Last news in Fakti

27 Януари, 2024 10:43 5 602 54

Проговориха роднините на жестоко убития Пейо Пеев

  • пейо пеев-
  • убийство-
  • витоша

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него

Проговориха роднините на жестоко убития Пейо Пеев - 1

Осем дни след убийство на Пейо Пеев роднини разказват за битката му да прекара време с 6-годишния си син. Описват го като всеотдаен и грижовен баща, който не успява да сбъдне най-голямата си мечта - да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока смърт идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на покойния мъж със съпругата му Габриела Славова са обтегнати.

„Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината”, каза близка на семейството на Пеев, предава NOVA.

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели около Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

„Изживяваше го много. Това, че не може да види детето си много му тежеше”, разказа братовчед на Пеев.

Близки на семейството забелязват, че Габриела Славова, съпруга на убития, се отдалечила в момента, в който забременяла.

„Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттам нататък вече му дават достъп до детето при много ограничени условия”, добави д-р Весела Банова, психоаналитик, близка на семейството.

„Той беше много деликатен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще съобщи, че ще помогне на Велико да докаже бащинството си. Той беше силно притеснен от момента, когато това стане ясно”, каза още тя.

Близките разказват, че срещите на Пейо със синът му били трудни.

„Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща”, уточнява братовчедът на Пеев.
Никой от близкия семеен кръг Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е задържана за убийството му.

Според Весела Банова мисълта и присъствието на баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин. „И те не правят никаква връзка между добруването на детето и неговото развитие и присъствието на баща и значението на бащина фигура в живота му. Никаква връзка”, казва тя.

Други близки твърдят, че връзката между Пейо и Габриела била само на хартия.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    76 14 Отговор
    Нема да ревете - това са новите евроатлантически ценности, дето ги защитаваме с кръв и ла.на! Сега очакваме двете Убавици да ги изкарат невменяеми!

    Коментиран от #31

  • 2 НРБ

    76 4 Отговор
    Спрете подобни убийства с тежки присъди...до живот !!! Сериозни наказания и за шофьори караше с алкохол и дрога, бързи осъдителни дела...българина не спазва никакви правила, разбира само от дебела тояга !
  • 3 Аа да попитам..

    40 10 Отговор
    .. какво става с домашното насилие над жени?
  • 4 Мда

    20 27 Отговор
    В друга статия някой беше коментирал, че всеки замесени членували в една и съща протестантска църква. Велико също каза нещо подобно, но подробности и интервюта с хора от църквата по случая, май няма. И, защо се дава трибуна само на близки и приятели на Пейо? Двете жени нямат ли близки и приятели? Някой журналист потърсил ли ги е за интервю?

    Коментиран от #11, #14, #26

  • 5 Един баща

    32 4 Отговор
    Трябва да се вземат спешни законодателни мерки, с които да се дава повече време за контакт и грижи към децата от бащите в разделените семейства. Нямате и представа какъв инструмент за манипулация се явяват децата за тормоз на бащите от майките след развод. За съда бащата е една издръжка и никой не го интересува колко време прекарваш с детето си и дали може да участваш във възпитанието му. Бащите по сега действащите закони са такива, които плащат издръжка и такива, които не плащат издръжка.
  • 6 Нури

    37 3 Отговор
    Майка и Тъща убийци психо садистки
  • 7 Жалко за човека!

    36 5 Отговор
    Двете бои удушвачки са на свобода! ППДБ се грижи за кадрите си дори, ако са убийци!
  • 8 Новата нормалност в действие.

    21 12 Отговор
    Нито един от двамата бащи и двете убийци не е нормален! Стремежът на мъжете към семейство и деца е извратен...
    Психопати и социопати са и четиримата...
    Жалко за дечицата, с тези гени и с това наследство са обречени на нещастие.

    Коментиран от #37

  • 9 Трифонов

    6 24 Отговор
    Човекът е полигамен биологичен вид и НЕ СЪЗДАВА ТРАЙНИ МОНОГАМНИ ВРЪЗКИ. Националната държава през религията установява морално-етичен кодекс, който утвърждава моногамното семейство, като единствена и основна клетка на обществото и стимулира ранното му създаване, за да гарантира положитилен прираст от войници и работници. Тази му роля се закрепва и законодателно, за да се гарантира същото -
    възможност на узурпиралия властта, да води войни с другите узурпатори в името на свои лични, егоистични цели, манипулативно маскирани като "национални идеи, интереси и идеали". Но всъщност се касае за алчност за власт и пари на узурпатора на властта. Мъжкият и женският пол не могат да съжителстват заедно! Природата е предвидила да се засичат за кратко по време на размножителния период. Затова... пичове... ай стига ревахте за тия деца! Творете, създавайте, работете... и ПРАВЕТЕ деца само ако имате пари и ако искате да ги издържате. Но отглеждането, възпитаването... лигавенето с деца ви прави мухльовци. Можете да сте пример за подражание на подрастващите заради това, което правите и създавате. В областта на науката, изкуството, финансите и каквото се сетите. Не ви е работа да бутате колички, да миете шишета и да се лигавите с чаавета. И не е нормално също да се затворите с една жена до края на живота си. Набийте си го в главите това един път завинаги!

    Коментиран от #48, #49, #54

  • 10 Aлфа Bълкът

    17 0 Отговор
    А бе вие медиите защо сте толкова бламави?
    До онзи ден говорихте за 6г момиченце, а детето било момченце.

    Коментиран от #13

  • 11 Търсили са ги

    29 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мда":

    Едната е в ареста, другата не е отворила вратата и е отказала да разговарят. Имаше репортаж. После тая, дето не е арестувана с мотивите , че се грижи за децата, излезе с някакво изявление, което не е по темата. И децата толкова е гледала, особено голямото. Сега тя се "грижи" от разстояние, а децата са при родителите на убития. Други въпроси?
  • 12 Механик

    17 2 Отговор
    В тая цялата история има нещо много гнило. Ама много.
    Тия двенките не може да са самички. Има още някой или някои. Някой е нанвиал пружините на двете отка-чалки.
    Тук някой спомена за някаква църква. Няма да се учудя, ако има някакво сектанство. Нещо сатанинско има в цялата работа.
    Токутака не се убива човек. Дъртата (па и младата) с тези си дебели връзки из министерства и партии, са могли много лесно тоя човек да го откажат да напъва за детето. Ще го обявят за насилник, ще му се издаде заповед да не се приближава и ако я наруши ще го тикнат в затрвора
    За какво им е да го убиват?
  • 13 Ха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Aлфа Bълкът":

    Мисирките са политкоректни.Детето каквото реши такива е.
  • 14 има по-подробни пости

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мда":

    в народ.бг пише,че калфин я монтирал майката за консулка в банкок,че била мноо близка с оная,на която й казваха невестата на мафията-помниш там мераклийката за еврокомисар,дет не можела да говори добре англииски-румяна желева и още други пикантерии и за майката и за дъщерята-и двете убиици,за активни борци,че и виктор буг и него го споменали.а бе,квоо ти разпраам повече.оди в народ.бг.чети.кви протастантски църкви са те подгонили пак,или тва за заблуда си го натресъл?
  • 15 ПеПейски

    17 6 Отговор
    Какво се учудват- това са жестоки, мръсни хора. Те вършат безобразия като ПП- ейци с целия народ, а какво остава с един човечец? Не се налапаха, не се напиха, не въършета мръсотии, сношения, извращения, наркомания, далавир, служли, постове, привилегии, и какво ли не тия ПП-ейци. Чумата да ги тръшне дано и тях и партньора им от ДБ с Ичо Талибана, Безнадеждна Йорданова, Гнома, онзи от Крушари, Цона Общата, селянина Панев от димитровград....
  • 16 лицето на "промяната"

    16 8 Отговор
    Случаят показа истинското лице на ПП-ДБ, тези, които не управляват! После пак гласувайте за тях- психари, извратени, мръсни, долни хора. Удушвачи и убиййци!

    Коментиран от #18, #34

  • 17 Парапет Петков

    16 7 Отговор
    Следващия пъът да турят тая Славова на по-предно място в листите на ПП, те и без това няма да влязат в парламента.
  • 18 Предпоследният Софиянец

    8 8 Отговор

    До коментар #16 от "лицето на "промяната"":

    По скоро лицето на лицето Копейкин - един истерик, който се държи като ром пред полицейски участък...

    Коментиран от #23, #43

  • 19 Психо

    28 1 Отговор
    Възникват много неприятни въпроси как тези психопатични личности са заемали високи държавни постове? Извинете, но тези двете светят отвсякъде в червено, че са тежкоболни психопати. После как човек да иска да плаща данъци в тази държава, като изкараните с толкова труд пари отиват да се отглеждат такива изчадия с държавни средства.
  • 20 Това не е

    18 4 Отговор
    изолиран случай. Има толкова много бащи, чиито деца са отнети от съда и бившите им злоупотребяват с това. И не ми излизайте с мантрата за домашно насилие. Това е системна практика в цяла България и става дума не за домашно насилие, а за свръх правомощия на жените след развода. Става въпрос за облагодетелстване на жените след развода, за сметка на бащите. Става дума за две жени-убийци по особено жесток и циничен начин, не без участие на българското “правосъдие”!
    Може да лъжете себе си, дами и господа “съдии” и “съдийки”, но няма как да излъжете хората, защото това се случва на тях.
    Българското “правосъдие” е с оплискани с кръв ръце от такива като Пейо!
    Но и над царя има Цар и над съдията има Съдия и Той всичко вижда.
  • 21 Властта

    16 1 Отговор
    в територията е котило за престъпници. Дращят докато се докопат до нея, а после дерибействат. Стават недосегаеми и после колят и бесят. От ямите изпълзяват предрешени чудовища и после вземат партийна субсидия, командировъчни, ваканции, служебни коли и жилища, охрана. Това ли ви е демокрацията, това ли ви е правосъдието, това ли ви е справедливостта?
  • 22 Само си представете

    13 0 Отговор
    какви хора ще израстат тези деца с майка и баба по затворите и убит баща. Обществото ни е проядено от бедност и безпомощност. Държавните органи натоварени с правомощия да раздават правосъдие и ред са прогнили от корупция, а територията е пробита от всички страни като швейцарско сирене от какви ли не врагове. Такава територия няма много бъдеще.
  • 23 забравяш

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "Предпоследният Софиянец":

    Путин, Нинова и Президента! Ще те глобят от сглобката.
  • 24 248900

    20 0 Отговор
    Много се замислям. Знаете ли, на сватбата на сина ми, сватята ( абе, вярно, подпийнала), каза, че за тях е важно децата да са при тях. Бащите не ги интересуват. Тогава се втрещих. Тя е разведена, а и сестра й е без мъж. Мисля си за случая с Габриела и майка й. Никой не споменава бащата на Габриела. Той къде в историята?

    Коментиран от #27

  • 25 Каквото и да се каже

    10 0 Отговор
    по този случай ще е недостатъчно. Трябва да има дебат в обществото за семейните отношение и да се приеме отправна точка на ценностната система. Не може да убиваш бащата на детето си в съучастие с майка си и да се опитваш да го изгориш и да минаваш с условна. Не може да разиграваш бившия си като маймуна заради няколко часа свиждане и после да се жалваш в съда, че са ти нарушени правата. Не може!
    И няма да продължи повече така, защото ще има пометени из съдебните зали!
  • 26 на кой свят живееш?

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мда":

    Защо мислиш, че не им се дава дума на роднините на удушвачките? Те са доказали, че не чакат да им се даде думатаа си я вземат.
    А роднините им може да имат ВСЕ ПАК СРАМ и СЪВЕСТ.
  • 27 Вярно е твърдението,

    12 2 Отговор

    До коментар #24 от "248900":

    че е различно поведението на хора, отгледани без присъствието на МАЙКА и БАЩАТА в семейството. Често има изкривявания. Това важи особено сега при яростно настъпващата ЛГБТ идеология и напъните да се осиновяват деца от еднополови двойки, както в момента НАСТОЯВА силното гейско лоби в ...иначе традиционната и консервативна Гърция. ЖЕСТОКО е там! Дори църквата е низвергната, освен православната и други в тяхното разбиране. И както е практиката у нас, ВИНАГИ се ИЗБЯГВА РЕФЕРЕНДУМА като допитване до народа. ХОРА, бдете!

    Коментиран от #30

  • 28 Историята е доказала

    7 0 Отговор
    че при липса на правосъдие, хората вземат в ръце правосъдието. Не ми се иска да мисля какво ще стане нататък и не искам да се стига дотам, но какво друго му остава на някой, който е загубил семейството си, децата си, жилището и спестяванията си?
    Какво има да губи такъв човек още?
  • 29 ОчевАдно е

    9 1 Отговор
    че има проблем. Има проблем в обществото ни, в кривосъдната система, в съда и в ценностната ни система. Ако не се говори по тези въпроси и не се обсъждат публично и се замитат от съдилищата те започват да изплуват от дълбините на мрака като чудовища отново и отново.
    Факт е, че някои се чувстват безнаказани, богопомазани и недосегаеми, примери бол всеки ден. Току гръмне новина за Семерджиев и се дъвче два месеца и замлъкне и се замете под килима от съда. Току убият Милен Цветков и след година, НИЩО. Убият Виктория Маринова и след две години, ПАК НИЩО.
  • 30 Ами да

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Вярно е твърдението,":

    Бдете, бдете. Трябва да се бди. И ти бди.
  • 31 пулю

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Верно ли":

    Дори очаквам,тази дето си е у дома,да забременее.Очаквам и да избяга.Никой не дава отговор защо обвинена в удушаване е у дома.Това дело е номер две-Семерджиев.С много повишена трудност и неясен край.
  • 32 Фактите са

    19 0 Отговор
    че имаме убит баща от две жени. И после запален. А преди това разиграван като маймуна цели 6 години.
    Това са фактите.
    Изводите оставям за вас.
  • 33 Обикновено

    11 0 Отговор
    жените тровят, но този път са го отровили и запалили.
    За всеки случай.
  • 34 ха ха ха

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "лицето на "промяната"":

    Случайно попаднали хора има навсякъде, само при вас има проверка до 9-то коляно.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Историята е просто

    14 0 Отговор
    смразяващо зловеща. Тръпки те побиват само като си помислиш с какви жени може да се разминаваш на улицата всеки ден. Но това не е всичко. Може и още по-лошо защото някъде четох че адът нямал дъно.

    Коментиран от #44

  • 37 така е!

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Новата нормалност в действие.":

    Мъж на място не пие течен шоколад в 22часа.Много странни навици.Много факти и подробности се крият усърдно от обществото.Защо ли?Има много мръсотия .Защо е при закрити врати?Че,на Живков процеса беше открит.Изглежда майката има много компромати за известни хора,и ги държи в шах?Така или иначе,бави се с очакване обществения интерес да спадне.
  • 38 Пуууууууу

    1 10 Отговор
    Русофилска им работа.Утепали човека.

    Коментиран от #42

  • 39 ДемокраДки, бате

    10 1 Отговор
    Забавляват се. Палят хора.
  • 40 Работиш,

    16 1 Отговор
    създаваш дом и деца за да свършиш удушен и запален в колата си от тази, която е родила детето ти. Това е съдбата на почтените хора. Да се извисяват с достойните си дела над убийците си, дори и след смъртта си. Пейо няма да се върне, но никой няма да може да оцапа паметта за него. А убийците ще бъдат презряни навсякъде, цял живот. Дори и след смъртта им.

    Коментиран от #41, #45

  • 41 Ами

    2 6 Отговор

    До коментар #40 от "Работиш,":

    Чак пък на всички... По-полека!
  • 42 до Пуууу

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Пуууууууу":

    Правси, като свързваш руската работа (Защо ли?) с ппдбсдсдпс и гробарите - всички те са изчадия на БКП номенклатурата.
    А по същество няма никаква вързка между зловиещото убийство на двете ПП-активистки и руска работа???, както и с главния ти мозък.
  • 43 падаш ли си по Костадинов,

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Предпоследният Софиянец":

    та все него го намесваш? Сигерно и под юргана го търсиш? Иначе темата няма НИЩО общо, освен повредената ти глава.
  • 44 Без мъже ???

    13 1 Отговор

    До коментар #36 от "Историята е просто":

    На никого ли не му прави впечатление ,че : че баба, майка и внучка всичките без мъже ??? Има нещо зловещо тук!!!
  • 45 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Работиш,":

    Добре, правите са си прави за всичко или нищо! Всичко добро!
  • 46 Само питам

    7 0 Отговор
    Връзките, които са ползвали за служебнато си издигане и различни привилегии, ще имат ли силата и да омекотят присъдите на тези документирани убийци?

    Коментиран от #47

  • 47 Как мислиш

    13 0 Отговор

    До коментар #46 от "Само питам":

    Пускат младата кобра под домашен арест с мотива да си гледа децата, а в същото време съдиите НЕ били знаели, че децата са под социална закрила и ги гледат родителите на убития. И след като на втория ден стана ясно, оная пак си е у дома.

    Коментиран от #52

  • 48 Яснооооо

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Приравнил си се към определен биологичен вид, за който водещи да само първичните инстинкти. Можеш ли да обясниш разликата между човека и животните в един друг аспект. За теб най-хубавото е, че си осъзнал принадлежността си и няма да оставиш нещастни хора край себе си.
  • 49 Хмм

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Ударих ти плюс, въпреки, че все още ми се иска да вярвам в моногамията. Много истина си пльоснал на масата, като парче сурово месо без топлинна обработка и подправки и не всеки може от раз да я преглътне. Може да се поспори за някои детайли, но иначе написаното е в десетката.
  • 50 гледах видеото

    7 0 Отговор
    Каква е тази жестокост, какво е това безумие? Тези жени изобщо не са наред, а тръгнали да се възпроизвеждат. Законът трябва да е безпощаден към такива изчадия адови. Горкият Пейо. Горките му родители. Такава мъка. И пак....чудя се, възможно ли е сред нас да има подобни същества ? Никой ли от познатите им, не се е сетил да се обади там, където е необходимо?
    Пейо можеше да е жив, а те в лудницата. И това ми били майки, и това ми били високо образовани жени и служителки в държавната администрация !!!
    Дори един сценарист не би измислил подобен хорър с участието на нещастни бащи и деца. И ето как Злото ни прави зли, защото аз , човекът против смъртното наказание, срамувам се, но ще го напиша - сякаш обезумях и ми се ще да ги видя на бесилото. Каквото са посяли да го ожънат.
  • 51 Опааа

    2 1 Отговор
    Тези двете веднага в Белене и минимум 10г.каторга! После бесило!
  • 52 Опааа

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Как мислиш":

    Така е,защото ППеееее ааастите са на власт!
  • 53 мима

    4 0 Отговор
    Август месец когато се е оженил,та е била с корем-бременна.Да се жениш за бременна която не е от теб е много странно,нали?А и виси въпроса първото дете дали изобщо е от него.Само експертиза може да каже.Темата е достойна дори за Джон Гришам.Какъв роман ще напише само.За Пулицър.
  • 54 Ало

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Трифонов":

    Трифоне, в коя секта членуваш. Главата нещо не те слуша
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове