Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 11:38 1 333 70

Бойко Борисов: Има все още някаква комуникация между нас в (не)коалицията, но доверието е паднало до ледена епоха

  • бойко борисов-
  • сглобка-
  • христо иванов-
  • кирил петков

Правителството на Кирил Петков не посмя да направи нищо за Украйна, нещо повече - хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна

Бойко Борисов: Има все още някаква комуникация между нас в (не)коалицията, но доверието е паднало до ледена епоха - 1

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов открива регионална академия на Младежи ГЕРБ в Плевен, съобщи novini.bg.

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката.

"В момента Украйна води своята война и знае защо го прави, те трябва да защитят държавата си. Има умора във войната, която се забелязва най-вече в ежедневието на обикновените украинци. Има денонощни руски атаки и всяка нощ хората трябва да слизат в бомбоубежище. Това е терор и то жесток терор, за който дори не можем и да си представим". Това заяви председателят на Народното събрание Росен Желязков в началото на събитието.

Днес се навършват две години от началото на войната в Украйна.

"Две години война в Украйна и нашата позиция е твърда и ясна. България напълно подкрепя каузата на Украйна. Това е страна, с която споделяме общоисторически и морални ценности", добави той.

"Бидейки реалист знам, че за да се надяваме за мир, трябва да сме подготвени и за война. Нужен е кураж и смелост, трябва да имате ясната перспектива на коя страна сме и на коя страна трябва да бъдем", така се обърна Желязков към Младежи ГЕРБ в Плевен.

"Росен Желязков изнесе една много ценна лекция по история относно войната в Украйна. Две години кръвопролитие, ужаси в Европа, икономически срив и рецесия - нищо добро за нашия континент, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод годишнината от войната между Русия и Украйна.

Бойко Борисов направи кратък отчет за помощта за Украйна, която българското правителство е направило за последните две години.

"Правителството на Кирил Петков не посмя да направи нищо за Украйна, нещо повече - хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна. Вчера задочно министър Тодор Тагарев ми е отговорил, а сутринта ми е написал смс. Аз отчитам това като бързане преди посещението на Денков в Украйна, за да могат да се похвалят с нещо свършено", отсече Борисов.

"До понеделник очаквам Николай Денков и Мария Габриел да направят преглед на министрите. Абстрахираме се кой от коя партия е, защото ние имаме само едно министерство", каза от Плевен лидерът на ГЕРБ.

Вчера Тагарев казал, че изпращането на БТР-ите не било негова отговорност", отсече Борисов.

"Нашите опоненти ни атакуват, че сме дали оръжие за Украйна, а то още си е в България. Ако ми дадат същия отчет и че вчера са правили Министерски съвет, за да ни кажат, че нещо се укорява, а те не се свършили основните неща, няма как да накарам 69 депутата да гласуват за такъв министър", добави Борисов.

"Има все още някаква комуникация между нас в (не)коалицията, но доверието е паднало до ледена епоха и не съм оптимист, защото тяхната тактика е ясна. Внимателно слушах лекция на Кирил Петков от Харвард, как се постигат цели и той се справя брилятно в момента с това", смята Борисов.

"Така ги учат в Харвард, но Петков, повярвайте ми, е брилянтен стратег и може да принуди противника си да се води по неговата схема", уточни той.

"Нашият следващ ход, аз да им кажа пък, че в училището в Банкя са ни учили, ние ще отидем 50 на 50 министри".

"Сега им давам те да мислят до понеделник, да върнем 9 месеца назад, защо нямаше такъв меморандум тогава, защо не разделихме тия министри", каза Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    38 6 Отговор
    Аре, аре от посолствоТО ще го подгреят и утре ще плямпа друго.
  • 2 Сталин

    38 6 Отговор
    Държи ва само Магнита на посолството
  • 3 Сталин

    20 9 Отговор
    Тулуп даваме ви право да си изберете как да бъдете екзекутирани -с брадва,с въже или куршума.Туй дпс-мпс,пепета,дебета и гърбави направо за храна на прасетата,народа е готов за въстание,чакаме само малко помощ от Вагнер
  • 4 Хайде да не се правим

    30 4 Отговор
    На умрели лисици шкафчо

    Ще продадете и майките си да се задържите на власт цял мандат и вие и подмяната и магнитчовците и най вече предателска българия

    Щот повечето няма да видят парламента от вътре
  • 5 Сталин

    20 8 Отговор
    Българина е тъпо парче ако мисли че като гласува до припадък за хора които са предварително избрани и одобрени от американското посолство че ще работят за интереса на българите в колониална система прикрита като фалшива демокрация.Трябва да си кръгъл глупак да се спъваш 100 пъти в един и същи камък последните 30 години.
    България е нация от социални инвалиди
  • 6 Мумурандума кире

    16 5 Отговор
    Бойко се излага като кифладжия!Как може да нслича един, който не прави връзка с това върху раменете си- "брилянтен стратег"😂😂😂
  • 7 Да бе

    22 4 Отговор
    Лъжеш, дърта маймуно!
  • 8 Сталин

    23 7 Отговор
    Най малката птичка на света -колибри която тежи няколко грама има повече мозък от тези дебили които гласуваха за Тулупа ,Киртака и Прасето
  • 9 Ъхъъъъъъ мозък

    16 4 Отговор
    доверието е паднало до ледена епоха но нещо лешника не го изпускате
  • 10 Иво

    20 4 Отговор
    Всеки ден празни приказки за пред хората.
  • 11 Един път да беше показал нещо мъжко

    21 4 Отговор
    Противно ми е да гледам кат този алчен и малознаещ, селски тарикат играе елементарен театър пред избирателите си. Прави се на жертва и целият свят му е виновен, за това което е, за това което не може и за това което няма.

    Коментиран от #67

  • 12 Абе Боко,

    14 5 Отговор
    тебе още ли не те чyкaт цuraнuтe в софийския?
    Отивай, че им се изчака чакането.
  • 13 ТаУмВзе

    14 5 Отговор
    БЕЛЕНЕ!
  • 14 Нищожество което предаде избирателите си

    13 5 Отговор
    Не иска и да си спомня даже че ГЕРБ спечелиха изборите ====преглед на министрите. Абстрахираме се кой от коя партия е.....,===== Продаде и ГЕРБ като партия и избирателите гласували за ГЕРБ. =====Гласувай за ГЕРБ за да получиш ДБ-ПП ======
  • 15 Бас държа, че

    18 2 Отговор
    след целия цирк, който ни разиграха, ще се изротират, без да им мигне окото и ще продължат в същия министерски състав. Може би с малки козметични промени.
  • 16 Всички Атлантически партии

    17 8 Отговор
    Е редно да се обединят в една партия "Атлантически боклуци" с общи листи и да го отнесат вместе .... Да лъжат избирателите си при положение че няма разлика по между им е подло
  • 17 Налудник

    14 5 Отговор
    Защо тоя дебел мръсник още е жив???
  • 18 Баба Гошка

    17 7 Отговор
    Докато се усетите ще купят още 4 атомни реактора и 8 ф-ки с още 50 милиарда кредит!
  • 19 Лост

    9 3 Отговор
    С лявата ръка играе джобен тенис,ако има още ⚽⚽ там.

    Коментиран от #27

  • 20 Даниел

    15 4 Отговор
    Доверието се базира на честност,а Борисов и честност е оксиморон!
  • 21 Ротацията другари е

    10 5 Отговор
    Само когато се ротират ДБ-ПП с ДБ-ПП ! Борисов продаде ГЕРБ и сега няма право на глас и министри.
  • 22 Че кой

    15 3 Отговор
    има доверие на Бою ?
  • 23 Бойко

    10 3 Отговор
    Ти като един праисторически тЪпир от ледената епоха, кажи, орална ли ви комуникацията или праисторическия нерез шиши се справя с властовия ви нагон? Либерален ми е въпроса, не се сърди моля.
  • 24 Нови избори

    12 6 Отговор
    Ще заличат ДБ-ПП като политически субекти и САЩ отново ще трябва да търси нови кретени а точно сега предизборно не им е до нас. Бойчо ще свали гащи отново и ще заеме поза партер. Друг е въпроса дали ДБ-ПП не минаха по наглост и ДПС даже

    Коментиран от #43

  • 25 Ъхъъъъъъ мозък

    9 2 Отговор
    "В момента Украйна води своята война и знае защо го прави, ако го знае.... Но нашите кретени защо се месят където не им е работата ? Нали така е написано в статията ? своята война води ?
  • 26 Азззззззз

    9 5 Отговор
    Боко пак се над.у.пи на просия кирчо, ама така са казали от посолството. На дърти години стана педал.
  • 27 Азззззззз

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Лост":

    Отдавна няма топки тоя
  • 28 Град Симитли

    8 5 Отговор
    Излиза, че Тагаревия е много ценен, щом Бою не го ще! :))
  • 29 Ако едната самотна кукундела Кретинел

    10 2 Отговор
    Е достатъчна да олицетвори целият ГЕРБ в правителство и то след спечелени от ГЕРБ избори..... да ви тъковам аз и скаааапаният ГЕРБ и умници гласуващи за него. Осъзнават ли въобще избирателите на ГЕРБ колко са излъгани и как като добитък Бойчо ги предаде и продаде на младите мушенгии ?

    Коментиран от #30

  • 30 Безлики

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ако едната самотна кукундела Кретинел":

    Какво е ГЕРБ? ГЕРБ е Бойко и това, което стои за Бойко, останалите са пълнеж, назначени служители и присъдружни софраджии.
  • 31 Народен театър

    9 2 Отговор
    Няма нужда от този театър един дол дренки сте все сте краварски подлоги

    Коментиран от #35

  • 32 За мен Бойчо е

    8 3 Отговор
    Нищожество което предаде избирателите си ! Трябва някой да е много сериозно ментално увреден пак за ГЕРБ да гласува и Бойчо отново на ДБ-ПП властта да даде. Борисов трябва да бъде заплют от собствените си избиратели. Жал ми е за ГЕРБ-ерите впрочем. На огромно унижение ги подлага Бойчо
  • 33 Помнещ

    11 1 Отговор
    Доверието го съсипа ти, Тулупе, с 12 години далавери и назначения на "наши хора" във всички институции и служби. Закахърил се за доверието той...
  • 34 Да живее

    0 10 Отговор
    Господин Бойко Борисов!!!

    Коментиран от #38

  • 35 този театър е за пред

    7 0 Отговор

    До коментар #31 от "Народен театър":

    Герберите. Бойчо точно тях лашка в момента. Как хем да ги предаде и продаде на килограм и хем сух от водата да излезе.
  • 36 Ломския

    10 1 Отговор
    Сред основните теми на регионалната академия ще са как се правят пачки в чекмеджета и как се крадат коли,лично Борисов е лектор.И най важното как се замитат следи.
  • 37 Слугинарода

    5 0 Отговор
    Що не признаеш,че галката квото ни заповяда.Йест.
  • 38 До утре

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "Да живее":

    Да живее господина,АМИН.
  • 39 Дрън дрън та пляс

    10 0 Отговор
    Само курифея на мъдрата мисъл, банкята може да изръси такава глупост
  • 40 Последния Софиянец

    1 6 Отговор
    Злоба, ненавист и слухове, при липсата на факти ! Борисов НИКОГА не е обиждал и подигравал! "Петканке" с кой-знае колко профила и устройства лееш смрад от Бургас! Как си купи кола с инвалидна пенсия?!

    Коментиран от #44

  • 41 Васил

    4 1 Отговор
    Що бе Тиквоч баница малка ли ти се видя и да има нови избори нищо няма да се промени за мафиотската ти структура.
  • 42 Анонимен

    7 0 Отговор
    Ледена,ледена,па колко да е ледена щом се съгласи на условията. Както се казва,не ме слушай какво говоря,а гледай какво правя.
  • 43 Рашистки блянове

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "Нови избори":

    ППДБ никога няма да паднат под 500 000 гласа, а може и да са доста повече.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Кокала

    6 2 Отговор
    Като гладни песове са хванали за кокала и пускане няма докато не се самоядат.
  • 46 Бялата Златка

    5 0 Отговор
    ИЗВИНИ СЕ БЕ!
  • 47 Ъхъъъъъъ мозък

    4 6 Отговор

    До коментар #43 от "Рашистки блянове":

    ППДБ никога няма да паднат под 40- 50 000 поне за следващите 3 месеца е сигурно... докато не са тръгнали на гурбет и студентски бригади...
  • 48 А пък

    6 3 Отговор
    Костя по цял ден лъже бабичките и нищо не му правят.
  • 49 Да живее

    1 6 Отговор
    Господин Кирил Петков!И Делян Пеевски!!!

    Коментиран от #51, #54

  • 50 Няма да има избори

    11 3 Отговор
    На САЩ им трябва марионетно правителство от подлоги. Не се заблуждавайте. Всичко е нескопосан театър за пред матриалъ

    Коментиран от #63

  • 51 О, да

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Да живее":

    Да живее, ама не в България, а в Канада или Турция!
  • 52 А брееее

    10 2 Отговор
    ГЕРБ нали уж спечели последните избори ? Или съм в грешка ? Що тогава ДБ-ПП управляват ?
  • 53 Борисов

    9 0 Отговор
    В момента е най наДупеното същество във България
  • 54 Пази Боже

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Да живее":

    Пепел ти на езика.
  • 55 Да си ГЕРБ-ер звучи гордо

    9 0 Отговор
    Гласуваш за ГЕРБ и получаваш ДБ-ПП
  • 56 Да си ГЕРБ-ер звучи гордо

    6 1 Отговор
    Алоооо, ГЕРБ-ерите вие верно имате ли мозък в главите въобще ? Да спечелиш избори и да получиш един министър ? А то пък и един .....
  • 57 Да спечелиш избори и да получиш един

    7 1 Отговор
    Министър и след ротацията пак да си с един Министър ? Алоооо, ГЕРБ-ерите вие верно имате ли мозък в главите ?
  • 58 Катерицата от ледена епоха

    4 3 Отговор
    Още е февруари, ще падне.
  • 59 Коко

    5 1 Отговор
    Ти забравя като беше министър не признаваше НС
  • 60 НА БОЙКО МУ ОТИВА ДА Е ОВЧАР С ГЕГА

    9 0 Отговор
    ИМА И КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ - БЪДЕЩЕТО МУ Е ЯСНО ............. ЖАЛ МИ Е ЗА ОВЦЕТЕ ! ТАКА ЧЕ СИ ОСТАВА ПРИ СВИНЕТЕ В ЗАТВОРА !
  • 61 Да си ГЕРБ-ер звучи гордо

    8 1 Отговор
    И ако може и някой с аргументи да докаже че гласувалите за ГЕРБ не са завършени кретени ще съм му много благодарен. Да ги излъжеш, иди ми-доди ми ......но да търпят унижението на което ги подлага Борисов ей тва не мога да го разбера що за човек трябва да си верно
  • 62 КОНГРЕСА НА ДПС

    9 1 Отговор
    МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ БОКО ЗА ВТОРИ ПОЧЕТЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА , ДО ЧАСОВЕ !
  • 63 Анонимен

    8 0 Отговор

    До коментар #50 от "Няма да има избори":

    Разбира се, че няма да има избори. Не мисля,че материала вече им се връзва на театъра. Демоклиев меч Магнитски виси над главата на Борисов и той ще се съгласи на всичко за да спаси кожата.
  • 64 Няма да има избори

    8 1 Отговор
    САЩ мразят избори. Трябва пак пари да харчат, кретени да промотират и да се чудят как да ги фалшифицират. Сега на САЩ не му е до това.
  • 65 Избирател

    6 0 Отговор
    Ето го истинския Делчо човека който взема и по някога дава . Великия политик , демократ , евроатлантик той определя кой как да гласува това е Банкярската Демокрация и който не се съобразява с него аут. Жалка работа и много интересно тези които си го харесват това поведение и си го избират сигурно са зависими от нещо и явно им харесва ти на мене аз на тебе за това са послушни
  • 66 Грую

    2 2 Отговор
    Сутрин на оперативка с Киро да съгласуват репликите за театрото за добитъка.
  • 67 МускулЪТ

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Един път да беше показал нещо мъжко":

    Едно време имаше и поназваше, че и къщи купуваше, ама сеги нема никой и синьи апчета не помагат
  • 68 Мемфис

    1 0 Отговор
    Ей този е мръсна руска св..ня! Само си припомнете как построи на Путин газопровод за 3000000000 лв и му го хариза, а хората, които са ги и скарали тези пари трябваше да преглътнат гаврата на банкянската Мутра.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Тъп, по-тъп, най-тъп

    1 0 Отговор
    Като вИ гледам "никовете" и коментарите!?!? Господ да пази България !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове