Last news in Fakti

20 Януари, 2024 06:43 4 785 56

Боян Чуков: САЩ удрят нефтените канали на Китай

  • боян чуков-
  • сащ-
  • червено море-
  • хуси-
  • русия

По всички тези маршрути ще започнат да излизат независими държави, смята международният анализатор

Боян Чуков: САЩ удрят нефтените канали на Китай - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Международният анализатор Боян Чуков заяви пред Bulgaria ON AIR, че в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни гостът на "Денят ON AIR".

По думите му конфликтът се разширява с директното включване на държави като Великобритания и Франция.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война, изтъкна той.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчетосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Той е на мнение, че в Давос световните лидери са опитали да наложат на Руската федерация мирно споразумение, но такова е изключено да бъде прието от Русия.

"Изборите в САЩ са голяма въпросителна. Стана ясно, че няма кой да спре Доналд Тръмп", уточни Чуков и подчерта, че "страшно трябва да се притесняваме" от засиленото присъствие на натовски военни в България.

"Британците в момента ги интересува единствено овладяването на Черно море. Руснаците няма да допуснат Черно море да се контролира от Великобритания. България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ. Нашия национален интерес го няма никъде. Кой ще ни напада? Русия? Това са смешни приказки", убеден е Чуков.

Анализаторът посочи още, че случващото се с хутите в Червено море и ракетите между Иран и Пакистан са удар от страна на САЩ върху нефтените канали на Китай. По всички тези маршрути ще започнат да излизат независими държави, прогнозира Чуков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валката

    51 78 Отговор
    Този беше написал през март 2022-ра,че " украинската армия ще се предаде до дни ". И така вече близо 2 години. Иначе бил " международен анализатор......пълен СМЕХ !

    Коментиран от #4, #10, #15, #37

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тия

    70 28 Отговор
    натовци чии го търсят в хотели, да ходят в общежития !
  • 4 Арабист продажник

    44 68 Отговор

    До коментар #1 от "Валката":

    Този е голям мазник и противен тип.
  • 5 Госあ

    71 33 Отговор
    Китай ще се оправи с нефтените си канали. В добри отношения са и с Пакистан и Иран. Освен това, хусите не пипат китайски и руски кораби. Краварите действително започнаха война срещу тях, може би с тази цел, но няма да се оправят. Слаби и глупави са. А западна Европа пак ще гризне дървото.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чичовото

    37 49 Отговор
    Г-н "международен анализатор" Чукча осведомен черезвичайно из руская тролская пропаганда.
  • 8 Хаберий

    66 29 Отговор
    Пенсионираният офицер от морското разузнаване на САЩ и военен анализатор Скот Ритър се извини от името на американския народ на руснаците, които са загубили близки в конфликта в Украйна.
    "Моля, простeте ни. Постъпихме погрешно, американският народ позволи на своите власти да навредят на Русия."
    Той отбеляза, че СВО е била принудителна мярка. На Русия „не е оставен шанс да направи друго, създадени са рискове за сигурността и невъзможност да се отговори с други средства“.
    Според него Русия от 30 години се опитва да постигне споразумение с НАТО относно принципите на сигурността в Европа, но в отговор се сблъсква или с цинични измами и лъжи, или с опити за натиск и шантаж, докато алиансът междувременно, въпреки протестите на Москва, непрекъснато се разширява и се доближава до границите на Руската федерация.

    Коментиран от #19

  • 9 Динго

    51 23 Отговор
    Добър анализ!

    Коментиран от #49

  • 10 Гай Турий

    60 18 Отговор

    До коментар #1 от "Валката":

    Така трябвяше да се случи, ако янките и англосаксите не се намесиха да спасят марионетките си, с чиято кръв да защитават своите мераци да завладеят тези земи. Но след като усложниха нещата, се наложи да се убиват стотици хиляди невинни хора. Бай Дън се похвали, че без да губят американски животи, са успели да намалят военния потенциал на РФ с 30 %. Ако се вярва на восъчния Дънер, няма да си обясним, как долара сега падна на 90 рубли. Русия пак ще се озори, ще се опоска до кокъл, но ще свети маслото на всякаква сган, тръгнала срещу нейните интереси. Само невежи хедонистични бройлери може да се заблуждават, че измъчените не са по-жилави от ситите тулупи.
  • 11 Софиянски

    37 55 Отговор
    Червеното шумкарче Чуков риве ли риве. Рассия ни е обявявала война няколко пъти, в момента за тях сме вражеска държава. Забравя ли или родината на Чуков е друга?! Москва загуби тази война, осъзнай се какви ги плещиш;)
  • 12 чусолино

    15 11 Отговор
    удрят ти калната вена
  • 13 Сашко

    44 31 Отговор
    Най после един компетентен и добре подготвен международен анализатор Боян Чуков.
    Браво!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 111222333

    27 21 Отговор

    До коментар #1 от "Валката":

    Украйна наистина ще се предаде до дни. Виж са ФАТО се иска повече време.

    Коментиран от #52

  • 16 Мим

    40 24 Отговор
    Нали нато не воюва с Русия.Каккъв го дирят тия офицери в краина? Каквото са търсили ,намерили са си го.....

    Коментиран от #38

  • 17 АтанасДесов

    26 30 Отговор
    Защо се дава думата на този калитар???

    Коментиран от #20

  • 18 поредният Кремълски Послушко!

    28 25 Отговор
    България е пълна с подобни нищожества!
  • 19 1234

    16 17 Отговор

    До коментар #8 от "Хаберий":

    Ако Русия превземе Украйна с кого ще граничи? А?

    Коментиран от #42

  • 20 Старец

    32 20 Отговор

    До коментар #17 от "АтанасДесов":

    Защото е един от малкото, в поробената ни територия, който казва истината.
  • 21 Ком

    28 19 Отговор
    САЩ си мислят, че е единствено тяхно право да употребяват ядрено оръжие. (Хирошима и Нагасаки). Всички други имат само право на отговор. Но светът се променя.

    Коментиран от #53

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Това е един

    20 20 Отговор
    безкрайно вреден "ханализатор"!
  • 24 10101110

    33 14 Отговор
    Този човек направи изключително точен анализ през 2015г в едно предаване по телевизията и предсказа войната , въоръжаването и подготовката на Украйна за този конфликт, истеричната реакция на запада и цензурата, която ще се наложи в медиите.Въпреки скептицизма на водещата на предаването,това днес вече е факт.

    Коментиран от #33, #54

  • 25 Ами НАТО

    18 21 Отговор
    НАТО нямат ли ядрено оръжие бе дядка? Сумарно е доста повече от ватнишкото
    Да не говорим, че се проверява сериозно.

    Коментиран от #35

  • 26 Този излиза

    15 20 Отговор
    от инструктаж при копекин и биволицата!
  • 27 Руски Чукундур

    15 22 Отговор
    Тоя Руски Чукундур какъв буламач ни сервира пак .

    Хаха
  • 28 Шопо

    19 15 Отговор
    България е територия на САЩ, когато ЕС се разпадне единствената държава в него ще е България.
    Дано Русия ни освободи от робство на САЩ.

    Коментиран от #36

  • 29 Гост

    9 11 Отговор
    В началото на СВО му слушах анализите на Чуков в тубата и ми харесвше. Прогнозираше че СВО ще свърши за 3/4 седмици. Ама май и той гадател излезе
  • 30 Другарю Чуков ,

    12 19 Отговор
    Ти си страшна копейка, която издига в култ др. Путен и неговите ядрени оръжия. Усвоил си отлично и празноглавата риторика , относно смисъла на собственото ти съществуване, ако матушка погиб!
  • 31 Ха ха ха а така

    12 19 Отговор
    Тая московска креатура, пак я активираха да ръси и бръщолеви разни кремълски частушки и балалайки ......
  • 32 Браво Чуков

    12 5 Отговор
    За разлика от брат ти, си от единиците в България казващи истината.
  • 33 Абсолютно вярно

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "10101110":

    Каза, че подготвят Украйна за война с Русия и беше убеден, че такава война ще има. Също каза тогава, как ще се овладеят медиите и ще се стигне до цензури и жестока пропаганда. И това е факт от НПО-тата на САЩ. Уникален анализ, със 100% познаване се оказа този от 2015 г.
  • 34 Дааа

    4 12 Отговор
    Чуков какви ли не ги плещи от година-две. И все грешни анализи и прогнози.

    Коментиран от #40, #47

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Точно това

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Шопо":

    го предрече баба Ванга през 90-те години. Много добре го помня и се чудех дали не говори глупости. Явно не.
  • 37 Мисли и дишай после пиши

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Валката":

    Точно така и стана - Истанбул. После пиратите и каубойте дръпнаха юздите на укрите, пратиха планини от оръжие, наемници и купища зелена хартия на тамошните продажници и ето до какво се стигна.
    Моли се някак си нас да ни подмине, че онния малоумници свършват, а нашите "политици" са не по-малко продажни и вече са взели част от своето и нали се сещаш какво могат да предложат в замяна....
  • 38 Да,да,ама не

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мим":

    Макрон защо по цял ден говореше с Путин когато беше обсаден АЗОВСТАЛ? Защото в подземията имаше френски генерали и се опитваше да ги спаси,но за това не се пишеше и не се говореше.

    Коментиран от #55

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Укрофюрерът

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Дааа":

    не е вече в Крим да си плацика мъду-ите? .... Или се крие в БУНКЕРА!
  • 41 Оф...

    2 0 Отговор
    Вече ми писна да гледаме едни и същи филми
    Да идват извънземните
  • 42 Хехе

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "1234":

    С когото и преди ПСВ. Проблемите са не с кого ще граничи, което си е стара история, а на какво отстояние от централна Русия и Москва. Ако си сляп и неук, явно все още не си схванал, че за 30 години хидрата на САЩ НАТО се придвижи на изток към Москва с 2000 км, а чрез Украйна и на 500 км. от Москва.
  • 43 Анти Трол

    3 8 Отговор
    Руски продажник е този "анализатор"!!!!!!
  • 44 Чий го дирят

    2 0 Отговор
    Британци и французи в Украйна? Намерили са го.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 САЩ ЩЕ ОСТАВЯТ КОСТИ

    1 0 Отговор
    В КИТАЙСКО МОРЕ !
  • 47 ПРОГНОЗАТА ЗА ВОЙНАТА В УКРИЯ Е НА БОЯН

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Дааа":

    ЧУКОВ ОЩЕ В ДАЛЕЧНАТА 2014 ГОД ! ТУК Е НЕКАНЕН НО НА ЗАПАД ГО КАНЯТ ПОСТОЯННО ! ЯСНО Е ЗАЩО !
  • 48 запасняк

    2 0 Отговор
    С правителството на ГОВОРЕЩИТЕ НЕИСТИНИ ще е така....докато ги търпим...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ССС

    1 0 Отговор
    Заработи оща няколко хиляди рубли.
  • 52 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "111222333":

    До три дни, нали?
  • 53 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ком":

    Ами тогава само САЩ са имали ядрено оръжие, кой друг да го употреби?

    Колкото и грубо да звучи по-добре да умрат 100 000 японци за един ден и Япония да капитулира, отколкото да умрат десетина пъти по толкова японци и американци и войната да продължава да се води, защото алтернативата на ядрената бомба е била продължавена не войната в Япония за всеки един град в продължение на години, докато бъде превзета цялата територия на Япония.
  • 54 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "10101110":

    Какво въоръжаване на Украйна, кви пет лева.

    Ако Украйна действително беше въоръжена, руснаците нямаше да минат и два километра в територията ѝ.
  • 55 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Да,да,ама не":

    Ти беше в мазетата на азовстал и ги видя лично? Ама защо чакаш досега, защо не го написа още през 2022 г.?
  • 56 Този

    0 0 Отговор
    Е много надъхан от руска пропаганда
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове