Last news in Fakti

5 Март, 2024 15:40 1 077 26

Денков за предложението на ГЕРБ: Добро начало на истински преговори. Крайният резултат-когато всичко е на масата

  • николай денков-
  • герб-
  • предложение-
  • преговори-
  • добро начало

Никой от нас няма желание да представя негова версия на нашата дискусия, защото това няма да доведе до положителен резултат, коментира премиерът

Денков за предложението на ГЕРБ: Добро начало на истински преговори. Крайният резултат-когато всичко е на масата - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Николай Денков заяви, че все още не се е запознал с предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение, но това, че има документ на масата за преговори е добро начало, съобщават от БНТ.

"Проведохме с Мария Габриел разговори. Както винаги сме казвали и двамата - крайният резултат ще го видите, когато всичко е поставено на масата - как продължаваме, какъв е проектокабинетът, който предлагаме. Никой от нас няма желание да представя негова версия на нашата дискусия, защото това няма да доведе до положителен резултат.

За нас е ключово да се дефинира как да продължат реформите, така че да сме сигурни, че управленската програма и изборът на ключовите лица, които ще предопределят живота в България през следващите години, ще бъдат направени по начин, който ще бъде убедителен в обществото и ще постави нови стандарти за управление - правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори.

Хубаво е че има документ на масата - предложен. Това е добро начало на истински преговори", коментира Николай Денков.

Премиерът направи коментара след срещата с лидера на белоруската опозиция Светлана Тихановская, в която участва и вицепремиерът Мария Габриел.

Габриел допълни, че има единодушие в оценките за министрите и заяви, че двамата с Николай Денков ще направят всичко възможно да бъдат поставени и обсъдени въпросите, които са на дневен ред в момента, за да не бъдат задавани отново след време.

"Беше важна оценката на министерствата и свършеното. Важно е да си кажем, че имаме единодушие. България има нужда от стабилност и да продължи да отстоява позициите си на европейската международна сцена, но и да работи за своите граждани", напомни тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    19 2 Отговор
    Тиквата иска правителство с мандат на ГЕРБ и министрите да ги определя той .На Умните и красивите май им харесва да го върнат официално на власт.

    Коментиран от #7

  • 2 ДБил

    12 2 Отговор
    Седнете на бутчето и се разберете като мъже.хехехе
  • 3 Плахурко вече се е навел

    17 1 Отговор
    Иначе ще изпуснат кокала с дебейците
  • 4 Последния Софиянец

    16 1 Отговор
    Денков изобщо чел ли е предложението на Бойко Борисов.С 200 им го ...
  • 5 Българин

    18 2 Отговор
    Всичко е фарс за пред простолюдието. Ще се споразумеят и хоро даже ще играят. Защото САЩ искат правителството да продължи да съществува заради Украйна. Иначе всичките, които разиграват този гнусен цирк за хиляден път през последните десетилетия, са хора за посмешище.
  • 6 Последния Софиянец

    13 1 Отговор
    Денков не го е чел ама аз четох.Бойко Борисов иска правителство на ГЕРБ с мандат на ГЕРБ.
  • 7 От глупавите

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    и грозните нищо не зависи. Щом Козяк казва, ще се наведат на Бойко и толкова. Ако Козяк иска Бойко да се наведе, той от своя страна ще го направи.

    Коментиран от #17

  • 8 Фройд

    10 1 Отговор
    Факти , стига с това меню - скумрия -патка дългошиеста - скумрия - патка....
    А сменете нещо със свинско с картофи .. примерно

    Коментиран от #23

  • 9 изборите идат 2 в 1

    5 0 Отговор
    пъшкането днес е както едно време с сглобката и петров . само дето са похарчени - петров, божанеца, ами ще се види . в тоя вид тази власт си се харесва . народът я хвали . Във Франция са по зле . ФРГ с рецесия . най-големите мошеници .
  • 10 ДЕДИ-ЕКОНТИ

    14 1 Отговор
    МОМЦИ ЗАБРАВЕХТИЛИ ЩЯХТЕ В ЗАТВОРА ДА ВКАРВАТЕ БАНКЯТА/ТИКВАТЕ , ТОЗИ ИЗМИСЛЕН БОЙКИКЕВ Е ТРОЯНСКИ КОН . АДИ МОЛЯВИСЕ ОСТАВКА И НА ИЗБОРИ.
  • 11 Тодор

    8 3 Отговор
    Сапунено мехурче.С очила.

    Коментиран от #13

  • 12 Лост

    6 2 Отговор
    От утре ще наблягат на шведска маса и шведска тройка.
  • 13 ДО ТОДОР

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Тодор":

    ЧИС ПЛЪХ/МИШОК.
  • 14 ооооо

    5 2 Отговор
    виж го ти денков какви обръщения изявява на политическия си баща
  • 15 На избори

    7 2 Отговор
    Нещестник.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Последния Софиянец

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "От глупавите":

    Защо тогава заедно с тях протестирах две години срещу Бойко Борисов?
  • 18 Българин

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ген. Гурко":

    Този техен електорат няма да даде една кора сух хляб на някой умен или добър човек, който е изпаднал в беда. Повярвай! За този безмозъчен електорат (правилно го наричат с тази безлична дума, а не с определението "хора"), честните, трудолюбивите, добрите, почтените, умните, мъдрите хора не съществуват. Макар, както знаеш, исторически всички блага, които електоратът им ползва, да са рожба на умни и способни хора. С други думи те са злодеи в световноисторическо отношение, защото не само не благодарят на умните хора, без които нямаше да имат ни коли, ни ток, ни водоснабдяване дори, и същевременно се представят за жертви, бедни, демократи и тъй нататък. Може ли да има по-лицемерни хора от такива?
  • 19 хххх

    6 2 Отговор
    Излизайте от тази срамна сглобка и да вървим на избори...
  • 20 демократ

    2 1 Отговор
    пп дб вън от управбението на маика БЪЛГАРИЯ ВЪН синовете дъшерите и внуците на партизани номенслатури на БКП И ДС стигат 75 годшни
  • 21 морски

    4 1 Отговор
    Вие политици ли сте или сте на пазара да правите пазарлъци ?????????
  • 22 .....

    4 1 Отговор
    Страх ги е от народа да отидат на избори сам Бойко го каза, че на Шипка хората са го показали. Ако има нови избори ще изгубят баницата и кокала,но народа сам ще покаже какво иска.
  • 23 Та викаш...!

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Фройд":

    Да сменят с нещо...Пеевско...!
  • 24 Павел пенев

    5 0 Отговор
    Тона чучело нанесе непоправими вреди на България особено по македонския въпрос и заселване на мигранти от Австрия у нас,както и фиктивното влизане на страната в Шенген. Час по скоро да си заминава от Министерския съвет и право в ареста.
  • 25 На кое

    0 0 Отговор
    На кое Ниво на Масата?
  • 26 България 🇧🇬

    3 0 Отговор
    Денков отивай да вземеш мечът на Кан Кубрат от оня Зеленият наркоман 🇺🇦🚾
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол