Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 12:36 1 351 18

Бойко Борисов забрани на бившия си кмет Иван Портних да се меси в неща, свързани с морската столица

  • варна-
  • портних-
  • борисов

Работи добре, но допусна една грешка и това е влизането в междуличностни конфликти в един град, в който хората се познават, обясни поражението му в кметските избори лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов забрани на бившия си кмет Иван Портних да се меси в неща, свързани с морската столица - 1

Лидерът на ГЕРБ забрани на бившия кмет на Варна Иван Портних да се меси в нещата, свързани с морската ни столица, съобщи Varna24.bg. Според него Портних е направил много за Варна, но и е допуснал много грешки.

"Работи добре, но допусна една грешка и това е влизането в междуличностни конфликти в един град, в който хората се познават. Той е и голям и много малък, за да се познават всички. Много от нашите избиратели именно заради това се разпръснаха да подкрепят други, но в същото време подкрепяха и мен и ГЕРБ. Ние нямаше как да не издигнем колегата Портних отново за кандидат за кмет, защото всичко добро направено щяхме да го дадем и нямаше да бъде забелязано. И Варна не може да остане в това състояние, което е в момента. Това е срамота месеци наред да не можеш да си направиш мнозинство, а да се имаш за политически лидер и да говориш за политик. Това или го имаш, или го нямаш", каза лидерът на ГЕРБ.

"Във Варна, понеже много тарикати си мислят, че са много, много важни и накрая се получи това, което се получи - няма "Хемус", няма "Черно море", няма стадион, няма мостове, и няма и да има. Важната тема е защо ние допуснахме това да се случи, защото един по един, тези които играха срещу нас, сега разбират, че дори и бизнесът им губи. Да, има много частно строителство, но ако това е развитието на Варна... ОК. Но от нас като партията се изискваше да търсим и в нас вината, затова ръководството ще бъде такова, каквото Изпълнителната комисия каже. Като се каже Варна, се разбира Николай Костадинов. Портних в град Варна не се меси, той ще им помага в областта. Забранявам да се месиш във Варна, за да могат тези хора да покажат какво могат. Портних не заслужаваше това на изборите. С цялото ми уважение, оставаш до нас, но във Варна като се казва - няма да се месиш", каза Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБераси

    16 0 Отговор
    Да не изПортних работата, не за друго!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 обективен

    20 0 Отговор
    Ама потник требваше още преди 5 години да е в затвора ,а боко от преди 15 , но прокуратура и съд пазят убийците на държавата и народа !
  • 4 ФЕЙК

    12 0 Отговор
    Велико щастие за българския народ е, че има за вожд учител и ръководител, такъм политик носител на титлата мис, пардон - " политик вселена" като всеуважавания господин/другар Бойко Борисов! Ликуй народе, а не псувай !
  • 5 Властелина от зайчарника

    8 1 Отговор
    С накрадените кюлчета и пачки.
  • 6 3.14К

    15 0 Отговор
    Нелепо е най-големият злодей в българската история да говори за морал и ценности и да играе ролята на мъдрец!
  • 7 чисти като сълза

    10 0 Отговор
    А за Тотев нещо не каза ли? Нещо за милионите кражби по време на двата му мандата? Нещо за Електронната система за Градския транспорт? За зоологическата градина?
  • 8 Дядо ви Курти от село Пиперково

    6 0 Отговор
    толупЪ пак се прави на мъдрец,а всъщност е един обикновен крадец...
  • 9 Че колко е тя Варна

    5 0 Отговор
    Няколко стотин хиляди, познават се хората. Или поне познават крадците… пък ти преди години си каза, че Варна ще си остане село и си държиш на думата, с всички жалки жълтопаветници от Софийска околия около тебе.
  • 10 Трол

    4 0 Отговор
    Как да не се меси, като е общински съветник?
  • 11 Младолик

    6 0 Отговор
    Говори се че тоя до Бочко обичал да прибира

    Коментиран от #18

  • 12 Т И М не си дават Варна!!

    4 1 Отговор
    Бойко тябва да се Съобразява с тях!?
  • 13 Демократ

    5 0 Отговор
    ББ забрани на бившия си кмет- частна собственост?? С такива изказвания еднокнижника доказва в какво превърна България за 23 години като гл.секретар на МВР, кмет и вечен премиер,незаобиколим фактор в съдбата на България. Пловдивският кмет сега държи негов голям портрет в рамка на бюрото си. Падението ни като държава е огромно. От кафеджия и пазач на Живков и Симеон, с пожарникарско образование, защото се е влизало без приемен изпит, стана генерал майор без никакви заслуги и без да е бил военен, но пък президентът Първанов му връчи ордените и медалите за послушание. Така е в милата ни България.
  • 14 Титани на мисълта

    4 0 Отговор
    и тримата от снимката, че и честни
  • 15 Тиквето🎃

    3 0 Отговор
    Тоа ,че го утепам.Язе като бех назначен от Сокола за Гл.Сектретар у МВРто изтрепах сумати народ.Че ви утепам сите!
  • 16 Петров

    2 0 Отговор
    Поне си казва Царство Му за чистия рекет над Варненци. Гласувате за Герб и имате мост, магистрала, ТИМ Стадион и дупката даже в центъра ще запълни. Каква е разликата с ДПС водача или с навиците от миналото му ? Баничарска работа . Та другите партии нищо не могат . Само едноличната власт може.
  • 17 Кук

    1 0 Отговор
    Кой пък знае Костадинов а дали не са братовчеди с другия.Баце аре вън от Варна защото все мотиката настъпваш
  • 18 Хърбел на Щърбел

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Младолик":

    Не само се говори затова Младост и Възраждане са в това състояние
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове