Last news in Fakti

27 Януари, 2024 15:03 1 948 91

Иво Христов: С евровота би трябвало да има и предсрочни парламентарни избори

  • иво христов-
  • парламентарни избори-
  • евровот

Президентът е избран с внушително мнозинство от над 2 млн. гласа и се старае да изразява настроенията на българския народ. Съвсем очевидно те отхвърлят действията на правителството

Иво Христов: С евровота би трябвало да има и предсрочни парламентарни избори - 1

Назначенията в Конституционния съд не съответстват на изискванията за квалификация и обективност. Това заяви пред БНР евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Иво Христов в коментар за новоизбраните конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

"Това е част от процеса по корумпиране на всички български институции. Не говоря за корумпиране с пари, а за идейно и политическо ерозиране на всички български институции. Дори най-консервативната от тях – Конституционният съд, който би трябвало да е символ на обективност и компетентност, на юридическа извисеност и принципност, сега все повече прилича на политизиран орган", коментира той.

По думите му това е и философията на промените в Конституцията, които политизират всички органи, включително прокуратурата.

Под предлога за европейския път на България се извършват всички промени у нас, подчерта евродепутатът, като отбеляза обаче, че хората не са доволни от тях. А институциите, според него, работят все по-зле.

"Евроатлантизмът стана универсална обосновка за всичко", каза той.

Историческите грехове се заплащат рано или късно, политическите също, предупреди Иво Христов.

Той напомни, че противопоставянето между президент и правителство не е от вчера, а причините са много: "То е израз на разрива между сглобката и цялото общество. Президентът е избран с внушително мнозинство от над 2 млн. гласа и се старае да изразява настроенията на българския народ. Съвсем очевидно те отхвърлят действията на правителството. Това показват сондажите – около 80% от българите отхвърлят действията на т.нар. сглобка – стойности, които не помним от времената на Жан Виденов".

И все пак Христов не се нае да прогнозира дали управляващите в България ще прибегнат до импийчмънт на президента.

Според него те недооценяват "барутния потенциал на българското общество", което е крайно недоволно и от цените, и от безпътицата: "Това, че протестът е глух – във вид на въздържане от гласуване, съвсем не значи, че обществото би приело всякакви резки ходове".

По думите му има необходимост от това Румен Радев да направи партия. Според него дори отдавна е трябвало да бъде създадена такава партия. Българите имат нужда от алтернатива, категоричен е той и уточни, че не става въпрос само за президентска партия, а изобщо за нови идеи и представителство.

"Евтини блъфове се продават като големи надежди. Необходим е ангажимент, всекидневен, за общностните дела", категоричен е той.

Христов продължава да е привърженик на идеята за президентска република. Според него това е хоризонтът, към който трябва да се стреми страната. Изход от настоящата криза в рамките на сегашната Конституция не е възможен, смята той и добави: "Промените в Конституцията целяха тъкмо това – да затворят и този авариен изход от кризата. Те нямат нищо общо с нуждите на България".

"Делян Пеевски в момента е този, който пее соловата ария на сглобката", коментира евродепутатът. По думите му е най-важно да се разбере, че "свърши бутафорията, която внушаваха българските грантови медии през последните 30 години, най-вече през последните 15 години".

"Цялата десница се обедини около софрата, седна, пирува пред погледа на цялото българско гражданство и вече е ясно какво представлява тя", смята той.

Според Иво Христов във възможно най-турбулентни времена за Европа и света, България няма собствена стратегия, лидерство и посока: "Това е един дрейфащ кораб, който може да бъде захвърлен на произвола на вълнението в различни посоки".

По думите му при едно бъдещо глобално договаряне България е най-лесната разменна монета, защото "тя сама не знае за какво се бори".

"Те пробутват своята сервилност за евроатлантизъм", каза Христов, визирайки управляващите. От друга страна всички международни центрове за вземане на решения са щастливи да имат толкова безропотни подизпълнители, с които въобще не е необходимо да преговарят, допълни той: "За тях е удобно да преговарят със сглобкаджиите. Това е една взаимноизгодна сделка на българския елит с глобалния елит и международните фактори, но тя е на гърба на българския национален интерес и на българския гражданин".

Европа и светът няма да се върнат към статуквото от преди войната, изказа мнението си евродепутатът относно предстоящите през юни европейски избори. Според него по всичко личи, че Европа ще "завие надясно". Това, по думите му, я отдалечава от идеите, с които е създадена. "Европа загуби посоката", обобщи той.

А за България в този контект изказа мнение: "Ако няма предсрочни парламентарни избори заедно с европейските, европейските избори могат да се окажат една катастрофа за България, защото на тях ще гласува критично малък брой българи. Това ще даде аргументи както на еврофобите в България, така и на всички националистически партии в Европа, които ще могат да се позовават на тази липса на интерес към Европа в България, за да ни изхвърлят в периферията на Съюза. В дългосрочен план, ако се преформатира Съюзът, то България трудно ще се бори за своето място".

Според него с евровота трябва да има и предсрочни парламентарни избори, но не вярва, че това ще се случи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радев е национален предател

    37 43 Отговор
    "Президентът е избран с внушително мнозинство от над 2 млн. гласа" - гласовете на БСП, ПП, ИТН, иZрожденци . Кой сега, освен чалгарите поддържа проруския президент с явен уклон към отделянето ни от ЕС и НАТО (Румен Радев)
  • 3 Последния Софиянец

    19 31 Отговор
    На ул Козяк съм.Има 20 000 човека и 2000 полицаи

    Коментиран от #6, #25, #35, #47

  • 4 БКП-КПСС вечна дружба

    33 3 Отговор
    Иво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка Христова. Баща му е кадрови офицер във военното разузнаване РУМНО, а в момента, когато се ражда синът му Иво, той е на работа в Генералното консулство на НРБ в Истанбул като вицеконсул, отговарящ по културните въпроси.

    През декември 1984 г. Христо Христов е изпратен в Посолството на НРБ в Белгия като съветник по политическите въпроси. Така синът му завършва средното си образование в „Атене Роаял“ в Брюксел.

    Коментиран от #9, #87

  • 5 Аз съм прост като Бочко

    27 17 Отговор
    С ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ КОРНЕЛИЯ ЗА ПРЕМИЕР С ГЛ.СЪВЕТНИК МУТРОФАНОВА-ПОСЛАННИК И КГБ/НСР ОФИЦЕР....ТОВА Е МЕЧТАТА НА РУСОР.ОБИТЕ!!! РАЗБИРА СЕ ПОД ДИРИГЕНСТВОТО НА "ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП" ЛЮБИМЕЦ НА КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ!!!
    И НИКАКЪВ ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНА, А ЧЛЕНСТВО В АЗИАТСКАТА Х.УНТА И БЕЛЕНЕ ОТНОВО С РЪКОВОДИТЕЛ -КОПЕЙКИН!
  • 6 Евакуацията

    11 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Започна ли?

    Коментиран от #12

  • 7 Нека

    19 22 Отговор
    РАЗГЛОБИМ Zглобката !

    Коментиран от #14, #37

  • 8 Иве мама , ти знаеш ли за каква ЦЕЛ е

    21 12 Отговор
    ДЕВЕТАТА ДУПКА на кавала ?

    Та за тази цел си и ти !
  • 9 Кнаус 485

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "БКП-КПСС вечна дружба":

    И какво от това, какво искаш да внушиш....

    Коментиран от #88

  • 10 Този манипулира

    25 18 Отговор
    Радев е президентът избран с най-малко гласове в Историята на България. 1.3 милиона
  • 11 УРА,,УРА

    20 18 Отговор
    Този президентски любимец ако смята , че с нови избори нещо ще се промени много се е объркал. Най много Боко и Шиши да се утвърдят като лидери, защото имат твърд електорат.
  • 12 Гост

    18 15 Отговор

    До коментар #6 от "Евакуацията":

    тоя е лъжльо

    Коментиран от #27

  • 13 Защо

    24 20 Отговор
    Не кажеш в президенството каква софра имат сега рашистите там.Копринкова и Радева корупция.В момента България е икономически добре.Тия 2 милиона ,които подкрепиха Фатмака вече горчиво съжаляват.Аз съм един от тях.Съчетанието комунист ,масон и фатмако е вредно за Б-я.Да си прави партия,нали затова яко краде служебното му/партийно/ правителство.Всичките му гълъби,катамарана и малини са за затвор за договора с Турция-Боташ.Само вредни мутри правят партии.
  • 14 Нури

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Нека":

    Нека но Как
  • 15 💠🔆♻️

    10 8 Отговор
    И да има предсрочни парламентарни избори няма за сой да гласуваме, чиче.

    Бог е високо, дяволът нехае а тези плюнки в Народното Събрание единствено и само за едната заплатка се грижат.
  • 16 У нас са нужни национални

    5 5 Отговор
    Х Ъ Р Ъ К И И Н и Т У Р Н А Д О !
    Козметика , пунтове, пластика, еквилибристика, салта с чупки и троен аксел ВЕЧЕ ВТРЪСНАХА !

    Време е за " Мъжки времена " !
  • 17 Шарлатани ОПГ

    17 15 Отговор
    Това марионетно правителство назначено от американското посолство работи само за фашистите от Украйна!!! Това не е българско правителство!!!
  • 18 💠🔆♻️

    4 6 Отговор
    “Сой”, да се чете кой но и сой е добре, щото в парламента са все хаймани от “сой”, плюнки, професионални предатели, конекрадци на стари автомобили, недвижима собственост ала бала, луй вутон чанти, и так далее…
  • 19 българка

    18 14 Отговор
    Дайте да се разберем - стига с тези 2 милиона, гласували за Румен Радев! И аз гласувах за него, но след неговото кардинално променено поведение през втория мандат, не бих го подкрепила абсолютно за нищо повече, защото изгуби окончателно доверието ми! Няма нужда някой да ми доказва каквото и да било, няма да променя отношението си, защото искам да видя Родината си просперираща, красива, равна на другите европейски народи!

    Коментиран от #30

  • 20 Ранбо

    6 10 Отговор
    Тоя се е продал на киро тъпото и асенка. За това гледа да изтегли изборите по-скоро, докато има някакъв шанс те да останат над 4%.
  • 21 Експерт

    13 5 Отговор
    Ало смешник, не те ли, е срам, че си толкова необразован и пр0zt. Предсрочни избори кога ще има казва мнозинството, т.е. "ГЕРБ=ДПС" + "ПП+ДБ". А не опозицията, т.е. малцинството, каквото си ти. Вие малцинството само може да се надяваме да има предсрочни избори и на тях да ви се вдигне резултата. Но може и да ви спадне резултата, ако се появи нов играч. Защото всички стари партии сте маскари.
  • 22 АГАТа Кристи

    10 7 Отговор
    Най-активната фаза на "политическа ерозия" - Септември 1944г.
    Другари - архивите ги има и говорят !!!

    Коментиран от #28

  • 23 Рая Ботева

    11 6 Отговор
    Ако се мотаете още малко с Радев и не регистрирате партия, скоро ще сте история и жална ви майка, да ви съдят след това Шиши, Десито, корнела и Боко
  • 24 зрител

    3 4 Отговор
    Амин...
  • 25 Име

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Знаеш ли Това е Интернет Вие Нямате Право да се Присмивате Над Хората Всеки Има Право на Мнение подиграваш се над другите не те ли е Грях или си психо садист и те Кефи да се присмиваш над Човешкото нещастие Софиянец Нещастието Никога не Идва Само и не се Пиши Разкрит Анатоли културиста Механик Голям Смях Само Питам Защото Съдбата не ще Излъжеш
  • 26 Минувач

    10 11 Отговор
    Този дърт прокобник Христов друга работа си няма освен да плаши хората с рашистките си дълбокомислия.
  • 27 палавница В дЖИПКА

    9 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    ЛЪЖЦИТЕ СЕ АРЕСТУВАХА ПЛЮХА СЕГА СА ЦАЛУВАТ дЖЕНДЪРСКА МУ РАБОТА
  • 28 Нури

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "АГАТа Кристи":

    Истинските Комунисти Бяха избити на и преди 9 91944 а ОФ Мародерстваха

    Коментиран от #38

  • 29 Едно време не те харесвах

    8 10 Отговор
    Но ти се окказа достоен човек! Браво за смелостта да казваш истината, в среда на диктатура и лъжа!
  • 30 Някой

    6 7 Отговор

    До коментар #19 от "българка":

    "По делата им ще ги ржзнаете!!!"

    Аб кога, кога, ... ще се научите, никога да не гласувате за комунисти, милиционери, фатмаци, разузнавачи, доносници, рубладжии ... И за партиите им ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН ...

    Като видите, че на балотажа са двама комунисти не ходете да гласувате. Защото както и да гласувате ще спечели комунист. И после ще ви каже, ама за мен са гласували 2 млн. Ама те не са гласули за теб бе кумунде противно, гласували са против другото противно комунде. Оставете ги комундетата сами на балотажа 200 000 комунисти да си изберат президент със 100 001 гласа. Оставете го да го е срам, с колко гласа е избран, да го е срам да се покаже пред хора и пред ТВ.

    Ако на балотажа трябва са избирате между комунист и магаре. Гласувате за магарето или не гласувате.
  • 31 Майора

    8 9 Отговор
    Професорът , нарекъл 80% от българите дебили , най малкото има право да дава акъл! И ако той иска както Русия да бъдем президентска република , трябва да му напомним че по Конституция България е парламентарна република и нищо че Радев е избран с помощта на КГБ и ген. Решетников , няма да влезем в Евразия както той и неговата партия БСП искат!Срам за президент чийто началник канцелария е замесен в корупционни рузки не според мен!Импийчмънт!

    Коментиран от #43, #49

  • 32 Благоевград

    7 7 Отговор
    Докато ги избираме такива като този , така ще е.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гумата

    8 4 Отговор
    Научил се поп на пържен боб, свършил се боба , отучил се попът! Та по същия начин скомина му прави правителството на марксиста Иво, защото социалистите са отрязани от всички парични потоци на ЕС, защото открито подкрепят кликата в Кремъл и никога кинти повече няма да видят като правителство и му се искат нови парламентарни избори. А на тях ГЕРБ отново ще спечели. По- изненадващото е да не вземат ГЕРБ да спечелят пълно мнозиство заради излагацията на ПП ДБ, а Иво да гледа и писука като хамстер пред бяло брашно.
  • 35 Само

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Толкова ли сте ,аз мислех ,че повече копейки ще има
  • 36 Абе подлого на шейтан фатмак

    9 6 Отговор
    Стига с тази мантра "Президентът е избран с внушително мнозинство от над 2 млн. гласа" То е отдавна я се опитай отново, дали ще има 2 хиледи гласа! Плюе партии, народно събрание, правителсто а иска да направи партия да влезе в парламента и да назвачи премиер. Това не е ли политическа шарлатания?
  • 37 Някой

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Нека":

    Защо преди да пишеш не се опита да размърдаш вакуума между ушите. Какво ще сглобим след разглобяването от същите парчета/партии/. Нещо по-добро или по-лошо ще сглоби. Без сглобка/правителство/ не може държавата да върви напред, няма пенсии, заплати, лекари ...

    Ало бесепара или "възрожденец" или чалгара... По-добре ли ще ти е, с "нова сглобка": Борисов+Пеевски.
  • 38 АГАТа Кристи

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Нури":

    Думата е за "политическа ерозия" , а не за жертви.
    Но щом повдига тази тема, нужно ли е да ти напомням "народния" съд, Белене, Слънчев бряг, Скравена ...

    Коментиран от #44, #60

  • 39 И двамата Иво

    4 6 Отговор
    Христовци са крайно г н у с н и предатели, а за другия може да се каже, че е главният д е б и л на България. Яко обслужват рашистите.

    Коментиран от #41

  • 40 Онзи

    5 2 Отговор
    Безпътицата е голяма всички спа центрове са ангажирани за 2 месеца напред от пролетта по гръцката граница ще стане гъч навсякъде по пътищата як трафик , на летище София над 200 международни полета на ден , тоя козел къде живее.
  • 41 Гнусно е да си лъжец

    5 3 Отговор

    До коментар #39 от "И двамата Иво":

    Гнусно е да си крадец, като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #50

  • 42 Перфектен анализ и Коментар!

    5 6 Отговор
    Перфектен анализ и Коментар!
  • 43 Този Иво

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "Майора":

    не е дебилът, а другият- професорът. Този е руски агент, троянски кон на путлериста Радев в ЕП.
  • 44 Сега Цяла България е

    4 5 Отговор

    До коментар #38 от "АГАТа Кристи":

    Сега Цяла България е Белене, Слънчев бряг, Скравена! Слид като си натикан да живееш като Животно, докато тези Мошеници те обират чрез Държавата!

    Коментиран от #56

  • 45 666

    4 5 Отговор
    Много са нагли тия комунисти. Колко партии му трябват още на некадърника Радев. Все още си въобразява че след мандата ще влезе в парламента с поредната левичарска партийка. Няма място за путинисти и национални предатели като Радев. Да си обира крушите и да си отива на село.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Първия Софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Как ги преброи бе колега. Какво търсите на козяк. Да не ви раздават храна. хаха
  • 48 Абе тъп комунисте

    7 4 Отговор
    Зад избора на пРезидента застанаха ПП, ДБ, ДПС,БСП, Възраждане... а сега кой ще застане? До тук за тези от над 2 млн. гласа. А колкото за избор на Конституциони съдии, два въпроса, защо фатмака ще дава акъл на КС, и защо фатмашките съдии бяха приети тихо-мълком?

    Коментиран от #51

  • 49 Знайко

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Майора":

    Не беше този проф., друг проф. бесепар нарече 60% от българите дебели, просто двамата имат еднакви имена. Онзи Иво Христов напусна политиката и не иска повече да се занимава с политика.

    Аз смятам, че онзи проф каза истината за българите. Но за много други неща беше заблуден и си остана такъв. Както и Вижди Рашидов каза истината за хурвите. Пример Габриела, която заедно с майка си удуши мъжа си. И двете и майката и дъщерята са хурви.

    У нас е опасно да казваш истината, има висока цена. За лъжи, клевети, кражби ... никой не,е наказан у нас. Но има много наказани за това, че са казали истината. 70% от българите не могат да понесат истината за себи си. Предпочитат да живеят с лъжата за себе си.
  • 50 Иво

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Гнусно е да си лъжец":

    Не е ли по гнусно хем да си путинист хем крадец и лъжец като Радев.

    Коментиран от #52

  • 51 Зад президента

    5 9 Отговор

    До коментар #48 от "Абе тъп комунисте":

    ще застанат всички достойни българи, с морал, достойнство, ценности и родолюбие!

    Коментиран от #55

  • 52 Както казах

    4 5 Отговор

    До коментар #50 от "Иво":

    гнусно е да си лъжец, гнусно е да си крадец, като ПП, ДБ , ГЕРБ и ДПС! А ти потвърди казаното с евтините лъжи на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #61

  • 53 Що бе?

    3 3 Отговор
    Никой не иска избори.

    Коментиран от #57

  • 54 Защо бре Иво ?

    1 5 Отговор
    Президента ли така ти каза да казваш ?
  • 55 Зад президента ще застанат

    2 4 Отговор

    До коментар #51 от "Зад президента":

    всички в банята, като изтърве сапуна.

    Коментиран от #58

  • 56 За тези

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Сега Цяла България е":

    Които не мързелуват и не мрънкат, а работят България си е много добро място за живеене !
  • 57 Е как никой

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "Що бе?":

    Всички българи отвратени от мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС искат избори!
  • 58 Поредното

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "Зад президента ще застанат":

    опростачено дете от мафията Пп, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #59

  • 59 Дано да си последното

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "Поредното":

    опростачено дете от руските мафиоти.

    Коментиран от #62

  • 60 Нури

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "АГАТа Кристи":

    Извинявай и Благодаря
  • 61 Абе тролчето на шейтан фатмака

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Както казах":

    Много си еднообразен и набеждаваш други за твоите действия.

    Коментиран от #65

  • 62 Сега остава да ни светнеш

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Дано да си последното":

    ко общо има Русия тук? Направо отвращава да се гледат опростачени деца от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #66

  • 63 Как

    2 3 Отговор
    Президента е шашкънин и платен агент на КГБ.Язък че гласувах за него. Избран е от 2 милиона защото ни заблуди. След като го избрахме се демаскира като платен агент на КГБ. Сега да излезе на избори да видим колко ще вземе? Втория Гоце и третия Стефан Янев.

    Коментиран от #67

  • 64 Съгласни

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Докато не изчезне и последната копейка! Да не си въобразявате.че ще видите някога власт? Има и други начини да бъдете заличени от политическата сцена!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дано да си последното

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Сега остава да ни светнеш":

    опростачено дете на руската мафия и да ни разкажеш защо шейтан фатмака има следствие на трупчета за шпионаж в полза на русия.

    Коментиран от #69

  • 67 Поне разменяй някоя думичка

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Как":

    да не изглеждат тролеите на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, като папагали, копи пействайки едни и същи глупости!
  • 68 Абе тролчето на шейтан фатмака

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Няма как":

    Пак същите мурафети, айде беж пред руските дякяни.

    Коментиран от #71

  • 69 Е дано

    0 3 Отговор

    До коментар #66 от "Дано да си последното":

    е последното опростачено дете на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, ама надали! Все има родители оставили децата си без ценности и морал, за да ги опростачва мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! Факт!

    Коментиран от #70, #72

  • 70 Абе тролчето на шейтан фатмака

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Е дано":

    От честите ти изтрещявания, вече си изкофял и си безинтересен.

    Коментиран от #73

  • 71 Факт

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "Абе тролчето на шейтан фатмака":

    Едни и същи мурафети леят тролеите на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! Като папагали! И видно им е гадно, че все са пред нечий дюкян, но глупостта е безкрайна!

    Коментиран от #75

  • 72 Е дана ама надали

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Е дано":

    Продължаваш развалена грамофонна плоча.

    Коментиран от #74

  • 73 Факт

    1 2 Отговор

    До коментар #70 от "Абе тролчето на шейтан фатмака":

    Да е тролей на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ някой, трябва освен да е изтрещял и супер неумен! А неумен човек, с ко да е интересен! Затова и мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, го ползва за папагалстване на неумности и лъжи!
  • 74 Нормално

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Е дана ама надали":

    за тролей на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, да е като грамофон!
  • 75 Абе тролчето на шейтан фатмака

    3 1 Отговор

    До коментар #71 от "Факт":

    Казвам ти да спреш с тези клекове пред руските дюкяни а ти набеждаваш други. Русофоб няма да видиш пред руски дюкяни това е русофилистична територия.

    Коментиран от #77

  • 76 Ти кой беше??

    3 1 Отговор
    80% отхвърляли "сглобката"
    Туй какво е новата руска математика ли??

    Коментиран от #78

  • 77 Факт

    0 2 Отговор

    До коментар #75 от "Абе тролчето на шейтан фатмака":

    Хубаво би било да няма толкова неумни да ги пазари мафията ПП, ДБ и ГЕРБ като зарзавати и да се влачат като тролеи пред нечии дюкяни, ама не би! Винаги ще има родители оставили децата си без ценности и морал, да ги пазарят като зарзават!
  • 78 Какво общо

    0 2 Отговор

    До коментар #76 от "Ти кой беше??":

    има руска математика, с българи мразещи мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? :)) А и от кога математиката се различава по страните? :))) Не им е лесно на опростачените деца на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ да се излагат по форумите, останали без бъдеще и достойнство!

    Коментиран от #79, #80

  • 79 Ти кой беше

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Какво общо":

    Трай бе онзи..президента го избраха с гласовете на десните сега ако отиде на избори ще бъде поредния ляв никаквец с 10 процента..народа е консервативен и му писна от избори и от леви циркаджии от село

    Коментиран от #82

  • 80 Какво общо има

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Какво общо":

    русофилитик с България? опростачен от баща и майка, опростачава и децата си!

    Коментиран от #84

  • 81 Типичен ляв елемент

    2 1 Отговор
    Тоя ще продаде и майка си за парици
    Да не говорим България
  • 82 Как кой

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "Ти кой беше":

    онзи, дето се подиграва на неумните продали се като зарзавати на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #85

  • 83 оня с коня

    5 0 Отговор
    Като професионален Политик Христов би трябвало да знае КОГА и ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ се провеждат Предсрочни избори.Всъщност ПРАВИ СЕ че не знае,затова и не вярва че това ще стане.Колкото до Изказът му че Р.Радев не само че трябва да сформира Партия но това е трябвало досега да стане би трябвало да му е ясно,че за таяПроцедура Радев ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди това трябва да подаде Оставка от поста на който е и чак след това да прави Партия.А готов ли е Радев на подобна Глупост,т.е. да отърве "Питомното" и да гони "Дивото" разделяйки се със сегашния си "Рахат" на Властващ чрез Служебните си Правителства?А ще се откаже ли от най-високата Администрат. Заплата в БГ/над 15 хиллв/,доживотнаПенсия от 5000лв и Бонус Офис в Централната част на Сф-подарък от Държавата?А как ги определя тия Проценти на недоволните Българи Христов - Социолог. Агенция ли има,или ги установява според разположението на Звездите?И да уточним:Христов е в Европарламента единствено поради Помоща на Радев и като признателно Куче иска да си заслужи Кокала подкрепяйки Благодетеля си.Та такива български Евродепутати щъкат там и при това хич не са малко!
  • 84 Типично опростачено дете

    0 2 Отговор

    До коментар #80 от "Какво общо има":

    от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ!
  • 85 Ко речи

    3 1 Отговор

    До коментар #82 от "Как кой":

    Селски..партията на президента тире лицето Янев не влезе в парламента ако не си забелязал/а..

    Коментиран от #86

  • 86 Ко пишеше там

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ко речи":

    Ко драскаш тук? :)) Не го е срам президента, да пречи на мечтите на тролеите на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, да са бедни, обрани и нещастни!
  • 87 Прав си

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "БКП-КПСС вечна дружба":

    Първо нов президент и след това избори за парламент Защо при кадърни президен ти не беше така Видяхме му партията ПП / с нарушение на коституцията я наложи Сега да им сърба попарата
  • 88 Че е наследствено ченге

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Кнаус 485":

    Без внушения
  • 89 бълг. патриот

    4 1 Отговор
    Няма да ви мине номера русоробе.Това правителство ще искара цял мандат.Отървахме се
    от руското робство,сега ще се отървем от вас-русоробите.Всичките!!!
  • 90 Морски

    0 0 Отговор
    Що? Оставаш без заплатка?
  • 91 между другото

    1 0 Отговор
    Правилната дума е "дрейфуващ"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове