Last news in Fakti

4 Януари, 2024 07:44 5 795 25

Охранители на офис на НАП с агресивно поведение срещу посетители

  • охранители-
  • нап-
  • агресия

Опитваме се такава ситуация да не бъде допускана отново. Охранителите са служители на външна фирма, заяви Лора Георгиева, от отдел Комуникации, Централно управление на НАП

Охранители на офис на НАП с агресивно поведение срещу посетители - 1

Агресия e проявена в офиса на НАП в Русе, съобщиха потърпевши, цитирани от Нова телевизия. Вчера по обед мъж, който искал да плати здравните си осигуровки, твърди, че е бил изблъскан от охраната в офиса на данъчната служба. На клип, заснет от съпругата на потърпевшия, се вижда, че и тя самата е грубо избутана от вратата.

Ефтимия Василева и Петър Петров работят в Ирландия. В сряда отиват да платят здравните вноски на Петър. На входа имало табели, че поради годишно приключване системите на НАП не приемали плащания. Двамата обаче не ги забелязали първоначално.

„Казаха ни: „Напуснете веднага, заповядайте в понеделник”. Казах му, че не е необходимо на висок тон. Той ме сграбчи и ме изкара през вратата”, разказа Петър Петров.

„Направих клипа, защото не ми хареса отношението към моя мъж”, заяви Ефтимия Василева.

„Опитваме се такава ситуация да не бъде допускана отново. Охранителите са служители на външна фирма”, заяви Лора Георгиева, старши експерт Комуникации, Централно управление на НАП. „Не толерираме подобно отношение”, допълни тя. И призова да се подават сигнали, ако и друг изпадне в подобна ситуация.

„Няма как да накажем когото и да е. Можем да търсим отговорност на фирмата-подизпълнител”, обясни Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елементарно

    44 13 Отговор
    Прекратете договора на фирмата и готово. Опа, забравих че фирмата е на някой наш човек, начи не става. Оплаквания в дома на покойника.
  • 2 Уди Кълвача

    5 6 Отговор
    Ба заминаха празниците . Коледа,Нова година всичко замина,само как лети времето и на всичкото отгоре съм в депресия.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Емигрант

    31 10 Отговор
    Да пуснат клипа в Ирландия по някоя тяхна телевизия! Всички да видят как нищо не се е променило от 90-те и как се държат тези, които са на хранилка, именно за наша сметка! И защо и още 34 години преход няма да стигат!

    Коментиран от #15

  • 5 Ха ха ха

    46 8 Отговор
    Цигани в НАП да плащат нещо. Явно гонят пак някаква далавера.
    А може би данък сгради , а?

    Коментиран от #12, #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тускиня

    18 16 Отговор
    Същото е и в пощата 1606 на Руски паметник. Стар военен или милиционер даже се нахвърла на бой. Това са всички бивши комунистически служители с навиците от Тошово време!
  • 8 Рускиня

    7 14 Отговор
    Прощаваите поправка
    Тускиня да се чете Рускиня.
    Благодаря!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Румен

    23 3 Отговор
    В училища и болници нямя охранители,а в НАП има! Защо?

    Коментиран от #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Много мяза на Ким Кардашан

    29 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Като две капки вода са !
  • 13 Гошо

    22 5 Отговор
    Те тия нали в Ирландия работят и с българският имат затруднение Та за това комисия в Н.С трябва да вземе решение всички надписи да се дублират на английски за да няма подобни недоразумения А само така да попитам тоя "ирландец" защо в Ирландия не се осигурява ами си харчи парите за некадърното българско здравеопазване

    Коментиран от #22

  • 14 Или/или

    25 3 Отговор
    Цинганела да плаща осигуровки? Оксиморон или далавера?
  • 15 Уууу лево

    23 7 Отговор

    До коментар #4 от "Емигрант":

    Ами осигурявайте се в Ирландия веее... мушмороци.Ама там ще чакаш половин година за преглед, а в болница ще те одерат до кокал. А иначе 34 години нямало преход,ама тъчите тук да се лекувате. Ай у лево!

    Коментиран от #23

  • 16 Липса на аналитично мислене

    6 4 Отговор
    Липса на аналитично мислене в част от събеседниците. Гражданинът Петров отива да си плати просрочените здравни осигуровки. Те ще влязат в бюджета на НЗОК, от които аз и вие ползвате, за да се лекувате. Обратната ситуация е гражданинът Петров да не си плати здравните осигуровки и да отиде в Бърза помощ, където аз и вие ще му платим обслужването. Укоримо ли е поведението на гражданина Петров?
  • 17 Далаверата е следната

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Гражданинът Петров е живял в Ирландия и се е научил, че трябва да си плаща задълженията. Може би ти трябва да поживееш на Запад, за да схванеш тази далавера?
  • 18 В училище и в болници има охранители

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Румен":

    Опитай се да влезеш в училище и ще разбереш. Болница не ти препоръчвам по хуманни причини.
  • 19 Мъдрият

    20 3 Отговор
    Казаха ни: „Напуснете веднага, заповядайте в понеделник"

    Ами да сте го направили и нямаше да има проблем!

    А вие сте почнали да се карате и навярно сте казали нещо от рода на - "ти ли ще ми говориш на мене с такъв тон бе келеш" ... и оттам нататък е лесно напрежението да ескалира!

    И после "другият ви е виновен"!

    Точно хора като вас създават проблемите, не охранителите в НАП!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 “Не видели” табелата

    8 2 Отговор
    но пък и недоволни… За такива случай българинът е казал, хем голям, хем наран. Другия път първо гледайте и не се правете на праведници, защото всички ви знаем от кое племе сте и какво “работите” в Ирландия или където и да сте. циганиямръсна…
  • 22 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гошо":

    Ама това краварите сте уникално про. сти. В Ирландия както навсякъде здравното осигуряване е задължително. Само че в бг трябва да си плащаш въпреки че се осигуряваш в друга държава от ЕС.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Леля Пена

    1 0 Отговор
    Циганката няма право да снима служител, по време когато той си изпълнява функциите.
  • 25 Анонимен

    0 0 Отговор
    В Шуменския университет факултето е добре дошло.
    И тая, и децата и за обучение.
    Има нужда от образование нацията има.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове