Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 14:05 14 735 27

Атанас Чобанов публикува показанията на анонимния свидетел срещу Петьо Еврото

  • пепи еврото-
  • анонимен свидетел-
  • бърд

Както стана известно, това е адвокат Велимир Атанасов

Атанас Чобанов публикува показанията на анонимния свидетел срещу Петьо Еврото - 1

Велимир Атанасов вече не е таен свидетел. По цял свят прокурорите и властта борят Мафията с хора отвътре, но у нас Мафията Е самата власт и прокуратура. Няма да се изненадам ако бившият таен свидетел в обозримо бъдеще се присъедини към Нотариуса. Поне прочетете какво е свидетелствал за ставащото в кочината. Това никой няма да Ви го прочете по телевизора или по радиото! Това написа в социална мрежа Атанас Чобанов.

СВИДЕТЕЛ С ТАЙНА САМОЛИЧНОСТ ПОД НОМЕР 24-2.

Познавам Петьо Велков Петров, от няколко години, като по интензивни контакти с него съм имал през последните години. Същото се отнася и за бившата му съпруга Любена Павлова. Запознат съм с начина на действие на Петров в съдебната система.

Знам, че съшият е изградил множество връзки с магистрати-прокурори, следователи и съдии, голяма част от които се дължат на зависимост на съответния магистрат от Петров, която се използва за решаване на дела по начин по който той иска. Зависимостта е няколко вида и обикновено е документирана от Петров, чрез звуко и видео записи.

В единия случай става въпрос за запис на разговори и срещи по повод решаване на дела, по незаконен начин, в друг случай въз основа на заснемане на неприлични сцени със съответната жертва. За да направи последните. Петров осигурява подходящо място, вика човека и най-често под влияние на алкохол, а понякога и на наркотици, заставя съответния човек, да участва, било в интимни актове, било в други унизителни за него сцени.

Не рядко в сцените и интимните актове участва и бившата му съпруга Любена Павлова, която е била заставяна против волята си и с помощта на наркотични вещества за това. Части от тези записи, са разпространени в интернет пространството, като явно преди това са манипулирани или подбрани, че да се разпознава само Любена Павлова. Същото Петров прави, като отмъщение към нея, затова, че е застанала срещу него.

Има и случаи при които Петров благодарение на „репутацията" си, се опитва да изнудва магистрати макар, че няма записи за тях. Такъв е случая със съдия от СГС, Петя Крънчева, при който Петров иска да се реши дело по негово желание, като трябваше да ѝ се предаде, че ако не го направи, „Ще пуска снимките", Знам, че това е стигнало до Крънчева, като не ми е известно какво е станало след това, имам предвид изход на делото.

Не съм наясно, но предполагам, че мотивът му за това е чисто финансов. Като зависими от Петров, мога да посоча конкретни лица, основно магистрати, например Емилия Русинова, Божидара Ганева, Илиана Кирилова, за последната той се е хвалил, че лично я направил градски прокурор. Какво значи "зависими" съм пояснил в началото на разпита. Има и други, за които не съм съвсем сигурен, но за тях трите съм сигурен.

Това което конкретно знам за отношенията на Петров и Ганева е, че Петров е получил огромна /чувал съм различни размери/ сума, 500 000 лева, за повдигане на обвинения срещу Красимир Каменов - Къро, което е следвало да бъде уредено именно чрез прокурор Ганева.

Налице е и силна връзка между Борислав Сарафов и Петров, като лично аз не знам тя да е основана на зависимост по описания начин, а на взаимно извършвани услуги, от единия към другия. Става въпрос за услуги свързани с решаване на дела, за кариерно развитие на други хора в съдебната система, двамата са и съседи в комплекс „Делта Хил". Двамата работеха изключително активно, по времето когато Сарафов беше ръководител на Апелативната Специализирана прокуратура.

Като Петров вече, адвокат поръчваше обвинения осъществявани най-вече, чрез СО-СГП, и СП, а впоследствие взимаше пари от обвиняемите за благоприятен изход на делата за тях, което обаче не винаги се случваше. Това включва решение за повдигане на обвинение и основния инструмент ползван от Петров, беше мярката за неотклонение „задържане под стража" спрямо поръчаните лица.

Наскоро в проведен с него, разговор по интернет приложение, Петров ми каза, че много добре знае, че ще бъде арестуван или ще бъде направен опит за това, но той щял да прехвърли всичко на Любена, и да твърди, че тя била правила всички записи и ги използвала,

нещо което в момента са случва. За лицето Кристиян Христов знам и от Петров и от Любена Павлова, че същият е изключително верен на Петров и е буквално негов „слуга". Като изпълнява това което Петров му каже. Ето защо на него е прехвърлено и дружеството „Изамет", и го използва за физическа разправа, тъй като той е боксьор.

От Петьо Петров знам, че Христов е качил клипове с Любена, в различни сайтове и интернет групи. Тези действия винаги са били след изричната „заповед" на Петров. Тези записи не знам къде се съхраняват, Петров е много предпазлив и потаен човек. Може дори към момента записите да не се съхраняват физически някъде, на „облак" в интернет пространството.

Самото им създаване, записване е ставало със съдействието на Кристиян Христов, чрез специално подготвена техника. Любена Петрова ми е споделяла, че Петров е закупувал изключително скъпа техника, да записва, от всякакъв вид, под формата на химикалки, брошки, очила, и информацията се прехвърляла и съхранявала на отново специално закупена за целта техника, професионална такава. Записите са с изключително високо качество.

Нямам какво повече да добавя по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хюсеин

    18 17 Отговор
    Българска работа

    Коментиран от #2

  • 2 Не е

    25 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хюсеин":

    Има турски корени защото Турция винаги е била полицейска страна.
  • 3 Даниел

    42 3 Отговор
    Тъжно!
  • 4 8998

    81 1 Отговор
    Този из. Род. Еврото не сам , тва е цяла схема ,която още работи за мафията
  • 5 Дрън дрън та пляс

    54 7 Отговор
    Пуснете някой клип на любенчето
  • 6 ХА-ХА

    4 57 Отговор
    Това джудже Чобан, нали и той правеше записи на посланници.
    Много долно създание.
    В живота всичко се връща ТАНАСЕ......Много помия си излял и много хора си оплюл.
  • 7 младеж

    57 20 Отговор
    Каква дтржава имахме до 1989 година ....мъчно ми е

    Коментиран от #13

  • 8 дом

    106 1 Отговор
    Най-гадно е, че всички тия проклети мръсници са още на работа и никой не ги арестува. Къде е военна прокуратура?? Това Е едно огромно ПРЕДАТЕЛСТВОТО СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 герберско-депесарска мафия

    75 3 Отговор
    започва да мирише, ама яко да мирише - или ще има още трупове, или вече ще има изгорели - кога ще се събудим стадооотооо???
  • 11 Велимир Атанасов

    48 1 Отговор
    Не съм наясно, но предполагам, че мотива му за това е чисто финансов. Като зависими от Петров, мога да посоча конкретни лица, основно магистрати, например Емилия Русинова, Божидара Ганева, Илиана Кирилова, за последната той се е хвалил, че лично я направил градски прокурор. Какво значи "зависими" съм пояснил в началото на разпита. Има и други, за които не съм съвсем сигурен, но за тях трите съм сигурен.

    ПС: на сайта на СГП Кирилова и Ганева още висят за позора им...недните...

    ОСТАВКИ, съд и затвор!!!
  • 12 Каскет, а под каскета кухо

    60 2 Отговор
    Помня как каскета отговори за седемте джуджета - осемте джуджета, деветте джуджета и две снежанки ви се привижда, само правите вятър с устата си!!!
    Това беше в общи линии тогава! Сега същият каскет се прави на шашав - нищо не знае, не помел ... А помни ли как на тиквата викаше шефе?

    Коментиран от #16

  • 13 Дейвид

    29 19 Отговор

    До коментар #7 от "младеж":

    До 1989г. беше същата гадост, че и по-голяма. Просто нямаше интернет и всичко лесно се потулваше и засекретяваше. Народа е казал - "Крушката си има опашка". Тези явления, за които се говори по-горе не са от вчера. Тази система я създаде ДС още през 60-те. Милиция, прокуратура и съд винаги са били едно ОПГ. Дори по соца съвсем официално и без да се крият създадоха и поддържаха основните наркоканали от Близкия изток към Западна Европа.
  • 14 Замислих се

    38 3 Отговор
    Защо четем в новинарски сайт разпит на ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ? Да, изнесеното е важно и трябва някой да поеме отговорност и наказание ако се потвърди написаното, но защо сега при незавършил процес се публикува? Да се стресне свидетеля или той е вече незначителен и да се стресне друг свидетел или да се компрометират показанията или нещо друго се цели? Не мога да хвана логиката да изнесеш показания на свидетел и то защитен или бивш защитен и вече явен поради някаква причина? Направо се шашкам за каква съдебна система си говорим!

    Коментиран от #17

  • 15 Никой

    33 0 Отговор
    Мафията в тоги.Едно име изкача напоследък при провеждането на разпити На свидетели, прокурор Йордан Петров.
  • 16 Именно!

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Каскет, а под каскета кухо":

    Чиляка си го е казал-и "Снежанки" има намесени,демек жени,не само джуджета(мъже)
  • 17 Логиката е,

    25 0 Отговор

    До коментар #14 от "Замислих се":

    Че вече (до вчера) защитения свидетел не е защитен.Бил е "анонимен" свидетел,чиято анонимност е разбита(осветлена) от един висш прокурор,който изземва и спира преписките по случая с пепи еврото!!!
  • 18 Мдамммм

    24 0 Отговор
    Мноо "матрял" за отстрелване се появи като през 90-те,дали ще се върнем с 30 години назад???
  • 19 Запознат

    15 1 Отговор
    Ама пичове....това е прокурорската лига, никои не повдига въпроса за МВР,ДАНС,КПКОМПИ и къде е в цялата картинка ДАР. Никои не задава правилните въпроси на тези служби и приема уклончиви отговори.
  • 20 Косача

    8 0 Отговор
    От всичко казано дотук разбрах, че Пепи има най-малко вина! В септичната яма няма само едно лно!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 От София

    14 0 Отговор
    Едва ли има другаде такава кочина, всичко се знае за всеки и накрая нищо.
  • 23 Прост Българин

    12 0 Отговор
    Боже Господи Спаси клетите Българи от продажните ,корумпирани и безскрупулни индивиди които ни затриват като Държава
  • 24 Прост Българин

    8 0 Отговор
    Боже Господи Спаси клетите Българи от продажните ,корумпирани и безскрупулни индивиди които ни затриват като Държава
  • 25 Галя от посолство Козяк

    4 3 Отговор
    Когато една тайна се знае от повече от един човек, вече не е тайна .Поради това не е тайна и това, че депутати, министри и политици ,бивши и настоящи са основното ядро и котило на Мафията в англо- краварската Кочина.

    Коментиран от #26

  • 26 Симо

    8 1 Отговор

    До коментар #25 от "Галя от посолство Козяк":

    Главния Прокурор,замесен в Джужетата,Дилян Пеевски, в Магнитски,Бойко в Барселона геит,Кирето с лъжливи дукоменти,Спецов с измами,Асен Василев с кражби ,и от всички тия,ни зависи живота-егати живота!

    Коментиран от #27

  • 27 Пропаганда

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Симо":

    Най добре иди в Русия, там е майката на българската мафия, но и там има свисти хора видя ли как изпратиха Навални, те какво ще кажеш за него а тези хора, ако не можеш питай Костя или Р.Петков,те бяха там на убочение, ние ще изчистим Авгиевите обори, а вие къде ще сте?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове