Last news in Fakti

19 Януари, 2024 13:01 2 189 94

И вече официално: Десислава Атанасова и Борислав Белазелков са новите конституционни съдии

  • десислава атанасова-
  • борислав белазелков-
  • официално-
  • конституционни съдии

Борислав Белазелков бе подкрепен със 154 гласа "за“, 63 бяха "против“. Десислава Атанасова бе подкрепена със 159 гласа "за" , 65 бяха "против"

И вече официално: Десислава Атанасова и Борислав Белазелков са новите конституционни съдии  - 1
Снимка: БГНЕС

Десислава Атанасова и Борислав Белазелков бяха избрани да попълнят двете квоти с изтекъл мандат на парламента в Конституционния съд. Това реши Народното събрание, съобщават от "Фокус".

Борислав Белазелков бе подкрепен със 154 гласа "за“ (бел. от ред. – ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС), 63 бяха "против“ (бел. от ред. – "Възраждане“, БСП и ИТН).

Десислава Атанасова бе подкрепена със 159 гласа "за" (бел. от ред. -ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС), 65 бяха "против" (бел. от ред. - "Възраждане", БСП, ИТН и един депутат от ПП-ДБ).

Кандидатурата на Цвета Рангелова бе отхвърлена.

Важно е да се отбележи, че мандатът на Атанасова и Белазелков ще бъдат намалени с две години заради забавянето. Това бе определено с решение на Конституционния съд през миналата седмица по запитване на президента Румен Радев.

Десислава Атанасова и Борислав Белазелков ще имат мандат от 7 години, а не от 9.

Дебати

Петър Петров от "Възраждане“ заяви от парламентарната трибуна, че по времето си като съдия във ВКС Белазелков осъжда държавата, Народното събрание и ВКС за 1 млн. лева в полза на приватизатор на държавно дружество.

По думите му след това осъждане започват да се появяват нови искове от приватизатори, които до момента възлизат на около 65 млн. лева. Петров поискал публична информация за това кои са приватизаторите, които съдят държавата, тя обаче нямало да стане публична преди решението за това кои да стана конституционни съдии. "Възраждане“ обаче щели да оповестят кои са тези лица, осъдили държавата.

Мирослав Иванов от ПП-ДБ коментира, че решението на Белазелков не е било взето еднолично, защото ВКС се произнасял с мнозинство, в състав от трима души. Това означавало, че поне още един съдия също е подкрепил неговата позиция. Иванов определи действията на кандидата за конституционен съдия като пример за разделение на властите и именно това показвало свободната воля.

Атанас Атанасов от ПП-ДБ каза, че няма как да се очаква съдилищата да постановяват решения в полза на самата държава. Той апелира депутатите да се запознаят с търговското право по повод критиките към Белазелков и неговите решения като върховен съдия във ВКС.

Радостин Василев заяви, че не е сигурен, че Десислава Атанасова може да бъде добър конституционен съдия. Василев каза още, че бил прочел критични становища от страна на професионалните страни за нейната номинация. По думите му тя ще смаже авторитета на Конституционния съд. Василев я определи като "едно от остриетата на ГЕРБ“. Василев припомни, че именно Атанасова е била човекът, на когото Иван Гешев се бил обадил, след като Мария Габриел заяви, че ще искат на тогавашния главен прокурор.

Според Василев Атанасова не можела да бъде безпристрастна. Той призова залата да се запита защо Бойко Борисов изтеглял именно Атанасова от "играта“. Той нарече Христо Иванов "позорище“ заради това, че си променил името по отношение на кандидатурата на Атанасова и каза още, че Надежда Йорданова само преди няколко месеца "се хванала за главата“ заради антикорупционния закон, представен от председателя на групата на ГЕРБ-СДС.

Иван Ченчев от БСП заяви, че според него ярки политически лица нямали място в Конституционния съд, визирайки Атанасова. Депутатът от БСП цитира проф. Пламен Киров, който критикувал Белазелков заради неговите изказвания в изслушването му в Конституционната комисия и го определил като неподходящ за Конституционен съдия.

Тошко Йорданов от "Има такъв народ“ разкритикува и двете кандидатури. Той определи Белазелков като "жалка история“. По думите му миналото на бившия съдия повдигало много въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дом

    120 6 Отговор
    Това беше краят на ППДБ.

    Имената на предателите: Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев...

    Не съм вярвал, че може да се съюзят с мафията и да станат част от шайката, но ето, вече е факт. Предатели мръснни. Жалки предатели мръсни.

    Да горите в ада дано.

    А президента да не подписва, като Плевнелиев и така мафиотската прислуга Деси няма да встъпи в длъжност!

    Коментиран от #79

  • 2 бесен

    111 5 Отговор
    Гадове мръсни. Нищожества. Ще си платите.

    ППДБ днес официално станаха част от шайката и съответно врагове на народа.
  • 3 гост

    108 4 Отговор
    Позор!!!! Отвратителна шайка!!! Докога бе, докога??????
  • 4 ТЕРИТОРИЯТА НЯМА ШАНС

    103 4 Отговор
    Това си е голям резил.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Дън

    97 2 Отговор
    Честито! Промените в съдебната система обещани от ПП ДБ вече факт. Народа приспан Бойко изпран. Дано на следващи избори се събудим.
  • 7 Д-р Лудиянов

    79 2 Отговор
    От психодиспансера ще изпратим поздравително писмо. Чакаме я.
  • 8 Абе

    65 2 Отговор
    това мнозинство се опитва да си оправдае престъпленията. Г-жа Атанасова е директна политическа кандидатура. По-добре щеше да е господин Чолаков, който може да мине повече за професионалист и не е така натоварен политически
  • 9 дом

    85 4 Отговор
    Рядко съм бил толкова бесен. Нямам думи с които да опиша омразата си към ППДБ в момента. Приключи спокойното ви разхождане из улиците на София. Предалите мръсни.
  • 10 гост

    84 1 Отговор
    Тази, която гласува промените в Конституцията, които могат да се окажат противоконституционни, стана конституционен съдия. Този народ няма ли да се събуди най-после?!

    Коментиран от #23

  • 11 Грандиозен

    84 2 Отговор
    е резила с въпросната Деса , повече от скандален е , безумен , вреден и като хвърлена помия върху българските граждани ! Срам безподобен , измиване няма !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 фустата

    57 2 Отговор
    на дукесата смръдлива !
  • 14 НСО

    48 2 Отговор
    Ние от НСО имаме данните за Деса Дълбоката, но съвсем друго е да формираш становище в личен сексуален контакт !!!
  • 15 С извинение

    63 2 Отговор
    Честито! Б.рдака вече е в пълен състав!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Айде...

    60 0 Отговор
    Честито! Вече в България няма шанс да има лъжци, крадци, гешефтари! Всички са честни, почтени, крадат и лъжат законосъобразно. Можете да си правите каквото решите! Да живее !
  • 18 Тая

    71 2 Отговор
    е за затвора , те я правят конституционен съдия ! Без грам мозък , компетентност , достойнство , безкомпромисност и нито едно качество за този пост ! Лудост !
  • 19 Госあ

    46 1 Отговор
    Евала ! 😂 Много добре пасват на държавата, така да се каже, държава 😂
  • 20 хубаво се променихме

    54 2 Отговор
    гробарите се окопаха яко във властта
  • 21 СЛАВЯНОВО

    64 3 Отговор
    АКО СЪМ НА ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ДА ПОДПИША УКАЗИТЕ. ТЕЗИ НЯМАТ МОРАЛ КАМОЛИ КАПАЦИТЕТ ДАНО ГО НАПРАВИ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Оги

    51 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Браво на Деса, много драпа, но успя. 7 годинки лапане на огромна държавна заплата, привилегии, имунитет… Какво да искаш от живота повече?
  • 24 Мъдрият

    65 2 Отговор
    Срам и позор!

    Оставка на всички депутати, които са гласували за тях!

    Вие сте АНТИ народни представители!

    Вън, подлеци такива! Оставка!
  • 25 Ловец на боклуци

    57 2 Отговор
    Тази натегачка сама призна, че няма нужният опит! " Парламент" на мисирките и предателите! Пак си ги "изберете"!
  • 26 Падението на Бг.

    54 2 Отговор
    Ако дебилит@ от ПП/ДБ и мутрит@ от ГЕРБ посочат Магаре за конституционен съдия и То ще стане такъв!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 шампиона

    42 3 Отговор
    Малко ви е роби, следващия президент на българия ще бъде Ердоган :)
  • 29 az #СВО

    49 1 Отговор
    Продължаваме позорът!
  • 30 без имена

    5 18 Отговор
    ей как се "обърнаха " мненията тук? срещу пари ли ?преди години тук не можеше да се шепне дори против пп .сега голямо вой до небето. като ви се казваше това преди плюхте . сега вие пак плюете, но срещу пп.....?????
  • 31 Браво

    6 26 Отговор
    Напълно очаквано !! Да отиват в КС да бранят конституционните промени че радев вкара там.върл комунист Има и още двама които са съмнителни как ще гласуват А трябва да се спасят конституционните промени .

    Коментиран от #46

  • 32 Българин

    41 3 Отговор
    Дано президента не подпише за двете кандидатури.И двете са неподходящи,пак в интерес на управляващите.Ако Радев не подпише, не могат да встъпят в длъжност.
  • 33 Наивник на средна възраст

    44 1 Отговор
    Подигравка с правото,с държавността,с хората,дори и с тази "псевдо държава".Направо Бойко,със същите основания, да бяха направили конституционен съдия.Поредната гавра над всички нас от страна на "евроатлантическите цености".Дали не е време да се появи "пчеларят",та да защити интересите на рояка,дали?То по друг начин явно няма да стане...
  • 34 Тома

    31 1 Отговор
    А някой да се е съмнявал и да чака държавата да се управи а.

    Коментиран от #52

  • 35 Съобщение:

    42 2 Отговор
    ВЪЗПОМИНАНИЕ - Сънародници, след този избор почина Република България - 19.01.2024 г. !!!
  • 36 Позор ате

    40 1 Отговор
    После защо не вярваме в институциите в България, ами пълни са с некадърници!
  • 37 Бай Иван

    39 1 Отговор
    Най-големия мин дил съдия.... господ да пази България
  • 38 Позор сте

    34 2 Отговор
    После защо не вярваме в институциите в България, ами пълни са с некадърници!
  • 39 Истината

    30 2 Отговор
    Кой се е съмнявал ,че краварските подлоги с помоща на Козяк няма да превземат и Конституционния съд?
    Ако ги търпим още малко те ще дадат и земята и хората под наем на краварите ,само да спечелят по няколко сребърника.
    Добре ,че кравария скоро ще престане да съществува.
    Да видим тогава на кого ще се продават или ще обитават някой кон@@@цетрационен лагер.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 мафии

    34 1 Отговор
    Отново ВЕРНИ ПАРТИЙНИ КАЛИНКИ! Тази партийна система се нуждае от сериозен ремонт! Партийният диктат, колективната безотговорност и налагането на политика и кадри, в разрез с обществените интереси трябва да спре! КОРУПЦИЯТА - олицетворение на днешните политически елити, ТРЯБВА да СПРЕ! Девизът "Партия и обръчи от фирми" на А.Доган, ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН!
  • 42 Въпрос?!

    34 2 Отговор
    Има ли някой изобщо да се съмнява чий интереси ще защищава Д.Атанасова,като уж безпристрастен конституционен Съдия...?!?!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Борисов предложи Магарица!

    36 2 Отговор
    И Магарица избраха за конститционен съдия!! Да се попълва"фермата"!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Пародия на държава

    37 3 Отговор
    От креват на креват, та до съдийски халат.
  • 48 Бай Ганьо

    27 2 Отговор
    Едно време не искахте Шиши за шеф на ДАНС, сега ви написа Конституция и си я циментирахте вие умните, красивите, честните и моралните.
  • 49 Трагедия

    34 1 Отговор
    Срещу това ли се борихме ?
  • 50 Това е

    7 8 Отговор
    положението, свиквайте.
  • 51 Хехе

    23 3 Отговор
    Рано още да се твърди тая пародия. Президентът няма да ги удостои с внимание и чао на юрисконсултката от лудницата.
  • 52 Тя че няма да се оправи е ясно!

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "Тома":

    Но ти вземи да се ...Оправиш(а не Управиш...)...!
  • 53 Мунчо

    19 1 Отговор
    Колко по-тъп, по-добре. Браво. Още един стимул за децата да учат. Хехе.
  • 54 Мнение

    24 1 Отговор
    Христо Иванов направи такива конституционни промени, че по-добре да се скрие. Голям лъжец излезе. Бездарници се оказаха.
  • 55 Госあ

    21 1 Отговор
    Айде, конституционни съдии, после конституционни реформи….😂 треа да си много луд бате, освен ако не си от шайката паразити, да мислиш за семейство, деца и живот у бг’то 😂 Или да си много над нещата, обаче човек помъдрява след определена възраст дето не е много за младоженец 😂
  • 56 Голяма Радост

    22 2 Отговор
    Цацаров – Радост!
    Гешев – Радост!
    Сарафов – Радост!
    Деси Атанасова - Радост голяма за КС и за Център за психично здраве в Русе!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Айдяяя

    23 1 Отговор
    Щом и тая кущтрамба е конституционен съдия, направо да изхвърлим конституцията в тоалетната! Народе, народе, за нищо не ставаш.
  • 59 Пълен отврат

    23 2 Отговор
    Скандални кандидатури, особено на Деси от Дулово. Вчера горката четеше някаква концепция написана от някой друг и дори не можеше да я прочете гладко. Какво остава да разбира написаното. Но ще бъде подкрепена от пеперасти и деберасти, а жълтопаветниците доволно ще примляскват. Гьонсурати.
    Този Белазелков пък лобист на монополи и частни съдебни изпълнители с безброй имоти. Отделно подкрепяш гражданските гей бракове, които според него са просто една сделка. Една сделка е и такива хора са могат да осиновяват деца, нали?
    Тази от Възраждане е без коментар по простата причина, че е само за пълнеж там.
    Пълен отврат.
  • 60 ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ

    21 0 Отговор
    Позорът и срамът ги няма. А това е основното в действията на Подмяната. Загробването им става необратимо. На евроизборите погромът ще е страшен.
    ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ.
  • 61 Стефанов

    24 3 Отговор
    Г-жа Атанасова няма експертиза да става съдия, а г-н Белазелков е стар пенсиониран съдия.

    Куцо и сакато от "сглобката" попълва Конституционния съд?
  • 62 честито на стадото

    14 1 Отговор
    дето им гласува, КС ще стане полит-шуринашка бухалка .........сега ще си озаконят и всичките нелепи промени в конституцията, а кога доде време и глат настъпи, догаз само с камъне и дърве ще можем да ги махаме, че може и така да не можем. Квот сеете туй ще жънете и да не съм чул някой да реве! ДЕМОКРАЦИЯ-смях в залата....
  • 63 Аз...

    21 1 Отговор
    Вече сме под дъното и продължаваме фа копаеме с пълна сила. Братя и сестри жал ми е да го кажа, но СПАСЯВАЙТЕ СЕ от тая държавица
  • 64 Денят на големия Срам

    20 2 Отговор
    Срамен ден за Народното събрание! Срамен ден за Конституционния съд! Срамен ден за ПП-ДБ! Загубиха ме като избирател!
  • 65 психотрилър

    22 2 Отговор
    Юрист консулт на психодиспансер конституционен съдия. Да се гръмне човек то, че сме психодиспансер, но тази неврастеничка ни идва в повече.
  • 66 Уточнение

    2 15 Отговор
    Копейките плюячи не знаят въобще какво е КС И защо трябва да хулят десито Наредиха им и те плюят А защо хулиха русофилите бсп итн костя десито?? Ами защото като отиде в КС ще гласува ЗА конституционните промени И жалбата на радев????
    УВЯХВА!!! Сега вече поне научиха защо ги караха да плюят по Десито.

    Коментиран от #71, #75

  • 67 Шарлатани ООД

    14 5 Отговор
    Под вещото ръководство на неофашистите от ПП и ДБ България уверено и с бързи темпове се превръща във втора Украйна!!!
  • 68 Тц, тц, тц

    18 1 Отговор
    Последният да изключи лампата.
  • 69 мдаааа ... защо ли протестирахме

    17 3 Отговор
    Всичката сглобка пак ще е на копанката ...
    Вопиюща нужда от Народен съд... но тоя път до 9-то коляно...
  • 70 Тц,тц,тц

    17 2 Отговор
    Абе, не ви ли е срам, бе!
  • 71 а ти даже

    15 1 Отговор

    До коментар #66 от "Уточнение":

    не знаеш къде се намираш, за мен проблема не е кои са в КС , а как се избират, това са политически бухалки.....тъпан....всичко си заслужаваш , ама що и ние требе да страдаме от такива гомнари като теб!

    Коментиран от #82

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 България пропада!

    15 1 Отговор
    Няма изход! Господи, помогни на България!
  • 74 Пишман "генерал" ГНОМ

    12 1 Отговор
    За сичката сглобка ще има кокалче...
    И за ГНОМА ... тоже
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Казуар

    5 3 Отговор
    Бойко реши да замести Атанасова с Мария Габриел защото е по консенсусна фигура. Атанасова лаеше срещу ППДБ обиждаше ги, и показваше, че е дуловчанка.
  • 79 Исторически парк

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "дом":

    Президентът вече не се изисква да дава подпис, защото пеперастите промениха закона 😉
  • 80 Реалния

    3 1 Отговор
    Ганьовците живеят ден за ден и не им пука за деса , важно е ракията и цигарите да не вдигат
  • 81 Ха ха

    3 1 Отговор
    Да видиш как Атанасова лази пред Костовистите - безценно!
  • 82 Да бе

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "а ти даже":

    Нито е бухалката да избереш в парламента съдия с гласуване Радев прати комунист в КС без гласуване!! Нито пък ТИ ще страдаш от десито
    Ще пострада обаче радев За това ти обработваха тиквата дни наред да плюеш
  • 83 Честито

    9 2 Отговор
    Убеден съм, че чистачката на НС щеше да е по-добра кандидатура. То просто няма накъде да се порпадне повече. И отворете прозорците, че тая усмърдя.
    Едно момче от НСО
  • 84 Емо

    3 2 Отговор
    На тая игра на "държава" трябва да се тури край. Държавната администрация да се съкрати поне с 50% и въобще държавата да спре да се меси в живота на хората и в икономиката. Да се премахнат повечето данъци, започвайки от данък ощ доход. Не желая да плащам на търтеи и престъпници, да получават огромни заплати и тлъсти пенсии.
  • 85 само факти само факти

    5 2 Отговор
    Грандиозен секс скандал тресе парламентарната група на ГЕРБ. Оказа се, че бившата министърка на здравеопазването Десислава Атанасова поддържа гореща секс афера с един от личните телохранители на Бойко Борисов, съобщава "Всеки ден". Ситуацията излиза от контрол, след като наскоро мъжът на Атанасова научила за бруталните й изневери. Рогоносецът дори бил на косъм да се разведе с нея, но за сега положението изглежда временно закрепено. Вече близо година и половина палавата Деси въртяла фамозни секс изпълнения с охранителя на партийния си лидер - атлетичния бодигард Иван Стоянов. Здравенякът, който е на около 40 години, работи в Националната служба за охрана и е прикрепен плътно до Бойко Борисов, откакто той стана премиер през 2009 г.
  • 86 официално

    10 2 Отговор
    България се управлява от мафията.

    По-голямо падение от Деса като конституционен съдия, трудно можеше да се намери.
    Тази няма просто да смаже авторитета на Конституционния съд, тази го принизява до селка седянка, пардон дори хората на селската седянка имат по-добро логическо и рационално мислене.
    Унижението на Конституционния съд е безпардонно. Дано президента не присъства на клетвата й.
  • 87 вече

    9 2 Отговор
    няма смокинов лист, който да скрие позора на сглобката!

    Тия ще ни тормозят и ужасяват докато не разпродадат държавата!
    Брака по сметка е, за д апечелят сключилите го, а ние ще се чудим откъде ни идва цялата погнуса, с която ни заливат.
  • 88 Пенчев

    9 0 Отговор
    Тая ли е Мата Хари дето се чекнеше на спалнята на Тлъстия похотливец ?

    Коментиран от #93

  • 89 ФБР

    2 1 Отговор
    Президентът да не подписва !!! Тия крадци искат цялата власт за следващите сто години !!! Трябваше да променят и член Първи на конституцията ! Да запишат , че цялата власт е за СГЛОБКАТА съставена от национални предатели , крадци и доказани корумпета по Магнитски !
  • 90 уууу

    2 0 Отговор
    имам една позната , завърши с пълно отличие СУ ЮФ и не си намери работа в София,сега е началник на отдел в световната банка във Вашингтон...............
  • 91 Емо

    0 0 Отговор
    Бате Бойко каза следното: Аз че съм прост, прост съм, не го отричам, но българския народ щом гласува за мен още, чупи тъпомера. Още повече тия дето не гласуват. Блаягодарение на тях спечелих. Следващите конституционни съдии ще бъдем аз и Шиши. Имунитет доживот, а вас - от трите средния, и все така да не ходите да гласувате.
  • 92 макдоналдс тръмп

    0 0 Отговор
    поетесата и правото...... това са две успоредни прави ,тази освен ат аки кочани от нищо друго не отбира, но действащите КС - ПИЧОВЕ колко трябва да си тъп за да седните на една маса с тази гълтачка на саби .....егати унижението
  • 93 даню касапа

    0 0 Отговор

    До коментар #88 от "Пенчев":

    неееее,дази го цедеше ей така от спортна злоба
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол