Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 09:37 7 299 53

Съдия Владислава Цариградска за поредната заплаха срещу нея: От прокуратурата ме предупредиха "да кротна"

  • съдия-
  • прокуратура-
  • нотариуса

Мартин Божанов-Нотариуса е бил таен сътрудник на МВР, имал е водещ ръководител от 3-то РПУ в София, каза още съдията

Съдия Владислава Цариградска за поредната заплаха срещу нея: От прокуратурата ме предупредиха "да кротна" - 1

"Вече трябва да говорим за казуса „Осемте Нотариуса”. Това заяви в студиото на Нова телевизия съдията от Окръжен съд-Плевен Владислава Цариградска. По думите ѝ, чрез своя позната снощи, тя е получила нови заплахи, отправени от ръководителя на пресцентъра на Прокуратурата.

"През обща позната с г-н Иванов от прокуратурата получих предупреждение, че трябва да се кротна. „Кажи на тая жена да се кротне!”, цитира Цариградска. „Щом някой дръзва да отправи такива заплахи към съдия, при всичките ми разкрития, какво може да се случи на обикновения човек, който няма защита? Аз съм с униформени служители, имам назначена охрана”, заяви Цариградска.

По думите ѝ един от важните въпроси пред разследващите е кои са прокурорите „С” и „Р”, получавали големи суми при посещенията си в заведението „Осемте джуджета”. „Вие трябва да зададете тези въпроси към институциите и по-специално - към Прокуратурата”, заяви Цариградска на въпрос дали знае кои са хората зад тези инициали.

Според нея по-важно е да се помисли дали има обективни източници, чрез които да се възстановят събитията назад във времето. "За мен „Кутията на Пандора” са специалните разузнавателни средства", заяви Цариградска и допълни: „Бюрото за контрол на СРС ми каза: "Много спешно ни дайте официален документ от председателя на съда кой кабинет сте ползвала". В периода, в който имам достатъчно основание да подозирам, че съм била тайно контролирана, не само чрез подслушване, смятам, че съм и следена”, заяви Цариградска.

По думите ѝ от Бюрото за контрол на СРС съзнателно не са извършили проверка на кабинета ѝ в рамките на половин година, тъй като по думите ѝ в съда в Луковит те са два и лесно е можело да бъде проверено кои са и дали в тях е имало подслушващи устройства.

Съдия Цариградска заяви, че Мартин Божанов-Нотариуса е бил таен сътрудник на МВР. „Имал е водещ ръководител от ведомството. По неофициална информация мисля, че той е от 3-то РУП, който съвсем наскоро е бил освободен от длъжност. Добре е да зададете тези въпроси към министъра на вътрешните работи”, заяви Цариградска.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиМафия

    116 4 Отговор
    Крайно време е да разкарат Сарафа и да арестуват Боко и Шиши !

    Коментиран от #4, #33

  • 2 Българин

    59 8 Отговор
    следващият Главен прокурор
  • 3 Истината

    103 5 Отговор
    ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ЩЕ ТЕ КРОТНАТ . ТЪЖНАТА ИСТИНА . ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КУРАЖА
    И ДОБРИЯ ПРИМЕР
  • 4 1001

    53 14 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиМафия":

    И Киро и Кокоря!
  • 5 Малииии

    72 0 Отговор
    Няма такава държава!

    Коментиран от #12

  • 6 Град Симитли

    14 74 Отговор
    Тая послъгва

    Коментиран от #16, #22

  • 7 цербер

    51 4 Отговор
    Съдийката Владислава Цариградска каза за поредната заплаха срещу нея.
  • 8 Мда

    99 1 Отговор
    Прокуратурата и съдиите са главните виновници за корупцията и кражбите в България, защото слугуват на мафията, а не на държавата.
  • 9 ннннннннн

    34 11 Отговор
    Тя не взима 13 600 лева,като секретарката на Киро канадския.
  • 10 Фибата

    50 3 Отговор
    Последните няколко минути от разговора са култови, понеже се намеси водещата и предложи една своя мечта: главен прокурор Андрей Янкулов, министър на правосъдието съдия Мирослава Тодорова, а Нели Куцкова - шеф на КПКОНПИ! Съдия Цариградска каза, че при такъв състав се вижда на поста зам.-главен прокурор!
  • 11 И к'во ?

    54 13 Отговор
    "Нотариуса е бил таен сътрудник на МВР, " Само наивник може да си помисли , че "Нотариуса" ще има спокойствието да действа , ако не е бил доверен на щатско-турското управление в София .Фалшива сглобка , с престъпни сътрудници (агенти) .
  • 12 ааа не е вярно

    36 3 Отговор

    До коментар #5 от "Малииии":

    има и ти живееш или си се родил в нея…! а таьи жена какво си мисли незнам срещу мафията неможе да се бориш или убиваш или те убиват … какво очаква от прокуратурата да се самонакаже ли да си признае че е подвластна на престъпници е няма как да стане това!!!
  • 13 Докога

    16 39 Отговор
    Ще сте такива наивници ?! Тази е фишек , който е задействан , а не някой който мисли за справедливост !
  • 14 Тая пък

    28 10 Отговор
    Вече трябва да говорим за братята Бировски и как така вие сте станала съдия, че даже и давате съвети кой какъв е и какво трябва да се направи.Явно на всички мутри в България съпругите им са "случайно" все в ГДБОП, ДАНС , полицията, а на по-големите даже съдии и прокурори!
  • 15 Голям зор

    52 0 Отговор
    Италия ряпа да яде.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Aлфа Bълкът

    16 42 Отговор
    Само като ѝ видиш муцунката на павиан и разбираш, че е поредна милиционерска марионетка.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Интересно,

    25 3 Отговор

    До коментар #17 от "Aлфа Bълкът":

    Ти с твоята вълча физиономия на какво мязаш ? Според логиката на прип@икано
    паленце !
  • 19 до мишока правещ се на алфа вълк

    24 4 Отговор

    До коментар #17 от "Aлфа Bълкът":

    Я си постни квазимодската муцуна та да те коментираме

    Коментиран от #26

  • 20 дон

    45 10 Отговор
    Всички престъпници в България са сътрудници на прокуратурата или полицията. Това е така, защото и прокуратурата и полицията са превзети от престъпници.

    Какъв сътрудник е измамник к крадец на имоти? Айде по-леко с глупостите.

    Цариградска е светлината е мрака на съдебната система.
  • 21 ОТ ПУБЛИКАТА

    27 13 Отговор
    ГОСПОЖО СЪДИЯ БИХ ВИ ПОВЯРВАЛ АКО НЕ БЯХТИ ЗАКАЧЕНА ЗА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО НА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ТОВА ВИ Е ВОДЕНИЧЕН КАМЪК.

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 дон

    33 10 Отговор

    До коментар #21 от "ОТ ПУБЛИКАТА":

    Първо откъде знаеш че е закачена към отворено общество и второ Какво значение има кой къде е закачен ако каза истината?

    Коментиран от #29

  • 24 Проблеми всякакви

    20 17 Отговор
    Проблемът на кака Владка е, че някой си е позволил да я подслушва и на този някой са станали известни неща които не й е удобно да се знаят!Затова е тази истерия!
    Само,че в закона никъде не пише, че съдиите не могат да бъдат подслушвани, а разрешението за това се дава от съда и то когато има основание! Това е проблема на женицата!
  • 25 М3 голд

    32 0 Отговор
    Всички престъпни босове са агенти! Всички босове. Преди и на ДС. Сега на ДАНС и на криминална полиция. От там и: те си правят каквото искат необезпокоявани. Също и водещите ги захлебват нещо от дейността. Е, трябва и да се подава информация, която не закача финансите на техния бизнес. Сбъркан обществен строй или грешно изпълнение.
  • 26 Aлфа Bълкът

    4 13 Отговор

    До коментар #19 от "до мишока правещ се на алфа вълк":

    Махалото два пъти съм го качвал тук, веднъж на снимка, веднъж на клип.
    На вас повече не ви трябва! 😁

    Коментиран от #31

  • 27 щирлиц

    28 12 Отговор
    Гледах Цариградска, гледах и Прокурорката Н.Зартова. Приличат на всичко друго само не и на служители в системата на правосъдието. Ако кажа "кифли", ще обидя тестените изделия. И двете приличат на компаньонки. То бива "тунинг" ама чак такова чудо....Поредните ошлайфани селянчета,готови на всичко,за да успеят в големия град.
  • 28 Мафията кърви

    38 8 Отговор
    Време е мафията да бъде доубита. Мършавата прокурватура се размириса яко. Оставки, съд и затвор. Браво и огромно уважение към тази смела жена. Пазете я.
  • 29 ОТ ПУБЛИКАТА

    20 5 Отговор

    До коментар #23 от "дон":

    НЕ КАЗВАМ ЧЕ НЕ КАЗВА ИСТИНАТА , КАЗВАМ ЧЕ Е СИНПАТЕЗАНТ НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО НЕ СЪМ Я ОБИДИЛ С НИЩО И ЗА ДА ГО КАЗВАМ ИМА ЗАЩО АЗ СЪЩО НЕ ПРИЕМАМ ДА ЗАПЛАШВАТ СЪДИЯ .
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 до мишока правещ се на алфа вълк

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "Aлфа Bълкът":

    Абе квазимодо, пак неразбрани самохвалства. Виж си боровинките които ръсиш изодзаде.

    Коментиран от #36

  • 32 Абе

    8 9 Отговор
    Айде стига кюфтета по цариградски.
  • 33 Иванова

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиМафия":

    Не само да го разкарат, а заедно с Гешев да ги арестуват!
  • 34 граф Монте Кристо

    8 2 Отговор
    Осемте жужета,нотариуса и прокурорско-съдийската мафия са само върхът на айсберга,цялата съдебна система е превърната в свърталище на разни измамнически и грабителски ОПГ-та,грабят като за световно.Кой ги контролира изобщо,подлежат ли на някакви превенции и наказателни мерки,изглежда са обсебили властта и възможността да грабят като бегликчии,мвр също се използва за силово подсигуряване на грабежите,за всичко е помислено и са се погрижили,законите също са преработени за да няма никакви последствия за съдебно-нотариалните ОПГ-та.Популярно става в тия среди и не се обсъждат измамите и търгашенето на земеделски терени,възползват се от 34-годишната бъркотия в земеделието и създадената безстопанственост,особено на общински и държавни поземлени владения,за да ги претакат,заменят и търгашат към чужденци и да трупат милиони .Всички богатства и излишества,натрупани през последните 34г трябва да се конфискуват на общо основание от държавата,иначе оправия няма.
  • 35 Майора

    15 4 Отговор
    За да има наменование "кака Владка" не е случайно! А някога са са разследвани братя Бировски известнои като "Боксовете" и единият пт тях е неин съпруг? Да не говорим че АКФ е подразделение на Сорос и обслужва ДБ , а да не говорим за това че се отклонява вниманието от гуруто им Прокопиев , за който се знаят далаверите му!
  • 36 Aлфа Bълкът

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "до мишока правещ се на алфа вълк":

    Днеска си взела стотинки да пазиш честта на павианката крадла. Утре ще ти платят да я плюеш, ясно се подразбира кой е Мики Маус.

    Коментиран от #38

  • 37 хммм

    7 1 Отговор
    Прокуратурата е управлявана от един едър, алчен плъх...
  • 38 до мишката правеща се на алфа вълк

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "Aлфа Bълкът":

    защо продължаваш да се вземаш на сериозна

    Коментиран от #39, #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Промяна

    4 0 Отговор
    Нямам представа кой кой е но тази ми направи лошо впечатление въртеше на стола с някакво невероятно самочувствие а водещите някак си нагласени като знаеш Факти Защо мълчиш години на телевизията ли е работата да ходиш да говориш каквото на теб ти изнася
  • 41 Съдия Дред

    7 1 Отговор
    Ни срам, ни очи. Какво от това, че Митьо Очите е бил на сватбата и, той тогава е бил почтен бизнесмен. Какво от това , че братът на мъжът и е замесен в скандални придобивания на земи от възрастни хора ? Тя не носи отговорност , нали? Какво от това, че и съпругът и е с тъмно минало, тя да не би да му е правила проучване, като се е женила ?
  • 42 По черкът.Е.си.каджийски

    8 1 Отговор
    Има нещо гнусно,лиценеприятно и съмнително в поведението на тази жрица на кьоравата Темида. Не знаем дали куките не работят и по версията за това, дали Марто Нотариалния акт да не е бастисан от възлюбеният на тази жрица,след като т.нар."Боксьор", от който е пропищяла цялата Плевенска област е неин съпруг,а тя пък, според думите и е била заплашвана от Нотариуса .
    Все пак е хубаво, че наблюдаваме взамоизтребление на мръсната пяна на обществото
  • 43 Николов

    6 3 Отговор
    БРАВО НА РАШКОВ И ЦАРИГРАДСКА,ТЕ ПОКАЗАТ ,ЧЕ НЕ ВСИЧКО Е МЪРША !
  • 44 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "до мишката правеща се на алфа вълк":

    Бойко тили си?
  • 45 КИРО ЖЪРТЪ

    3 1 Отговор
    ВСИЧКАТА. ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА. ДА. БЪДЕ ИЗМЕТЕНА , ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ВИСШИ
    МАГИСТРАТИ, ПОЛИЦАИ, ДАНС, КПКОМПИ,АДВОКАТИ, ДА. СЕ
    ПОДЛОЖАТ. НА. ДЕТЕКТОР. НА. ЛЪЖАТА, ОТ. ДО ДА. СЕ.
    НАПРАВИ. ПЪЛНА. ПРОВЕРКА. НА. ФАКТИТЕ ЗА. НАЗНАЧЕНИ,
    ЖЕНИ. СЪПРУГИ, СЕСТРИ, БАЛДЪЗИ. ЯВНО. БЪКА. ОТ. ТАКИВА. КОИТО. СЪС. СИГУРНОСТ. СА. ИЗДЪРЖАЛИ
    КОНКУРСИТЕ БЕЗ. ДА. СЕ. ЯВЯВАТ. НА. ТЯХ.ВСИЧКО. Е
    НАГЛАСЕНО. ДО. ЗАПЕТАЙКАТА, ТАКИВА. ЯЛОВИ. КОНКУРСИ. СЕ
    ПРОВЕЖДАТ. И. В. НАП, НОИ, АГЕНЦИЯ. ПО. ВПИСВАНИЯТА,
    НАВСЯКЪДЕ Е ПУНТА. МАРА
    УРЕЖДАТ. СИ. ВЪТРЕШНИ
    ХОРА.ВСИЧКО. Е. ПЪЛЕН ФАЛШ
  • 46 КИРО ЖЪРТЪ

    2 0 Отговор
    ВСИЧКАТА. ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА. ДА. БЪДЕ ИЗМЕТЕНА , ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ВИСШИ
    МАГИСТРАТИ, ПОЛИЦАИ, ДАНС, КПКОМПИ,АДВОКАТИ, ДА. СЕ
    ПОДЛОЖАТ. НА. ДЕТЕКТОР. НА. ЛЪЖАТА, ОТ. ДО ДА. СЕ.
    НАПРАВИ. ПЪЛНА. ПРОВЕРКА. НА. ФАКТИТЕ ЗА. НАЗНАЧЕНИ,
    ЖЕНИ. СЪПРУГИ, СЕСТРИ, БАЛДЪЗИ. ЯВНО. БЪКА. ОТ. ТАКИВА. КОИТО. СЪС. СИГУРНОСТ. СА. ИЗДЪРЖАЛИ
    КОНКУРСИТЕ БЕЗ. ДА. СЕ. ЯВЯВАТ. НА. ТЯХ.ВСИЧКО. Е
    НАГЛАСЕНО. ДО. ЗАПЕТАЙКАТА, ТАКИВА. ЯЛОВИ. КОНКУРСИ. СЕ
    ПРОВЕЖДАТ. И. В. НАП, НОИ, АГЕНЦИЯ. ПО. ВПИСВАНИЯТА,
    НАВСЯКЪДЕ Е ПУНТА. МАРА
    УРЕЖДАТ. СИ. ВЪТРЕШНИ
    ХОРА.ВСИЧКО. Е. ПЪЛЕН ФАЛШ
  • 47 КИРО ЖЪРТЪ

    2 0 Отговор
    ВСИЧКАТА. ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА. ДА. БЪДЕ ИЗМЕТЕНА , ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ВИСШИ
    МАГИСТРАТИ, ПОЛИЦАИ, ДАНС, КПКОМПИ,АДВОКАТИ, ДА. СЕ
    ПОДЛОЖАТ. НА. ДЕТЕКТОР. НА. ЛЪЖАТА, ОТ. ДО ДА. СЕ.
    НАПРАВИ. ПЪЛНА. ПРОВЕРКА. НА. ФАКТИТЕ ЗА. НАЗНАЧЕНИ,
    ЖЕНИ. СЪПРУГИ, СЕСТРИ, БАЛДЪЗИ. ЯВНО. БЪКА. ОТ. ТАКИВА. КОИТО. СЪС. СИГУРНОСТ. СА. ИЗДЪРЖАЛИ
    КОНКУРСИТЕ БЕЗ. ДА. СЕ. ЯВЯВАТ. НА. ТЯХ.ВСИЧКО. Е
    НАГЛАСЕНО. ДО. ЗАПЕТАЙКАТА, ТАКИВА. ЯЛОВИ. КОНКУРСИ. СЕ
    ПРОВЕЖДАТ. И. В. НАП, НОИ, АГЕНЦИЯ. ПО. ВПИСВАНИЯТА,
    НАВСЯКЪДЕ Е ПУНТА. МАРА
    УРЕЖДАТ. СИ. ВЪТРЕШНИ
    ХОРА.ВСИЧКО. Е. ПЪЛЕН ФАЛШ
  • 48 КИРО ЖЪРТЪ

    2 0 Отговор
    ВСИЧКАТА. ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА. ДА. БЪДЕ ИЗМЕТЕНА , ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ВИСШИ
    МАГИСТРАТИ, ПОЛИЦАИ, ДАНС, КПКОМПИ,АДВОКАТИ, ДА. СЕ
    ПОДЛОЖАТ. НА. ДЕТЕКТОР. НА. ЛЪЖАТА, ОТ. ДО ДА. СЕ.
    НАПРАВИ. ПЪЛНА. ПРОВЕРКА. НА. ФАКТИТЕ ЗА. НАЗНАЧЕНИ,
    ЖЕНИ. СЪПРУГИ, СЕСТРИ, БАЛДЪЗИ. ЯВНО. БЪКА. ОТ. ТАКИВА. КОИТО. СЪС. СИГУРНОСТ. СА. ИЗДЪРЖАЛИ
    КОНКУРСИТЕ БЕЗ. ДА. СЕ. ЯВЯВАТ. НА. ТЯХ.ВСИЧКО. Е
    НАГЛАСЕНО. ДО. ЗАПЕТАЙКАТА, ТАКИВА. ЯЛОВИ. КОНКУРСИ. СЕ
    ПРОВЕЖДАТ. И. В. НАП, НОИ, АГЕНЦИЯ. ПО. ВПИСВАНИЯТА,
    НАВСЯКЪДЕ Е ПУНТА. МАРА
    УРЕЖДАТ. СИ. ВЪТРЕШНИ
    ХОРА.ВСИЧКО. Е. ПЪЛЕН ФАЛШ
  • 49 КИРО ЖЪРТЪ

    4 0 Отговор
    ВСИЧКАТА. ТАЯ ИЗМЕТ ТРЯБВА. ДА. БЪДЕ ИЗМЕТЕНА , ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ВИСШИ
    МАГИСТРАТИ, ПОЛИЦАИ, ДАНС, КПКОМПИ,АДВОКАТИ, ДА. СЕ
    ПОДЛОЖАТ. НА. ДЕТЕКТОР. НА. ЛЪЖАТА, ОТ. ДО ДА. СЕ.
    НАПРАВИ. ПЪЛНА. ПРОВЕРКА. НА. ФАКТИТЕ ЗА. НАЗНАЧЕНИ,
    ЖЕНИ. СЪПРУГИ, СЕСТРИ, БАЛДЪЗИ. ЯВНО. БЪКА. ОТ. ТАКИВА. КОИТО. СЪС. СИГУРНОСТ. СА. ИЗДЪРЖАЛИ
    КОНКУРСИТЕ БЕЗ. ДА. СЕ. ЯВЯВАТ. НА. ТЯХ.ВСИЧКО. Е
    НАГЛАСЕНО. ДО. ЗАПЕТАЙКАТА, ТАКИВА. ЯЛОВИ. КОНКУРСИ. СЕ
    ПРОВЕЖДАТ. И. В. НАП, НОИ, АГЕНЦИЯ. ПО. ВПИСВАНИЯТА,
    НАВСЯКЪДЕ Е ПУНТА. МАРА
    УРЕЖДАТ. СИ. ВЪТРЕШНИ
    ХОРА.ВСИЧКО. Е. ПЪЛЕН ФАЛШ
  • 50 БАЙ ---ХОЙ

    2 0 Отговор
    КИРО МНОГО. СИ. ПРАВ
    70%. ОТ. ТИЯ. ДЪРЖАВНИ МОШЕНИЦИ. НЯМА. ДА
    ИЗДЪРЖАТ. ТЕСТА. НА
    ДЕТЕКТОРА , И. КОЙТО. НЕ. ИЗДЪРЖИ, ВЪН. ОТ. ПРАВОСЪДНАТА. СИСТЕМА
    ЗАВИНАГИ, И. С ОТНЕТИ. ПРАВА
    ЗА. РАБОТА. КАТО
    ПРАВОРАЗДАВАТЕЛИ.
  • 51 ГОЧО БУЛГУРА

    5 0 Отговор
    ПЪЛНА. ЧИСТКА. В. СЛУЖБИТЕ
    В. СЪДА, ПРОКУРАТУРАТА,,
    БЪКА. ОТ. ПРОДАЖНИ
    ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.
  • 52 9тото ДЖУДЖЕ

    4 0 Отговор
    ТОЗИ САМО КАТО МУ ВИДИШ ФИЗИОНОМИАТА
    ГАРАНЦИЯ ЧЕ Е ОТПРАВИЛ ЗАПЛАХИТЕ ДА СЕ КРОТНЕЕ
  • 53 Горски

    0 0 Отговор
    През комунизма престъпността във властта е била в политбюро на ЦК на БКП и тя не се огласяваше, а се криеше. Ако комунист във властта стане неудобен за политбюро, за нето бързо се скалъпваха обвинения и съответно въпросния " неудобен " биваше отстраняван. В България демокрация няма, защото ЦК на БКП се реформира в ЦК на задкулисието, което поддържа същата система на терор към неудобните. Поддържа системата да има само верни на задкулисието политици, бизнесмени, магистрати, военни, учени, артисти, спортисти и.т.н. Това, което е било при съветската окупация 1944-1989 е същото, което е от 1989-та до сега. И през така наречения комунизъм е имало престъпност, защото тези които съсипаха соца и се пребоядисаха в синьо, сега съсипват и демокрацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове