Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 14:13 3 430 42

Нинова: Много ми е интересно Бойко Борисов къде седи, ако скутът на Пеевски е бил зает от Христо Иванов

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • христо иванов-
  • скут

Кирил Петков много често говори глупости, но в едно нещо се оказа прав – като каза, че задкулисието вече седи на първия ред, коментира лидерът на левицата

Нинова: Много ми е интересно Бойко Борисов къде седи, ако скутът на Пеевски е бил зает от Христо Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

„Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, които щяха да борят мафията, се прегърнаха с мафията и официално писмено ѝ предложиха да вземе 50 % от държавата. Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Корнелия Нинова, предават от БТА.

Виждате какво се случва днес, нещо, което сме ви повтаряли девет месеца – че тези хора се събраха само за постове, пари, власт и разпарчетосване на държавата, каза Нинова. Тя коментира, че вече започват отвътре да си вадят кирливите ризи един на друг и мафията започва да се самоизяжда.

По думите ѝ това е абсолютно ненормална и нелогична сглобка от самото начало. "Христо Иванов, който седеше в лодката пред сараите на Доган, се оказа, че "седи в скута на Делян Пеевски" и договаря главен прокурор", посочи тя. Според нея такова морално падение и такова политическо лицемерие едва ли сме виждали във всичките години на прехода. „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“, които щяха да борят мафията, се прегърнаха с мафията и официално и писмено ѝ предложиха да вземе 50 % от държавата. Предателството към всички хора, стотици хиляди, които им повярваха и гласуваха за тях, добави тя.

Каквото и да ви е отношението към БСП – някой може да ни харесва, някой- не, но е факт, че сме единствената партия, която не участва през годините в тези сглобки, не участва в тези договорки, реална алтернатива е на всичко това, последователни и принципни сме в политиката си за защита на хората и това е една от причините върху нас да се сипят толкова бухалки- и вътрешнопартийни, и външнопартийни, но ние продължаваме в тази линия, заяви Нинова.

Кирил Петков много често говори глупости, но в едно нещо се оказа прав – като каза, че задкулисието вече седи на първия ред, коментира тя. Нинова повтори, че Христо Иванов е седял в скута на Пеевски, договаряли главен прокурор. "Всъщност, много ми е интересно Бойко Борисов къде седи, ако скутът на Пеевски е бил зает от Христо Иванов", добави тя.

Със сигурност не сме участвали в никакви такива сбирщини, всички знаете, че се събират по кабинетите си и договарят задкулисно нещата, че нищо от това, което се вижда в зала, не е истината, но и те си го казаха – задкулисието вече е официализирано и седи на първия ред. Ние чисто символно от утре ще седнем на втория, посочи Нинова.

Според нея нищо в държавата не върви и нищо не се прави, "освен да си парцелират държавата и да си разпределят постовете". Нинова смята, че единственият изход е оставка и нови избори "две в едно".

По темата за АЕЦ „Козлодуй“ Нинова коментира, че и там са се сблъскали интереси на две групи. „Това е див лобизъм на некомпетентни, алчни и крадливи хора от ПП, ДБ и ГЕРБ", каза колегата ѝ Борислав Гуцанов.

По думите му не може на идеен проект да се дава разрешително за строеж и попита как ще се определи цената.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    21 13 Отговор
    Той не седи, а лежи по корем, напреко на кревата.
  • 2 Гласове от зайчарника в Банкя

    21 3 Отговор
    Къде, къде, все някой трябва да е на колене, хи хи!

    Коментиран от #39

  • 3 Надзирател

    24 3 Отговор
    Скоро всички ще седнат на оная работа на бай Ставри в ЦСЗ...

    Коментиран от #6

  • 4 защо

    20 4 Отговор
    Много нецензурирано бе Нинова !? Не, че не е вярно.

    Коментиран от #33

  • 5 Смела

    17 13 Отговор
    Мъжко момиче. Дано издържи. Пеевски и Бойко се опитват да вземат БСП през Кирил Добрев и Таков

    Коментиран от #30

  • 6 честен ционист

    16 10 Отговор

    До коментар #3 от "Надзирател":

    Този Бай Ставри вече втора доживотна ли излежава? Изчака му се чакането на завалията..
  • 7 По интересно е.................

    19 4 Отговор
    Ти къде ще се нанижеш.
  • 8 Рускиня

    16 6 Отговор
    Отговор за Курнела.
    С Бацето правят тройка, а това е се казва ексайтмент😜
    Кога тази престъпна банда на БКП ще бъде забранена в България? Поне 50% са в Народното Събрание боядисани демократи.
  • 9 Агнето

    12 4 Отговор
    Скута е само един- на партията майка хранилница - бкп.
  • 10 Държавата не се делка на две а на четри

    8 0 Отговор
    За всеки принц и принцеса защото царя е стар и трябва да завещае на всеки отроче по нещо
  • 11 така е

    7 2 Отговор
    Правят тройка,и се тракят на смени......
  • 12 Пич е Ицата

    9 1 Отговор
    Изяде 2шамара на Росенец и стана фирма. Оня балък от НСО Ицата трябва да го позлати, изстреля кариерата му в небесата. Оправи си Ицата целия род за 5 генерации напред, Се га му се молят като "паша" за едно подпис че, въобще с два шамара, "пей сърце" живот си докара. Евала.
  • 13 Карлсон от покрива

    9 2 Отговор
    Нинова също седи на първия ред, баце!

    Коментиран от #27

  • 14 Е стига лъжа

    12 5 Отговор
    Тази нагла жена управлява с шарлатаните от ПП, а сега много съжалява, че не можа да седне в скута на Бойко.Меракът умира последен

    Коментиран от #25, #26

  • 15 УРА, УРА

    9 2 Отговор
    Колкото повече ПП играят с ГЕРБ, толкова повече затъват и губят избиратели. Сега е момента да прекъснат и да се отиде на избори.
  • 16 Не не

    4 0 Отговор
    Само си точат мераклийте,ама имат само празни торбички.....
  • 17 Делян

    10 1 Отговор
    На Вас другарко проблема Ви е, че не сте на софрата с баницата, затова и виете на умряло! Но хората като на Ви искат, това е положението, ще стойте от страни, ще се облизвате, но ще си останете гладни! България върви към нови избори и това е най логичното нещо предвид ситуацията която е в момента! А това кой, ще стой на софрата и ще яде от баницата, ще го решът българските граждани! Поне се надявам, някой да не пипа резултатите!
  • 18 БСП в Бунището

    9 2 Отговор
    Корнелиьо,колко си палава да ги мислиш тез неща от Истанбулската конвенция,дето не я щеш...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Баба Гица

    6 1 Отговор
    Виждам Корнела ке падне от председателство място и на нейно място ке дойде онуй мургавото от столичната община.
  • 22 ууу3

    8 2 Отговор
    КОРНИ , ТИ ГО ВИКАШ В ТВОЯ СКУТ ЛИ ?

    Коментиран от #35

  • 23 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 4 Отговор
    Нинова някои българи помнят повече от година. Доскоро БКП=БКП над 20 години се прегръщаше с ДПС. На голям общ митинг на избирагели на БСП и ДПС на Орлов мост/София/, през 2013 г. лидера на БСП Сергей Станишев се целуваше с лидера на ДПС Лютви Местан. Колуминацията на "любовта" между БСП и ДПС беше "забременяване" и "раждане" кабинета Орешарски.

    Докато в България имаше 2 лагера, единия комунисти+"ченгета депесари", другия антикомунисти горе долу имаше някаква стабилност. Сега когато лагерите са повече, 3 или 4 дори и стабилност няма. Сега лагерите са: Промянаджии/Реформатори/, ГЕРБ+ДПС-комунисти, Нинова-партизани и Слави-чалгари, Коста-рубладжии... Докато държавата ни, продължава да е толкова разпарчетосана нищо добро не ни чака. Народа трябва да реши на кой да даде поне 51% гласа, за да се стабилизира България. Ако продължават злодеи като Бойко+Пеевски, Костадинов, Слави Трифонов, Румен Радев, Нинова ... да дърпат държавата всеки за себе си. Ще разкъсат държавата, всеки ще вземат отмъкне някое и друго парче за себе си да се наплюска, но за последно. Ще са разкъсали и унищожили България. Народа трябва да реши, дали да разкъса България или да си избере някой и да му даде 51% за да има поне малко стабилност. За да има някой по-силен, който да усмирява другите жадни за кръв/пари/ партии разкъсвачи.

    Коментиран от #24

  • 24 Акула

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБ=ДПС=БСП":

    в Бг Няма Осъден Политик

    Коментиран от #29

  • 25 ГЕРБ=ДПС=БСП

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Е стига лъжа":

    БКП=БСП са най-безпренципните първо управлянаха с НДСВ+ДПС, таричаха го "Тройна коалиция". После с управлявана само с ДПС, наричаха го кабинета Орешарски. После управлаваха с ПП, ИТН, ДБ, наричаха го "Четворната коалициа". Тогава Нинова беше министър на мега министерството на икономиката и продаваше яко боеприпаси на Украйна за войната и с Путин.
  • 26 ГЕРБ=ДПС=БСП

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Е стига лъжа":

    Корнелия не иска Бойко, ревнува от него. Корнелия иска да седне в скута на Пеевски. Нищо, че е много по-млад, старата любов межсу БКП и ДПС ръжда не хваща.
  • 27 Зевзек

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Карлсон от покрива":

    Обзалагам се, че "топките" на Корнелия са по-големи от "топките" на Бойко.

    Коментиран от #31

  • 28 32134

    6 3 Отговор
    Русофилите измират. Да вземем за пример БСП. От 1-2 сила, сега .. 5та.
  • 29 Благодаря за информацията

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Акула":

    Не го знаех, добре че сте Вие да ме информирате.
  • 30 Зевзек

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Смела":

    На Нинова и се иска да "такова" с 250 км/ч и Бойко, и Делян, и Ваня Григорова, и Иван Таков. Но на есен, на изборите за главен тиранин на БСП ще такова себе си и БСП ще се отърве от Нинова.
  • 31 Карлсон от покрива

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Зевзек":

    Хайде да поговорим за твоите, но тъй като има само два пола, ти май си от другия! Злобата те издава!


    P.S. Житейският ми опит показва, че "топките" са силно надценени, особено в политиката! В нея гръбнак си трябва, тъй да знаеш! Е, освен ако политиката не е сведена до пародийно порно, разбира се, какъвто е случаят на Нинова!
  • 32 сглобка по седене

    6 3 Отговор
    Бойко седи на миндера, а ген Атанасов - в скута му...пуши наргиле.
  • 33 изведнъж

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "защо":

    Много чувствителни станахте! Недоразуменията сами повдигнаха темата по този начин. А "мазния" трябва да бъде наказван за непристоен език дори извън залата!
  • 34 ТаУмВзе

    0 0 Отговор
    Седи там дето седи Цецка, като трябва нещо
  • 35 не ни разсмивай

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ууу3":

    Хора, които се запъхтяват от едно изкачват стълби, трябва да се щадят!
  • 36 Илиева

    4 2 Отговор
    Нинова да се изкаже за офшорките на Гуци/Гуцанов/…Също да си спомни,че тя работеше за Киро,лееше куршуми и никъде не ги изпращаше ха,ха,ха.Предложи Вежди за председател на НС,а после и Грети за СОС защото били най-възрастни.Това,че са от ГЕРБ и ПП-ДБ нямаше значение.Обаче за съветниците от БСП в СОС има.Днес Пеевски спомена и БСП при определянето на регулаторите…Голямата опозиционерка и приватизаторка с 200 000 гласа се изживява,като спасителка.Не.Ликвидарка е и с това ще бъде запомнена!!!!!!

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Будител

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Илиева":

    А и седи в скута на Бойко 15 години вече
    ...само и само да е във властта
  • 39 От бостана асковски

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гласове от зайчарника в Банкя":

    Ние зеленитечорапи поне като правим лежанки на никои не казваме
  • 40 Въпрос

    1 0 Отговор
    Нинова къде лёжа при съюза с ПП ДБ
  • 41 дядо поп

    2 0 Отговор
    Вътрешна информация за навиците и партньорите в бардака Парламент!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол