Last news in Fakti

20 Януари, 2024 17:54 1 179 24

Борислав Гуцанов намекна за радикални промени в листата на БСП за евроизборите

  • борислав гуцанов-
  • бсп-
  • промени-
  • избори-
  • лидер

Ние сме може би единствената останала партия, която е класически тип, посочи социалистът

Борислав Гуцанов намекна за радикални промени в листата на БСП за евроизборите - 1
Снимка: БГНЕС

Очаквам в края на цялата процедура делегацията на БСП в Европейския парламент или поне листата да бъде коренна различна от тази досега. Според него причината е в разминаванията по много от темите, които са коментирани по различни начини в Европа и у нас.

Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS Борислав Гуцанов от БСП.

Във връзка с днешното заседание на партията на социалистите, той заяви, че до 31 март е срокът, в който конференциите на основните партийни организации в БСП трябва да се проведат. Както вече стана ясно, тази година за БСП ще има и пълен цикъл от избори вътре в организацията – ще се избират нови ръководства от основни партийни организации, общински председатели, областни председатели, делегати на Конгреса и други. През октомври ще бъде избран и нов лидер на социалистите.

„Ние сме може би единствената останала партия, която е класически тип. Не е командно-административна или на еднолично управление и действително се спазва един сериозен вътрешнопартиен живот, което е много трудно и много сложно. Неслучайно сме на 130 години”, сподели Борислав Гуцанов.

„Нормално ли е през последните 15 години да се говори, че АЕЦ „Белене” е много скъп проект и не трябва да бъде реализиран, защото струва 5 млрд. евро? В един момент този проект се закрива от това национално-предателско управление и се отварят 7 и 8 блок на АЕЦ „Козлодуй”, което струва 30 млрд. долара.”, попита политикът.

„Ние сме българи и трябва да пазим нашата история. Ако някой е страстен почитател на Русия, ние не можем да го обвиняваме”, твърди още Гуцанов. Според него по същия начин можем да обвиняваме народни представители, които се държат по „слугинажки” начин в Народното събрание и обсъждат американски компании.

„Това, което се случи с Паметника на Съветската армия в София, е пълно безобразие - по най-незаконният възможен начин той да бъде разрушен и все още няма никакви действия към Областната управа. Излиза, че министър-председателят прави чадър към областния управител на София, който извършва незаконни действия”. Това заяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS Борислав Гуцанов от БСП. Коментарът му е по повод споровете около свързаните с Русия монументи в страната и най-вече демонтажа на Паметника на Съветската армия в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ние очакваме радикални промени!

    17 10 Отговор
    Очаква се БСП да се откаже от изборите за евродепутати и да участва в изборите за президент и нова Дума в Русия. Митрофанова ги е уведомила, че всички русофили до месец ще получат руско гражданство!
  • 2 АнтиКомунист

    18 8 Отговор
    гуци, в затвора, мафиот крадлив
  • 3 ТаУмВзе

    1 12 Отговор
    Бе се пе ще става Официално герб със притурка Кире и асенчо. Чудесно е!
  • 4 Ае,копейките

    12 5 Отговор
    Този от вашите,ли е?Коцката нали мина и през БСП (к).
  • 5 зачуден

    14 4 Отговор
    Я ,ама тези от БСП наистина ли си вярват ,че могат да изпратят евродепутат(и) в Брюксел ??? С останалият им (след Корни) електорат , най много могат да изпратят половин депутат , ама цял ... ?! Много съмнително .

    Коментиран от #6

  • 6 Реално

    11 5 Отговор

    До коментар #5 от "зачуден":

    могат, ама в руската дума .....
  • 7 плюс минус

    9 3 Отговор
    Все си мисля, че Корни изпълнява задачата да смали състава на БСП.
  • 8 Гасим

    7 2 Отговор
    Като за последно само роднина, милиционер!
  • 9 Петрич

    10 4 Отговор
    Гуцанов,ти лично ЗАТРИ БСП в Петрич.Ти си продажен.Бог да прости БСП Петрич
  • 10 Артилерист

    7 4 Отговор
    БСП много се изложиха под ръководството на Нинова. Страната върви към пълна разруха, към държава от Третия свят. Нинова беше вицепремиерка на просто Киро, когато се изгониха 70 руски дипломати и усилено се изнасяше оръжие и боеприпаси за войната на американците в Украйна срещу Русия, а депутатите й си натискат парцалите в парламента и легитимират самоуправството първо на просто Киро, а сега на Сглобката. БСП в един момент се двоумеше дори дали да подкрепи Ваня Григорова, а най-големия й противник е Президента Радев. Нинова не е казала една дума срещу американците-истинските виновници за състоянието на страната. БСП се е изолирала, свила се е в черупката си, никой за нищо не я бръсне. Гуцанов безсрамно се кичи с вековната история на Партията, но не се притеснява, че в легален режим обезсилиха мощната някога Партия, че се срамуват ясно да заявят признанието на своите симпатизанти към Русия, че се формират и набират сила нови центрове на лявото...
  • 11 Не сте мръднали

    10 3 Отговор
    От БКП-то, червени наглеци!
  • 12 Перо

    10 2 Отговор
    Не знам как ще се опази основното правило в БСП, да се уреждат отрочетата на топли и добре платени места! Тази “традиция” е светая светих и тя направи от червената буржоазия на БКП, “отявлени демократи” от БСП!

    Коментиран от #22

  • 13 Петрич

    5 1 Отговор
    В къщата на БСП Петрич вече има чували с памперси и боя за коса.

    Коментиран от #14

  • 14 Новко

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Петрич":

    Ще отворим и офис за гледане на кафе.
  • 15 ДА НЕ БИ ДА ТУРЯТ НЕКОЙ УМЕН ??

    6 1 Отговор
    ОТДЕ ЩЕ ГО НАМЕРЯТ??
  • 16 Радикалните промени

    6 1 Отговор
    се очаква да са закриване на кибритената партийка!
  • 17 Гуцанов е едно от лицата на

    8 1 Отговор
    Мафията във Варна
  • 18 Пурко

    2 1 Отговор
    Борко "Медузата" , един от червените милионери, който уж се е загрижил за работещите... Смешно. Нека да покаже колекцията си от ултраскъпи коли, която крие в подземните гаражи на един Софийски хотел и тогава да се представя за "ляв" политик

    Коментиран от #19

  • 19 БСП на Бунището

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Пурко":

    Не виждам в изказването му грижа за работещите.Виждам грижа за паметниците издигнати в Чест и Прослава руския Окупатор на България...Ще ги съборим,защото Колелото на Историята се върти в Правилната за Българския Народ посока !!!

    Коментиран от #21

  • 20 Пека ми

    1 0 Отговор
    Пека ми на Сайдера!
  • 21 В тази разпадаща се страна

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "БСП на Бунището":

    В тази разпадаща се страна, изглежда колелото на историята наистина се върти във правилната посока!
  • 22 Цялата Пръдлива Политика произтича от Та

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Перо":

    Цялата Пръдлива Политика произтича от Там!
  • 23 Развийш ли

    1 0 Отговор
    И този е голям артист Прави се на ощипан в турската баня
  • 24 Алексей Сергеев

    1 1 Отговор
    Когато комунистът /социалист/ Гуцанов така разпалено говори за провалилия се техен социализъм, съветските паметници, червената армия и Русия, САМИЯТ ТОЙ НЕ СИ ВЯРВА, АМА ТАКАВА Е ТЯХНАТА СЪЩТНОСТ
    Oт 1923 г. те са слуги, пионки на Москва
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове