавието а статията изобщо не я погледнах и се убедих какво представлява ЕС и ДЕМОКРАЦИЯТА ! Това е колониализъм в 21 век ! Ние вече нямаме собственна ДЪРЖАВА !!!

    Коментиран от #201, #236, #293

  • 7 Гого

    349 8 Отговор
    частичен Шенген е провел ?!
  • 8 Лошо лошо

    454 5 Отговор
    Нашите псевдополитици са въздухари,като Шенген по въздух !
  • 9 Един там

    578 8 Отговор
    Хайде сега ми кажете има ли още причина да гласувате за някоя от партиите в сглобката? Продажници!

    Коментиран от #390

  • 10 Абе

    425 5 Отговор
    бива ли да сте такива плужази наведени?
  • 11 Хасковски каунь

    416 8 Отговор
    Хаирлия да е! Разполагаме ги в Борисовата и Княжеска градина. Останалите в Бояна
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гербер

    363 8 Отговор
    Ще трябва да се строят нови лагери. Къде в Банкя ли?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ма ние

    406 7 Отговор
    такива мургави и без образование си имаме достатъчно в самосегрегираните квартали на София, Пловдив, Варна, Бургас и много други градове. За какво са ни още такива?

    Коментиран от #296

  • 17 УСА боклук

    232 14 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    ВЪЗРАЖДАНЕ и тчк.
  • 18 Срам нямат лапачите

    405 10 Отговор
    ЕС е мафиотска организация ,която пази икономическите интереси на западна Европа,за сметка на държави като България ! Но и политиците ни са ужасни предатели !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ккк

    321 4 Отговор
    аха значи имали план за демографията дето преди казаха и хоп ето какъв бил плана внос на 6000 бежанци , и това ако го преглътне си заслужаваме съдбата
  • 21 Динко свенската опашка

    206 8 Отговор
    Купих си ново пушкало, дайти ги насам да го пробвам
  • 22 Нено

    422 7 Отговор
    Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система. За прикритие облякоха всичките си лъжи в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни перспектива и същност. Те са козируващи страхливци, които залагат интересите и бъдещето на страната. Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката - били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес.
  • 23 Талига патлъдъ

    109 5 Отговор
    Яваш Яваш на м... ви у П гидиджас
  • 24 Пич

    344 5 Отговор
    А сега , някой да ми каже , как такава антибългарска плява , се намърда в парламента ?! И да знаете , ние сме не по малко виновни !!!
  • 25 един

    28 221 Отговор
    Твърде съмнителна новина ми се струва,докато новината не бъде обявена официално,не вярвам!Ако тия мигранти са преминали през България така може,иначе не!

    Коментиран от #373, #377

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Как

    346 7 Отговор
    Искаш Шенген ,получаваш афганистанци!
  • 28 Коалиция Козяк

    294 7 Отговор
    Кой ще поеме отговорност за този провал Боко, Шиши, Габито или Даскала?
  • 29 Продадоха България на ислямистите

    257 9 Отговор
    60 000 ⚠️🛑
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Тъй е тъй

    296 7 Отговор
    Убедихме се ,че ЕС е Мафия !
  • 32 Бъдеще

    310 8 Отговор
    Кой или кои долни нещастници договориха това БЕЗУМИЕ?????????????? На кой да му строша лично тиквата???????
    ПРОДАДОХТЕ НАРОДА СИ ТЪПАЦИ ДОЛНИ!!!!!!

    Коментиран от #103, #255

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пешо

    203 6 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":

    Оставка и з@mв0p... uyy остаякаа и протести до дупка
  • 35 БЪЛГАРИН🇧🇬

    230 7 Отговор
    Пропаднала държаваКОЧИНА сме, и кой каквото иска, да си говори.
  • 36 Анонимен

    258 4 Отговор
    "По данни на МВР от началото на тази година, профилът на нелегалните мигранти е: предимно млади мъже от Афганистан на възраст 13-18 г. и без образование."
    Честито.

    Коментиран от #351

  • 37 Да да да

    236 11 Отговор
    Протестите пред посолството на Австрия да започват !

    Коментиран от #55, #84, #199

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Българка

    304 6 Отговор
    ОСТАВКА ,БЕ ПРЕДАТЕЛИ!!!!
    Никакви сирийци и афганистанци...,никакъв въздушен Шенген. Цялото правителство, лидерите на сглобката да заминават на палатки на границата с Турция и да я охраняват лично.
  • 41 Протест

    171 12 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Пред австрийското посолство !

    Коментиран от #81, #108

  • 42 Дедо

    252 5 Отговор
    6000 афганистанеца да опънат Дренков и Габриел. Това е национално предателство.
  • 43 Драго

    186 5 Отговор
    Вместо да дава пресконференции, властта трябваше да работи за пълното ни приемане!
    Промяната в Конституцията се наложи като оправдание на срамната сглобка.
  • 44 Евроатлантик Шиши

    162 5 Отговор
    Шенген през крив макарон !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мда

    212 4 Отговор
    Безродниците за да оправдаят своето съществуване са готови на всичко.
    Денкофф , Пеевски , Гаргамел , Бобо , Киру ние не сме втора категория хора, вие може би сте роби нещастни, но ние сме народ и не искаме Шенген срещу бежанци.
    Бъдете готови вие, децата ви и внуците ви да плацате и дано да сте живи да гледате мъките на внуците ви.
    Боклуци и оставка продажници
    Ще останем 5 века останахме българи и пак ще останем
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 дядото

    182 6 Отговор
    това не са политици и управляващи.това са и д и о т и. и какво е това ес и шенген.ами ако и други държави поставят подобни условия,какво ще стане с българия.не ни трябват,в ъ н от ес и нато.вън тези пр о д аж ни и ди о ти от властта и държавата.с че рн ил ки те остава ние да се оправим-нямаме пари,няма власт.сами трябва да се оправим и с нашите безочливи и лъжещи пр од аж ни ци.българия и българския народ е пред крах,трябва ни ивайло ,хора
  • 49 Мда

    152 5 Отговор
    Господ ще накаже вас, децата ви и внуците ви.
    Четете Краля Слънце
  • 50 6-6-6

    151 2 Отговор
    С охота ги регистрираха и краде крадяха Евро парата за тяхната издръжка и ре социализация ,знаейки ,че на следващия ден имигрантите продължават пътя към Германия. Сега обаче някой трябва да провери къде са парите и какво е направено в тази посока. И от бюджета се е крало и от външните финансирания,както за граници така и за бежански лагери.
  • 51 Един от много

    206 17 Отговор
    Вече се виждам как гласувам за Възраждане.
  • 52 Трябва

    179 3 Отговор
    Да ги връщат откъдето са дошли,особено пък такива непълнолетни и неуки.На самолета и като искат хубав живот да се борят в страната си да го създадат.Дтига тия хуманни уж организации са ревали.
  • 53 нннн

    141 5 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    6000 - това, образно казано, е само глaвичкатa. А целият е ...ооооох.

    Коментиран от #144

  • 54 Мъчат ни и наши и чужди велможи

    163 4 Отговор
    Пак ни сложиха на четири кости. А милите европейци стоят зад нас. Гадна Европа, гадна Турция, гадна Америка. Трябвало е да си построим една китайска стена. И сега не е късно, но бедата е там, че нашите велможи ще откраднат парите, както вече стана с телената ограда, която се руши.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тцтц

    134 3 Отговор
    А колко ли сирийци ще искат за сухопътна граница
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 инфо

    175 4 Отговор
    А-а браво! На нашите велики и уникално продажни сглобени политици. Празнувайте уважаеми евро-атлантици. Получихте си като туземци стъкълца и маниста, и си загубихте територията. Даже не можете да го осмислите...толкова, от промити мозъци и платена жълтопаветна пропаганда.

    Коментиран от #322

  • 59 Госあ

    171 1 Отговор
    Ако бяха 6000, да викаме ура ! Въпросът е, че бедна България трябва да плаща за охраната на европейската граница и всички които минат през нея ще бъдат връщани в България ! Трябва да се молим на турците, да пазят те европейската граница, щото олабят ли контрола, ще стане мазало. Изобщо, нямам думи…
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Пиои

    186 2 Отговор
    Денков не е с всичкия си. Или ако е наред от 6000 да приеме в тях на кваръира и издръжка десетина афганистанци, нали има много имоти. Аз не искам да живея в близост с афганци. Ако съм искал щях да отида и са жовея там.
  • 63 Ний ша Ва упрайм

    87 5 Отговор
    хахахахаха нащи марули трябвало да земат 20 000 да пълен шенген хахахаха тия скалци пак ще им отидат на гости хахахаха идиоти
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Потрес

    161 3 Отговор
    Някай да очаквал някаква друга "договорка" тази шайка сглобката е пагубна в буквалния смисъл! Сиганьорите с които, ще ни напълнят да реални и ги умножете поне по 10 и за сметка на какво "морски"!?!? и "въздушен", шенген!?!?
    Това се роди от любовта между мyтpи и джендъpи!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Тъмен субект

    208 5 Отговор
    Не искаме афганистанци и сирийци. НЕ ИСКАМЕ! НЕ ИСКАМЕ ШЕНГЕН СРЕЩУ МИГРАНТИ. Кого пита предателското правителство, че да се съгласи на това? Измет продажна!!!
  • 69 ЧАШАТА ПРЕЛЯ

    171 2 Отговор
    НЕЬАБАВНА ОСТАВКА КРАТУНИ!!!!!!
  • 70 Две в едно

    96 5 Отговор
    Отлитам, значи, лесно и безпроблемно по въздуха и съм спокоен, че има кой да се грижи за жената.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Цар плъх - ОСТАВКА

    135 3 Отговор
    Галя от Козяк да си прибира некадърната сглобка, нетърпими сте пропаднали лъжци и крадци
  • 74 Бахурът на Али

    72 10 Отговор
    Мъжете измряха или станаха негодни за ВС и за това НАТО иска мъже ат Сирия и Афганистан, потентни и игриви за подарък на българските жени.
  • 75 спомням си само..

    104 4 Отговор
    ..че който е в съюз с ГЕРБ,
    върши черната работа и изчезва от политиката.
    До 2-3 месеца ще сме свидетели на тотално завръщане на ГЕРБ във власта.
    Кирчо и Асенчо отиват при Москов,Каракачанов и други такива ,че не ги помня вече.
    Борисов е царя.
    Българите,редовите българи сме винаги ,,от страната на булката,,
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Перо

    127 2 Отговор
    Предадоха ни отрепките за унтерменши! За какво ни е такъв Шенген?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ганев

    122 3 Отговор
    БРАВО.......ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГРЕЯТ ..И СЕ РАВАТ...ОТ ТАЗИ ПРЕКРАСНА..НОВИНА.....ЩЕ ИМАМЕ ..ГОСТИ....ПЕЧЕТЕ ПОГАЧИ..ПРИГОТВЕТЕ РАКИЯ....ГОСТИ САААА.......А КАКВО СТАНА С БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ........ЕЕЕЕ...ТИ ПЪК СЕГА.....В ШЕНГЕН СМЕЕ

    Коментиран от #87

  • 80 Дано

    125 4 Отговор
    Оставка,Боклуци !!!!!!
  • 81 Леля Гошо

    140 3 Отговор

    До коментар #41 от "Протест":

    И защо пред австрийското посолство? Правителството можеше да каже “не”. Протестирайте пред къщата на Денков. Понеже се изхвърлиха че ще ни вкарат в Шенген им трябваше нещо с което да залъжат народонаселението. На каква цена обаче идва тази залъгалка, ще се разбере едва когато почнат да пристигат тарамбуките.
  • 82 Продажната сглобка

    115 2 Отговор
    е вредна още в зародиш и с това ала бала защо изобщо им се позволи да правят правителство.Само вреда за България НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!!

    Коментиран от #97

  • 83 хихи®

    67 5 Отговор
    Пак ще избягат в Австрия! Как ще ги спрат...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Град Симитли

    63 2 Отговор
    Съгласил се е Николаки Сапунджи!
  • 86 Да, бе

    127 3 Отговор
    С такива "успехи" трябва да се мисли за връщане на смъртната присъда, особено за национално предателство.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Благодарение

    87 4 Отговор
    на неистовите усилия в преговорите с подлите австрийци на председателят на парламентарната комисия по външна политика постигнахме този огромен успех т.е. почти успех с въздушния Шенген. Сега всеки бг гражданин ще може да размаха ръце и да отлети на където му видят очите.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Защо

    15 130 Отговор
    Си мислете ,че някой ще ги лови и връща.Те сега ще духнат от Австрия в друга посока,но в България няма да останат.Копейката плаща на журналисти да нажежават обстановката и да си вдига рейтинга .Руска гадина и сеирджия,но най -вече скандалджия.Нищо добро не е свършил за България.Само сипе омраза и разделение като фатмака и си пълни гушата с мъни и копейки.

    Коментиран от #117

  • 92 Цялото Това првителство са Предатели!!

    119 4 Отговор
    За тея Трябва Народен съд 2,Начело с Тагарев!! Б. О. К. Л. У. Ц. И! П. Р. Е. Д. А. Т. Е. Л. И!!!

    Коментиран от #111

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 А50

    111 1 Отговор
    Е това не е успех за България и българскотонеправителство, това е предателство от небългари с тройни гражданства
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Питам

    99 2 Отговор
    Кога започват протестите???

    Коментиран от #232

  • 100 Да де

    62 4 Отговор
    Ама има банани.
  • 101 ганев

    95 1 Отговор
    ХОРААА....НЯМА ВРЕМЕ....УНИЩОЖАВАТ НИ.....КАКТО ФАКТИ КАЗАХА
  • 102 Aлфа Bълкът

    89 3 Отговор
    Малоумни ли са тия да се съгласяват? В бъдеще ще си имаме още едни цигани!

    Коментиран от #128, #130

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Мики

    75 1 Отговор
    и.д,и.о.т.и......как може от едно вредно за държавата решение , да се хвърлит веднага на скедващото вредно за държавата ??
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мишел

    73 1 Отговор
    Оставка!!
  • 108 Нема шанс

    93 1 Отговор

    До коментар #41 от "Протест":

    Даже и война да се обяви или че ни нападат марсиянци, едва ли ще съберат и 20 човека! Всички са по магазините за мръвки или вече са пияни по села, къщи и хотели!
    Могат да се съберат десетина пияндурници само ако от австрийското посолство обявят, че ще има безплатна скара бира!
    Най-добре е утре в полунощ Радев да обяви официално, че сме колония и държавата най-старата европейска държава България се спомина след 35 годишни демократични промени!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 САРМАТ

    50 2 Отговор

    До коментар #92 от "Цялото Това првителство са Предатели!!":

    НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ,ПО УСКОРЕНА ПРОЦЕДУРА!
  • 112 Т_панари

    100 2 Отговор
    Защо гласувахте за тези измамници? И какво значи че България ще приеме, тези които са се договаряли те да ги приемат у тях. Мръсни, долни предатели!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Предатели

    83 3 Отговор
    Денков и компания с Боко и Пеевски ни направиха заложници на афганци и сирийци. Но идва време и ще отговарят пред Народния Съд.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Бмх

    81 4 Отговор
    Как беше? Европа ни храни НАТО ни пази, слава украйне! Ганю като хвана магарето за .... И позна, че е мъжко! Йахахахахахаха
  • 119 ИзбираТела

    64 1 Отговор
    За чий ой ни е само въздушен шенген?
  • 120 Ай честито

    30 42 Отговор
    Австрийците разреши ха и демографската ни криза. Българките ще са доволни, 6000 млади прави и корави боздугана са добре дошли
  • 121 Айде

    73 1 Отговор
    Аз не съм съгласен и никой не ме е питал! Сегашната политическа система не работи за народния интерес, а само за властта и кражбите на политиците! Трябва да се промени цялата политическа система в България като се премахне влиянието на партийните върхушки от парламента върху другите държавни власти и институции! Ще го разберат на изборите!
  • 122 Нико

    87 1 Отговор
    Честито ..тези 6000 бежанци по Австрийски ще са само избрани криминогени и джихадисти. Бог да пази България от тези политици.

    Коментиран от #151

  • 123 незнайко

    99 3 Отговор
    Още не съм чел статията, но изчетах всички коментари и се радвам, че всички БЪЛГАРИ НЕ СМЕ съгласни с това правителство което не е НАШЕ !!! Вече официално ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ !!! Сега всички които искаха събарянето на паметника в София и конфрантацията с Русия са във въсторг !!! Капиталистическата европейска демокрация ПОБЕДИ !!! Колониалните държави си преместват колониалното население къде - В НОВАТА СИ КОЛОНИЯ !!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 123

    54 6 Отговор
    Следващия път ще гласувам за Възраждане с отвръщение!!!!
  • 126 💠🔆♻️

    19 33 Отговор
    И да дойдат, Сирийци и Афганистанци няма да стоят в Територията, до година ги пиши избягали на Запад.

    Тук и куче да вържеш ще избяга, камо ли Сирийци и Афганистанци.

    Коментиран от #280

  • 127 Калпазанин

    54 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    Една нула плюс минус не е от значение. Честита ни димокрация и краварски Ес
  • 128 ганев

    38 3 Отговор

    До коментар #102 от "Aлфа Bълкът":

    АА. .ВЪЛК ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА....ОТ ДОГОДИНА........НЯМА ДА ИМА ВЪЛК......НЯМА ДА ИМА ГАНЕВ....ЩЕ ИМА ХРАТУК...И ОСМАН
  • 129 Христо

    44 1 Отговор
    Изроди
  • 130 Чай ся

    46 3 Отговор

    До коментар #102 от "Aлфа Bълкът":

    Ти нали беше гласувал за сглобката? Оди ги питай лично, не ме питай мене, не съм им секретарка.

    Коментиран от #210

  • 131 Депесарска новина

    9 27 Отговор
    Само в депесарския сайт Епицентър го има и доста път просто е било провокация.
  • 132 Срамно

    61 1 Отговор
    За сухопътните Шенген още 600 000. ЧЕСТИТО!!!
  • 133 8888

    75 1 Отговор
    Не вярвах , че може да има академик кретен !

    Коментиран от #233

  • 134 Дичо

    70 1 Отговор
    За въздушен Шенген 6000 афгани, за сухопътен - 600 000. И докато пътуваме свободно на запад, в къщи - гости от изток.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 САРМАТ

    55 2 Отговор

    До коментар #93 от "Опааа":

    ТИЯ ТРЕБЕ ГИ НЕ СЪДИМЕ,А ПО БЪРЗАТА!
  • 138 9689

    66 1 Отговор
    Като гласувате за престъпници сега всички ще храним тези дето Меркел ги покани.
  • 139 Не съгласен

    70 1 Отговор
    Най важните граници сухопътните остават на заден план. Въздушен Шенген 10 мин повече чакане на летището за паспортен контрол. Ами по вода кой от нас пътува по вода. А да по Дунава и там 10 мин повече за проверка. Просто договора за шенген да бъде прекратен.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Хмхм

    70 1 Отговор
    Нещо не виждам тука жълтопаветни евроатлантически каузари да обясняват как това е супер демократично и в унисон с европейските ценности. И да се кефят че им е кофти на копейките и ватите. Ко стана??
  • 142 И още нещо

    64 2 Отговор
    Знаете ли, че от март ще горим боклука на цяла Европа.

    Коментиран от #260

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 българия не са 20 броя национални

    55 1 Отговор
    предатели от фашистката и антибългарска сглобка
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Пловдив

    65 2 Отговор
    Военен преврат! Веднага!
  • 148 Тошко

    50 3 Отговор
    Искам при чичо Орбан.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 г-н

    58 1 Отговор
    Затвор за сглобката БНБ ще вдига лихвите за Българите и ние ще издържаме афганистанци и сирийци които американците ги крадоха цели 20 години и още крадът
  • 151 ШМАТКА

    56 2 Отговор

    До коментар #122 от "Нико":

    НЕ СЕ ЛИ ОПАЗИМ НИЕ И ГОСПОД НЕМА НИ ОПАЗИ!
  • 152 Исторически парк

    46 1 Отговор
    Да ги настанят на шишман да станат съседи на киртака
  • 153 Румен Американеца

    58 1 Отговор
    Сега неострото народонаселение ще може спокойно да ходи до Гърция с кану по река Струма и с водно колело по Дунава до Германия.
  • 154 Пенсионер

    72 1 Отговор
    Мишката академик и дългокраката министърка моментално да си подадат оставките. И такъв позор за България доживяхме!!!
  • 155 ганев

    70 2 Отговор
    ОСТАВКИ ВЕЧЕ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА.....САМО ОЛОВО
  • 156 Доротея

    40 16 Отговор
    Благодаря ти Денков от името на всички български жени, имаш нашият глас завинаги. Кога идват жребчетата?

    Коментиран от #158

  • 157 Киро Шприца

    49 2 Отговор
    Новогодишен подарък от дедо Мраз мишленца! Ха наздраве, догодина ще има още армагани!
  • 158 Малко ли са

    30 1 Отговор

    До коментар #156 от "Доротея":

    в центъра на София или ти ходиш само по моловете?

    Коментиран от #162

  • 159 Оказа се,

    80 2 Отговор
    че Костадин Костадинов от партия "Възраждане" е казвал истината.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Курко

    30 1 Отговор

    До коментар #140 от "Наблюдател":

    А ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЖЕНДЪРИ!
  • 162 Доротея

    9 18 Отговор

    До коментар #158 от "Малко ли са":

    Искам ги навдякъде
  • 163 ОСТАВКА!

    59 1 Отговор
    Сглобката скоро ще усети народната любов!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Наблюдател

    55 2 Отговор
    Предадоха Народа и държавата. Незабавен Шенген на газта към Австрия.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Наивен

    39 2 Отговор
    Пита се кой е организирал каналите за "бежанци" , кой ги финансира и кой ги контролира? Като че ли не е толкова трудно да се досети човек. Пита се кой има интерес от слаб и тотално зависим ЕС?
  • 171 Буха ха

    56 3 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Историята не познава случай овце да са организирали протест срещу тези които ги доят, стрижат и колят. Така че не очаквай стотици хиляди по площадите. Виж бомби, гърмежи и пиратки ще има утре вечер, но да не си помислите че ще е някакъв бунт.
  • 172 Внимание

    5 67 Отговор
    Face news на червена медия Епицентър Веднага подета от няколко други такива!! Руските слуги в българия полудяха нанасят им удар след удар Щом ревът руските медии и партии Значи се е случило нещо положително за хората

    Коментиран от #324

  • 173 Мутата

    42 1 Отговор
    На всеки бежанец им пращаме по трима манговци
  • 174 БСП на Бунището

    13 21 Отговор
    И как разбрахте,че е ДОГОВОРЕНО бе.....И точно 6 хиляди ,а не 60 например или 600...???М???

    Коментиран от #184

  • 175 Киро Шприца

    43 4 Отговор
    Спокойно другаре, секо чудо за три дни. Спомняте ли си как свикнахте със Сглобката? И сега така. Продължаваме промяната!
  • 176 Мдаа

    49 4 Отговор
    Коцето се оказа прав. Талибаните са ни в кърпа вързани. Нашите жени трябва с железни гащи да ходят по улиците. Иначе става лошо...

    Коментиран от #257

  • 177 Нимфоманка

    38 3 Отговор
    Ще видят те какво е българска загоряла жена!
    Така, ще ги открехне в новата земя.
    Денков, каза преди дни "Най-доброто предстои" . Ще ни ги докарат с панделка, като коледен подарък.

    Коментиран от #191

  • 178 Българин

    55 1 Отговор
    Да благодарим на козяк и безродниците от сглобката! България копае дъното в тоя смръдлив ес и гноясалото нато!
  • 179 Боримечков

    52 2 Отговор
    Ако още малко потърпим предателите неофашисти от атлантическата сглобка от нашата мила държава ще остане само блед спомен. Нито ще има българи по тези земи, нито ще има български лев, нито ще има български паметници и история, нито ще има българска православна църква, нито българска армия, нито някакъв друг спомен от българщината - гола територия готова за завладяване!! Хазарите ни подготвят с бесни темпове за нова фашистка Украйна, но българското население им пречи , защото сме много непокорни и то трябва да претопено!
  • 180 Няма такава държава !

    48 3 Отговор
    На тия от сглобката им дреме.Живеят си като бейове в палати с една дузина гавази.Да му мислят овцете,където не гласуваха.Орбан е пич !
  • 181 Българин

    47 2 Отговор
    Каде са козяшките писарушки
  • 182 хаха

    42 3 Отговор
    А честито на рософобите .
  • 183 Край

    52 1 Отговор
    Плъхочовекът ще яде бой ми се струва.

    Коментиран от #208

  • 184 Мдаа

    45 2 Отговор

    До коментар #174 от "БСП на Бунището":

    Няма 60 или 600. Кьорав талибан не трябва да се допуска в държавата.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Ууууууу

    48 1 Отговор
    Оставка на 02.01., проклети да сте!!!!!!
  • 187 Оставка!

    62 2 Отговор
    Аз не искам шенген и никой не ме е питал дали искам или не! Определено не искам да се надупвам без значение на кого и за какво. Защо няма референдум? Някой изобщо интересува ли се от желанието на народа?

    Омръзна ми от чуджопоклоници!
  • 188 Софиянец

    62 1 Отговор
    Денков, кyрвo амриканска! На въжето да висиш!

    Коментиран от #222, #225, #235

  • 189 Без пари,

    10 1 Отговор
    мама на тато не дава.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Ох мамо

    30 1 Отговор

    До коментар #177 от "Нимфоманка":

    Знаеш ли тези къде Денков ще довлече от Афганистан на какво са способни?
  • 192 Ветеран от Протеста

    2 34 Отговор
    Края на деня дойде,а официално не е потвърдено - изтривай статията като фейк.!!!!!!Дипломатически Източници - гнусни интриганти!!
  • 193 Скачайте всички,

    48 1 Отговор
    Да свалим това продажно, антибългарско управление!!! Не го ли направим, тези ще ни унищожат!
  • 194 емигрант

    52 1 Отговор
    Бу-лга-стан се превърна в едно голямо гето на ЕС. Единствената държава която си изнася златото и вкарва боклука не ЕС , а сега и емигранти. Ще ни набутат тия дето нямат полза от тях престъпници , наркомани , изнасилвачи и прочие.
  • 195 Райските шпиони инсталирани в дясно

    5 33 Отговор
    Руското посолство си свърши работата ,в цял свят само руснаци и украинци могат да се шляайят на воля ,за тях дъблинското споразумение не важи
  • 196 Форумците,

    9 20 Отговор
    плашат гаргите. Кучето си лае, кервана си върви.
  • 197 САРМАТ

    48 2 Отговор
    АВСТРИЙЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ СВОЯ ИНТЕРЕС.НАШИЯТ,НИЕ ТРЯБВА ДА ЗАШИТИМ!

    Коментиран от #253

  • 198 На всички ни писна НО

    39 1 Отговор
    Така ще е докато спим и си чешем езиците по сайтовете . Или взимаме нещата в свой ръце или си оставаме роби, избора е лесен.
  • 199 Нема шанс

    32 3 Отговор

    До коментар #37 от "Да да да":

    Даже и война да се обяви или че ни нападат марсиянци, едва ли ще съберат и 20 човека! Всички са по магазините за мръвки или вече са пияни по села, къщи и хотели!
    Могат да се съберат десетина пия.ндур.ници само ако от австрийското посолство обявят, че ще има безплатна скара бира!
    Най-добре е утре в полунощ Радев да обяви официално, че сме колония и най-старата европейска държава България се спомина след 35 годишни демократични промени!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 кнаус 485

    47 1 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Видях заглавието и аз не четох.......ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ..........ОСТАВКА И В БЕЛЕНЕ.............
  • 202 Некой си

    26 10 Отговор
    Сирийците не са лоши хора,ама тия от Афганистан диваци са като все едно да си прибереш маймуна вкъщи.Такива нямат скруполи и съвест ! Още ги помня когато ни ги натресоха руснаците.Пълни примати !

    Коментиран от #339, #370

  • 203 Ние защо не ги върнем в Афганистан

    21 2 Отговор
    Какво ни спира, иконом. емигранти да ги върнем?
  • 204 В селото на един страхливец

    50 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ се била съгласила... Съгласил се е селянинът от Бяанкя, плъхът и патицата, не България. Значи бежанският лагер с тях трябва да е в Банкя!!!
  • 205 САРМАТ

    27 1 Отговор

    До коментар #190 от "БамБам":

    НАПРОЛЕТ,МОЖЕ ДА Е КЪСНО!ВЕДНАГА!
  • 206 А50

    45 1 Отговор
    ЕС нанесе и продължава да нанася непоправими вреди на България
  • 207 Гласоподвателка

    37 3 Отговор
    Искате редовно правителство, получавате редовно правителство. Искате пари, получавате пари.
    Ходихме на избори и ги избрахте, ама хубаво е да знаеш какво искаш.
  • 208 985

    2 6 Отговор

    До коментар #183 от "Край":

    От някой охлюв като теб ли
  • 209 Онзи

    38 2 Отговор
    За такъв акт е нужен референдум!!!Без референдум тези мастий от парламента да си ги вземат в личните апартаменти,къщи вили яхти и къщи за гости!!!
  • 210 Aлфа Bълкът

    19 8 Отговор

    До коментар #130 от "Чай ся":

    Утьо аз не ходя да гласувам, щот всички са едни и същи боклуци!
  • 211 Денков:

    40 1 Отговор
    Приоритетите в бюджета за 2024 са Украйна и мигрантите!
    Разглеждаме помощта за Украйна като помощ за Европа и в частност за България като страна в източната част на континента.
    Боже, Пази България от такива Премиери!
  • 212 Гадни българяни според доц. Вацев

    44 1 Отговор
    Тези които са търгували за сметка на народа са българяни, които нямат задръжки и за собствена изгода могат и нас да продадат както и го правят. Те нито обичат народа си нито обичат българската земя. Предателите от трите партии ПП-ДБ, Герб и ДПС да бъдат осъдени от народа.
  • 213 Наблюдател

    37 2 Отговор
    Никакви договорки! Това не трябва да се допуска! На кастата това и изнася! Бизнесмените с айропланите ще си водят метресите свободно в столиците на ЕС, а пък мисирките без проблем ще летят до модните къщи в Европа да си купуват копринени парцалки. Народа за него нищо. Сухопътен Шенген няма да има изобщо.
  • 214 Благодари на себе си,че ги търпиш

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "фен":

    Ти си си виновен.
  • 215 Мъжа на урсула

    37 1 Отговор
    Че българите да не би да искат визи за Афганистан та да приемаме афганистанци бе, ПродажниПедали
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 СЗО

    45 1 Отговор
    Айде бе заспал народ!!! Няма ли да се събудите и да протестирате? Или всички сте в Гърция за Нова година
  • 219 М3 голд

    44 3 Отговор
    Дълга статия и глупости! 6000 боклука срещу нищо!!! За какво ни е въздушен Шенген?
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Тиква

    5 23 Отговор
    Нищо не е договорено! Само лъжи и Коледни пожелания.

    Коментиран от #226

  • 222 САРМАТ

    10 1 Отговор

    До коментар #188 от "Софиянец":

    ТЕ ТАКА СЕ КОМЕНТИРА!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Мда

    29 1 Отговор
    Случайници, ние имаме :
    Даваш ли, даваш балканджи Йово,
    хубава Яна на турска вяра?
    Море, войводо, глава си давам,
    Яна не давам на турска вяра!
    Отсякоха му и двете ръце,
    та пак го питат и го разпитват:
    - Даваш ли, даваш балканджи Йово,
    хубава Яна на турска вяра?
    - Море, войводо, глава си давам,
    Яна не давам на турска вяра!
    Отсякоха му и двете нозе ,
    та пак го питат и го разпитват:
    - Даваш ли, даваш балканджи Йово,
    хубава Яна на турска вяра?
    - Море, войводо, глава си давам,
    Яна не давам на турска вяра!
    Избодоха му и двете очи
    и не го пита, нито разпитват,
    току си зеха хубава Яна,
    та я качиха на бърза коня
    да я откарат долу в полето,
    долу в полето, татарско село.
    Яна Йовану тихом говори:
    -Остани сбогом, брате Йоване!
    -Хайде със здраве, хубава Яно!
    Очи си немам аз да те видя,
    ръце си немам да те прегърна,
    нозе си немам да те изпратя.

    и ще но има но вас съмнявам се
  • 225 Курко

    16 1 Отговор

    До коментар #188 от "Софиянец":

    СЪС ЗАДНИЦАТА НАПРЕД!
  • 226 Умен по цялата глава

    25 5 Отговор

    До коментар #221 от "Тиква":

    Ето Реалната обстановка в България според МВР - "От януари до 30 ноември в незаконен престой във вътрешността на страната са установени 14 599 мигранти, което е с 31,5 % повече спрямо същия период на 2022 г. (11 106). Преобладават лицата от Сирия – 50,1 %, Афганистан – 32,7 % и Мароко – 11...
    Това са цифрите - 25 700 мигранти да нахлули в България Незаконно и са задържани..!!!
    26 хиляди - един град като Димитровград например !!Айде не се филмирайте!!!Наистина трябва пълен Контрол на границата!!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Закс

    30 1 Отговор
    А вие събирайте капачки ...
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Хърбел на Щърбел

    10 2 Отговор
    Те пък като останат? Хубаво вземаме ги и те пак с документи на граждани от ЕС ще се връщат.
  • 232 Опааа

    45 2 Отговор

    До коментар #99 от "Питам":

    От 02.Януари блокада на цяла България! Да изметем ППееее аааастите!

    Коментиран от #279

  • 233 Истината:

    44 1 Отговор

    До коментар #133 от "8888":

    Той не е Никакъв академик.
    Той сам си е присъдил научна степен Академик.
    Той е един долен Плъх!

    Коментиран от #242

  • 234 Абориген

    34 1 Отговор
    Сглобката са предатели! На съд!!!
  • 235 САМО ДЕНЧО ЛИ ...АМИ ГРУХЧИ

    33 1 Отговор

    До коментар #188 от "Софиянец":

    аМИ ДАНЧО МЕНТАТА БОКО ....КОСТОВ ЧЕРНИЯ С ГНОМА СИ И КИРЧО КОКОРЧО....

    Коментиран от #244

  • 236 Без коментар

    36 1 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Ислямизация на Европа
  • 237 Българин

    37 3 Отговор
    Козяк трябва да бъде закрит
  • 238 Жоро

    46 1 Отговор
    Време е да изметем продажниците от парламента!!!Това е национально предателство!!!
  • 239 Йордан Йорданов

    35 1 Отговор
    Браво направо чудесно сега Денков и свитата му да си ги вземат във тях и да си ги гледат и без това вземат големи заплати колко са шест хиляди човека
  • 240 Мен не ме е страх

    39 1 Отговор
    Мисля че е време да се случи нещо подобно на протестите от 1997 година!!!
    Тези "ПОЛИТИЦИ" от мирни протести не разбират!!!
    Ако се вдигне цял народ, както тогава, на дали ще са толкова отворени и ще си позволяват да правят каквото си поискат!

    Коментиран от #247, #249

  • 241 Тарикат

    4 34 Отговор
    Стига ревахте бе, тия амуджи няма да траят и ден тук преди да тръгнат обратно към Австрия и Германия и никой няма да им попречи да го направят. Важното е да си гледаме нашия интерес, а той е Шенген.
  • 242 Сократ

    40 1 Отговор

    До коментар #233 от "Истината:":

    Денков е срам и позор за учените в БГ! Той сам си е присъдил научната степен академик когато беше министър на просветата в служебния кабинет на Президента Румен Радев!!!
  • 243 Дядо жеко

    11 2 Отговор
    Ем да вземем и да се надупим.както управниците
  • 244 забрави

    9 0 Отговор

    До коментар #235 от "САМО ДЕНЧО ЛИ ...АМИ ГРУХЧИ":

    Шопалов-не нефарторият....
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Достатъчно

    35 1 Отговор
    Хора, време е да се вдигнем и да спрем доразсипването на държавата ни, докато още я има!
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Пешо

    28 1 Отговор
    Оставка на Жабока Кермит.
  • 249 Достатъчно

    34 1 Отговор

    До коментар #240 от "Мен не ме е страх":

    Само протести не вършат работа, по-сериозни действия трябват!
  • 250 Чичо

    44 1 Отговор
    Откажете шенген и бъдете българи с високо вдигнати глави .Не се давайте на изнудване от Австрия.Нека те да гонят топката.
  • 251 Някой

    49 1 Отговор
    "България се съгласи" ! Кое е България?! Народът или шепа продажни политици? Кое!?!? "Народе!!!!"

    Коментиран от #265

  • 252 Zа родину

    25 1 Отговор
    ДУПЕДАВЦИ
  • 253 Достатъчно

    30 1 Отговор

    До коментар #197 от "САРМАТ":

    Този път със сила, защото от добро не разбират!
  • 254 Ангеларий

    35 1 Отговор
    Къде са сега футболните агитки? Или са ок да идват кюмурите?
  • 255 Теа Райс

    20 1 Отговор

    До коментар #32 от "Бъдеще":

    Предлагам да е личната тиква на алхимика
  • 256 Честита Нова Година!

    49 1 Отговор
    Двойно унижение. Пародия на Шенген и мигранти. Начело на държавата имаме бандитите Тиквата и Свинята, които и майките си ще продадат, за да се спасят жалката си кожа. Денков и Габриел са просто едни мижитурки които козируват и изпълняват.
  • 257 Достатъчно

    34 3 Отговор

    До коментар #176 от "Мдаа":

    Поне да легализират свободната продажба на оръжие за самозащита...
  • 258 ежко

    38 1 Отговор
    Не ни трябва Шенген, щом това е щената!Най-глупавото решение на управляващите марионетки!
  • 259 Вярно е

    21 1 Отговор
    6000 ще живеят в Банки, а останалите около Женския пазар.
  • 260 Достатъчно

    15 1 Отговор

    До коментар #142 от "И още нещо":

    Ние не го ли правим от години? Затова имаме "най-чистия" въздух и най-болния от белодробни и сърдечно-съдови заболявания народ...
  • 261 Диамантената ръка

    21 2 Отговор
    Млади мъже на 13г...? То детски градини нейде из Странджа трябва да строим...
  • 262 тома

    16 4 Отговор
    По добре в Сирия и Афганистан да се върнем като знаем какво нещтастие е в България казали в хор мигрантите
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Г Бар

    14 2 Отговор

    До коментар #251 от "Някой":

    Народът е за гъби приятел и няма да се върне, осъзнай го, обречени сме
  • 266 1234

    17 2 Отговор
    национално предателство
  • 267 Диамантената ръка

    22 2 Отговор
    Айде 6000 афганистанци нови бг граждани с лични карти и със самолета към Западна Европа, кеф ти Австрия, кеф ти Нидерландия...
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Хопър

    18 3 Отговор
    За какво ни е Шенген?
  • 270 1234

    29 1 Отговор
    срещу 6000 бежанци, от които съм убеден, че австрия е взела най-доброто, имам предвид лекари, инженери и т.н. нашите чиновници получват улеснения да си ходят до брюксел и страсбург . ще си платим прескъпо кефа на чиновника.
  • 271 Българин

    24 1 Отговор
    Изроди!
  • 272 Петко Войвода

    27 2 Отговор
    ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!
  • 273 дядо поп

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    Само по 6000 , на месец!
  • 274 гост

    23 1 Отговор
    Е нали казаха, че няма да позволят шантаж?
  • 275 клетите сирийци и афганистанци вина

    27 1 Отговор
    нямат, тук вече смъртна вина имат всички от сглобката и трябва да да започват да си плащат за престъпленията срещу българския народ и земя ,за да живеем на това райско парче земя са загивали стотици хиляди българи и тази шепа престъпници нямат никакво право да я отнемат от българите и да я заселват с други народи
  • 276 Българин

    17 1 Отговор
    Абе нали западняците - австрийците все ги споменават за пример...., що поставят такива измислени условия? Които преди това не са били налице?
  • 277 Българин

    30 1 Отговор
    СЕГА ВЕЧЕ СТАВА ЛИ ВИ ЯСНО ЗАШО СЛЕД 9.СЕОТЕМВРИ 44Г. Е ИМАЛО НАРОДЕН СЪД И ЗАЩО ПАК СЕ ЗАДАВА ТАКЪВ НА ХОРИЗОНТА В БЪКГАРИЯ....
  • 278 Българиноооо

    27 1 Отговор
    6000 джихадисти срещу вятър и мъгла
  • 279 Питам

    27 1 Отговор

    До коментар #232 от "Опааа":

    Време е предостатъчно търпяхме ама тия ни направиха на лудиии. Да изметем гнусната сглобка!!!
  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Д-р Менгеме

    23 1 Отговор
    Какво е Шенген по въздух - ДА ГО ДУХАМЕ
  • 283 Немо

    29 2 Отговор
    Днес Боко тиквата се издаде,че иzрод@ Тагарев е поискал български военни части за уКеайна,затова Борисов остро разкритикува Тагаеенко и обяви при посещението си в Стара Загора,че той и ГЕРБ никога нямало да подкрепят такова предложение български военни да умират в уКрайна.
    Лошото е,че това предложение най вероятно не е идея на Магарев,а му е спуснато от посолствоТО и следователно след някой и друг ден и Боко ще клекне предвид това,че е на кайшка на Козяк.
  • 284 Хаджи Генчо

    6 17 Отговор
    И като ги приемем след 2 месеца пак ще избягат в Европа :) Браво на Денков!!! Всичко е парлама за пред Австрийските гласоподаватели. 99% от коментиращите тук са кухи лейки :)))

    Коментиран от #291, #300, #305

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Марионетки

    22 1 Отговор
    Които предадоха националния Интерес! Дават ли си сметка тис от Сглобката, какво ни чака з мигрантите, да сложат бс Австрия такса за газа поне, ние второ качество ли сме
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Емо

    31 1 Отговор
    Духалката Денков няма ли да излезе пред българите и да каже в прав текст какви ги е забъркал, да понесе отговорност и да подаде оставка на това вредно за България правителство.
  • 289 Кобра

    25 1 Отговор
    Това правителство погреба България!
  • 290 Пламен

    25 1 Отговор
    Това е само началото.. Подготовка.
  • 291 Глория

    17 1 Отговор

    До коментар #284 от "Хаджи Генчо":

    Да бягат мръсните боклуци. Не ни трябват!
  • 292 Европейска солидарност

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":


    "Договорено! България се е съгласила - приемаме 6000 сирийци и афганистанци срещу въздушен Шенген"


    Това е страхотна новина за евро-атлантическа България. По 6000 сирийци и афганистанци (предимно мъже на възраст между 16 и 26г.) на година е малка цена. Да му мислят бащите на дъщери.
    😁😆


  • 293 Евро-атлантически "ценности"🏳️‍🌈

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":


    Чакай, за да видиш какво ще е при влизане в еврозоната и вкарване на CBDC-тата. Тогава ще е весело.

  • 294 Какви БЕЖАНЦИ?

    32 1 Отговор
    Всичките са мигранти! По международните споразумения статут "бежанец от война" има човек, който бяга от собствената му страна, понеже там има война, в ПЪРВАТА страна по пътя му, където животът му е сигурен и дето НЯМА война. Това обикновенно са съседните страни на неговата. Така! Ние имаме ли граници със Сирия и Афганистан? НЕ! Съседните страни на Сирия и Афганистан нямат войни, през които те са преминали. Еми там са имали този сатут, "БЕЖАНЕЦ ОТ ВОЙНА"! Не може ти да обиколиш половината свят и да си търсиш, къде на теб ти харесва и да си мислиш, че още си "бежанец от война"! АКО АВСТРИЯ НИ ГИ ВЪРНЕ, ТО НИЕ ИМАМЕ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ГИ ИЗГОНИМ от тука, понеже тука те са обикновенни МИГРАНТИ! И още нещо. Бежанецът остава в страната, която го е защитила само, докато в неговата е още война. Свърши ли войната, то той е ДЛЪЖЕН ДА НАПУСНЕ ПРИЕЛАТА ГО ПОД ЗАКРИЛА ВРЕМЕННО СТРАНА!
    ЕС ни прави на балъци! Те приемат всички на основание МИГРАНТИ, учат ги, интегрират ги, готвят ги ЗАВИНАГИ да остават в техните страни. НИЕ НЯМАМЕ ТАКИВА ИНТЕРЕСИ! За това , всички вън!
    И самият шенген не е толкова важно и ценно нещо, че да си сложим такъв убийствен и опасен товар на гърба! Това е огромна опасност за България, която ще се прояви истински след някъде 15-30 години.
  • 295 Хе Хе

    28 1 Отговор
    Смърт за Промяната. Смърт Смърт Смърт
  • 296 Евро-атлантически "ценности"🏳️‍🌈

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ма ние":


    Коментарът Ви не съвпада с евро-атлантическите ценности и затова демократично ще бъдете цензуриран.

  • 297 Сжтфж

    22 1 Отговор
    Сега остава само някой да ги въоръжи и територията управлявана от идиоти вече няма да е територия
  • 298 Трезвомислещ

    29 1 Отговор
    ПРЕДАТЕЛАТВОТО НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН!

    ПРЕДАТЕЛИТЕ - НА СЪД И НА БУНИЩЕТО.

    ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ!
  • 299 Толкова сме жалки

    34 1 Отговор
    Пътувам много...Навсякъде вече в Европа, даже Турция, Сърбия, Беларус вече гледат на България и на българите с насмешка, ирония, презрение и пренебрежение! Не ми ли вярвате - разгледайте какво пишат в коментарите си чужденците в Ютуб за България - изостанали в 80 и 90-те години, мизерия, нищета, бедност и мръсотия! С пълно право обаче - тук освен история, природа, евтин алкохол и секстуризъм няма за какво да идват! Това е мнението им за България!
    Но...народ, който избира крадци, лъжци и престъпници, той не е за съжаление! Той е съучастник! Това е нивото - опростаченото народонаселение гледа и всеки ден коментира как Азис пържи яйца в някакво предаване Черешки ли, Ягодки ли, как Сульо сече дърва на Малдивите и побеждава Пульо и някакър кретен се изпърдял в Биг Брадър!
    И всичко благодарение на тези дето ги избираме или ни ги избират с флашки и подправени протоколи!
    Закривай тази държава! Да идва някой да ни поробва, че поне да ни научи да редим плочки по тротоарите!
    Срам ме е да го кажа, но ще се радвам някой да ме обори!

    Коментиран от #304

  • 300 Хммм

    21 2 Отговор

    До коментар #284 от "Хаджи Генчо":

    Голям умни се извади. Ами ако не си тръгнат? Ти напълни къщата си с хлебарки пък чакай да се махнат.
  • 301 Ха-ха-ха

    19 2 Отговор
    Ами щом ще ни пускат в Шенген сами по въздух и вода аз предлагам да приемане само мигранти дошли в България по въздух и вода.
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 304 Прав си!

    19 2 Отговор

    До коментар #299 от "Толкова сме жалки":

    Ама нашите си мислят, че като не ходят да гласуват, това им е протеста! Еми НЕ Е! Става и ще става все по-зле, ако не го осъзнаят и не участват активно в управлението на страната.
    Дай да обявим война на Русия и след два дена да обявим безрезервна капитулация :)? И веднага влизаме в БРИКС. Изоставяме потъващият евро-кораб... Ние такива акробатики сме правили вече в историята. Бяхме с фашизма по време на втората световна война. САЩ и Британия са ни бомбардирали градовете и са убивали хиляди цивилно население. И когато сме видяли, че Гермния губи войната, веднага сме се присламчили към Червената армия да "гоним заедно с тях германските войски"? А уж в началото на войната сме били техни СЪЮЗНИЦИ? Да не стане и сега така?

    Коментиран от #308

  • 305 ХГ Ретарда

    14 3 Отговор

    До коментар #284 от "Хаджи Генчо":

    А най-кухият от всички си ти! Нали затова ще изпратят техни специалисти и ще има допълнително финансиране - за да се намали до минимум притокът на мигранти към техните страни от България. Пък ти чакай стъпилите на българска територия да избягат на запад.
  • 306 Полумагарета

    18 3 Отговор
    Не, това са Мулета дето са в правителството.
    Продават цяла България все едно им е нащиния!
    На кого му е нужен този Шенген? На мафиотската сглобка!
  • 307 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 308 Толкова сме жалки

    20 4 Отговор

    До коментар #304 от "Прав си!":

    А мислех, че някой ще се опита да ме опровергае...:(
    Ама кой да обяви война на Русия, бе - Сапуна ли?! Или Боко? Или Дебелия?! Или Киро Про100то? Нали трябва Галя от посолствоТо да им нареди! Тия само тука пред нас само се напъват като гладни на ср.ане, а иначе мижитурките ниедни даже да отидат до тоалетна чакат разрешение от НЕЯ или от някой дебелак от ЕС и мигат като плъх в брашно когато говорят с тях! Отврат!
  • 309 Павел Пенев

    27 3 Отговор
    Кой е преговарял и се е съгласил на условията предлажени от австрийските фашисти? Нищожеството Денков с препоръката на тиквата от Банкя.
  • 310 ТНТ

    26 5 Отговор
    Махахме паметници Скарахме се с Русия А сега ,,приятелска" Австрия и тия около нея ни го набиват
  • 311 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 312 Реал

    27 3 Отговор
    Трябва да гласуваме за крайни партии като възраждане
  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Говеда

    25 2 Отговор
    Парламента ,трябва да се премахне незабавно
  • 320 Чакаме ви

    15 6 Отговор
    За какво ни беше тази европа сега и шенген.Обикновенният българин по богат ли стана по умен ли.Сега и хора от друга религия и страна да приемаме.Да заповядат но ще ги чакаме с ножове и пушки.Да идват ,първо ще почнем от Борисов,доганя,пеевски и другите предатели комунисти.
  • 321 боклуууци

    21 3 Отговор
    Защо махате коментарите боклуццци дооолни
  • 322 А така

    13 4 Отговор

    До коментар #58 от "инфо":

    Как беше?Не народ,а мършша!
  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Никой

    17 1 Отговор
    Само не знам какво ще плащаме неустойка, когато започнат да бягат от България и да ги хващат по Европа.
    Защото тези хора , не са тръгнали , да живеят в България.
    Дошли са, да легнат на социалната система .
  • 327 честито

    17 1 Отговор
    на всички мераклии въздушнокапковия шенген и да си го ползвате на далавера
  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Дядо Ставри

    15 2 Отговор
    Майко мила , жалко за държавици ни , жалко за децата ни , до къде я докарахме да ни водят дупедавци .
    Жалко.
  • 333 Дядо Ставри

    18 2 Отговор
    Майко мила , жалко за държавици ни , жалко за децата ни , до къде я докарахме да ни водят дупедавци .
    Жалко.

    Коментиран от #334

  • 334 Г Бар

    8 0 Отговор

    До коментар #333 от "Дядо Ставри":

    Гъбите не прощават Деде, така е в страната на глупаците
  • 335 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 336 Има вариант, пари от ЕС.

    17 0 Отговор
    България трябва да поиска пари от ЕС, не само да модернизира и укрепи границите си, но и за да приюти бежанците. Гърция и Турция получават евпопейски пари за бежанците. Лагерите в Гърция са от затворен тип. За да няма криминални прояви и у нас трябва да са такива.
  • 337 Най-бедната в ЕС

    20 2 Отговор
    България не трябва да приема тези условия. Защото няма капацитет да приема бежанци.
  • 338 Атанас

    3 12 Отговор
    Според Дъблинското споразумение,това е задължително.Работя в Германия в Депортационен център,от където всички се депортират във първата държава,където са подали молба за убежище.
    Ние сме страна по това споразумение,и сме длъжни да го изпълняваме.
  • 339 Истината

    10 0 Отговор

    До коментар #202 от "Некой си":

    Попитай турските граждани за сирийските бежанци в Турция!
  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Има една подробност

    4 0 Отговор
    Ще се допускат само млади моми и млади булки. Който иска може да си вземе някоя в къщи.
  • 343 Хан Кубрат

    3 8 Отговор
    Хан Аспарух пусна един милион цигани. От Индия. Да му дадат България.
  • 344 Българин

    22 2 Отговор
    България се управлява от абсолютни идиоти.
  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 Австрия не разбира

    8 0 Отговор
    Или се прави, че не разбира простият факт-тези мигранти НЕ ИСКАТ да живеят в Румъния и България! Тяхната цел е Западна Европа, включително и Австрия.Там има много възможности за работа, адаптация и социални придобивки за разлика от България и Румъния.Някой мигранти имат роднини и приятели там и са се запътили натам! С административни мерки Австрия няма да ги спре да се стремят на влязат на нейна територия.Просто те ще сменят подхода и ще минават напълно нелегално през териториите на двете държави и няма да се регистгрират тук.А ако искат силна и добре охраняема граница, която да пази и тях трябва да се бръкнат доста дълбоко и вместо да се опитват на думи да ограничат един такъв трудно упвавляем процес да го направят с дела, пари, хора и техника.Иначе остава само техният инат и наивната надежда да прехвърлят на други горещия картоф!
  • 347 за 30 години демокрация,

    18 1 Отговор
    разбрах че: преди беше по добре. виждам какво ни готвят. жал ми е за българските деца.
  • 348 Тредстоун

    2 8 Отговор
    Поредната пунта мара на обли копейки и сие , лъжат тия инсекти , единствено и само лъжи от мусорите им

    Без допълнителни условия

    Противно на разпространената дезинформация през последните дни, България не приема допълнителни условия, свързани с бежанци от Сирия и Афганистан, съобщават от правителствената пресслужба. България поема ангажимент да работи съвместно с Австрия и Румъния за ограничаване на вторичните движения в изпълнение на европейското законодателство. Това включва и стриктно прилагане на Регламента Дъблин и приемане обратно на лица, регистрирани като търсещи международна закрила в България и за които България е отговорна. Това задължение по Регламента Дъблин се прилага пряко във всяка държава членка от 2013 година насам и е свързано с правилото за отговорността на държавата на първо влизане в ЕС. Ангажиментът, който се поема, е за засилено сътрудничество с ускорени темпове на работа и без излишни формалности. България няма и не може да приема лица, за които не е отговорна.

    Коментиран от #350

  • 349 Абе

    7 3 Отговор
    Къде е оня прецедента с юмручето? Защо мълчи вместо да изкарва армията на улицата.
  • 350 Бай Ху (By Who)

    3 0 Отговор

    До коментар #348 от "Тредстоун":

    Сам ди сложи плюсчето, нали.
  • 351 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 352 Руски лъжи

    1 15 Отговор
    руското посолство отново дразни българския народ :)))

    Коментиран от #361

  • 353 Ачо

    17 0 Отговор
    Значи,цената е да увеличим престъпността в БГ за сметка на Шенген.
    Ще приемем сирийци и подобни,които няма да работят (не идват за да работят).
    Единствената им задача е Европа да стане мюсюлманска ( това не е мое умозаключение -сириец ми го каза.)Да ни е ,,честит,,шенгена
  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Шопендар

    12 0 Отговор
    Ако работи поне едно от сетивата на българина,не би допуснал на никаква цена,България да се превърне в гетото на европейския съюз.това не подход към съюзници,а към безгръбначни ориенталци,ес ни третира като втора ръка,и така ще си остане,докато ни управлават корумпирани продажници.
  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 АЗ - БАБА ВИ

    2 0 Отговор
    ДЯДО МРАЗ , ДЖУДЖЕТАТА И СНЕЖАНКА НЯМА ДА ГО ПИЗВОЛяТ !
  • 359 Кенеф

    9 0 Отговор
    Гражданска война..
  • 360 Читател

    8 0 Отговор
    Като си ги докарат в България да си ги настанят по къщите на ШАРЛАТАНИ ООД.
  • 361 Лъжите

    13 0 Отговор

    До коментар #352 от "Руски лъжи":

    са на Шарлатанското правителство. На никой Българин не му е притрябвал такъв фалшив Шенген. Просто Запада гледа как да се отърве от бежанците. Нали Меркел ги покани тези бежанци от Сирия в ЕС? Сега защо ги разкарват? В България не са канени. Тия мантри за въздушен и морски Шенген са са абсолютно фалшиви. На всички летища и пристанища има проверка на документи и личния багаж на пасажерите се проверява на скенер за забранени предмети, така, че тия празни приказки ги разправяйте на баба Пена от Горно Нанадолнище жалки предатели.
  • 362 Биволъ

    3 3 Отговор
    България е подписала споразумението за бежанците от Дъблин. А договорите трябва да се спазват. Това,че тези години служебните правителства бяха изпуснали границата и тези 6 Хил. са техни. Сърдете се на Радев, Стоянов, Гълъба, Бойко Рашков и подобни.
  • 363 Тодев

    1 4 Отговор
    Колко разтягахте във вашите факти тук ,че този така казал онзи друго все като сезаций като че ли австрийците с виновни че след като са ги хванали у нас и регистрирали с ги прехвърлили по канали в Австрия срещу пари ,заради наша корупция още при руменовите кабинети сега Денков ще изкарат виновен ,Генералът да не се спотайва
  • 364 Мата на Хари

    4 9 Отговор
    Заслугата за тези мигранти е президентска и шарлатанска. Колко кал се изля върху ГЕРБ и патриотите за построената ограда. А те за три години един камък не положиха там. Бойко Рашков съкрати над 1,1 Хил. гранични служители. Но тук тролещите путинисти мълчат за тези истини.

    Коментиран от #371

  • 365 Недоволен

    10 0 Отговор
    Тона не е успех, пълен провал ( отново) на сегашните продажоуправници.
  • 366 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    10 0 Отговор
    УРА, ЩЕ ИМАМЕ ВЕЧЕ И АВГАНИСТАНЦИ И СИРИИЦИ В БЪЛГАРИЯ.
    УРА И ТЕЗИ ЩЕ ПАПКАТ НА АВАНТА КАТО УКРАИНЦИТЕ.
    А БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ МРАТ В ГЛАД И МИЗЕРИЯ.
    НО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ СГЛОБКАТА ЩЕ ДЕБЕЛЕЯТ И ЩЕ ВДИГАТ ХОЛЕСТЕРОЛА И ЩЕ СА ПО БЛИЗО ДО БАКЪРЕНАТА.
    ЛЪЖЦИ И ПРОДАЖНИЦИ.

    Коментиран от #375

  • 367 Матей преображенски

    4 0 Отговор
    Браво бе,ще докарат 6 000 разбойници от баш елита,цяла армия съразмерна с нашата,та не се знае, ако се сражат май ония ще надделеят и с голи ръце да издушат нашите,толкова са обръгнали афганите на бой,от люлката до гроба,че са като древните спартанци,живеят за да се бият.И денков с лека ръка и реверанс ги кани,сигурно ще му бъдат личната гвардия от брадати катили,еничери и гавази и джелати,укрите-навлеци не оправдаха надеждите,пък и зеления си ги иска обратно,опаковани в конски вагони и направо на фронта.
  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 375 Кирето

    6 0 Отговор

    До коментар #366 от "ДАСКАЛ ГЕНЧО":

    Те получават пари и право да гепат от европарата. Да безчинстват, да разполагат чужда армия и да грабят от хазната ,напълнена от данъците.
    До 3-5 години ще сме вилает на Ер Доган с паша шиши.
  • 376 Ами,

    6 0 Отговор
    Не ги приема България,приемат ги слугинажни политици.Българите не желаят никакви ислямски нашественици каквито са тези, да си ходят по родните места.В Сирия и Афганистан няма война.
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Тонката

    5 0 Отговор
    България не се е договаряла за тия неща но видя ли и един от тях ще им дам лично адреса по местоживеене на денков.Денков не е България
  • 379 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 380 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 381 ЛАОС АРМАТА

    6 1 Отговор
    хах не ми се мисли ако това беше станало в Корея или Китай..... виновниците щяха да са обесени
  • 382 Българин

    5 1 Отговор
    Тези 6000 туземци да бъдат на разноските на Гаргамел и Менков.Може и на тия двамата продажници да им хареса, има и доста млади и можещи авганци, така че яко секс.
  • 383 Любопитен

    5 2 Отговор
    А управляващите питаха ли хората,дали са съгласни.Явно народа го използват само за изборите.
  • 384 АЗ КАЗАХ

    2 1 Отговор
    Няма такава договорка за емигрантите!!
  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Раде

    3 0 Отговор
    Нека има политически разстрели!
  • 388 Евгени

    5 1 Отговор
    Май пак ще чакаме Русия 🇷🇺😀 да ни освободи 👀🤏🏻
  • 389 БКинаст

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    Точно така, ще са много повече, защото с Шенген България ще има най-добрата и лесна магистрала за мигранти в Европа, не позволявайте това да се случи за България, тези мъже са голям проблем за сигурността в Западна Европа, особено за момичетата и жените. Знам го от Германия как се събират на групи по улиците. Никога не бих позволил на който и да е сам мъж без поне жена си от тези страни да дойде сам, особено за да защитя момичетата и жените в Европа. И преди всичко, България има достатъчно проблеми с бедността на собствения си народ, тъй като собственият народ трябва да се грижи първо. Австрия и Германия започнаха с поканата към тези хора, така че те трябва да им предоставят всичко с радост, а не България!
  • 390 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Истина

    3 0 Отговор
    За пореден път нямаме политици. Веднъж не застанаха на страната на народа а се навеждат на чужди интереси. Срам и позор е това уродливо правителство!

    Коментиран от #399

  • 393 Коко

    4 0 Отговор
    Защо се позволява изобщо на такива нещастници да управляват страната ни.Всички са затвор .Трябва да се сложат патриотични хора да водят страната напред .
  • 394 679

    2 2 Отговор
    Да ви имам сделките! Идиоти! Тия 240 в парламента да си ги вземат вкъщи!
  • 395 Диьмо

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":

    Чудя се защо Българина е толкова търпелив и не се вдигне и испъди всички отрепки от парламента, затова вдигат данаците да хранят бежанци с какво ще са полезни тия кви са тия денкоф Габриел що за отрепки са това
  • 396 Минчо

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Грую":

    Да всеки пишат и от факти блокират а тия дет са избрани от народа уж защото те се само нагласи ха там тоз кирУ измисля само простотии от де взе и не ги бърка мнението на народа трябва да се даде шанс на Костадинов никой не казва кой е дал на тия бежанци паспорти това ли са управници да правят квот си искат по инерция теглят заеми и не им пука за народа да се махат най добре
  • 397 Честита Нова година

    0 0 Отговор
    Те сирийци и авганистамци не са прости и не биха стояли в България. Имала съм колеги в Австрия от двете националности и от някои зная.
  • 398 Слава на Европа

    2 0 Отговор
    Ганьовцииии с евразийски вирус - отново сте прецакани петоколонници
  • 399 Още един дебил...

    0 0 Отговор

    До коментар #392 от "Истина":

    Споменава народа... Ихууу
  • 400 Д.П.

    2 0 Отговор
    Нашите управляващи са едни нищожества меко казано. Да си ги вземат сега в тях да си ги гледат тези 6000 афганистанци и сирийци. Пре достатъчно цигани си имаме а сега и още 6000 да издържаме. За българските деца нищо не правят за тяхно добро. Трябва народа да си кажем нашата дума.
  • 401 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 402 Бонго Бонго

    2 0 Отговор
    Еми кво се възмущавате, пригответе им топли банички и бози. Да идат ората. Кат се наядат и наспат ще гледат женките ви .
  • 403 Россия 🇷🇺 ZV

    2 0 Отговор
    ПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР.
  • 404 Айтос

    1 0 Отговор
    Ей сега вече тези афганистанци и сирийци ще ви ч...ат жените
  • 405 Айтос

    1 0 Отговор
    Ей сега вече тези афганистанци и сирийци ще ви ч...ат жените
  • 406 ОТСТРАНИ СЕ ВИЖДА

    0 0 Отговор
    Недалновидно
  • 407 Батя Какзанова

    0 0 Отговор
    Политически недалновидно решение
  • 408 Шишорко

    0 0 Отговор
    Това е блъф.
  • 409 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 410 БАЙ ГАНЬО

    0 0 Отговор
    А ДАВИЕ ЧИСТИТО БУЛГАРИСТАНЦИ ПРОДАЛЖАВАМЕ ДАСЕ УДВОЯВАМЕ ДАВИЕ ЧЕСТИТО ЗА НОВИТЕ РОМИ КАДЕТО ЩЕ ДОЙДАТ ДАВЕ ЕБАТ ХА ЧИСТИТО ДА ВИЕ СЕГА .ХАХАХА
  • 411 Бай ганьо

    0 0 Отговор
    ДАВИЕ ЧИСТИТО И НА НОВО ДОШЛИТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ УДОМАВИ хахаха
  • 412 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 413 ФАКТИ

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    ПРОТЕСТИТЕ СА ОТШУМЕЛИЦА....РЯЗАНЕ НА СКАЛПОВЕ НА БГ ПОЛИТИЦИ ПРЕДАТЕЛИ,КРАДЦИ И НЕЛАДЪРНИЦИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове