Last news in Fakti

19 Януари, 2024 13:47 3 007 61

Трифонов: Падна поредният бастион на демокрацията- КС. Останаха още два- 71 депутати опозиция и президентството

  • слави трифонов-
  • падане-
  • бастион на демокрацията-
  • конституционен съд

"Г-н Христо Иванов, вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка - тя е с противоестествени наклонности в нравствено и физиологично отношение. Значи, спокойно мога да кажа, без да ви обиждам, че вие сте перверзни извратеняци", коментира още лидерът на ИТН

Трифонов: Падна поредният бастион на демокрацията- КС. Останаха още два- 71 депутати опозиция и президентството      - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във Фейсбук избирането на двамата нови конституционни съдии- Десислава Атанасова и Борислав Белазелков. Според Трифонов с този избор е паднал поредният бастион на демокрацията- Конституционният съд. Ето и текста на шоумена:

Ако някой е гледал тази сутрин по телевизия 7/8 заседанието на парламента, е станал свидетел как падна поредният бастион на демокрацията - Конституционният съд. Останаха само още два - 71 депутати опозиция и президентството. Ако и те паднат, ще се озовем в шантавата позиция да живеем в уж демократична държава, членка на демократични съюзи, а всъщност управлявана от диктатура. Диктатурата на една сглобка, която, използвайки клишета за евроатлантизъм, съдебна реформа и антикорупция, в крайна сметка завладява държавата за собствените си икономически интереси. Вижте сега, знам как звучи всичко това, но просто не знам как да го обясня по друг начин, защото, всъщност, то си е точно така. Винаги съм имал позиция. Всъщност, откакто се намирам в това адски неуютно българско публично пространство. Защото, от една страна, съм индивидуалност - един човек, а от друга страна, съм част от това общество, което толкова много ми се иска да е общност - ние гражданите на България. И в крайна сметка основният проблем е, че за да живеем добре, много от решенията, които трябва да взимаме за собствения си живот, трябва да ги взимаме заедно. А ние заедно трудно можем.
Хората, които взеха сутринта това решение и завладяха и конституционния съд, твърдят, че го правят от наше име. Добре де, на колко от вас им пука за конституционния съд. Колко от вас, всъщност, разбират какво се случи тази сутрин и колко от вас въобще се интересуват от всичко това? Колкото и да са, да знаете, че всичко това ще ни застигне. Грешните решения на самозабравилата се сглобка със сигурност ще се върнат като бумеранг, причинявайки ужасни вреди. Казах ви веднъж, че тези хора са адски вредни, но тогава можех да ги спра… и ги спрях. После един техен запис показа истинското им лице. И сега пак ще стане така. Но, аз не съм важен. Важни сме всички ние. А явно на всички ни са необходими много доказателства и много време, за да осъзнаем къде е истината. Ами да се подготвим да чакаме тогава. Аз лично ще правя каквото мога, за да забързам процеса. По време на сутрешния дебат, Христо Иванов каза, че било перверзно да отговаря на Тошко Йорданов. Проверих в тълковния речник, там пише, че перверзен означава извратен. А извратен означава: Който е с противоестествени наклонности в нравствено и/или физиологично отношение. Г-н Христо Иванов, вие дадохте точната характеристика на Вашата сглобка - тя е с противоестествени наклонности в нравствено и физиологично отношение. Значи, спокойно мога да кажа, без да ви обиждам, че вие сте перверзни извратеняци.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом

    131 9 Отговор
    се стигна до там , дуловската Деса , с ограничен интелект, никаква компетентност , с двуличие , безброй мушенгии и резили , да я направят конституционен съдия , падението е нечувано !

    Коментиран от #22, #48

  • 2 ХАХХАХАХ

    96 21 Отговор
    БРАВО СЛАВИ -ТОЧНО ТАКА
  • 3 БСП на Бунището

    29 66 Отговор
    Гледам този колаж и не вярвам какво чувам в НС - Президенството- последен бастион на Демокрацията...Може би на Комунистическата демокрация!!?

    Коментиран от #37, #58

  • 4 Коко

    86 13 Отговор
    А стадото е спокойно хрупка си тревичка менте обича да го стрижат и доят и нищо не го интересува.И не мисли че следва коленето.

    Коментиран от #12

  • 5 Еееех славче

    68 15 Отговор
    А вие какви сте... вие ги докарахте тея извратеняци... народа ви даде власт, но вие я отказахте пък сега олеле!!!

    Коментиран от #31, #41

  • 6 Прегръдка

    66 7 Отговор
    между две сричащи селянки ! Да потъне човек от срам , какво му дойде на главата !
  • 7 Помияр

    32 41 Отговор
    Браво славчо!!! Ама що така като управляваше радев еднолично и противоконституционно Като вкара комунист в КС без да има парламент За теб демокрацията в българия беше наред Мълчеше като риба.Сега когато огромно мнозинство избрано от хората мачка русофилите и корумпираните от кгб като теб. И с гласуване а не като радев без !!! За теб кс бил бастион ? Да падна бастион ..бастиона на радев За голямо нещастие на радев жалбата му против орязването на служебното правителство ...Няма да мине !! За това ревахте с дни против десето Червения дневник пик и подобни Всеки ден специални статии против нея
  • 8 Кибик

    30 34 Отговор
    Чалга партията е дезориентирана и шумна като купон в Студентски град.

    Коментиран от #42

  • 9 7/8 копейки

    28 39 Отговор
    слафчо кажи си , за колко копейки те купи кремъл ?

    Коментиран от #34

  • 10 Цъ Цъ

    28 27 Отговор
    Славуца е чалга клоун на разврати няколко поколения с чалга и опростачване.
  • 11 нннн

    40 1 Отговор
    А кой даде мнозинство на партиите от Сглобката? Ние, българите - гласували и негласували... Д...ли, Сър!

    Коментиран от #16

  • 12 Стадото

    18 13 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Е па хрупаме..С две деца,жена,тъща,куче,коте и да блеем пред Парламента ли бе...Хрупаме менте тревичка и ГМО ...И гъби берем когато Требе...А чалгата не го гледай,като седне в Бояна на портфейла си с десет милиона надиплени и не се знае колко в Офшорки,вижда чак в кв.Левски дали отиват на време на работа подчинените му!!!

    Коментиран от #60

  • 13 Шарлатани ООД

    36 14 Отговор
    Под вещото ръководство на неофашистите от ПП и ДБ България уверено и с бързи темпове се превръща във втора Украйна!!!
  • 14 новотонормално

    28 6 Отговор
    Те плеснаха с ръце и се прегърнаха!
    Лицемерието и фалша в тая държава с перлина /камион за кариера/ да ги возиш!
    Това морал и ценности в България заминаха в нужника!
  • 15 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    32 8 Отговор
    На снимката са показани две землячки: Деси от Дулово прегръща Надежда от Кубрат - едната сърдечна тръпка на Бойко Борисов, а другата - на Христо Иванов. Те има за какво да се поздравяват, защото са нагледно доказателство за това какво може една жена с омайния си оазис.
  • 16 Винкело

    20 6 Отговор

    До коментар #11 от "нннн":

    Е, мене ме излъгаха, че няма да се цункат с ГЕРБ. Ми извратеняци се.

    Коментиран от #35

  • 17 дон

    20 15 Отговор
    Славчо за съжаление ти си част от ДПС и твоите думи нямат никаква тежест.

    На командно дишане си бил цял живот и такъв ще си останеш никой не те уважава защото си слуга на Доган.

    И макар в случая да си прав това не променя нищо докато си жив ще си останеш прислуга обикновен при двоен шут

    Коментиран от #20, #21, #43

  • 18 Българското слово е

    11 2 Отговор
    Божието слово
    И е узурпирано от властогонци които тъпчат божия народ
    Господ е Българин
  • 19 Майора

    18 13 Отговор
    Слави , а когато бяхте в безпринципната коалиция нормално ли беше? А когато предидента назнсчи човек от БСП в КС? Значи за едното може , а за другото не! Нищо не става от чалгаджии!

    Коментиран от #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Калин

    18 6 Отговор

    До коментар #17 от "дон":

    ДПС е част от сглобката бе миндил, дебаркират в Росенец за да пият турско кафенце
  • 22 Наполеон

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Щом":

    Сега от бастион ще стане Бастилия
  • 23 Съветска Zглобка

    21 15 Отговор
    Човека опропастил 4 Парламента за да обслужи мутро-съветската мафия, да ми говори за демокрация и морал е наистина первезия .
    Нали заради теб е това положението.

    Коментиран от #45

  • 24 Рев на чалгата

    14 8 Отговор
    "Това ще ни застигне. Грешните решения на самозабравилата се сглобка със сигурност ще се върнат като бумеранг, причинявайки ужасни вреди"

    Да възмездието ще ви застигне! Вие дето наложихте простотията и чалга културата.
  • 25 АРЕС

    19 5 Отговор
    Двама доказани престъпника и некадърника станаха Коституционни съдии,срам и позор.Селянката от Дулово хахахахааааааа и оня ..род който пусна на свобода убиец на българин,ЧЕСТИТО.
  • 26 МЛЪКВАЙ

    13 7 Отговор

    До коментар #19 от "Майора":

    ЛАПАЦАЛО
    КОГАТО БЕШЕ КОГАТО НЕ БЕШЕ
    НЕ ХАТЕСВАМ СЛАВИ НО ИТН ОТКАЗА ДА УЧАСТВА В МАЛОУМНО ВРЕДНО И ОБСЛУЖВАЩО ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ПРАВИТЕЛСТВО
  • 27 Чекмеджан ефенди

    8 7 Отговор
    Празни приказки под Шипковия храст.
  • 28 Ти да видиш

    8 3 Отговор
    Абе и двете от снимката си заслужават коментарите, но нищо не виждам за "уважаемия" съдия Белазелков. На него и Доналд Тръмп би завидял.
  • 29 Черепа:

    5 4 Отговор
    Израждане е изкуствена опозиция.
    Викат,че Черепа бил умен човек!
  • 30 надя

    15 4 Отговор
    Това с избирането на Д.Атанасова ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ е наистина една ИЗВРАТЕНЯШКА ОТВРАТ.
    ОТВРАТ ОТВРАТ ОТВРАТ, бих го повторил още сто пъти.
  • 31 Перо

    10 6 Отговор

    До коментар #5 от "Еееех славче":

    Радев докара животните от ПП!
  • 32 МЪРШШШ

    4 5 Отговор
    БЕ!!!МЪРШШШШШ
  • 33 На къде България?

    7 3 Отговор
    С морал на улични котки?
  • 34 ненка

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "7/8 копейки":

    ТРОЛ
  • 35 нннн

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Винкело":

    Дано ме те излъжат пак. Някои хора се лъжат по няколко пъти...
  • 36 Ха ха ха а така

    11 7 Отговор
    Нагъл чалгар , излъга цяла България и още наглее да бръщолеви .

    Коментиран от #38, #47

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Тоя чалгаря удари дъното!

    8 7 Отговор

    До коментар #36 от "Ха ха ха а така":

    Като Волен Сайдеров
  • 39 Прост Народ!

    5 1 Отговор
    Прост Народ! - Слаба Държава! Трябваше да ги натика в Ъгъла на Парламента!
  • 40 Снимка

    7 2 Отговор
    Снимка на Мошениците!
  • 41 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Еееех славче":

    Кой я е отказал? ИТН имаха 65 депутата. Христо Еквилибриста хвърли опорката, всички соросоидни медии я подеха и се стигна до евроатлантическата сглобка ... и Деса - конституционен съдия.
  • 42 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Кибик":

    Е поне не са ЛГТБМВНСДХХКК, които си ядат пиците с кристали и само оргии правят.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Грую

    6 4 Отговор
    Носът Баце и Шиши заедно с Гнома и Канадеце превзеха и конституционния съд пълна диктатура на мафията тежко ни горко !
  • 45 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "Съветска Zглобка":

    Още една опорка за вярващите ЛГБТМЗАПРЯНВТЯД, те от пици с кристали и бъркане по дупки нямат време и разум, та си вярват на глупостите.
  • 46 Приятелки

    7 2 Отговор
    Любовницата на Христо Иванов се прегръща с любовницата на Бойко Борисов /и двете без един ден стаж в съдебната система/. Явно са големи приятелки.
  • 47 Стършел

    6 5 Отговор

    До коментар #36 от "Ха ха ха а така":

    Нагъл с просташки изговор. Чак не може да разбере, че каквото и да каже никой не може да му повярва че е искрен. При чалгарите всичко е пара да пада.От цървул трандафор не става!
  • 48 История

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Щом":

    Спокойно, не се къхари, те са избрани, но не са и няма да встъпят в длъжност, защото има още едно условие - да положат клетва пред президента. Само, че предшественикът му създаде прецедент с Марковска, така че сега никой да не се сърди на този президент, че ще си излезе от церемонията и тези няма да има пред кого да полагат клетва. Както не встъпи в длъжност Марковска, така няма да встъпят в длъжност и тези.
  • 49 Дали

    7 3 Отговор
    На мен ми се струва, че в ИТН и във Възраждане има най-много сексуални отклонения. Макар че не ми дреме, стига да не пречат на другите.
  • 50 Настрадин Ходжа

    2 0 Отговор
    А па на Деса и гласували и 9 години папанье у Конституционният. А па кака Кори щяла да го сезира Конституционния за тоз казус. А па Деса ще тълкува и отсъжда по въпросния казус?! Ти да видиш - май ще си дирим кадията, ама евала на Бацето - е па велик е!
  • 51 Емигрант

    6 3 Отговор
    Защо зее този клоун, имаше възможност да поправи всичко, нали се кълнеше по телевизийката си, че само чалгарите са способни да "оправят" тази кочина, те са знаещите, те са можещите и когато дойде реалното време да сбъднат обещанията си избягаха като черковни мишки от ИЗЧАГЪРТАНЕТО което трябваше да свършат, дори и действието премахване кръстиха със звучното "изчагъртане" ! Нищо не могат да свършат тези ЧАЛГАРИ полезно, единственото им умение е храчене и плюене на което се радват само човешките имитации по нашему наречени ЧАЛГАРИ, КЮЧЕКЧИИ И ГЬОБЕКЧИИ !

    Коментиран от #61

  • 52 фАНТОМасс

    3 1 Отговор
    Деса от Дулово - истински модел на една богоподобна ЖЕНА ! Пример за подражание на всички к.рви и кариеристки с бойковизиран мозък !
  • 53 ИТН полит труп

    5 1 Отговор
    Нема такава партия като славчовата долна...
  • 54 тиквенсониада

    2 1 Отговор
    Падението ни продължава ! Мълчанието и приемането на тези поробители ще бъде пагубно за РОДИНАТА ни !
  • 55 Майк Алън Патън

    5 1 Отговор
    Не бива да изразяваме претенции , че сме умен , интелигентен и мислещ народ , щом Деса ДУЛОВСКАТА стана конституционен съдия !
  • 56 ВИметоНаВимето

    4 1 Отговор
    И какво се оказва ? Само студентите в СУ ли са прозрели каква е Десислава от ШАЙКАТА и са написали на таблото - ВЪН Деса Атанасова от КС ???
  • 57 КлифърдБъртън

    3 1 Отговор
    Добре де , как от усилено протестиращи хора / само преди 2 години / срещу Бойко Тиквата и ШАЙКАТА му , сега всички мълчат , все едно той и слугите му са станали бели и чисти като ангели ?
  • 58 Йеронимус БОШ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "БСП на Бунището":

    Ами че комунист е бил и Бойко Борисов , а нищо не казваш за него ! При това е станал ДОБРОВОЛНО такъв и то още 18 годишен ! А сега услужливо го забравя !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Колкото и да има Слави

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Стадото":

    Си ги е изкарал с труда си, а не с кражби и лъжи като властимащите! Да не говорим и колко харчи за дарения и за тази партия и въобще пари за благото на останалите! А това го прави достоен човек и е достойно за уважение!
  • 61 Храчене и плюене се наричат лъжи

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "Емигрант":

    А това което казват ИТН, са все истини за твое съжаление! Обърни се към лъжците кирчовци, кокорчовци и компания за храчене и плюене по цял ден!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол